Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar kızlarr 2 parmağımıda aldım yaa işyerinde yaptım hatta burdaki yenenleri okuyunca öle bi gaza geldimki lavaboya girip yaptım yanımda vücut kremi vardı onla yaptım çok mutluyum..:):):):)):

başaracaksın canım benim daha neleri yaptığına şaşıracaksın ama hiç bırakma hergün dene hergün yap bir ölçüde sınırlı kalmayın hergün yada 2 günde bir kalınlaştırın..
ben yaptıysam herkes yapar bana sex yapmak doğaya aykırı geliyodu orası duvar zannediyodum bir insan bir insanın içine nasıl girebilir diyodum walla öylede bir giriyomuşki hemde hiç hissetmedim aparatı hissediyodum

canım ben ev hanımıyım bolca vaktim var yani birşeyler yapmaya ve en son 2 parmaktaydım ama 1 ay oldu yapmayalı hatta geçti çünkü regl im 23 gün gecikmeli geldi hiç bişiy yapamadım dün denemedim birşeyler işte parmak falan yapmadım canım istemedi aparat deniyim dedim ucu nu değdirdiğim gibi kaldı öyle kegel yapıyoru mzaten işte eşimle denemelerim oluyo pns ucu çalışmaları başarılı oluyo ucunu değdirebiliyorum oaşamayıda geçtim tek sorun aparat yabanı bir cisim soakrsam olcak inanıyorum ama yapamıyorum canım..

maşallahhh işte böyle kararlı ve azimli olmak lazım banada geliyo o arada ama sanırım tam gelmiyormuş 6 ay olcak evliyim senelere vursun istemiyorum 3 aydır bu sitedeyim sadece bilgi depoladım uygulama sıfır

bak şimdi bilgisayarın başından kalkıyosun serçe işaret orta parmakları deneyip 2 parmağa gerek yok ben yapmadım hatta eş parmağı bile yapmadım dün gece eş penisi yaptım

bugün bunları yapıyosun yarın hemen bir mum sadece 1 peçete sarıp streç falan deneyecen
yok bugün denerim diyosanda sen bilirsin hızlı ilrlemiş olursun.

hadi hemen kalkıyosun bilgisayarın başından

bu arada bu akşam bana rapor veriyosun sana akşam 10 a kadar mühlet saat 10 da girip ne yaptığını söyle bana bende girecem okuyacam

birlikte 1 haftaya kalmayacak aşacağız bunu canım benim bana ve herkese destek verip kendin kalıyosun ömründen gün geçiyo 4 martta bende 6 aylık evli olacak sende yeneceksin halayını çekmeden memleketime gitmeyecem senide göndermeyecem

Kızlar bugün ne farkettim biliyor musunz? Kocamla ilk defa tam anlamı ile biz olduğumuzu farkettim. Yıllarca bizi ayakta tutan şey sadece sevgimizmiş. Sevgimiz bile zaten vaji yüzünden hep sınavlar verdi. İsterim ki sizler de benim gibi uzun yıllar uğraşmayın bu vaji ile. İnanın ne gerginlik kalıyor ne de tartışma. Artık kızamıyorum bile adama. Ağız tadıyla kavga bile edemiyorum düşünün artık :):):) Hadi boş boş oturmayın. Haftasonu bereketli geçsin :):):)

kızlar cecemi kovalımm siteden gitsin egzersizi var onları yapsın

hatta herkes gitsin yapsın şuanda müsait olanlar kimler birbirinizden destek alın aynı anda yapın sonuçları bildirin

tamam canımm şimdi kalkıyorummm inşallahhhhhh zorlanmam hadi bismillahh diyelim yine saat 10 da gelirim inş. tam 10 olmasada 10 dan sonra mutlaka girip rapor vericemm çok teşekkürrrr ederimm hadi bakalım 11 marta kadar olcak bu iş inşallahhhh

