- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.161
hangi aşamadaydın sen arkadaşlarımız
çok olunca karıştırıyorum
kızlar nasılsınız?
eşim dışarda aşama doğru gelcek bende birazdan egzersiz tekrarı yapcam,eşim gelincede denicez inşallah,ama ben aparatı bıraktım midem bulanıyo ondan hemde ilerletemiyorum,parmak daha rahat,içine tam girince oranın ne kadar geniş olduğunu hissedebiliyorum,
problemim halen bacağımı zaman zama kapatıyorum bide pozizyonu tuutturamıyorum kayıyo,
arkadaşlar üstte yada yatağın ucunda denen dedi onu denicem,SİZ NE ÖNERİRSİNİZ DENEME AŞAMASINDA,bide kas gevşeti atıp emla süreyimmi faydası olurmu.
BANA ÇOK DUA EDİN ÖPT
eşim dışarda aşama doğru gelcek bende birazdan egzersiz tekrarı yapcam,eşim gelincede denicez inşallah,ama ben aparatı bıraktım midem bulanıyo ondan hemde ilerletemiyorum,parmak daha rahat,içine tam girince oranın ne kadar geniş olduğunu hissedebiliyorum,
problemim halen bacağımı zaman zama kapatıyorum bide pozizyonu tuutturamıyorum kayıyo,
arkadaşlar üstte yada yatağın ucunda denen dedi onu denicem,SİZ NE ÖNERİRSİNİZ DENEME AŞAMASINDA,bide kas gevşeti atıp emla süreyimmi faydası olurmu.
BANA ÇOK DUA EDİN ÖPT
kızlar nasılsınız?
ben çok iyiyim sen nasılsın minacık
iyiyim ne olsun canım şöyle bi bakıyım dedimteşekkürler mina, sen nasılsın?
üst pozizyonda yüzümüz eşimize dönük mü olsa daha iyi,yoksa sırtımız dönük mü daha iyi
üst pozizyonda yüzümüz eşimize dönük mü olsa daha iyi,yoksa sırtımız dönük mü daha iyi
Genel olarak bibirbirini seven ve severek evlenen çiftler vajinusmuslu
hayalcimmm güzel haberlerle gel.... üstte deneyeceksen ya şu yahut şu pozisyonları denemelisin herikiside baya rahateşim dışarda aşama doğru gelcek bende birazdan egzersiz tekrarı yapcam,eşim gelincede denicez inşallah,ama ben aparatı bıraktım midem bulanıyo ondan hemde ilerletemiyorum,parmak daha rahat,içine tam girince oranın ne kadar geniş olduğunu hissedebiliyorum,
BANA ÇOK DUA EDİN ÖPT
kızlar canlarım bana kızan arkadaşlarım teşekkürler ama ben bugün iş güçten yeni yapıcam egzersizi :) şimdik gidiyom parmağı jelleyip denicem yazarım ben kualk çöpü ve 1 parmakta kalmıştım yaklşık 1-2 ay önce şimdi en baştan denicem bismillah diyip başlıyorum öptüm hepinizi
hadi bakalım minel basla ,es parmagını da deneyin esinle birlikte,kolay olacak kasma kendini,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?