Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb arkadaşlar ben de yeni üye oldum foruma.başka bir konuya yazmıştım burayı görünce yazmadan duramadım evliliğimin başında ben de vajiydim.inşallah yenersin delikıs ben yendim şimdi bir kızım var hem normal doğurdum yapacağına inan inanınca her şey oluyo

masumsu canım özel mesajın için çok teşekkürler cvp yazamamıştım ya reglim bitti de şimdide o gaz gitti sanki ya keşke benmde kızlğım bozlmuş olsaydıda o aşamada şu egzersizleri yapıyo olsaydım

ne güzel gelin olanlar var hepsine çok sevindim kendim gibi ben de başarabilsem offf

Arkadaşlar ben aparat denemesi yapıyorum biraz ara vermiştim bugünkü acılı oldu sanki başa döndüm gibi çok zorladım ben hep sırtüstü yatarak yapıyorum ama eş denemesinde üstte olma öneriliyo genelde. Acaba aparatta deneme yaparken de üstte mi olmalıyım????

evet öyle yapabilirsin canım bazı arkadaşlar yastıgınn üstüne aparatı koyup öyle aldılar bi dene istesen

delikıs canım çok üzüldüm yazdıklarına allah yar ve yardımcın olsun eşini karşına al konuş bunca yılın hatırı var eminm senin daha gayrete gelmen için söylüyordur hepsi geçecek allahın izniyle inş dularımız seninle allah büyüktür o ol derse olur o dilerse biter 14 yıl geçmiş ne zor zamanlar geçirmişsiiniz inşallah bu da geçicek bunca zaman sevginiz ayakta tutmuştur yine tutacak inşallah

kızlarrrrrr ayyy biraz geç geldim ama eşimle çalışma yapıyorduk yweni bittii ay çok mutluyum eşimin kocaman baş parmağının tamamını aldım ilkezzzz ölçtüm 7 cm geliyoooooo heyoooooo heyooooo:124::124::124::124: çok mutluyum çocuklar gibiiii inanmıyorum benim parmağımı ölçtüm aldığım 3 cm geliyo kendi parmağımla denerkennn hiç yanma acı batma birşey hiseetmiyordum ama eşiminkinde çok battı canlar yaa acaip batma yanma oldu neden olabilir dayanmaya çalıştım 10 15 sn den fazla dayanamadım havai fişekler patladı resmen ve pns ucu çalışmasıda yaptık girmedi tabi ama ucu değdi çıktı değdi çıktı ama parmağını aldığıma inanamıyorummm yanma ve batma olayını biri açıklasınnn ay çok mutluyum ama yaaaa kendime inanamıyorum eşim bugün harikaydı çok sabırlıydı olsun bu iş artık deyip durduuu

Son düzenleme:

aferin kız hadi bakalım sona az kaldı.

canım bak ne güzel yavas yavas herşey yoluna giriyo gerçekten senin adına çok sevindim çalışmalara devam bacım pes etmek yok senin içinde benim içinde bundan sonra gerisi gelir sen merak etme ayy çok sevindim yaaa

Dualarımız seninle cnm umarim mutlu haberlerini aliriz...

dualarım seninle canım inan kahroldum Allah ım yardımcın olsun hepimizden önce sen yen inşallahhh evliliğin bozulmasınnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…