Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cecoşuuuum süper işte bu ya işte buuuuuuu 7 de de yenebilirsin ama standartlar dahilinde konuşursak yenmeye sadece 3 cmin kaldıııııııııııııı hadi artık bu kadar olmuşken docan da gaza gelmişken bitir şu işi her gün mutlaka 2-3 saat eggzersize ayır vaktini daha fazla da ayırabilirsin....
canım o yanma ve batma hissi vajine yeni ve kalın bir cisim girdiği için oldu, paniğe kapıldı bir cisim yaklaşıyor diye sen de hafif de olsa kasmışsındır biraz kendini ondan... ama artık bir şey olmadığını biliyorsun bundan sonra daha rahat olacaksın, eş parmağını da almışsın artık tamamdır bu iş

canım okudum yazdıklarını biliyorum hiç kolay değil uzun bir süre olmuş sinirleriniz yıpranmış artık... docanla herşeyden sıyrıldığınız bir gün oturup bağırıp çağırmadan güzel bir şekilde konuşun, senin kadar onun da kararlı olması lazım... kolay değil biz 6 yıl çektik... havadan konuşmuyorum yani... Allah bu zor günleri aşmanızda yardımcınız olsun

tatlım bak hani demişsin ya oturuyorum zorluyorum ama gitmiyor diye 8 cm almana rağmen... demekki kasıyorsun kendini, aparat gibi düşünüp aparatmış gibi hareket etmek lazım... dile kolay değil valla ben de yaşadım aynı şeyyleri... ben de önce ucunu alamadım zorlaya zorlaya olmuyor... kendini rahatlatmayı gevşetmeyi öğrenmen lazım. ondan sonra inan bana oluyor... bir de 15-20 dk lık ugraşmayla bırakmayın valla saatler sürdüğü oluyordu bazen alana kadar :)) sonra ben yarısına kadar aldım bi türlü gerisini getiremedim. artık yok dedim orda bişey var gitmiyor diye düşünmeye başlamıştım ama ne zamanki kendimi rahat bırakmaya başladım o zaman hepsi cuuup diye oldu. sende de olmaması için bi sebep yok. aparatt yaparken sanki penis alıyormuş gibi düşün ve en azından kendini penis fikrine alıştır... böyle böyle olacak inşaallah

kızlar ben akşam aparat egzersizinden sonra pe..s denemesi yapmak istiyorum sizce yapabilirmiyim en son aparatta 12cm kadar aldım.parmak egz.felan yapmıyorum direk olarak aparata geçtim

allahımmmmmm allahımm bacım kal geldi ne yazacağmı ileleyen yazılarını da okuyunca yazamaz oldumm ufff dualarımız senlee

harikaaa omrun bacımmm inşlh doğum gününe bilene kalmadan halledeceksindir..

biz BİZİM HALIMİZDEN ANLARIZ İNAN YANINDAYIZ DUALARIM SENİNLE
evrim bacım bu arada avatarnın altındaki yazıyada bayıldımmm hemende annecikmi olucakmış bizim evrimmmm ayyyyyy harikaaa.... sanki gerçekten akrdeşim evlenmişde teyze olucakmışım gibi:):):)

bacımmmmm iyi haberlerle gelmeni yazmanı çok isterdim inannn...inann çok üzüldüm rabbim yardım etsin...

bu da sizin sınavınız 14 yıl elbette çok zor bir süre... amaaaa
olur be bacım olucaktır
az dahaa sabır olsa olmazmı?

delikıss adeta veda sözleri olmuşşşş bir dakika yaaa yapma böyleeeee bacımmmmmm:):):) bak seviyonuzzz daaa
ne güzelll yaaaa
herşeyini okudummmmm bak ya acaba cidden canını sıkannnn bir başka bişeymi var geçmişindeee bacımmm eşin başka noktalardan üzermi? ne bilim dur amaaa vaz geçme lütfen 1 haftaya hallorurrr inşallahhhh

allahım yardım ede...

