- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.041
kgokçe merhaba ben egzersizlere devam ediyorum da en son 13 cm mumla yapabildim yaparken acı olmadı sonradan ağrı olduda sen en son kac cmle egzersiz yapmıştın
harikaaaaaaaaaaaaa bacım harikaaa bu genişlik dimi bacım
Gökçeeeeeeeeeeee hoşgeldin canım :):):)
Sen gelince burası şenleniyor :):)
harikaaaay sorma bacım öyle ama o günsü deneme olcaktı ama öyle ağrım olduki kalkışamadık normalmi ki acep egzersiz yaparken hiç sorun olmadı acı falan ama ben kademe kademe gitmediydim 6 cm den sonra yapçam dedim kalınlastırabildiğim kadar kalınlastırdım yaptıktan sonra bi baktım sadece uc kısmı 13 cm yani bir iki kere daha egzersiz yapıp ölemi deniyeyim ne dersin baya ilerlemişim dimi bacım ya
harikaaa
harika baya ilerlemişin
şimdi
en sonki kalınlığnı iyice alışıpp içinde bekeltip ıkınarak çıakrttıkdan sonra git gelelre alıştırmalısın ve sonra bir sonraki kalınlık aynıları geçerli
ve derken penisssssss ve en kolayı bu olucaktır ozaman sendende güzel haberler alıcazdır yakındırrrrrrrrr
durmak yok egzersize devam bacımEki Görüntüle 645256
jel kullanıyosundur dimi.... eşine bilgi ver kanama olmayabilir akslar gevşeyince olmuyor....ayyy saol canım ya evleneli 9 ay oldu 15 gündür felan bu sitede sizlerden aldığım cesaretle yapabildim devam edeyim o zaman ağrı normal mi sence cünkü simdi acaba gene ağrırmı die dün egzersiz yapamadım erteledim
üçparmak bacım ben aparatla yendim bu yüzden yazmadım cvb ama içime dert oldu al bak bu kapalı parmakları virleştirip sokuyon bacım baş parmak ve serçe parmak aşağıdaaa dieğrleri bitişik hali;=)Kızlar şimdi ben 2 parmaıdaaldım biraz 2 parmakla çalışıp 3 parmağa geçmek istiyorum.3 parmakla ne şekilde yapıcam parmaklarımı ?
asıl girme gerceklesmedi ama enazından ıcıne girebiliyr artık o korkumu yendim ama evet guvenm yerine geldi bunu atlatdysam onuda yapacgma inanyrm :)
amin inşallah bende cok isdyrm brz bacaklarım agryr ama yenecegıme inanyrm allahın izniyle
Kizlar iyi aksamlar egzersizler her aksam devam 8 cm de cok rahatim demistim az onc isten geldim azim etrim cunku moralim cok boUk 10 cm su andan 8 cm kadar rahat oluyo direl ittiriyorum bekletmeden bugun esimeen zaman istedim demistim gecen hafta icin olmadi denemelerde bir haftadir benimle konusmuyor ayrilalaim diyor artik 14 yil olmamis artik beni oyalama diyor aksam uzeri cok uzuldum aradim onu bugn gel aksam deneme ve son gun olmaz ise ayrilalaim dedim cunku baska carem yok artik sabri tok ne olur bana dua edin bugun bu is oldu oldu yoksa evliligim bitiyor...
Kizlar iyi aksamlar egzersizler her aksam devam 8 cm de cok rahatim demistim az onc isten geldim azim etrim cunku moralim cok boUk 10 cm su andan 8 cm kadar rahat oluyo direl ittiriyorum bekletmeden bugun esimeen zaman istedim demistim gecen hafta icin olmadi denemelerde bir haftadir benimle konusmuyor ayrilalaim diyor artik 14 yil olmamis artik beni oyalama diyor aksam uzeri cok uzuldum aradim onu bugn gel aksam deneme ve son gun olmaz ise ayrilalaim dedim cunku baska carem yok artik sabri tok ne olur bana dua edin bugun bu is oldu oldu yoksa evliligim bitiyor...
canım bak ben burda yeniyim ve egzersizlere baslayalı çok olmadı bir parmak,iki parmak derken 8cm lik mumla yaptım oda oldu dün 12cm lik mumla denedim ve akşam eşime söledim oda gel deneyelim dedi bende ok. dedim veilk kez penisin yarısını aldım gerçekten korkacak bişi yokmuş bunu anlamış oldum dün gece inan kararlı ol yaparsın banada eşim martın 15 ne kadar dedi 15 de eşimin doğum günü inşallah 15 den önce yapacagım kasma kendini korkmada eminim yapacaksın ben bile suan kendime hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?