Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım haklısın aparat sert, parmak biraz daha yumuşak hem de dediğin gibi dokunduğun yeri hissedebiliyorsun. inan bana p..s hepsinden kolay, dokusu yumuşak bi kere kendini kasmadığın sürece ağrı sızı hissetmezsin :) kayıyorsa poponun altına bir yastık koy, kendini gevşek bırak, emla krem sürebilirsin sana bir zararı olmaz. ilk kez eşli denemeye geçtiğimizde, benim üstte olduğum pozisyonu denedik ve tamamen kontrol bende olduğu için kolayca girmişti çok şükür. yatağın ucunu da deneyebilirsin, o da kendini rahat hissedeceğin bir diğer pozisyon. Dualarımız hep sizlerle, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

canım inşallah bugün biter.sakin ol.kendini kasma.penisi alırken zorlanırsan ıkınmayı ve derin nefes almayı unutma.jel kullan ama emlayı sürme derim kimse tavsiye etmiyor.bacaklarınıda kapatma iyice ayır canım.bismillah de ve dua et içinden.bende dua ediyorum.hadi artık devrem bitir de beraber hamiş olalım

üst pozizyonda yüzümüz eşimize dönük mü olsa daha iyi,yoksa sırtımız dönük mü daha iyi

hayalcim, benim yüzüm eşime dönüktü. gözlerinin içine bakman, sana güven verebilir diye düşünüyorum. tamamen içine alırsan inşallah, hafifçe öne doğru eğil, kontrol tamamen sende, hiç korkma canım..

hayalcimmm güzel haberlerle gel.... üstte deneyeceksen ya şu yahut şu pozisyonları denemelisin herikiside baya rahat
güzel haberlerle gel bacımmmmmmm emlaya gerek yok inannn bol jelll ve belki kas gevşetici ve belden aşağını sıcaksuda bekleterek rahatlaya bilirsin... hadi bakalım mart gelini adayı güzel haberler veeer

kızlar basaracaksınız inanın kendinize,ben bunu yapıcam diyin,göreceksiniz nasıl basardıgınızı,egzersizlee devam,es denemelerine devam.penis denemesinde üste gecin daha kolay oluyo,ıkının ve derin nefes alın ve yapın basaracaksınız,ben yendim sizde yeneceksinizz,hadi bakalım bos durmayınn :)

kızlar canlarım bana kızan arkadaşlarım teşekkürler ama ben bugün iş güçten yeni yapıcam egzersizi :) şimdik gidiyom parmağı jelleyip denicem yazarım ben kualk çöpü ve 1 parmakta kalmıştım yaklşık 1-2 ay önce şimdi en baştan denicem bismillah diyip başlıyorum öptüm hepinizi

hadi bakalım minel basla ,es parmagını da deneyin esinle birlikte,kolay olacak kasma kendini,..

hadi bakalım minel basla ,es parmagını da deneyin esinle birlikte,kolay olacak kasma kendini,..

off denedim ama girmiyo bi türlü orta parmağı bir boğum alabildim birde yanma oldu zorladım zorladım braktım ya önceden daha kolay girmişti şimdi niye girmedi moralim bozuldu ya kendiminkini alamıyorumki eş denemesi yapayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…