Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu emla dediğiniz krem tüp şeklindemi oluyor..

cnm bn yendiğini yeni farkediyorum ,bn oldu dyrdum eşim grmedi dyr demiştn tebrikler cnm tam anlamıyla bitti dmi artk alkisalkisalkis

canım benim teşekkür ederim bende seni çok merak ediyordum uzun zamandır görmüyorum seni. başardım tatlım 2. kezde yaptım tabi başardım yazdım ama alışana kadar çok zaman geçecek sanırım zangır zangır titriyor bacaklarım hala daha fazla deneyemedim henüz bende çok fazla evde duramıyorum il dışındayım bende genelde ama olsun bu kadarını bile beklemiyordum kendimden valla kendime güven geldi. gerçekten evli olduğumu hissettim eşim bile diyor ki sende değişiklikler var falan diye.canım bende henüz senin gibiyim biran önce bitse diyorum. ama alışacağız herkes zevk alıyor bu işten. bizim de zevk alacağımız günler gelecektir. bende yalnız şöyle bir durum var ilişkiye girdikten sonra sanırım kendimi çok kastığımdan midem bulanıyor acayip şekilde öğürüyorum :)) ve tansiyonum düşüyor sanırım. elim ayağım tutmuyor. bembeyaz oluyorum eşim azıcık kolonya falan koklatıyor kendime geliyorum kendimi sakin yapamıyorum sanırım.zaten başarmadan önce de nanemolluydum hala devam ediyor . Amam ben başardıysam herkes başarır herkese dua ediyorum . gerçekten çok güzel bi duyu.

Sevgili arkadaşlar ben yüksek müsadelerinizle ''vajinusmus tedavisinde gittiğimiz uzmanlar''altında konu açtım belki benim gibi uzman kişi arayan yada tavsiyelerde bulunmak isteyenler olabailir diye düşündüm ancak yanlış anlaşılmak istenmem maksat dr reklamı yapmak değil bu konudaki samimiyetinize güveniyorum bu forumda msj ları ve cvpları takip edemedim valla cok hızlı kısacası drlarla ilgili görüşlerinizi otda belirtmek isterseniz sevinirim sevgiler... Bu arada sizlere sonsuz teşekkürler hepiniz harikasınız bana inanılmaz moral oluyorsunuzopuyorumnanaktan

teşekkürler canım benim durumum idare eder işte . daha 2 kez yapabildim daha tam olarak alışmadığı için girişte biraz zorlanıyoruz ama oluca ileri geri rahat oluyor sona kadar.ben de tam olarak rahat değilim bacaklarımı falan kasıyorum ve sadece ben altta olduğum pozisyonda yapabiliyorum. olsun ya buna da şükür zamanla herşey düzelecek. canını sıkma tatlım ben öyle yapıyorum. yaptıktan sonra biraz ara veriyoruz. istekli olunca daha iyi oluyor ben ilk ilişkimi reglim bittikten sonraki gün yaşamşıtım maşallah 8-9 gün sürüyo benim öslemişim kocişi daha rahattım 2. ye göre ilkinde 2. biraz daha stresli oldu.

teşekkürler arkadaşlar.tavsiye için çok teşekkürler ama emla kullanmak istemiyorum şimdilik ama olmadı onuda deneyeceğim ben jele umut bağlamıştım sorunun kuruluk olmadığını görünce moral çökmüştü tamamen şimdi de uyuşmaya bağlanmak istemiyorum.ya bu en zevkli olay ve bunu görevmiş gibi görüyor insan artık.evet dediğiniz gibi benim nişanlım çok anlayışlı doktora gideriz ben hep gelirim diyor ama öyle kolay değil işte sırf paralar aksın diye seans üstüne seansa gidemem ben hem de daha nişanlıyken hem de memurken..eskiden vajinusmus mu vardı ya vajinusmus merkezleri mi vardı.evet bu hastalık bunu kabul ediyorum ama beyinde bittiğini biliyorum öyle uyuştur falan hissizleşip olsun istemiyorum.kullananlara saygım var tabi belki ben de en son onu denerim ama demek istediğim kötü olaylara kulağınızı açık tutmayın emlasız olmaz ya da jelsiz olmaz yok doktorsuz olmaz yok illa mum sok yoksa alışamazsın falan inanmayın bunlara.evli olanlar ise daha şanslı her gece boğum boğum yani santim santim ilerleme şansları var benim ise bırakın denemeyi gece onunla kalma şansım bile yok..bakın şöyle rahatlayın yıllardır yapamamışları düşünüp ya yapamazsam diye değil de diyin ki mesela ünlüler saçma örnek olabilir ama öyle hiç aklınıza gelir mi bi ünlü vajinusmus ve yapamıyor falan. ya da akrabalarınızda "şunun çocuğu yok kısır değil ama vajinusmus" diye konuşanlar var mı sanırım yoktur.nişanlım rusyada çalışıyor dedim hiç rastladın mı vajinusmus bi kadına yurtdışında vajinisnus mu var ki diyor çünkü bu sadece bizim takıntımız bize özgü kendi büyütmemiz olayı gözümüzde,gereksiz yere.millet zevk üstüne zevk yaşıyor bizse takıntılı olmuşuz sanki p...ten ölen ilk insan biz olacağız tövbe tövbe:)çok sağolun böyle böyle moral verelim ya da beyinde bitirip yenenler anlatsın da moral bulalım..