kızlar ben akşam aparat egzersizinden sonra pe..s denemesi yapmak istiyorum sizce yapabilirmiyim en son aparatta 12cm kadar aldım.parmak egz.felan yapmıyorum direk olarak aparata geçtim
omrun harika bacım sen istedikden sonra dene bacımm..olmassa esip kesme üzme üzülme yeter... inşallah olur güzel haberi alırız inşlh

kızlar şuan bir ben varım birde 21 sessiz seyirci....
dilerim okuyan gören herkes hafta sonunu iyi değerlendiriri ve gelin olur...
durmak yok egzersize devam bacılarrrrr

off çok üzüldüm yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum ama ne olur pes etmeyinnn ya pes etmeyinnn

ayy canımmm sorma vallaöyle oldu işte eşimle bu gece tekrar denicez baş parmağını almaya çalışıcam eğer onda rahat olursam 2 parmağını geçirmesini isticem 2 parmağı olursa 12 cm olur heralde parmakları çok iri çünküü hadi dua edin kızlar benim için dekikis için hepimiz için sizlerin duasına ihtiacımız var canlarımmm

sonuna kadar yanındayızzzz aklımız herşeyimiz sende kesinlikle başarıcaksın inanıyorum ben buna kapa gözünü tut penisi aparatmış gibi geçir vajiye oldu bitti maşallah olsun hadi canım güveniyorum sana BAŞARICAKSIN!!

Delikıss adeta veda sözleri olmuşşşş bir dakika yaaa yapma böyleeeee bacımmmmmm:):):) bak seviyonuzzz daaa
ne güzelll yaaaa
herşeyini okudummmmm bak ya acaba cidden canını sıkannnn bir başka bişeymi var geçmişindeee bacımmm eşin başka noktalardan üzermi? ne bilim dur amaaa vaz geçme lütfen 1 haftaya hallorurrr inşallahhhh

Canim tesekkurler insallah hallolur ama esimin artik sabri tukendi ... esimle bu is disinda inan hic problemimiz yok beni cok sever kiyamaz kiramaz aarada bu is icin dellenince konusur soylenir susar Allah ondan razi olsun bu sorunumuz olmasa inanin her sey dort dortluk olucak Allahimin izni ile ama yok cozum olmadi hic bir sey baglanmissiniz diyenler oldu anlamadim bacim bana kalsa demler devam ama her seferinde olumsuz olunca esimin hakli yer umudu kalmiyor ne yapsin garibim...

bak bizim de böyle oldu boşanma davası da açtım bacım... ama sonra eşim ağlar sızlar falannn öyle bağını iyce ispatladı sonra aileminde isteği ile sadece amcam (annem babam kardeşlrm istememişti) öyle amannnnn neysee sonra evlilik terapistine gittk eşimede banada test yaptı ve eşimi psikiyatra yönlendirdi normalde kabul etmezdi eşim ama boşanma davamı açmıştım zatennnn öyleee ve o zaman yaadığım olumsuzluklardan dolayı banada anti depresan ilacı verdi eşimede başka bişeyy baya iyi geldi onaaa bende içtim o sayede o da kendini yalnızhissetmeden içmekteydi sonra bana gerek kalmadğnı sıkıntı onda oldğnu dedi ve o hala içyorrr... yani bacımmm cidden belki bu tarz bir tedavi iyi gelebilir...

biz bunalrdan sonra yendik vajiyii

derken hala nisan 8 de davam var.... öyleeee

Slmlar herkese bugün mumla deneme yaptım kaç cm bilmiyorum bas parmak kalınlığında başarılıydi sonuc bundan sonraki safhada ne yapacagım mumum eninimi kalinlastirmaliyim?

herşey senin elinde cnm ben hiç aparat almadımm prmak egzersizi yaptım en son 2 parmak aldım 3 bile almadan eş denemesi yaptık olduu

