- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.081
dualarım seninle canım inan kahroldum Allah ım yardımcın olsun hepimizden önce sen yen inşallahhh evliliğin bozulmasınnnnn
Allah razı olsun canlarım halen şoktayım 7cm ya ben ve 7 cm hayatta alamam dediğim bir durum ama eşimde iyidi şimdi hakknı yiyemem deniyelim belki girer dedi ama ona hazır değildim peki canlar o batma ve yanma neden olmuş oalbilir benim parmağımda olmuyordu ama eşiminkinde dayanamadım çok batma yanma oldu özellikle batma:26:
valla canım ben hiç eş parmağı denemedim o yüzden bilmiyorum benim için parmak,mum ve pe...sin yarısı onda da yanma olmadı kendimi çok zorlamayım diye dün yapmadım belki biraz daha dayansaydım dün olurdu
valla canım ben hiç eş parmağı denemedim o yüzden bilmiyorum benim için parmak,mum ve pe...sin yarısı onda da yanma olmadı kendimi çok zorlamayım diye dün yapmadım belki biraz daha dayansaydım dün olurdu
anladım canım acaba kurulukmu vardı parmağı çıkar çıkmaz geçti hemen hatta baş parmağını denedi bu sefer onunda 1 boğum girdi ozaman yanma olmadı sadece baskı hissi oldu eşimle anlaştık zaten hergün eş parmak denemesi yapıcaz 1 saat uyumadan önce anca öyle alışırım hatta aparatıda ona diyim o geçiriversin içimde bekleteyim öylece onuda deniyim belki alışır vaji...
canım inanırmısın aparat daha kolay ben hiç eşimin yanında yapmadım egzersizleri sadece dün biraz yaptım onda da denedik ve yarısı girdi inanki korkacak bişey yok ben egzersiz yapmadan önce çogu kez deniyorduk hep baskı yanma vardı kasıyordum kendimi ama dün öle değildi hiç hissetmedim bile,zamanla deneye deneye oluyor herşey hiç korkma na gerek yok
canım inanırmısın aparat daha kolay ben hiç eşimin yanında yapmadım egzersizleri sadece dün biraz yaptım onda da denedik ve yarısı girdi inanki korkacak bişey yok ben egzersiz yapmadan önce çogu kez deniyorduk hep baskı yanma vardı kasıyordum kendimi ama dün öle değildi hiç hissetmedim bile,zamanla deneye deneye oluyor herşey hiç korkma na gerek yok
birde canım sen egzersizde ultrason jelimi kullanıyosun nerden aldıysan yazarmısın ben bugün kayganlastırıcı alayım dedim bulunduğum yerde 50 60 tane eczane var bir tanesinde bile bulamadım ya sinir oldum nerden aldığını yazarsan sevinirim...
iyi geceler ben de 1,5 yıllık evliyim ilişkiye giremedik gerçi şu an ayrıyız tam da bilmiyorum boşanacakmıyız boşanmyacakmıyız ama eşim de uğraşmadı bi iki defa en fazla sonra olur dedi ben hep bacağımı kapattım sürtünme ile oluyordu. aslında bende öyle çok büyük korku kasılma falan yoktu ama eşim de hemen vazgeçti olması için bişeyler yapmadı daha bakireyim yani bana da yardımcı olabilir misiniz mesajla falan. ne yapmalıyım bu durumda.
öncelikle aramıza hoşgeldin canım hiç doktora gittinmi bir sorun falan varmı diye muayene oldunmu ve iyiki burayı buldun gerçekten burayı bulan eli boş gitmiyor eşinle aranda olanlaraaa çokk üzüldümmm canım inş. boşanma falan olmaz sen bu siteyi hep takip et beraber yenicez inş...
sayfa başındaki kegel egzersizlerini oku ve yapmaya başla vajinanı inceliyebiliyormusun herhangi bir sorun varmı bunlarıda anlat canımm Rabbim yardımcın olsun...
kızlarrrrrr ayyy biraz geç geldim ama eşimle çalışma yapıyorduk yweni bittii ay çok mutluyum eşimin kocaman baş parmağının tamamını aldım ilkezzzz ölçtüm 7 cm geliyooooooheyoooooo heyooooo:124::124::124::124: çok mutluyum çocuklar gibiiii inanmıyorum benim parmağımı ölçtüm aldığım 3 cm geliyo kendi parmağımla denerkennn hiç yanma acı batma birşey hiseetmiyordum ama eşiminkinde çok battı canlar yaa acaip batma yanma oldu neden olabilir dayanmaya çalıştım 10 15 sn den fazla dayanamadım havai fişekler patladı resmen ve pns ucu çalışmasıda yaptık girmedi tabi ama ucu değdi çıktı değdi çıktı ama parmağını aldığıma inanamıyorummm yanma ve batma olayını biri açıklasınnn ay çok mutluyum ama yaaaa kendime inanamıyorum eşim bugün harikaydı çok sabırlıydı olsun bu iş artık deyip durduuu
yok malesef hiç muayene olmadım zaten ben de sade şu var kendim de yaparken zarıma bişey olursa yani eşim görmeden bu yüzden biraz muayeneden de çekiniyorum şu an ayrıyız zaten. o baştaki egzersizler yeterli mi? yenen kişiler nasıl yendi acaba bana mesaj atabilir mi yaptıkları uygulamayı gerçi eşimle birleşecek miyiz bilmiyorum..