günaydın baharcım nasılsın? hani iki parmak yapıorum diyodum ya, akşam p..s denemesi yaptık olmadı yine baharcım ya:sinifsinif: sanki hiç ilerlememişim gibi, canım sıkıldı.

günaydın baharcım nasılsın? hani iki parmak yapıorum diyodum ya, akşam p..s denemesi yaptık olmadı yine baharcım ya:sinifsinif: sanki hiç ilerlememişim gibi, canım sıkıldı.
olsun uzulme ben bır gun pe.. hepsını yaparken bı dahakıne yapamadııgm gunler oldu ..demkkı bıraz kastın kendını farkınd aolmadan sakın pesını bırakma olucak gene dene emla krem kullanıyomuusn surdunmu

sürmedim sadece kayganlaştırıcı sürdüm. Keşke sürseymişim. Bu akşam yine deneme yapıcaz. Sürerim elimin yettiği yerlere. Bi de bahar nefes alıp verdiğimiz anda ittiriyoruz dimi

emla mutlaka sur armagının yettıgı yerlere falan sonrasından hıc korkma cunku anlamıycaksın bıle nefes alıp verıyoruz ve hafıf ıkınıyoruz ve cok yavas yavas ıktırıryosun ustte denemnı tavsıye ederım ıkınarak yapmayı sakın unutma olmuyor dıyede bırakma panık yapınca bekle derın nefes al sakınles ve ıktır cok kolay olcak yeterkı hazır ol.yapıcam de zaten uyusucak anlamıycaksın ..tamam uzulme bıde bugun olucak ..gor bak

ıkınmak cok ıs eyarıyor ben hala su skeılde gırıyorum ılıskıye ılk gırıs zor oluyo nefe segzersızız ve ıkınarak
oluyor sonrası rahat

evet emla surmen gerek .egerkı surseydın keısn basarıcaktın ama olsun bugun mutlaka sur evet ıımak aynı bahsettıgın gıbı zaten acılıyor orası o yuzden pe.. gıryor ondan acı hısedıyorsun emla surunce bu sıkıntı olmuyor ve acımadan ılk denmee basarıyorsun ..mutlaka sur bugun nasıl kullanıcagını bılıyorsun demı surunce azcık bekle yakıyor bıraz ama bıraz dayan gecıyor bır kac dakka sonra uyustugunu hıssedıceksın artık o andna sonra acıyı falan duusnme cunku acımıycak ben emlayla yaptım bılıyosun ..belkı emla olmasaydı hala aynı olabılrıdım bır kac deneme emlayla yaptım sonra bıraktım

daha önce bi kere egzersizde kullanmıştım emlayı. tamam canım akşama önce emlayı sürücem.
Şunu bi dibine kadar alabilsem bi kerecik de olsa rahatlayacağıma eminim.
Sağol canım benim. akşam çok üzülmüştüm geçti şimdia.s.

bırde belkı ılk denmede hepsı olmaya bılır yarısını almam bıle basradın demek cunku ben 3 kez falan hep yarııs oldu dıyorudm olmuycak ..ama her denemede bıraz daha ıktırdık sonra hepsı oldu ınanamadım esım dedı hepsı oldu dokundum :1shokomus ama hareket edemıyodum .sonrakılerde duzledı yanı demem sukı egerkı yarııs olursa sakın bozma morelını ınan bır kac denmeye hepsı oluak ve kayganlastırıcı bolca sur ok.hadı bakalım yarın cok gzl haberler ver bıze hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…