Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

az önce egzersizimi yaptım, giriş tamam ama ilerletemiyorum bir türlü aparatı ben. sonuç olarak daha öncelerine nazaran gayet iyiyim. bundan sonra daha çok vakit ayırıcam bekleyecek lüksüm hiç yok, buraya girdikçe okudukça daha çok gaza geliyorum. inş. ben ve tüm vajili arkadaşlarım en kısa zamanda yeneriz.

inş. arkadaşım inş.. bende senin gibiyim aparatı yapamıyorum ucunda kalıyo ama bugün eşimin parmağını aldım ve çok mutlu oldum yani kolay olmuyo bizler için ama o mutluluk yaşadığımız sıkıntıları alıpp götürüyo o yüzden pes etmek yokk inş. hepimiz yeneceğiz kısa zamanda...

çok sevindim senin adına canım, ben parmakla yapamıyorum tuhaf hissediyorum kendimi. kaleme pamuk sardım, öyle bir aparat yaptım daha kolayıma geldi. biraz daha ilerletebilsem daha güzel olacak. olsun sonuçta çaba gösteriyoruz bişeyler yapmaya çalışıyoruz bu bile yeter. sen ne güzel evliliğinin ilk aylarında bulmuşsun burayı, en kısa süredede yenmeni dilerim. bnm 10 yıl olacak kaybedecek zamanım yok. rabbim hepimizin muradını versin en kısa zamanda inşaallah.

ay sizin çok olmuşşş ( çok üzüldümmm Allah yardımcınız olsun inş. tez zamanda yenersiniz açıkçası kendimden daha çok isterim sizin yenmenizi aynen dediğin gibi birşeyler yapıyoruz elimizden geldiğince ve yapacağız Allah yardımcımız olsun inşallah ben çıkıyorum Allah size rahatlık versin görüşürüz... ço uyku mgeldi dayanamıyorum artık ...

çok sağol canım, hep beraber yenicez inş. sanada Allah rahatlık versin, iyi geceler

Delikiss yazdıklarını okudum. Çok üzüldüm. İnş.dün geceyi hayırlısı ile atlatmışsındır. Dualarımız seninle canım. Bunca yıldan sonra heleki severek inş.yuvanız bozulmaz. İnş.kendini kasmamışsındır. Haberlerini bekliyoruz canım

Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...

canım vazgeçmiyorsun değil mi sakın vazgeçme başaracaksın buna inan

offff çok,çok üzüldüm.. 14 yıl dile kolay,yine de iyi şeyler duymayı bekliyorum senden, neden bilmiyorum ama iyi şeyler hissediyorum. biz de seni çok seviyoruz canım.

canım vazgeçmiyorsun değil mi sakın vazgeçme başaracaksın buna inan

Artik ugrasmam icin sebep kalmadi cnm esimide daha cok yipratmaya hakkim yok onu cok seviyorum oda beni seviyo ama onada yazik kendime zarar vericem kafaya takmaktan diyo ona bunu yasatmaya hakkim yok ama sizlr mucadele edin yuvanizi kurtarin azmedin ne olur.

bir yuvan var eşini seviyorsun siz 14 yıl bununla yaşamış ama ayrılmamışsınız bu bile uğraşman için sebep bence ben 2 yıl çektim ara vermeden çalıştım ve yendim vajiyi kızım var 7 aylık normal doğum yaptım düşün ve dr muayenesi bile oldum aşacağına inan ve bumuymuş korktuğum diyeceksin başarınca

delikıs canım bari bi doktora gitseydiniz çünkü anladığım kadarıyla sizde bıkkınlık olmuş ondan dolayı tahammül kalmamış yani sadece iş senin kasman olsaydı bak kasmadım diosun yine olmamış doktora pskolojik bi desteğe ihtiyacınız var yani sadece vaji için değil aile evilik terapistine gidebilseydiniz keşke bir kafanızı toparlamanıza yardımcı olurdu belki son çarede şu yüzde yüz çözen doktorlarda çok para istiyor maddiyatın elverirse onuda deneyebilseydin keşke
olar an
burda bi arkadaş randevu almştı martta doktor ulusoya gidecekti yazsa bari başardımı ne yaptı merak ediyorum ama ben normal pskiyatirlerle görüştüm aynı burdaki egzersizleri uyguluyolar hiç farkı yok 8 haftaya yayacaklrını dediler diğer özel doktorlar bilmiorum nasıl tek seansda çözüyolar anlayamadım

offf offffffff alahım sen burdaki ve burda olmayan tüm bu sorunu yaşayan bizlere yardım et ey kimsesizlerin kimsesi rabbim sen darda bırakma el açıp bu sorun için çare arayan herkese yardım et rabbim amin

zor gerçekten zor bir durum allah tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..delikıss allah yardımcın olsun pes etme bırakma böyle yaparsan zatan kabul etmiş oluyosun.son bikez daha başla ve bitir..iyi haberlerini alırız inşallah

Canim ben 2008 yilinda falan gitti dr. Capada uzun sure tedavi gordum dr bu isin uzmaniydi ilk zamanlar kasma vs cok oluyordu haftanin uc gunu gidiyordum aylarca gittim geldim aparatlarla egzersizler yaptik gun gectikce daha iyi oldum dr muayene ederken en son gittigimde dediki cnm sen artik ilk geldigin gibi degilsin cok rahatsin muayenelerde dedi senin esinle farkli bir sikintin var olmamasi icin sebep yok artik dedi dusun alttan ultrasonla bile kontrol oldum kac kere sonra gitmedim 1 ay once hipnozla tedavi icin dr gittim yine hala ilerleme yok. aparatta 8 cm cok rahatim 10cm
Yapiyordum ama kasarak fakat iki gundur daha rahat olmaya baslamisti kasmadan direk itebiliyordum ama esli denemede sanki orasi duvar delik yoj ton yok oluyor ustune oturup zorluyorum yinede ilerlemiyor hic esim artik yillardir bunaldi sikildi hakli olarak sevgimiz icin cok mucadele ettik ama artiksabir kalmadi maalesef...

offf offffffff alahım sen burdaki ve burda olmayan tüm bu sorunu yaşayan bizlere yardım et ey kimsesizlerin kimsesi rabbim sen darda bırakma el açıp bu sorun için çare arayan herkese yardım et rabbim amin

Amiiiiiiiiiin.... Rabbim bu sorunu yaşayan herkese yardımcısı olsun. Zor bir durum ama aşılamayacak bir sorun da değil.

Delikiss benim anladığım kadarı ile siz eşinizle iletişim kopukluğu yaşıyorsunuz. Psikiyatrist gerçekten çok iyi gelebilirdi. Dönem dönem eşlerin birbirinden soğuması,evliliklerini sorgulaması normaldir. Bunu ben de kendi içimde çok yaşadım. Çünkü sen ilişki de kasma olayını ve korkuyu atlatmışsın ve ciddi bir tedavi de görmüşsün. Ne diyeyim herşey düzelir inş.İyi haberleriniz bekliyoruz canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…