Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acaba ultrason jeli çok kayganaştırmıyomu ondan mı başaramadım hiç böyle dar gelmemişti sanki iyice kapanmış orası anlamadım neden böyle oldu ama kasmadımki kendimi ben

acaba ultrason jeli çok kayganaştırmıyomu ondan mı başaramadım hiç böyle dar gelmemişti sanki iyice kapanmış orası anlamadım neden böyle oldu ama kasmadımki kendimi ben

canım bozma moralini herzaman aynı olmayabilir.jele gelince ben onu kullanmadım kullanan arkadaşlar memnun

Esimle denemeye geçtim sanırım acele oldu.yine basa dondüm hiç bi ilerleme kaydememisim oysaki yapabileceğime çok inanmıştım(

Esimle denemeye geçtim sanırım acele oldu.yine basa dondüm hiç bi ilerleme kaydememisim oysaki yapabileceğime çok inanmıştım(

canım üzülme olur böle şeyler.hepimizin başına geldi hatta ben ve eşim okadar alışmıştıkki olmamasına yendiğim akşam eşim hiç ümidim yok demişti.ama biraz sabır ve inanç

canım üzülme olur böle şeyler.hepimizin başına geldi hatta ben ve eşim okadar alışmıştıkki olmamasına yendiğim akşam eşim hiç ümidim yok demişti.ama biraz sabır ve inanç

İnsallah canım hepimiz yeneriz bu sorunu .bugun çok moralim bozuldu ama Yenicem ben bunukoydum kafama. Pes etmiicem. Allahım sabır ve güç versin hepimize

Ben de eş denemesine geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum kaç cm' deyken geçtiniz eşle denemeye, çok mu zor oluyor?
Mrb canım kaç cm de oldugumu bilmiyorum 5gun oldu egzersiz yapamaya baslayali ilk gun parmağımda denedim yapamadım 2. Gun kulak çöpü denedim başarılı olunca 3. Gun biraz daha kalın diye kursun kalemle denedim ama tavsiye etmem çok sert. 4. Gun parmak kalınlığında bir mumla denedim parmak boyu kadar içeri alabildim 5. Gun esimle denedim hic bir ilerleme olmadı.canim cok yandi sanki hic egZersiz yapmamisim gibi.daha egzersiz yapmam lazım demekki. Pes etmiicem ama . Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Başaran arkadaslar yaptığınızda hiç acı hissetmesinizmi?egzersizlerden sonra hiç aci hissetmedenmi oluyor? Çünkü ben çok acı hissediyorum ve yapamıyorum acımasa yapacam yoksa:)

Başaran arkadaslar yaptığınızda hiç acı hissetmesinizmi?egzersizlerden sonra hiç aci hissetmedenmi oluyor? Çünkü ben çok acı hissediyorum ve yapamıyorum acımasa yapacam yoksa:)

acı değil yanma oluyo sadece.birde kendini acımayacağı konusunda şartlandır.yani ben yeneli 2 ayı geçti eğer acıyacak die düşünsem acır ama acımayacak diorum.acı yok bak gerçekten

canım yavas yavas olacak,derin nefes al,aldıgın kadar al sonra ordayken bekle sakinleş tekrar dene,ıkın bide.olacak.

zapatila eşinle parmak egzersizi yap,1-2- enson 3 parmak,deneme yaparken de derin nefes al,kasların acılması için ıkın.orası genişliyo,inanmıyosan aynadan bak :) kasma kendini acıdıgı zaman bekleyin o anda sonra tekrar deneyin.

Ben de eş denemesine geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum kaç cm' deyken geçtiniz eşle denemeye, çok mu zor oluyor?
senem ben 1 kere 3 parmak yaptıktan sonra es denemesine geçtim oldu.kastıgın anda derin nefes al,sonra ıkın.ıkınmanın cok faydası oluyo,ben altayken denedim ama üste gecebilirsin,daha kolay oluyo,sonradan denemelerimizde bunu daha ii anladım.

üst pozisyonda yaparsan acı hissetmezsin,kasma kendini,kastıgın anda derin nefes al,ıkın ve bidaha dene,acımıycak bu şekilde,ben alttayken basardım,biraz acıdı,ama üst pozisonda kesinlikle acı yok,kesinlikle,dene göreceksin,bide kafanda bitir bunu,bu sefer yapacam diceksin.hiçbirşey olmuyo...

Günde ne kadar çalıştınız ve ne kadar sürede yendiniz?

14 günde yendim ama misafirim vardı yatılı son 3-4 gün üzerine çok düştüm gece uyumadım egzersiz yaptım.canım kararlı olunca yaparsın.yanlış anlama kararsızsın demiyorum ama ben bir buçuk yıl istiyorum çok istiyorum dedim sadece icraat yoktu.korkuyodum belkide yapmak istemiyodum.sonra bir anda olacak başka yolu yok dedim.senin bizden eksiğin yok sende yapabilirsin
ben yendikten sonra bumuymuş dedim bunun içinmi evliliğimi ilk yılı ziyan olmuş dedim ve böyle dert olsunda başka dert olmasın dedim.şükürki çözümü var ve sadece
cesaret azim istek ve kararlı olmak
acıyacak düşüncesini at kafandan

Ben 4.5 yıldır erteliyorum ama son bir haftadır azmettim başarıdan insallah

Her pozisyonu fenedim nerdeyse hangisi rahat olacak diye Üstte Hiç girmiyor kayıyor alta geçtim birazcık girdi ama felaket acı hissettim

ben alta geçememiştim
bak yendiğim pozisyonu şöyle anlatayım belki yardımı olur
eşim altta yüzüm ona dönük.dizlerimin altına ince yastık koydum
eşime aynayı tutturdum ve öle yerleştirdim.tabi bi anda olmuyo
pnsi yerleştirince kegel yaptım bi süre.sonra popo yönüne ittirerek oturmaya çalıştım
acıdığını hissedince dahada sık ve bırak acı olmuyo öle.ben öle yaptım,egzersizdede yapmıştım
nefes alırken sık verirken bırak kendini.poponu sıkıyosun farketmeden onu farkedince bırak daha rahat oluyo
yarısından sonra çek elini ve yavaşça otur otururkende acıyacağını değil,gözlerini kapatarak yaptığındaki mutluluğunu,oradan bebeğin çıkabileceğini,bebek istiyosan eşine hamile olduğun anı söyleyişini düşün.
birde yeni keşfettim bi kısmı girdikten sonra eşinle aranda 90 derece olacak şekilde durup oturunca daha rahat oluyo.ölede deneyebilirsin.
biraz açık yazdım k.bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…