cecemm çok sevindim canım :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: çok iyi gidiyosun gündüz kendin dene akşam eşinle deneo yanmalar ilkinde oluyo sonra hiçbirşey olmuyo çünkü alışıyo güven bana benimde olmuştu aparatta yandığında çektim tekrar soktum derken geçti seninkide geçecek yeni olduğu için öyle..dediğim gibi yap gündüzleri kendi kendine akşamları eşinle..
şekerim sanırım sen 11 martı beklemeyeceksin
canım yenen kişiler ilk önce vajinalarını bir ayna alıp incelediler ve sayfa başındaki kegel i devamlı uyguladılar ben de yapıyorum şu an hepsini ..
ve parmak egzersizlerine geçtiler çoğu kişinin zarı yırtılmadı esneklik kazandı egzersizlerde zarı yırtılan kimse pek olmadı zaten eşler böyle durumlarda aralarında konuşuyorlar siteyi gösteriyoruz eşlerimize ve herşeye razı gelmelerini söylüyoruz kimi anlıyor kimi anlamıyor anlamayan eşler oluncada egzersizleri onun yanında yada onun parmağıyla yapanlar var burdaki yazıları görünce gerçi çoğu erkek eşine musade ediyor ama senin durumunda farklı canım şimdi ne denilir bilmemki ama uzun zamandır burdayım ve % 80 ni zarı esnedi ve yırtılma olmadı egzersizde oda esniyor ama sen muayenede olmamışsın olman iyi olurdu canım bence bi dr a görün derimm...
inşallah en kısa zamanda doktora gideceğim ve eğer olur da eşimle tekrar barışır evime gidersem ki bi mucize olması lazım bi sürü sorun var buraya da konu açmıştım o zaman ona da söylerim gösteririm burayı anladım demek istediklerinizi teşekkürler. evime dönersem buraya sık sık uğrayacağım anlaşılan..
parmak egzersizleri nele peki nerde bulabilrim yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler
parmak egzersizleri serçe parmaktan başlıyarak küçükten büyüğe serçe sonrasında orta baş parmak böyle sırasıyla vajina deliğine masaj yapa yapa yukardan aşağı popoya doğru olacak şekilde yapıyoruz canım yavaşça sokuyorsun 1 ini yaptınmı diğerine geçersin parmağın yarısını soktunmu sonra tamamını denersin öyle yapa yapa zaten alışırsın Eki Görüntüle 645608 bu resime bak mesela parmak nasıl ilerliyor ve vajina içindeki yol nasıl gidiyor gördünmü popoya doğru eğilimli yani kesinlikle düz yukarı doğru olmicak aşağı doğru resimdeki gibi olcak parmak egzersizleri böyle oluyor ona alışınca aparata geçebilirsin kendimiz evde aparat hazırlıyoruz kulak çubuguna 1 2 kat peçete sarıp streçliyip prezervatf geçiriyoruz yada dr eldiveni olabilir tabi hijyene dikkat parmakta ırnaklar kesik ve yıkanmış olmalı yoksa mikrop kaparsın mantar olursun hijyene hep önem ver canım dr eldiveni kullanırsanda başta bolca yıka pudrası gitsin yoksa kaygan olmaz ve bir jell okey in su bazlı jelleri varmış ben kullanmadım bu işlemleri hep bir jelle yapmalısın kaygan olsunki acı duymayasın ben ultrason jeli kullanıyorum seçim sana kalmış
çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun umarım tez zamanda siz de amacınıza ulaşırsınız inanıyorum ki ulaşacaksınız..
aslında bu kısımlara bile gelemedik ki eşim hemen bırakıyordu zaten toplasan taş çatlasa 3 defa denemiştir denemek denirse benim en ufak tepkimde bırakıp gidiyordu ben ne yapayım yani zaman geçtikçe ne zaman olacak dedimse kavgaya başladı bu konuyu kapat diye artık bilmiyorum tam sorunumuz neydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?