Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

harikaaaaaaaaaaaaa bacım harikaaa bu genişlik dimi bacım

ay sorma bacım öyle ama o günsü deneme olcaktı ama öyle ağrım olduki kalkışamadık normalmi ki acep egzersiz yaparken hiç sorun olmadı acı falan ama ben kademe kademe gitmediydim 6 cm den sonra yapçam dedim kalınlastırabildiğim kadar kalınlastırdım yaptıktan sonra bi baktım sadece uc kısmı 13 cm yani bir iki kere daha egzersiz yapıp ölemi deniyeyim ne dersin baya ilerlemişim dimi bacım ya

harikaaa
harika baya ilerlemişin

şimdi
en sonki kalınlığnı iyice alışıpp içinde bekeltip ıkınarak çıakrttıkdan sonra git gelelre alıştırmalısın ve sonra bir sonraki kalınlık aynıları geçerli
ve derken penisssssss ve en kolayı bu olucaktır ozaman sendende güzel haberler alıcazdır yakındırrrrrrrrr

durmak yok egzersize devam bacım

ayyy saol canım ya evleneli 9 ay oldu 15 gündür felan bu sitede sizlerden aldığım cesaretle yapabildim devam edeyim o zaman ağrı normal mi sence cünkü simdi acaba gene ağrırmı die dün egzersiz yapamadım erteledim

jel kullanıyosundur dimi.... eşine bilgi ver kanama olmayabilir akslar gevşeyince olmuyor....

ağrı dediğin egzersizde hafifi batma yanma olabiliyor amaaa tahriş etmedikden sonra öyle atılı olmaması gerek... kegelleri önemse ve her yerde yapı evr

ve nefese dikkat ıkınarak çıkmasını sağla orasının nasıl uzay gibi açıldığnı herşeyi alabileceğni gör kavra iyicee...
çok tahriş yanma durumalrında aparatına bepanthen krem veya melhem

veya hametan kremi sürebilirsin

kıslarrrr yenenler yenmeyenlere

dertsizler dertlilere yardım etsin..... ediyonuzdur zaten hepinizden allah razı olsun...

ben azcık hazırlanayımmmm duş alcam saçmı yapcam ve yemekden sonra filme gidecezzzzzzz

kelebeğin rüyasınaaa

Kızlar şimdi ben 2 parmaıdaaldım biraz 2 parmakla çalışıp 3 parmağa geçmek istiyorum.3 parmakla ne şekilde yapıcam parmaklarımı ?
üçparmak bacım ben aparatla yendim bu yüzden yazmadım cvb ama içime dert oldu al bak bu kapalı parmakları virleştirip sokuyon bacım baş parmak ve serçe parmak aşağıdaaa dieğrleri bitişik hali;=)

bu resimin tam tersi sondan 3.resim bacımmmmmm

1 2 3 4 5

kolay gele

Eklentiler

• $Adsız.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 64
amin inşallah bende cok isdyrm brz bacaklarım agryr ama yenecegıme inanyrm allahın izniyle

canım, gevşemen rahat olman lazım. vajinanın içi boşluk, sen kendini kasmadığın sürece canın yanmayacaktır. bacak ağrısı başlarda olur, ben de yaşadım bu durumu hatta belim sırtım bile ağrıyordu. zamanla bunların hepsi geçecek.. amin Serapcım ben de yeneceğine inanıyorum ^^

çok şükür birimiz daha kurtuldu darısı kalanlara tez zamanda inşşşşşş:.......bütün halaylar sana flower8008

:64

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlar egzersizler her aksam devam 8 cm de cok rahatim demistim az onc isten geldim azim etrim cunku moralim cok boUk 10 cm su andan 8 cm kadar rahat oluyo direl ittiriyorum bekletmeden bugun esimeen zaman istedim demistim gecen hafta icin olmadi denemelerde bir haftadir benimle konusmuyor ayrilalaim diyor artik 14 yil olmamis artik beni oyalama diyor aksam uzeri cok uzuldum aradim onu bugn gel aksam deneme ve son gun olmaz ise ayrilalaim dedim cunku baska carem yok artik sabri tok ne olur bana dua edin bugun bu is oldu oldu yoksa evliligim bitiyor...

delikızım hoşgeldin canım.. seni çok iyi anlıyorum, çok üzgünsün, çok yıprandın, sabrettin ama pes etme.. belki de süreci hızlandırmak için bunları söylüyordur, sen bu son şansım deyip başarabilesin diye sarf ediyordur belki sözlerini. canım benim yapabilirsin, birazcık sık dişini, canın yansa bile aparatı çıkarma içinden yavaş yavaş nefes egzersizleriyle ittir, milim milim de olsa ittir. kan da yok, duvar da yok korkularının hiçbiri yok, onlar sadece beyninde.evliliğin bitmeyecek inşallah, hadi al eline aparatını tekrar dene 10 cmi başardıysan sonuca az kalmış bence, sakın pes etme. tamamen girdiğini gördüğünde eşli denemeye geç, kendine güven, kendin için yap bunu lütfen bitanem..

canım bak ben burda yeniyim ve egzersizlere baslayalı çok olmadı bir parmak,iki parmak derken 8cm lik mumla yaptım oda oldu dün 12cm lik mumla denedim ve akşam eşime söledim oda gel deneyelim dedi bende ok. dedim veilk kez penisin yarısını aldım gerçekten korkacak bişi yokmuş bunu anlamış oldum dün gece inan kararlı ol yaparsın banada eşim martın 15 ne kadar dedi 15 de eşimin doğum günü inşallah 15 den önce yapacagım kasma kendini korkmada eminim yapacaksın ben bile suan kendime hayret ediyorum

evet bunu duymak çok güzel işte, "korkulacak bir şey yokmuş".. gerçekten yok, kendi korkularımızı yaratıyoruz beynimizde. Çok sevindim canım, Allah daim etsin..

canım benim ya okurken kahroldum içim yandi inşallah inşallah yeneceksin düzelecek sakin ol herşey kendini rahat bırakmakta biz hepimiz sana

güveniyoruz dualarımız seninle dilerim rabbimden hayırlı haberlerini alalım ama neolur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…