- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.121
kızlarrrrrr ayyy biraz geç geldim ama eşimle çalışma yapıyorduk yweni bittii ay çok mutluyum eşimin kocaman baş parmağının tamamını aldım ilkezzzz ölçtüm 7 cm geliyooooooheyoooooo heyooooo:124::124::124::124: çok mutluyum çocuklar gibiiii inanmıyorum benim parmağımı ölçtüm aldığım 3 cm geliyo kendi parmağımla denerkennn hiç yanma acı batma birşey hiseetmiyordum ama eşiminkinde çok battı canlar yaa acaip batma yanma oldu neden olabilir dayanmaya çalıştım 10 15 sn den fazla dayanamadım havai fişekler patladı resmen ve pns ucu çalışmasıda yaptık girmedi tabi ama ucu değdi çıktı değdi çıktı ama parmağını aldığıma inanamıyorummm yanma ve batma olayını biri açıklasınnn ay çok mutluyum ama yaaaa kendime inanamıyorum eşim bugün harikaydı çok sabırlıydı olsun bu iş artık deyip durduuu
allahımmmmmm allahımm bacım kal geldi ne yazacağmı ileleyen yazılarını da okuyunca yazamaz oldumm ufff dualarımız senleeKizlar iyi aksamlar egzersizler her aksam devam 8 cm de cok rahatim demistim az onc isten geldim azim etrim cunku moralim cok boUk 10 cm su andan 8 cm kadar rahat oluyo direl ittiriyorum bekletmeden bugun esimeen zaman istedim demistim gecen hafta icin olmadi denemelerde bir haftadir benimle konusmuyor ayrilalaim diyor artik 14 yil olmamis artik beni oyalama diyor aksam uzeri cok uzuldum aradim onu bugn gel aksam deneme ve son gun olmaz ise ayrilalaim dedim cunku baska carem yok artik sabri tok ne olur bana dua edin bugun bu is oldu oldu yoksa evliligim bitiyor...
harikaaa omrun bacımmm inşlh doğum gününe bilene kalmadan halledeceksindir..canım bak ben burda yeniyim ve egzersizlere baslayalı çok olmadı bir parmak,iki parmak derken 8cm lik mumla yaptım oda oldu dün 12cm lik mumla denedim ve akşam eşime söledim oda gel deneyelim dedi bende ok. dedim veilk kez penisin yarısını aldım gerçekten korkacak bişi yokmuş bunu anlamış oldum dün gece inan kararlı ol yaparsın banada eşim martın 15 ne kadar dedi 15 de eşimin doğum günü inşallah 15 den önce yapacagım kasma kendini korkmada eminim yapacaksın ben bile suan kendime hayret ediyorum
evrim bacım bu arada avatarnın altındaki yazıyada bayıldımmm hemende annecikmi olucakmış bizim evrimmmm ayyyyyy harikaaa.... sanki gerçekten akrdeşim evlenmişde teyze olucakmışım gibi:):):)biz BİZİM HALIMİZDEN ANLARIZ İNAN YANINDAYIZ DUALARIM SENİNLE
bacımmmmm iyi haberlerle gelmeni yazmanı çok isterdim inannn...inann çok üzüldüm rabbim yardım etsin...Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...
delikıss adeta veda sözleri olmuşşşş bir dakika yaaa yapma böyleeeee bacımmmmmm:):):) bak seviyonuzzz daaaArtik ugrasmam icin sebep kalmadi cnm esimide daha cok yipratmaya hakkim yok onu cok seviyorum oda beni seviyo ama onada yazik kendime zarar vericem kafaya takmaktan diyo ona bunu yasatmaya hakkim yok ama sizlr mucadele edin yuvanizi kurtarin azmedin ne olur.
herşeyini okudummmmm bak ya acaba cidden canını sıkannnn bir başka bişeymi var geçmişindeee bacımmm eşin başka noktalardan üzermi? ne bilim dur amaaa vaz geçme lütfen 1 haftaya hallorurrr inşallahhhhCanim ben 2008 yilinda falan gitti dr. Capada uzun sure tedavi gordum dr bu isin uzmaniydi ilk zamanlar kasma vs cok oluyordu haftanin uc gunu gidiyordum aylarca gittim geldim aparatlarla egzersizler yaptik gun gectikce daha iyi oldum dr muayene ederken en son gittigimde dediki cnm sen artik ilk geldigin gibi degilsin cok rahatsin muayenelerde dedi senin esinle farkli bir sikintin var olmamasi icin sebep yok artik dedi dusun alttan ultrasonla bile kontrol oldum kac kere sonra gitmedim 1 ay once hipnozla tedavi icin dr gittim yine hala ilerleme yok. aparatta 8 cm cok rahatim 10cm
Yapiyordum ama kasarak fakat iki gundur daha rahat olmaya baslamisti kasmadan direk itebiliyordum ama esli denemede sanki orasi duvar delik yoj ton yok oluyor ustune oturup zorluyorum yinede ilerlemiyor hic esim artik yillardir bunaldi sikildi hakli olarak sevgimiz icin cok mucadele ettik ama artiksabir kalmadi maalesef...
