Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk önce beynen bi düşünün bu işi yapan milyonlarca insan var ve hiç kimse kızlık zarı bozulduğu için veya ilişkiye girdiği için ölmüş mü bu işi biz cok abartıyoruz bunu bi kabullenelim herkes yapıyorsa bende yaparım deyin benim aklıma milyonlarca şey geldi benimki kesin kapalı tamamen benim zar yapım kesin cok farklı :)dar benimki kesin yırtılır kocaman şey o küçücük yere nasıl girer vs vs vs......

çek çek bugün senin günün

bir tek sen tembelsin yada korkak cecem korkak cecemm (biraz gaza getireyim dedim) yaptıktan sonra sende nasıl yaptım dersin kız valla bişey yok sen penis ucu almamışmıydın devam et bak mutlaka olcak orası çok geniş ve hemen penisin şeklini alıyo yani bir oldu mu devamı kolay

kızlar birkaç gündür acayip bir halsizlik var az öncede nerdeyse düşecektim ayağa kalktım ateş basıyo değişik anlamadım nedir sizce

artık sıra sende canım bak gerçekten korkulacak birşey yok bir cesaret oluveriyor herşey.En kısa zamanda senin de haberlerini bekliyoruz,bunu yapabailirsin sana güveniyorum

cecemcim bende senin gibi düşünüyodum 13 cm çalışırken 7-8 cm diye tahmin ediyodum hatta 14 cm yapana aynı senin verdiğin tepkiyi veriyodum ama inan oluyomuş..ve sanırım kimileri aparatın ucunu inceltiyo mumu bıçakla yontuyo :) ama benimki hep aynı başıda gövdeside sonuda 13 cm..inan oluyo derin nefes al önce şunu belirle BEN BUNU YAPICAM de..
ben aslında daha öncede yapardım egzersizleri ama tuhaf geldi ve kızlığım bozulmamıştı eşim yapsın istiyodum sonra bi gün koltukta eşim altta ben üstte zorlayayımmı dedi ben ses çıkarmadaım çünkü zorlasın istiyodum ama canıma kıyıp onu demedim ama eşim sessizliğimi evet sayıp zorladı 1 ker e girdi çıktı ben attım kendimi sonra kan geldi çok hafifledim kurtuldum dedim olur artık zannettim ama olmadı resmen dünyam yıkıldı bir taraftan zaman akıp gidiyo gecelerimiz sıradan bu siteyide arada okuyodum ama pek itibar etmedim açıkçası..ondan sonra kara kara düşünürken aklıma geldi kendi kendime dedimki sitedekileri bi dene canın çok yanarsa bırakırsın eşimede söyledim nasılsa kızlığım bozuldu dedim o da bana anlatma tuhaf geliyo ama sen ne istiyosan yap dene dedi bende tamm dedim ona ne yaptığımı hiç söylemedim sadece parmak aşamasında söylemiştim sonra yine anlatma dedi ondan sonra hiç anlatmadım..önce işaret orta derken mumum yoktu bi akşam sitede kızlardan birisi kulak çöpünü söyledi bende tuvalette yaptım oldu çok şaşırdım..ertesi gün mum aldım peçete sardım streç geçirdim olunca her defasında 3 misafir yani kalın peçetelerden sararak büyüttüm ölçmeden metrem yoktu 3 peçete 3 peçete diye diye 13 cm ye çıkmışım..yalnızz vazelin dove ne varsa kullandım hijyene dikkat etmedim mikrop kaptım idrar yollarımı..10 gün ara verdim sonra regl oldum 2 günönce tekrar denedim aparatı oldu dün gecede malumun zaten tamamıyla aldım içime aslında aparatı içimdeyken hissediyodum ama penisi hiç hissetmdim niye bilmiyorum elimle kontrol edince hepsini aldığımı farkettim..
sana tavsiyem pes etme tam karar ver tembellik etme ..ben bu siteyi önceleri okurken peçete streç mum vs. şeyleri ciddiye almadım ben uğraşamam bunlarla dedim tembellik edecektim ama iyiki etmemişim başlamışım eğer başlamasaydım eminim ben aynı yerimde sayacaktım ..o kadar sorun yapıyodumki eşimle durduk yere kavga ediyodum ve bunalıma giriyodum herkes yeni evli tadını çıkarıyo ben vakit kaybediyorum diyodum..
lütfen cecem gayret et inan çok kolay aşama aşama git yavaş yavaş ben 3 peçete 3 peçete kalınlaştırıyodum sen 1 peçete kalınlaştır hadi başla cecem birlikte takip edelim hergün söyle bana ne yaptığını lütfen başla zaman kaybetme..ben şuanda git gel yapacam içeri aldım ama git gel yapamadan eşim boşaldı hergün birbirimizden haberleşelim 11 martta ben ailemin yanına gidecem orda net yok varmısın birlikte aşalım 11 marta kadar??????????

