- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.501
canım emla diye bi krem var uyuşturuyor hiçbir şey hissetmiyorsun madem parmağını sokabiliyorsun o kremi sür öyle dene birçok kişi o kremle başardı sen de başarabilirsin bu kadar karamsar olma lütfen ben de emla ile deneyeceğim daha başarmış değilim ama inanıyorum sen de inan lütfen.
Bu ayın 4ünde yendim ama hala biraz kasmalarım var .Aslında düşündüğümüz kadar zor değil ama gelde anlat bunu beynimize , hala eğzersiz yapıyorum çünkü kendimi öyle rahat ediyorum . Daha 2 defa deneme yapabildik.Benim bu sorundan başka eşimle daha çok problemlerim var.Doktor onun için biraz deneme falan yapmayın demişti . O aradan dolayı şimdi biraz kasma oluyor.
canım ya çok çok çok sevindim.eşimin taini çıktığı için taşındık ve internetim yok ama inan en çok seni merak ediyodum.arasırada arkadaşlardan giriyodum nete takip ediyodum ama yazmaya fırsat bulamıyodum bide bilg.kopyalanır falan diye çekiniyodum:)ben vajiyi yeneli çok oldu kasımda yendim ama hala kurtulamadım:)kasımdan beri toplasan 10 defa ancak denemişizdir 8 i başarılı sonuçlandı 2 si başarısız ve hala canım çok yanıyo anlam veremiyorum.biran önce bitse diye dua ediyorum ve eşimede nolur çabuk diyorum sürekli:)senin ikinci güzel geçmiş galiba bu iyi haber çünkü ben en çok ikincide zorlanmıştım.sakın ara verme yoksa benim gibi olursun.benim yoğun çalışmam ve hafta sonları sürekli il dışında olmam çok olumsuz etkiliyo sadece haftasonlar cesaret buluyorum oda evimizdeysek.bakalım zamanla alışabilecekmiyim.tekrar çok çok tebrik ediyorum seni canım gözyaşları bitti:)gelişmelerden haberdar et...:1hug:
canım 3 parmak yapıyorum mum da denedim p...s başını da aldım şu an reglyim bitince p...s denemeleri yapıcam olmazsa emla ile deneyeceğim.munisse sen parmak egzersizi yapıyormusun,,yoksa egzesiz yapmadan direkt emla ile mi deneyeceksin,,
Listeye ekleme yapacam kad_er dışında yeni gelen arkadaş varmı kızlar ?
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
Bu arara tebrik derim arkadaşlar şimdi nasıl durumunuz bende sorunu aşalı az oldu ama hala tam rahat değilim .
ewet canım 1 pakette 5 küçük tüp oluyor doktorlar da yazıyor lazer epilasyon için lazım deyip yazdırabilirsin bu arada bi arkadaşta alerji yapmıştı aklında bulunsun dikkatli kullan.canım bu emla dediğiniz krem tüp şeklindemi oluyor..
bırtanem dualrımız hep sneınle sakın krkma ..sen anne olucaksın anneler cok gucludurler...saglıkla bebegını kucagına alıcaksın ..ıhsallhkızlar 7 hafta 2 günlük oldu bebeğim ,zamn geçmek bilmiyor dogumdan korkuyorum ama hayırlısı duanızı esirgemeyin
olsun uzulme ben bır gun pe.. hepsını yaparken bı dahakıne yapamadııgm gunler oldu ..demkkı bıraz kastın kendını farkınd aolmadan sakın pesını bırakma olucak gene dene emla krem kullanıyomuusn surdunmugünaydın baharcım nasılsın? hani iki parmak yapıorum diyodum ya, akşam p..s denemesi yaptık olmadı yine baharcım ya:sinifsinif: sanki hiç ilerlememişim gibi, canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?