- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.101
az önce egzersizimi yaptım, giriş tamam ama ilerletemiyorum bir türlü aparatı ben. sonuç olarak daha öncelerine nazaran gayet iyiyim. bundan sonra daha çok vakit ayırıcam bekleyecek lüksüm hiç yok, buraya girdikçe okudukça daha çok gaza geliyorum. inş. ben ve tüm vajili arkadaşlarım en kısa zamanda yeneriz.
inş. arkadaşım inş.. bende senin gibiyim aparatı yapamıyorum ucunda kalıyo ama bugün eşimin parmağını aldım ve çok mutlu oldum yani kolay olmuyo bizler için ama o mutluluk yaşadığımız sıkıntıları alıpp götürüyo o yüzden pes etmek yokk inş. hepimiz yeneceğiz kısa zamanda...
çok sevindim senin adına canım, ben parmakla yapamıyorum tuhaf hissediyorum kendimi. kaleme pamuk sardım, öyle bir aparat yaptım daha kolayıma geldi. biraz daha ilerletebilsem daha güzel olacak. olsun sonuçta çaba gösteriyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz bu bile yeter. sen ne güzel evliliğinin ilk aylarında bulmuşsun burayı, en kısa süredede yenmeni dilerim. bnm 10 yıl olacak kaybedecek zamanım yok. rabbim hepimizin muradını versin en kısa zamanda inşaallah.
ay sizin çok olmuşşş( çok üzüldümmm Allah yardımcınız olsun inş. tez zamanda yenersiniz açıkçası kendimden daha çok isterim sizin yenmenizi aynen dediğin gibi birşeyler yapıyoruz elimizden geldiğince ve yapacağız Allah yardımcımız olsun inşallah ben çıkıyorum Allah size rahatlık versin görüşürüz... ço uyku mgeldi dayanamıyorum artık ...
Delikiss yazdıklarını okudum. Çok üzüldüm. İnş.dün geceyi hayırlısı ile atlatmışsındır. Dualarımız seninle canım. Bunca yıldan sonra heleki severek inş.yuvanız bozulmaz. İnş.kendini kasmamışsındır. Haberlerini bekliyoruz canım
Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...
Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...
canım vazgeçmiyorsun değil mi sakın vazgeçme başaracaksın buna inan
Artik ugrasmam icin sebep kalmadi cnm esimide daha cok yipratmaya hakkim yok onu cok seviyorum oda beni seviyo ama onada yazik kendime zarar vericem kafaya takmaktan diyo ona bunu yasatmaya hakkim yok ama sizlr mucadele edin yuvanizi kurtarin azmedin ne olur.
delikıs canım bari bi doktora gitseydiniz çünkü anladığım kadarıyla sizde bıkkınlık olmuş ondan dolayı tahammül kalmamış yani sadece iş senin kasman olsaydı bak kasmadım diosun yine olmamış doktora pskolojik bi desteğe ihtiyacınız var yani sadece vaji için değil aile evilik terapistine gidebilseydiniz keşke bir kafanızı toparlamanıza yardımcı olurdu belki son çarede şu yüzde yüz çözen doktorlarda çok para istiyor maddiyatın elverirse onuda deneyebilseydin keşke
olar an
burda bi arkadaş randevu almştı martta doktor ulusoya gidecekti yazsa bari başardımı ne yaptı merak ediyorum ama ben normal pskiyatirlerle görüştüm aynı burdaki egzersizleri uyguluyolar hiç farkı yok 8 haftaya yayacaklrını dediler diğer özel doktorlar bilmiorum nasıl tek seansda çözüyolar anlayamadım
offf offffffff alahım sen burdaki ve burda olmayan tüm bu sorunu yaşayan bizlere yardım et ey kimsesizlerin kimsesi rabbim sen darda bırakma el açıp bu sorun için çare arayan herkese yardım et rabbim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?