omrun harika bacım sen istedikden sonra dene bacımm..olmassa esip kesme üzme üzülme yeter... inşallah olur güzel haberi alırız inşlhkızlar ben akşam aparat egzersizinden sonra pe..s denemesi yapmak istiyorum sizce yapabilirmiyim en son aparatta 12cm kadar aldım.parmak egz.felan yapmıyorum direk olarak aparata geçtim
Artik ugrasmam icin sebep kalmadi cnm esimide daha cok yipratmaya hakkim yok onu cok seviyorum oda beni seviyo ama onada yazik kendime zarar vericem kafaya takmaktan diyo ona bunu yasatmaya hakkim yok ama sizlr mucadele edin yuvanizi kurtarin azmedin ne olur.
cecoşuuuumsüper işte bu ya işte buuuuuuu 7 de de yenebilirsin ama standartlar dahilinde konuşursak yenmeye sadece 3 cmin kaldıııııııııııııı hadi artık bu kadar olmuşken docan da gaza gelmişken bitir şu işi her gün mutlaka 2-3 saat eggzersize ayır vaktini daha fazla da ayırabilirsin....
canım o yanma ve batma hissi vajine yeni ve kalın bir cisim girdiği için oldu, paniğe kapıldı bir cisim yaklaşıyor diyesen de hafif de olsa kasmışsındır biraz kendini ondan... ama artık bir şey olmadığını biliyorsun bundan sonra daha rahat olacaksın, eş parmağını da almışsın artık tamamdır bu iş
kızlar ben akşam aparat egzersizinden sonra pe..s denemesi yapmak istiyorum sizce yapabilirmiyim en son aparatta 12cm kadar aldım.parmak egz.felan yapmıyorum direk olarak aparata geçtim
bak bizim de böyle oldu boşanma davası da açtım bacım... ama sonra eşim ağlar sızlar falannn öyle bağını iyce ispatladı sonra aileminde isteği ile sadece amcam (annem babam kardeşlrm istememişti) öyle amannnnn neysee sonra evlilik terapistine gittk eşimede banada test yaptı ve eşimi psikiyatra yönlendirdi normalde kabul etmezdi eşim ama boşanma davamı açmıştım zatennnn öyleee ve o zaman yaadığım olumsuzluklardan dolayı banada anti depresan ilacı verdi eşimede başka bişeyy baya iyi geldi onaaa bende içtim o sayede o da kendini yalnızhissetmeden içmekteydi sonra bana gerek kalmadğnı sıkıntı onda oldğnu dedi ve o hala içyorrr... yani bacımmm cidden belki bu tarz bir tedavi iyi gelebilir...Delikıss adeta veda sözleri olmuşşşş bir dakika yaaa yapma böyleeeee bacımmmmmm:):):) bak seviyonuzzz daaa
ne güzelll yaaaa
herşeyini okudummmmm bak ya acaba cidden canını sıkannnn bir başka bişeymi var geçmişindeee bacımmm eşin başka noktalardan üzermi? ne bilim dur amaaa vaz geçme lütfen 1 haftaya hallorurrr inşallahhhh
Canim tesekkurler insallah hallolur ama esimin artik sabri tukendi ... esimle bu is disinda inan hic problemimiz yok beni cok sever kiyamaz kiramaz aarada bu is icin dellenince konusur soylenir susar Allah ondan razi olsun bu sorunumuz olmasa inanin her sey dort dortluk olucak Allahimin izni ile ama yok cozum olmadi hic bir sey baglanmissiniz diyenler oldu anlamadim bacim bana kalsa demler devam ama her seferinde olumsuz olunca esimin hakli yer umudu kalmiyor ne yapsin garibim...
