- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.141
Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...
kızlar ya ben okey yada durex jel almadım ultrason jeli aldım bi zararı olur mu tahriş mantar vs. gibi ultrason jeli iyimidir parmak egzersizi için birde şey ya bana aparat itici geliyo sadece parmakla yensem ne iyi olacak inş diyeyim
merhaba arkadaşlar, bende bu başlığın sessiz takipçilerinden biriyim. her girdiğimde onlarca kadının bu konuyu inceliyor olması içimi çok acıtıyor aynı zamanda gizli bir sevinç duyuyorum yalnız değilim diye, insan başına gelmeden diyorki benim böyle olmaz ama bakın gelmiş başımıza. öyle korkulu cinsel tecrübe anıları falan dinlemedim, görmedim, kötü bir tecrübem yok ve çok sevdğim adamla 6 ay önce evlendim. ilk günler yapamadık ve ben yine bu siteyi okuyordum. orada evleneli 3 ay oldu yapamıyoruz diyen kızların mesajlarını okuyunca diyordum ki yok ya ben 3 aya yaparım ama bakın 6 ay geçti hala aynıyım. ilk günkü denemelerim kadar bile iyisini yapamıyorum, ilk denemelerimzde çok yanma ve baskı hissediyordum ama çok acı diyemem 3 4 cm alabiliyordum ama geldiğimiz noktada ilerlemedim geriledim. bu konuyla ilgili sıkıntım şu ki ilk sayfada kegel egzersizleri var, ama onun dışında yapılabilecekler çok dağınık yerlerde bulamıyorum, ilk sayfaya kegel dışında yapılabilecek şeyler ayrıntısıyla yazılırsa çok faydalı olunur diye düşünüyorum, bana gelince, lütfen bana da yardımcı olun yenenler, yenmeye çalışanlar, nasıl yaptınız, neler yaptınız hangi doktora gittini zbana anlatın, en azındna özelden mesaj atın, birşeyler yapın, yardımcım olun.
sabrın sonu selamettir kuzummm
bu kadar beklediniz inşallah sonuca ulaşıcaksınız, ve artık çok yakınsın yenmeye ... daha fazla beklemeyinn,
o yanmalara da fazla takılma, onların hepsi geçici ve o kadar da can yakan biişey değil
kızlar ya ben okey yada durex jel almadım ultrason jeli aldım bi zararı olur mu tahriş mantar vs. gibi ultrason jeli iyimidir parmak egzersizi için birde şey ya bana aparat itici geliyo sadece parmakla yensem ne iyi olacak inş diyeyim
unuturmuyuz canım benim
aramıza hoşgeldin canım evet maalesef bizler gibi eşine aşık yıllarca eşine hasret bekleyerek ve tam kavuşma gününde bu illet le tanışmak gerçekten berbat birşey ama üzülme yanlız değilsin okadar çok kişiyizki bu illetle uğraşan tek sen değilsin bu siteyi bulupta yenmeyen kalmadı ben bile bu siteyi bulduktan 3 ay sonra anca 7 cm eş parmağı alabildim 3 ay dediğime bakma o 3 ay koca bir boşluktu sadece okur çene yapardım okuduklarımlada yenerim ben ya derdim ama öyle olmuyormuş nekadar bilgi depolasakta o vajiye birşeyin girdiğini görmeden yenilmiyormuş bunu anlamış oldum dün gerçektennnn EGZERSİZ şartmış.... dün 7 m den sonra yenebileceğime birkez daha inandım orada bir delik olduğunu biliyorsun ama penis geldiğinde sanki o deliği unutuyorsun ve duvar olduğunu düşünüyorsun enteresan bir ruh hali gerçekten bu olayı bizden başkası anlayamaz asla kimse bizi anlamaz ancak bizim gibiler anlar kimler geldi kimler geçti bu siteye uğrayan boş gitmedi buna inan kendine güven ve biyerden başla bende 6 ay oldu evliyim hadi canım beraber yenelim inşallah...
