Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim , inan çok üzüldüm ama yenmemen için hiç bi neden yok.. sadece artık yılların yorgunluğu var üzerinizde.. ben 3 ay çektim 3 ayda neler yaşadım ben bilirim.. seni düşünemiyorum bile nolur pes etme, sanki ilk evlendiğiniz gün gibi düşün ve o heyecanla tekrar başla çalışmalara, bu yüzden evlilikler bitmesin, yaptığımda o kadar gözyaşı bunun için mi akmış dedim.. sen de başarabilirsin, yapman gereken başarıcana inanman kendini yeterince hazırlaman(ruhen ve bedenen) sakın şöyle düşünme, bunca sene yapamadım yine yapamıcam diye
inan yaparsın , pes etme çok üzersin bizi

kızlar ya ben okey yada durex jel almadım ultrason jeli aldım bi zararı olur mu tahriş mantar vs. gibi ultrason jeli iyimidir parmak egzersizi için birde şey ya bana aparat itici geliyo sadece parmakla yensem ne iyi olacak inş diyeyim

ben ultrason jeli kullanmadım ama biçok arkadaş kullandı canım, merak etme o da olur tabi kii hiçbir zararı da yok

aramıza hoşgeldin canım evet maalesef bizler gibi eşine aşık yıllarca eşine hasret bekleyerek ve tam kavuşma gününde bu illet le tanışmak gerçekten berbat birşey ama üzülme yanlız değilsin okadar çok kişiyizki bu illetle uğraşan tek sen değilsin bu siteyi bulupta yenmeyen kalmadı ben bile bu siteyi bulduktan 3 ay sonra anca 7 cm eş parmağı alabildim 3 ay dediğime bakma o 3 ay koca bir boşluktu sadece okur çene yapardım okuduklarımlada yenerim ben ya derdim ama öyle olmuyormuş nekadar bilgi depolasakta o vajiye birşeyin girdiğini görmeden yenilmiyormuş bunu anlamış oldum dün gerçektennnn EGZERSİZ şartmış.... dün 7 m den sonra yenebileceğime birkez daha inandım orada bir delik olduğunu biliyorsun ama penis geldiğinde sanki o deliği unutuyorsun ve duvar olduğunu düşünüyorsun enteresan bir ruh hali gerçekten bu olayı bizden başkası anlayamaz asla kimse bizi anlamaz ancak bizim gibiler anlar kimler geldi kimler geçti bu siteye uğrayan boş gitmedi buna inan kendine güven ve biyerden başla bende 6 ay oldu evliyim hadi canım beraber yenelim inşallah...

selamet selamet canım valla biraz üstüme gelinince 7 cm oldu işte demekki sizler hep üstüme gelinnnn ya ben öncesinde hep gelen gidene yardımcı olmaya çalışayım derken kendimi unutmuşum halbuki nekadar yardıma ihtiyacım varmış bunu gördüm üstüme gelinmesine ihtiyacım varmış ilgiye ihtiyacım varmış insanlara yardım etmeye bayılıyorum bu benim içimde var her defasındada kendimi bekletiyorum böylede huyum var işte ama lütfen beni unutmayın sizlerin baskısıyla yenicem ben bu illeti inşalllah...

bende ultrason jeli kullanıyorum canım gayet memnunum bol bol kullanırsın hiç bir zararı yok tabi kayganlık olarak okey in yada durex in kayganlaştırıcı özelliği daha fazladır illaki ama bana fiyatları çok geldi zaten acımıyorum jel e bol bol kullanıyorum biraz para yönünden alamadım oyüzden ultrason jeli aldım senin durumun varsa ultrason jelinden memnun kalmazsan onlarıda denersin canım ..

unuturmuyuz canım benim ben her gün cecemin haberini alıcam diye giriyodum ilk başlarda hatta hep soruyodum sana, sonra baskı yapmayayım diye susmuştum, meğersem bizim kız ilgi istiyomuşşş inşallah canım kısa zamanda gelinler kervanına katılcaksın...
sen yen de tecrübelerinle bol bol yardım edersin yeni vajidaşlara şimdi tek düşüncen kendin olsunn

cecemmmm bugün misafirlerim vardı akşama kadar hazırlık yaptım..nete yeni girebildim ne yaptın canım inşallah ilerledin unutma 11 mart bütün kızlara örnek olup cesaret vereceksin..