merhaba arkadaşlar, bende bu başlığın sessiz takipçilerinden biriyim. her girdiğimde onlarca kadının bu konuyu inceliyor olması içimi çok acıtıyor aynı zamanda gizli bir sevinç duyuyorum yalnız değilim diye, insan başına gelmeden diyorki benim böyle olmaz ama bakın gelmiş başımıza. öyle korkulu cinsel tecrübe anıları falan dinlemedim, görmedim, kötü bir tecrübem yok ve çok sevdğim adamla 6 ay önce evlendim. ilk günler yapamadık ve ben yine bu siteyi okuyordum. orada evleneli 3 ay oldu yapamıyoruz diyen kızların mesajlarını okuyunca diyordum ki yok ya ben 3 aya yaparım ama bakın 6 ay geçti hala aynıyım. ilk günkü denemelerim kadar bile iyisini yapamıyorum, ilk denemelerimzde çok yanma ve baskı hissediyordum ama çok acı diyemem 3 4 cm alabiliyordum ama geldiğimiz noktada ilerlemedim geriledim. bu konuyla ilgili sıkıntım şu ki ilk sayfada kegel egzersizleri var, ama onun dışında yapılabilecekler çok dağınık yerlerde bulamıyorum, ilk sayfaya kegel dışında yapılabilecek şeyler ayrıntısıyla yazılırsa çok faydalı olunur diye düşünüyorum, bana gelince, lütfen bana da yardımcı olun yenenler, yenmeye çalışanlar, nasıl yaptınız, neler yaptınız hangi doktora gittini zbana anlatın, en azındna özelden mesaj atın, birşeyler yapın, yardımcım olun.

hoşgeldin bacımmmmmmm msj atcammm hoşgeldin zamanım yok çıkcam sonra kusurabakma ...yardımcı olucağımdır inşlh herkesde yardımcı olucaktır...

Slmlar herkese bugün mumla deneme yaptım kaç cm bilmiyorum bas parmak kalınlığında başarılıydi sonuc bundan sonraki safhada ne yapacagım mumum eninimi kalinlastirmaliyim?
harika bacımm............ mumu peçeteyle kalınlaştırıp prev.le aparatnı bu şekilde bol jelle yapcan bacım... ve en sonki kalınlığa alışıp içinde bekletmen rahmini ıkınarak çıkartman gerek... inannn feci kasların senin hakimiyetine geçecektir bacım..i nşallah yenenlerden olucan yakın zamandaaa..... kalınalrşır eni kalınlaştırrrr maşallah güzellll

canım hoşgeldin, elbette sana da elimizden geldiğince yardımcı olacağız..başlarda insan kabullenmek istemiyor, yenerim nasılsa diye düşünüyor ama günler geçtikçe daha çok yoruyor, yıpratıyor insanı, inşallah sen de yeneceksin..

henüz doktora gitmedim, ama oradan buradan okuduklarımla kas gevşetici, ağrı kesici bir de uyuşturucu bir jelle deneme yapayım dedim, eczacıya da danışırım bu arada dedim, eczacının dediği, herşey kafanda bitiyor, evet bende biliyorum kafamda bitiyor ama öyle kafanda bitiyor denilince bitmiyor. acıyarak baktı bana. bende o kadar kızardımki konuşurken... kafamda bitiriyorum diyorum ki bu iş olmazsa doktora gideceksin, kocana rahat rahat açamadığın bi bölgeni doktora açacaksın çok daha mı iyi olacak, yap gitsin diyorum ama iş o noktaya gelince herşey başa sarıyor. eşimde öyle bir yüz ifaden var ki diyor ben yapamam zaten sen o kadar korkarken diyor. acınası bir hal. Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin bizdenbiri ne iyi ettin de geldinnniyi ki buldun burayı
herkes severek evlendi bu topikte ve evliliğimizi zehir eden bu belayla tanıştık ne yazıkki ben evliliğimin 3. ayında yendim ve herşey burası sayesinde oldu ne doktor ne bişey.. sadece egzersizle yendim
inan egzersizler herkesin yapabileceği kadar basit.. zaten doktora gtsen de aynı egzersizleri veriyor... sen tek başına da halledebilirsin emin ol
ilk başta kegeller yapılıyor canım, sonrasında parmak egzersizleri başlıyor.. egzersizler için öncelikle okeyin veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını temin et daha sonra serçe parmağını iyice jelleyip tek boğum almaya çalış, bu vajinanın girişini anlamanda çok önemli daha sonra iki boğum ,daha sonra serçe parmağının tamamı.. bunları yaparken nefes alıp ver bol bol... sonra sırayla diğer parmaklarla da aynı işlemi yapıcaksın...
egzersiz yaptıkça aşamalarını buraya yazarsan yardımcı oluruz

sabrın sonu selamettir kuzummm
bu kadar beklediniz inşallah sonuca ulaşıcaksınız, ve artık çok yakınsın yenmeye ... daha fazla beklemeyinn,
o yanmalara da fazla takılma, onların hepsi geçici ve o kadar da can yakan biişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…