cevap bekliyorum cecem var mısın?????????????????

kızlar birkaç gündür acayip bir halsizlik var az öncede nerdeyse düşecektim ayağa kalktım ateş basıyo değişik anlamadım nedir sizce

canım hamile olabilirmisin acaba?

ay inanmıyorum şidi istesem bende hamile kalabilirim değilmi artık kadın oldum ama bebiş için erken ben daha 6 aylık evliyim

canım hamile olabilirmisin acaba?

ay inanmıyorum şidi istesem bende hamile kalabilirim değilmi artık kadın oldum ama bebiş için erken ben daha 6 aylık evliyim

yok canım sanmam dikkat ettim ama bende daha 8 aylık evliyim erken evet canım sende hamile kalabilirsin buna inan

evet mart ayının ilk gelini oldun yaşasınnnn yupppiiiiii
Allahım bi daha kötü günler yaşatmasın
geç gördüm biraz ama,şimdi halay zamanıııııııııı:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

gwetir canım getir inan şimdi herkez cecem deyince bi tuaf oldum ya utandım kızlarrrr sıkıştırın beni böyle sanırım anca böyle yenicem sıkılayım az artık rahatlıktan başıma gelen sıkıntılardan tembellik ettim ben hep Allah ım yardım etsin yaaa

hamişmisin acaba canım benimde aklıma bu geldi valla olabilir...

artık sıra sende canım bak gerçekten korkulacak birşey yok bir cesaret oluveriyor herşey.En kısa zamanda senin de haberlerini bekliyoruz,bunu yapabailirsin sana güveniyorum

inş. canım ya inş. başka ne isterimki utanır oldum artık siteye girmeye ama sizlerden başka derdimi bilen yok burası iyi geliyo hiç bişiy yapamadığım günlerde bile girip okumak iyi geliyo...

çok tuaf gerçekten 11 martta bende ailemin yanına gidicem buda bi işaret gibi oldu VARIM BEEE VARIMM 11 mart son gün tamam gerçekten varım ve mutlaka 11 marta kadar hergün haberleşelim canım ve 10 mart son gün olsun inşallahhhhh hadi bismillahh diyelim ve başlıyalımmm

bismillahirrahmanirrahim

cecem söyle bakalım ne aşamadasın nerden başladın nereye geldin anlat ben ona göre bişe söyleyecem sana..bide çalışıyomusun ev hanımımısın onuda söyle sana bir program yapalım

Cecemciğim geçen hafta salı günü aşılama yolu ile tedavi olmak için doktora kontrole gitmiştim. Malum vaji ile uğraşıyordum. ama ne olduysa o gün bana birşeyler oldu. Eşime gerçekten haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım. eğer biz o işi yapıpta çocuğumuz olmasa tamam seve seve tüp bebeği yaparız ama burda ters birşeyler var diye kafama dank etmeye başladı. Eşimden Allah razı olsun kabul aşılama tedavisini kabul etti. bu seferde benim içim rahat değil. 2 gün işyerinde dönme dolap gibi döndüm. Ben bunu başarıcam ama nasıl diye. Kendime de pazartesiye kadar süre verdim. Eğer vajiye çare bulamazsan tedavi ile bebek sahibi olucaz. Artık yaş geldi de geçecek nerdeyse diye düşünüp duruyorum. Perşembe günü siteyle tanıştım. Ama hala pazartesiye kadar olan süre geçerliydi benim için ve pazartesiye kadar hedefin %80i salı da %100 ü gerçekleşti. Diyeceğim odur ki gerçekten kararlı olunca kendine verdiğin süre içersinde başarıyorsun. Hadi canlanın haddiii :) Nerde hareket orda bereket kızlaarrrr :)

Son düzenleme:
kızlar kızlarr 2 parmağımıda aldım yaa işyerinde yaptım hatta burdaki yenenleri okuyunca öle bi gaza geldimki lavaboya girip yaptım yanımda vücut kremi vardı onla yaptım çok mutluyum..:):):):)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…