Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar,
arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim vajinusmusla 2 ,5 sene geçirdim, ve çok şükür atlattım, tedavi gördükten sonra,
hergün bugün olacak diyorsun ama olmuyor çok zor sitresi sıkıntısıda ayrı, forumda gebelik belirtileri sayfasında gezinirken gözüme çarptı ve yardımcı olmak istedim bunu gerçekten yaşayan bilir,şuan aslında ne kadar saçma korkularmış diyorum boşa geçen kocaman 2,5 sene
doktorum bana şunu söyledi, dünyadaki bütün kadınlar aynıdır ve siz diğerlerinden farklı değilsiniz , doğayada karşı gelemezsiniz, ben yendim arkadaşlar
dilerim herkes en kısa zamanda yener ,şimdi bebek düşünmek o kadar heyecanlıki, sadece geçen yıllarıma yazık......

öözelden msj atıyorum ama gitmiyo:44::44:

bilmemki canım bakıyım bir sileyim msjları belki gelir 9ozaman....

acaba ultrason jeli çok kayganaştırmıyomu ondan mı başaramadım hiç böyle dar gelmemişti sanki iyice kapanmış orası anlamadım neden böyle oldu ama kasmadımki kendimi ben

canım ben kullanıyorum öyle dediğin gibi değil hemen bi jelin arkasına sığınma şimdide jeli bahane ediyorsun ya sırf aman şundan olmuyor kesin deyip ertelicen biraz daha bilmiyommu ben seni çünkü kendimden bi,liyorum ay acaba aparatmı yanlış ay jelmi kötü ay yatakmı kötü ay şöylemi otursam hep bahane hep bahane jel de birşey yokkkk egzersize devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzel haklısın canım doğru söylüyorsunda ama işte bu hastalığın içindeyken hernekadar söylenen şeyler doğru gelsede işte o hastalık öyle birşeyki olmuyor o ana gelince herşey duruyor halbuki yensek bizde aynını dicez ama işte o yensek yenmediğimiz için öyle gelmiyor Allah yardımcımız olsun sen kurtulmuşun bizim içinde dua et arkadaşımm...

canım benimyaaa inşallahhh en kısa zamanda kurtualacaksınız , sormak istediğin özel şeyler varsa özelden yazabilirsin tedavimle ilgili anlatabilirim

sen bana özel yazamazsın msj sayın düşük canım ama burdan yazabilirsin başka arkadaşlarda faydalansın gerçekten bu hastalığı birtek yaşayan bilir nekadarlık sürede yendin sen ve ne aşamalardan geçtin özetlermisin kısaca...

herkese herzaman yardımcı olabilirim,
tedavinin en başında vajinanın bir tünel olduğunu ordan 5 kg a kadar bebek doğabildiğini ve diğer kadınalrdan hiçbirfarkımın olmadığını öğrendim,
aparatlarla başladım tedaviye en küçükten büyüğe , aparata bepanten sürüp başladım çalışmalara,
çalışma yaparken 1. kural bacaklarınızı açabildiğiniz kadar açmanız, aparatı yavaşça ileriye doğru itmeye başladım bunun için en önemliside kolunuzu kasmadan çok yavaşça zile basar gibi itmek , tabiyki çok kolay olmadı ilkbaşlarda yapamadım ama yılmadım sürekli çalışma yaptım,
doktorum aparat boyunu değiştirdi seanslarda anlamadım seans bitince öğrendim ,birsürede aparatlarla eşimle çalıştım,aparat boyları değişiyor
aslında 3-5 günde yenebilridim araya regli dönemlerim ve başka sorunlar girdi 2 ayda sonuçlandı tedavim,
bunları yapmak gerçekten çok zor gibi geliyor banada öyle geliyordu ağlıyordum sürekli,gerçekten değil poponuzu kasmadığınızı düşünüyorsuz ama istem dışı kasıyorsunuz,
orası kocaman bir tünel doğumda doktorlar gerekirse ellerinin tamamını sokuyormuş
ama tabi öncelikle bir jinekoloğa muayene olun en önemlisi bu, başka bir sorun vardır geçen günlere yazık olmasın,
Allah herkesin yardımcısı olsun....

Allah razı olsun canımm teşekkür ederim anlattıkların için hernekadar birşeyler duysakda en ufak bi ayrıntıyı kaçırmamak için yine bilgi istiyoruz işte sağol canım

tabiykii , Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah ,
birde açık konuşacağım önemli olan herkesin aşması bu korkuyu p....se bepanten sürdükten sonra sen aparatla çalışıyormuş gibi kendin tutup çalış ben bunu yaptım ve sonuç aldım

Son düzenleme:

tamam canım inş... yarın aparat çalışması yapıcam inş. herşey yolunda gider...

gidicek önce bunu bil poponu ve bacaklarını kasma dinleme kendinii
eline eldiven giyip yine bepanten sürüp 1-2 gün baş parmak daha sonrasında baş ve orta parmak egzersizide yapabilirsin,
hiçkimse için kolay değildi ama oluyor buna inan kolay gelsin hayırlı berlerin gelir inşallahhh,
uzun süredir evliysen ve hala sonuç alamazsanda mutlaka doktora görün canım,

iyi geceler arkadaşlar, ben maalesef haftasonu fazla egzersiz yapamadım misafirlerim vardı. az öncede yaptım çok şükür. reglimede az kaldı inş. o zamana kdr daha fazla yol alırım. eşimle denemelerimde p...s başı alabiliyorum, ama sonrasında hep kasıyorum kendimi. biraz daha gevşetebilirsem kendimi çok iyi olacak. tüm egzersizcilere başarılar diliyorum, hepimiz yenicez bunu Allahın izniyle inş.