kızlar ben akşam aparat egzersizinden sonra pe..s denemesi yapmak istiyorum sizce yapabilirmiyim en son aparatta 12cm kadar aldım.parmak egz.felan yapmıyorum direk olarak aparata geçtim
merhaba arkadaşlar, bende bu başlığın sessiz takipçilerinden biriyim. her girdiğimde onlarca kadının bu konuyu inceliyor olması içimi çok acıtıyor aynı zamanda gizli bir sevinç duyuyorum yalnız değilim diye, insan başına gelmeden diyorki benim böyle olmaz ama bakın gelmiş başımıza. öyle korkulu cinsel tecrübe anıları falan dinlemedim, görmedim, kötü bir tecrübem yok ve çok sevdğim adamla 6 ay önce evlendim. ilk günler yapamadık ve ben yine bu siteyi okuyordum. orada evleneli 3 ay oldu yapamıyoruz diyen kızların mesajlarını okuyunca diyordum ki yok ya ben 3 aya yaparım ama bakın 6 ay geçti hala aynıyım. ilk günkü denemelerim kadar bile iyisini yapamıyorum, ilk denemelerimzde çok yanma ve baskı hissediyordum ama çok acı diyemem 3 4 cm alabiliyordum ama geldiğimiz noktada ilerlemedim geriledim. bu konuyla ilgili sıkıntım şu ki ilk sayfada kegel egzersizleri var, ama onun dışında yapılabilecekler çok dağınık yerlerde bulamıyorum, ilk sayfaya kegel dışında yapılabilecek şeyler ayrıntısıyla yazılırsa çok faydalı olunur diye düşünüyorum, bana gelince, lütfen bana da yardımcı olun yenenler, yenmeye çalışanlar, nasıl yaptınız, neler yaptınız hangi doktora gittini zbana anlatın, en azındna özelden mesaj atın, birşeyler yapın, yardımcım olun.
hoşgeldin bacımmmmmmm msj atcammm hoşgeldin zamanım yok çıkcam sonra kusurabakma ...yardımcı olucağımdır inşlh herkesde yardımcı olucaktır...
harika bacımm............ mumu peçeteyle kalınlaştırıp prev.le aparatnı bu şekilde bol jelle yapcan bacım... ve en sonki kalınlığa alışıp içinde bekletmen rahmini ıkınarak çıkartman gerek... inannn feci kasların senin hakimiyetine geçecektir bacım..i nşallah yenenlerden olucan yakın zamandaaa..... kalınalrşır eni kalınlaştırrrr maşallah güzellllSlmlar herkese bugün mumla deneme yaptım kaç cm bilmiyorum bas parmak kalınlığında başarılıydi sonuc bundan sonraki safhada ne yapacagım mumum eninimi kalinlastirmaliyim?
reca ederim bacım ne demek... herkesden rabbim razı olsun...kolay gele msjna bakmışındırrrrçok teşekkür ederim, Allah razı olsun...
merhaba arkadaşlar, bende bu başlığın sessiz takipçilerinden biriyim. her girdiğimde onlarca kadının bu konuyu inceliyor olması içimi çok acıtıyor aynı zamanda gizli bir sevinç duyuyorum yalnız değilim diye, insan başına gelmeden diyorki benim böyle olmaz ama bakın gelmiş başımıza. öyle korkulu cinsel tecrübe anıları falan dinlemedim, görmedim, kötü bir tecrübem yok ve çok sevdğim adamla 6 ay önce evlendim. ilk günler yapamadık ve ben yine bu siteyi okuyordum. orada evleneli 3 ay oldu yapamıyoruz diyen kızların mesajlarını okuyunca diyordum ki yok ya ben 3 aya yaparım ama bakın 6 ay geçti hala aynıyım. ilk günkü denemelerim kadar bile iyisini yapamıyorum, ilk denemelerimzde çok yanma ve baskı hissediyordum ama çok acı diyemem 3 4 cm alabiliyordum ama geldiğimiz noktada ilerlemedim geriledim. bu konuyla ilgili sıkıntım şu ki ilk sayfada kegel egzersizleri var, ama onun dışında yapılabilecekler çok dağınık yerlerde bulamıyorum, ilk sayfaya kegel dışında yapılabilecek şeyler ayrıntısıyla yazılırsa çok faydalı olunur diye düşünüyorum, bana gelince, lütfen bana da yardımcı olun yenenler, yenmeye çalışanlar, nasıl yaptınız, neler yaptınız hangi doktora gittini zbana anlatın, en azındna özelden mesaj atın, birşeyler yapın, yardımcım olun.
kızlarrrrrr ayyy biraz geç geldim ama eşimle çalışma yapıyorduk yweni bittii ay çok mutluyum eşimin kocaman baş parmağının tamamını aldım ilkezzzz ölçtüm 7 cm geliyooooooheyoooooo heyooooo:124::124::124::124: çok mutluyum çocuklar gibiiii inanmıyorum benim parmağımı ölçtüm aldığım 3 cm geliyo kendi parmağımla denerkennn hiç yanma acı batma birşey hiseetmiyordum ama eşiminkinde çok battı canlar yaa acaip batma yanma oldu neden olabilir dayanmaya çalıştım 10 15 sn den fazla dayanamadım havai fişekler patladı resmen ve pns ucu çalışmasıda yaptık girmedi tabi ama ucu değdi çıktı değdi çıktı ama parmağını aldığıma inanamıyorummm yanma ve batma olayını biri açıklasınnn ay çok mutluyum ama yaaaa kendime inanamıyorum eşim bugün harikaydı çok sabırlıydı olsun bu iş artık deyip durduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?