kızlar cecemi kovalımm siteden gitsin egzersizi var onları yapsın

hatta herkes gitsin yapsın şuanda müsait olanlar kimler birbirinizden destek alın aynı anda yapın sonuçları bildirin

ay dur yeni gördümmm yemek yapıyordum mutfakta canımm birşey daha sorucam aparatı sert bir şekildemi sokuyorsun yoksa deliğe yerleştirip yavaş yavaş mı itekliyorsun son sorum bu

ay dur yeni gördümmm yemek yapıyordum mutfakta canımm birşey daha sorucam aparatı sert bir şekildemi sokuyorsun yoksa deliğe yerleştirip yavaş yavaş mı itekliyorsun son sorum bu

deliğe yerleştirip yavaş ilerleyeceksin zaten yönünü biliyosun söylememe gerek yok yavaş yavaş acırsa orda dur sonra bidaha dene

Cecemciğim aparatı deliğe yerleştir yavaş yavaş ilerlet. Takıldığın yerde derin nefes al ve öyle ilerlet. İlk denemelerde ıkınarak yaparsan boğumları daha kolay geçersin canım. Bazen de yönde problem oluyor. Popoya doğru yön. Sert hareket etme. Kibar davran vajiye :):)

tamam gittim teşekkürler arkadaşlar hadi bana ve sizlere kolay gelsin öpüldünüz.... saat 10 dan sonra görüşürüz inş.. dua edin....

gerçekten herşeyin başı azim ve istemek sanırım. senin adına çok sevindim bahar 7 yıl sonra başarmışsın, mutluluğun daim olsun. bnmde 10 yıl olacak. yazdıkların gerçekten çok etkileyici, bende bu kez çok kararlıyım inançlıyım. rabbim tüm vajililere yardım etsin inşaalah.

tebrik ederim canım halaylar gelsin ozaman

diğer konuya gelin ce yendin sonuçta onu takma kafana zamanla hepsi olur

tatlişkolarım mum egzersizinde 12 cm aldım ya kendime inanamıyorum biraz daha çalıştıktan sonra bu iş tamam öyle hissidiyorum
inşallah:) iyi harikaaaaaaaaaaaa bravooooooooo

bak sen parmak sanarmışşşşş biz okadar derkennnnnnnnn yaaaa:) neyseee hadi sağlıklı birliktelikler bacım

hakkaten cecem nerdeyse benim 1yıllık ve umutun 1.5yıllık rekornu alacan elimizden ben tam 1 yıl üzerne burdakielri bunaltmıştmda öyle yendimmm aman sen erkenden yennnnnnn

bakıyomda zaten topici kendine kitlemişin herkess bir taraftan cecem diyooo artık yenemssen varya feci hakka girmiş olucan bacım benden demesi

heyoooooooooo yeni gelin varrrrrrrrrrrrrr hadi kızlar halaya

ya kızlar ayıptır söylemesi bende yaptıkdan sonra bi gaz sorunu çıktı anlatamam bu normalmı anlamadım kızlar
o gaz olayı olyorrr
1 üştme olabilir
2 yani saçma ama cidden hava giryor gibi bir gaz üstelik vajinadan bir gazımsı kıkırıklık olyor normallllll 10 sefere geçer

kızlar ben üstteyken gitgelleri nasıl yapacam??????????????????
azcuk poponu kaldırıp yapcan yorulcannnn amaa:)

tamam gittim teşekkürler arkadaşlar hadi bana ve sizlere kolay gelsin öpüldünüz.... saat 10 dan sonra görüşürüz inş.. dua edin....
cecemmmm sen bir gayret etmede gör gününüüü

bahar merhaba tebrik ederim canım allah bizede en yakın zamanda böyle mutlu olmayı nasip eder inş.

kgokçe merhaba ben egzersizlere devam ediyorum da en son 13 cm mumla yapabildim yaparken acı olmadı sonradan ağrı olduda sen en son kac cmle egzersiz yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…