- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.021
kızlar kızlarr 2 parmağımıda aldım yaa işyerinde yaptım hatta burdaki yenenleri okuyunca öle bi gaza geldimki lavaboya girip yaptım yanımda vücut kremi vardı onla yaptım çok mutluyum..:):):):)):
gwetir canım getir inan şimdi herkez cecem deyince bi tuaf oldum ya utandım kızlarrrrsıkıştırın beni böyle sanırım anca böyle yenicem sıkılayım az artık rahatlıktan başıma gelen sıkıntılardan tembellik ettim ben hep Allah ım yardım etsin yaaa
utan utanyeniler geldi seni geçti şaka bir yana da sende yen diye böyle yapıyoz biz artık yenme vaktin geldi ve geçiyo 11 mart diye tarih koyman iyi olmuş hedef koyunca insan inat ede ede yapıyo hadi bakalım
hamişmisin acaba canım benimde aklıma bu geldi valla olabilir...
sanmam ama birazdan dr gitcem hamilelik için değil tabi bakalım ne bu ya kaçgündür
bismillahirrahmanirrahim
cecem söyle bakalım ne aşamadasın nerden başladın nereye geldin anlat ben ona göre bişe söyleyecem sana..bide çalışıyomusun ev hanımımısın onuda söyle sana bir program yapalım
Cecemciğim geçen hafta salı günü aşılama yolu ile tedavi olmak için doktora kontrole gitmiştim. Malum vaji ile uğraşıyordum. ama ne olduysa o gün bana birşeyler oldu. Eşime gerçekten haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım. eğer biz o işi yapıpta çocuğumuz olmasa tamam seve seve tüp bebeği yaparız ama burda ters birşeyler var diye kafama dank etmeye başladı. Eşimden Allah razı olsun kabul aşılama tedavisini kabul etti. bu seferde benim içim rahat değil. 2 gün işyerinde dönme dolap gibi döndüm. Ben bunu başarıcam ama nasıl diye. Kendime de pazartesiye kadar süre verdim. Eğer vajiye çare bulamazsan tedavi ile bebek sahibi olucaz. Artık yaş geldi de geçecek nerdeyse diye düşünüp duruyorum. Perşembe günü siteyle tanıştım. Ama hala pazartesiye kadar olan süre geçerliydi benim için ve pazartesiye kadar hedefin %80i salı da %100 ü gerçekleşti. Diyeceğim odur ki gerçekten kararlı olunca kendine verdiğin süre içersinde başarıyorsun. Hadi canlanın haddiii :) Nerde hareket orda bereket kızlaarrrr :)
bak şimdi bilgisayarın başından kalkıyosun serçe işaret orta parmakları deneyip 2 parmağa gerek yok ben yapmadım hatta eş parmağı bile yapmadım dün gece eş penisi yaptım
bugün bunları yapıyosun yarın hemen bir mum sadece 1 peçete sarıp streç falan deneyecen
yok bugün denerim diyosanda sen bilirsin hızlı ilrlemiş olursun.
hadi hemen kalkıyosun bilgisayarın başından
bu arada bu akşam bana rapor veriyosun sana akşam 10 a kadar mühlet saat 10 da girip ne yaptığını söyle bana bende girecem okuyacam
birlikte 1 haftaya kalmayacak aşacağız bunu canım benim bana ve herkese destek verip kendin kalıyosun ömründen gün geçiyo 4 martta bende 6 aylık evli olacak sende yeneceksin halayını çekmeden memleketime gitmeyecem senide göndermeyecem
kızlar cecemi kovalımm siteden gitsin egzersizi var onları yapsın
hatta herkes gitsin yapsın şuanda müsait olanlar kimler birbirinizden destek alın aynı anda yapın sonuçları bildirin
ay dur yeni gördümmm yemek yapıyordum mutfakta canımmbirşey daha sorucam aparatı sert bir şekildemi sokuyorsun yoksa deliğe yerleştirip yavaş yavaş mı itekliyorsun son sorum bu
ay dur yeni gördümmm yemek yapıyordum mutfakta canımmbirşey daha sorucam aparatı sert bir şekildemi sokuyorsun yoksa deliğe yerleştirip yavaş yavaş mı itekliyorsun son sorum bu
Cecemciğim geçen hafta salı günü aşılama yolu ile tedavi olmak için doktora kontrole gitmiştim. Malum vaji ile uğraşıyordum. ama ne olduysa o gün bana birşeyler oldu. Eşime gerçekten haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım. eğer biz o işi yapıpta çocuğumuz olmasa tamam seve seve tüp bebeği yaparız ama burda ters birşeyler var diye kafama dank etmeye başladı. Eşimden Allah razı olsun kabul aşılama tedavisini kabul etti. bu seferde benim içim rahat değil. 2 gün işyerinde dönme dolap gibi döndüm. Ben bunu başarıcam ama nasıl diye. Kendime de pazartesiye kadar süre verdim. Eğer vajiye çare bulamazsan tedavi ile bebek sahibi olucaz. Artık yaş geldi de geçecek nerdeyse diye düşünüp duruyorum. Perşembe günü siteyle tanıştım. Ama hala pazartesiye kadar olan süre geçerliydi benim için ve pazartesiye kadar hedefin %80i salı da %100 ü gerçekleşti. Diyeceğim odur ki gerçekten kararlı olunca kendine verdiğin süre içersinde başarıyorsun. Hadi canlanın haddiii :) Nerde hareket orda bereket kızlaarrrr :)
cecemmm;
canım ben bilmeden ölçmeden elimde metrem yoktu 13 cm aparata çıkmışım.. en son merak ettimde ölçtüm kendime kağıttan metre yaptım cetvelle işaretledim eve gittmi ölçtüm 13 cm çıkmıştı..