Kizlar bende birbucuk sene cektim bu sikintiyi cok zor gunler gecirdim simdi oralara girmicem cok surer sizlere ilk tavsiyem doktorlara paranizi bosuna dokmeyin yazik 2bin 3bin den az degil kafanizdan doktora gidersem atlatirim dusuncesini atin ben bu dusunceyle cok agladim bi doktor benden 5bin istedi hemde netten program yollicak sadece yapmayin yazik ben bu sayfa sayesinde yendim hemde 5 yada 6 gunde simdi hamileyim bigun buraya yenen biri olarak yazmak hic aklima gelmezdi neyse ben yikanirken bile kendime dokunanazdim cok ileri dereceydi benimki ama bu siteyi buldum uzun anlatmicam sorusu olana atlatirim ilk olarak kulak cobune biraz sera sardim cok ince sardim ve bol kayganlastirici surdum ve yatagima uzandim bacagimin arasina ayna koydum inceledim kendimi deligi gordum ve kulak copunu soktum ana bi baktim girdi ve o an insana cesaret geliyo inanin bana sonra ince bi rumelim vardi biraz pecete sardim ustune sera ustune kayganlastirici bi baktim oda giriyo iki gun onu yaptim sonra birazda kalinfrumelim vardi ona ayni islemi yaptim bir gun yaptim onu ve son olarak kalin bi tornavida arkasina ayni islemi yaptim kalinligi 10 santimi buluyodu onuda bir gun yaptim ve esime gel dedim denemede 10 dakika once tekrar soktum tornavidayi ve oldu cok basitmis kan bile gelmedi ama bol kayganlastirici kullanin ve ilk denemenizde siz ustte olun ben yaptiysam hepiniz yaparsiniz sadece kullak copunu bi kere denemeniz yeterli gerisini kendiniz isteyerek yaparsiniz Kulak copunu mutlaka deneyin

6 ay oldu evliyim işte doktorada gittim bir sorun yok herşey kafada bitiyor dedi olan bu canım ddiklerini yapıcam hayırlısı...

aynen misafir vardı yarın devam inş. çokta yoruldum vucudum kasıldı kaldı gerginim baya yorgunluktan oyüzden onlar gidincede bişiy yapamadım pes etmek yok canım egzersize devam....

ne güzel darısı bize tebrikler canım hamileymişin birde Allah ım tez zamanda bizide kurtarsın inş. ama merak ettim bu sera dediğin şey ne canımmm:26:

ne güzel darısı bize tebrikler canım hamileymişin birde Allah ım tez zamanda bizide kurtarsın inş. ama merak ettim bu sera dediğin şey ne canımmm:26:

Amiiin canim insallah bende yenenleri okur okur dua ederdim 2012 8. Ayda yendim 4 aylik hamileyim hamileligimde cok sey cektim 3 ay fitil kullandim ama Top gibi ufacik parmagimla rahmime kadar itiyodum fitili demek istedigim asil sorun yendikten sonra basliyo

Sera da hani yeklerin ustunu kapatiyosun seffaf olani incecik o sizde basaracaksiniz eminim ben cok cesaretli biri olmadigim halde yaptim sizde yapacaksiniz biliyorum

ay niye öyle birşey yapıyordun canım o fitili niye kullandın asıl sorun neden yendikten sonra başlıyo neyden bahsediyorsun tam oalrak şimdi merak ettim yenicez birde başka sorunlarmı çıkıcak

ay niye öyle birşey yapıyordun canım o fitili niye kullandın asıl sorun neden yendikten sonra başlıyo neyden bahsediyorsun tam oalrak şimdi merak ettim yenicez birde başka sorunlarmı çıkıcak
Dur canim korkma sakin herkez icin gecerli degil ben iki dusuk yaptim ve buda tehlikedeydi dusugu engellemek icin kullandim

Asil sorun sonradan basliyo derken sahsen ben vajinismusu yendim bu seferde hamile kalabilcekmiyim endisesi yasadim hamile kaldim dusuk ustune dusuk yasadim artik cocugum olmicak endisesi yasadim suan hamileyim kullanmadim ilac kalmadi yani bunun gibi birsuru sey bunlari yasayinca vaji bana cok ufak bi sorun gibi geliyo tabi simdi bir zamanlar tek derdim ve sikintimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…