inş. canım ya artık çabalıyorum bakalım ne olcak

cecemmmm bugün misafirlerim vardı akşama kadar hazırlık yaptım..nete yeni girebildim ne yaptın canım inşallah ilerledin unutma 11 mart bütün kızlara örnek olup cesaret vereceksin..

canım ya hafta sonu yatılı misafirim geldi o yüzden birşey yapamıyorum dün full temizlik yemek yaptım bugünde hep dışarıda olacağız yani bu 2 gün ben hiç birşey yapamadım pazartesi çalışmalara devam inşallah...

kızlar ya başlıcam diyorum başlamıyorum sadece okuyup yorum yazıyorum banada kızıp kovsanız şu forumdan belki baskıyla cecem gibi başlarım saçmaladığımın farkındayım ama işte

kızlar ya başlıcam diyorum başlamıyorum sadece okuyup yorum yazıyorum banada kızıp kovsanız şu forumdan belki baskıyla cecem gibi başlarım saçmaladığımın farkındayım ama işte

günaydın canım biran önce başla kurtul bu derten erteledikçe daha cok yıpranıyor insan ama bundan kurtulduğunn zaman herşey daha güzel oluyo inan

veee biran önce başlaa .......

diğer cinselliğe yönelik jellere göree daha erken kurumakta onun haricinde eğer bol bol kullanırsan bişey olmuor bacm.... ama kısma sakın bol kullan

bu arada günaydınlar hayırlı sabhlar
günaydın bu arada

ya bak yaaa birde başlamıyorr allahım yarabbim... iyde neyi bekliyon minel elim bir ağırkiiiiiiiiiii sorma
kadına şiddete hayır amaa bu vajiyi erteleyeneeee yapcam haniii

bgunu iyi değerlendirrrrrrrrrrr yoksa....... bozuşuruz

bana bak minel, sizin yaşlar genç ya şımarıklık ediyorsunuz... bugün yarın bugün yarın geçiştiriyorsunuz.. ne malum iki günde biteceği.. belki bir ay sürecek seninki belki bir yıl... anlaşman mı var? şimdi kalkıyorsun hiç bahane üretmiyorsun ve egzersizine başlıyorsun... her egzersiz bitişinde buraya geliyorsun kimse yoksa bile rapor veriyorsun... ve bu işi sana 10 gün ... 10 günde bitiriyorsun şu 10 günde bitirme bi bak o zaman ne yapıyorum sana

minel sırf sana kızmak için girdim topice ama biraz ağır mı oldu ne :26: yok yok olsun ağır falan değil yoksa sizin harekete geçeceğiniz yok.. bak ceceme , cecem diye diye tüy bitti dilimizde hadi tattıl güzel haberler ver bize

helal bacıma bende böle bişeyley yazıcaktım aynen katılıyorum bu iş erteleme hastalıgı hepimiz aynı yollardan geçtik senin yerine kimse yapmıcak

bu işi sen yapıcaksın hadi biraz hırs

neoluyo arkadaşım anlamadım ben vazmıgeçiyorsun olmaz öle şey yapma neolur tamam zor durumdasın ama sakin oluyma

eşim dışarda aşama doğru gelcek bende birazdan egzersiz tekrarı yapcam,eşim gelincede denicez inşallah,ama ben aparatı bıraktım midem bulanıyo ondan hemde ilerletemiyorum,parmak daha rahat,içine tam girince oranın ne kadar geniş olduğunu hissedebiliyorum,
problemim halen bacağımı zaman zama kapatıyorum bide pozizyonu tuutturamıyorum kayıyo,

arkadaşlar üstte yada yatağın ucunda denen dedi onu denicem,SİZ NE ÖNERİRSİNİZ DENEME AŞAMASINDA,bide kas gevşeti atıp emla süreyimmi faydası olurmu.
BANA ÇOK DUA EDİN ÖPT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…