selamet selamet canım valla biraz üstüme gelinince 7 cm oldu işte demekki sizler hep üstüme gelinnnnya ben öncesinde hep gelen gidene yardımcı olmaya çalışayım derken kendimi unutmuşum halbuki nekadar yardıma ihtiyacım varmış bunu gördüm üstüme gelinmesine ihtiyacım varmış ilgiye ihtiyacım varmış insanlara yardım etmeye bayılıyorum bu benim içimde var her defasındada kendimi bekletiyorum böylede huyum var işte ama lütfen beni unutmayın sizlerin baskısıyla yenicem ben bu illeti inşalllah...
bende ultrason jeli kullanıyorum canım gayet memnunum bol bol kullanırsın hiç bir zararı yok tabi kayganlık olarak okey in yada durex in kayganlaştırıcı özelliği daha fazladır illaki ama bana fiyatları çok geldi zaten acımıyorum jel e bol bol kullanıyorum biraz para yönünden alamadım oyüzden ultrason jeli aldım senin durumun varsa ultrason jelinden memnun kalmazsan onlarıda denersin canım ..
unuturmuyuz canım benimben her gün cecemin haberini alıcam diye giriyodum ilk başlarda hatta hep soruyodum sana, sonra baskı yapmayayım diye susmuştum, meğersem bizim kız ilgi istiyomuşşş inşallah canım kısa zamanda gelinler kervanına katılcaksın...
sen yen de tecrübelerinle bol bol yardım edersin yeni vajidaşlaraşimdi tek düşüncen kendin olsunn
cecemmmm bugün misafirlerim vardı akşama kadar hazırlık yaptım..nete yeni girebildim ne yaptın canım inşallah ilerledin unutma 11 mart bütün kızlara örnek olup cesaret vereceksin..
kızlar ya başlıcam diyorum başlamıyorum sadece okuyup yorum yazıyorum banada kızıp kovsanız şu forumdan belki baskıyla cecem gibi başlarım saçmaladığımın farkındayım ama işte
diğer cinselliğe yönelik jellere göree daha erken kurumakta onun haricinde eğer bol bol kullanırsan bişey olmuor bacm.... ama kısma sakın bol kullankızlar ya ben okey yada durex jel almadım ultrason jeli aldım bi zararı olur mu tahriş mantar vs. gibi ultrason jeli iyimidir parmak egzersizi için birde şey ya bana aparat itici geliyo sadece parmakla yensem ne iyi olacak inş diyeyim
günaydın bu aradabu arada günaydınlar hayırlı sabhlar
ya bak yaaa birde başlamıyorr allahım yarabbim... iyde neyi bekliyon minel elim bir ağırkiiiiiiiiiii sormakızlar ya başlıcam diyorum başlamıyorum sadece okuyup yorum yazıyorum banada kızıp kovsanız şu forumdan belki baskıyla cecem gibi başlarım saçmaladığımın farkındayım ama işte
kızlar ya başlıcam diyorum başlamıyorum sadece okuyup yorum yazıyorum banada kızıp kovsanız şu forumdan belki baskıyla cecem gibi başlarım saçmaladığımın farkındayım ama işte
bana bak minel, sizin yaşlar genç ya şımarıklık ediyorsunuz... bugün yarın bugün yarın geçiştiriyorsunuz.. ne malum iki günde biteceği.. belki bir ay sürecek seninki belki bir yıl... anlaşman mı var? şimdi kalkıyorsun hiç bahane üretmiyorsun ve egzersizine başlıyorsun... her egzersiz bitişinde buraya geliyorsun kimse yoksa bile rapor veriyorsun... ve bu işi sana 10 gün ... 10 günde bitiriyorsun şu 10 günde bitirme bi bak o zaman ne yapıyorum sana
Gunaydin arkadaslar maalesef basaramadim kasmadimda aslinda kendimi ama yinede olmadi demekki hayirlisi boyleymis n diyim....Yinede hepinize tesekkur ederim bana benden fazla guvenip destek verdiginiz icin Allah kimseyi bizim durumumuza dusurmesin ne olur hic uzatmayin hemen caresin bakin benim 14 yil du artik vakti yok seviyorum ve cok aci veriyor inanin o is olunca bu kadar aci cekmeyiz ne olur herkez yuvasi ici mucadele etsin sizi seviyorum...
benim kasıklarım çok ağrıyo sanki karnımın üstünde bi taş var gibi ağırlık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?