elabcım;
walla dayanamıyorum bende bidaha halay çekecem
inşallah:) iyi harikaaaaaaaaaaaa bravoooooooootatlişkolarım mum egzersizinde 12 cm aldım ya kendime inanamıyorum biraz daha çalıştıktan sonra bu iş tamam öyle hissidiyorum
bak sen parmak sanarmışşşşş biz okadar derkennnnnnnnn yaaaa:) neyseee hadi sağlıklı birliktelikler bacımevet bitanem herkezi istiyorum ama seni ve cecemi ayrı istiyorum yapacaksınız biliyorum bu arada ben alta yendim yere uzandım zaten eşimin 2 parmagınıda öle alıyordum çok kolay oldu hiç hissetmedim bile hatta ben parmak sanıyordum ama p...s miş
,
3 günde böyle ilerleme süper canım ben 3 aydır burdayım tembelliğimden ve başıma gelen aksiliklerden bir türlü düzenli bir egzersize geçemedim şimdi başladım bakalım ne ler olcak bakalım yarın denicem birşeyler yine zaten o girişi aştıkmı ilerisi kolay olur diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inş. kısa sürede yeneriz canım hepimiz...
yani şöyle eşimde erken boş....ma var..ben üstte içime aldım hepsini ama ne yapacağımı bilemedim pe..s içimdeyken bacaklarımı doğrultim derken ne yapacağımı bilemedim git geli üstteyken nasıl yapacağıma çalışmamışım :))) zaten hemen eşim boşalıcam dedi çıkarttım..ama aldım kızlar hemde hepsini sonuna kadar..
ve herşey bu site sayesinde.. 6 aylık evliyim ve size gerçekten çok teşekkür ederim şimdi halay zamanı
Artık kadın oldum ben..imkansız dedim orası duvar gibi gelmişti o gecelere dönmek bile istemiyodum hep erteliyodum ama hepsi geride kaldı şimdi tek yapmamız gereken şey eşimle bu değişikliğe alışmak istemeden eşiminde psikolojisini bozmuşum dün gece dediki "bana ulaşılmaz imkansız ibi geliyordu" dedi..acaba erken boşalmalarının sebebi bu mu adam hissetmiyorum boşaldığımı zevk alarak olmuyo diyo ama gördü benim bu durumu yendiğimi çok mutlu oldu :118: :118: :118: İnşallah bir an önce alışırız yeni hayatımıza..kızlar inşallah yenersiniz gerçekten garip ama hiç acı hissetmedim hiç bişe hissetmedim..ben ne kadar hissetmedim diye anlatsamda eminim size garip gelecek o yüzden adım adım ilerleyin kızlar kesinlikle pes etmeyin ben hiç pes etmedim her aparat kalınlaştırdığımda çok zorlanıyodum çünkü ben bi apart 1 kere girip çktımı kalınlaştırıyodum hem ilk yaptığımda zorlanırdım terler akardı üstümden ama 2. günü yaptığımda rahat alırdım içime..şimdi hedefim altta yapmak olucak tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
üstte kontrol benimdi istediğim gibi alıyodum içime ama altta nasıl alıcam ilk seferlerde kendim almazsam tekrar korkarım diye çekiniyorum birde üstte git gel i ben yapamayacam altta eşim yapar diye düşünüyorum allah herkesi kurtarsın bu dertten
o gaz olayı olyorrrya kızlar ayıptır söylemesi bende yaptıkdan sonra bi gaz sorunu çıktı anlatamam bu normalmı anlamadım kızlar
azcuk poponu kaldırıp yapcankızlar ben üstteyken gitgelleri nasıl yapacam??????????????????
cecemmmm sen bir gayret etmede gör gününüüütamam gittim teşekkürler arkadaşlar hadi bana ve sizlere kolay gelsin öpüldünüz.... saat 10 dan sonra görüşürüz inş.. dua edin....
Kızlar bugün ne farkettim biliyor musunz? Kocamla ilk defa tam anlamı ile biz olduğumuzu farkettim. Yıllarca bizi ayakta tutan şey sadece sevgimizmiş. Sevgimiz bile zaten vaji yüzünden hep sınavlar verdi. İsterim ki sizler de benim gibi uzun yıllar uğraşmayın bu vaji ile. İnanın ne gerginlik kalıyor ne de tartışma. Artık kızamıyorum bile adama. Ağız tadıyla kavga bile edemiyorum düşünün artık :):):) Hadi boş boş oturmayın. Haftasonu bereketli geçsin :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?