Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hafta sonu bakamadım neler oldu bakalım:)))ben bir buçuk hafta önce doktora gitmiştim onla çok yavaş ilerleyecektim bu site sayesinde doktora tekrar gitmeden çok daha fazla yol aldım..tek parmaktan sonra (çalışmaları düzenli yapmadığım halde)hemen kalın bir aparata geçtim.çevresi 8 cm ben çevresini ölçtüm bu ölçme konusunu çok amlamadım çümkü!!!!!ama 10 cm denedim olması...bakalım bugün akşam tekrar deniycem 8 den başlayarak..
doktoruda bıraktım:))))

kızlar en son 2 parmak yapmıştım ama 2 parmakla çok çalışmadım 2 3 kere ancak.sonra hafta sonu eşimle denedim.sadece ucu değiyodu bu sefer baya bi girdi daha doğrusu ne kadr girdi bilmiyorum ama parmakla yaptığım zaman zor giren yer varya oraya kadar oldu.ama penisi ne kadar alabildim bilmiyorum cm olarak .Gözlerim kapalıydı bakamadım bile.o zor giren yere kadar aldım ama penisi ne kadar almış olabilirim.yarısı olmamıştır herhalde dime.eşim yarısı oldu diyo ama

penis başı girmiştir canım bendede öle oluyodu sen hem parmak hem penis denemesi yap ki alıştır orayı bol egzersiz...

BEN DE 2 PARMAK YAPAMASIM bu yüzden aparatla denedim kalınlaştırarark daha rahat yaprım.tek parmaktan sonra direk çevrei 8 cm olan bi aparatı sokabildim..sen de aparat dene istersen canım daha rahat olur belki

ceceemmmmm haftasonu sende yoğundun bende yoğundum hadi bakalım 11 mart a kadar bitecek bu iş..ne yapıyosun şimdi.
bugün kendine aparat yapacaksın ayna alıp deneyeceksin hepimiz bekliyoruz bak herkese örnek olacaksın hepsi senin gibi hedekoyp yapacak

işteyim eve gidince tekrar denicem dün parmakta çok zorlandım bakalım bugün nasıl olucak ya ben önümüzdeki cumartesiye kadar yenmek istyrum kızlar başarablrmiyim dersiniz

işteyim eve gidince tekrar denicem dün parmakta çok zorlandım bakalım bugün nasıl olucak ya ben önümüzdeki cumartesiye kadar yenmek istyrum kızlar başarablrmiyim dersiniz

C.tesiye kadar uzun bir süre var. istedikten sonra kesinlikle başarırsın canım :) Ödevlere iyi çalış sadece :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

APARATTTTTTTTTTTTTTTT ALDIMMMMMMMMM SONUNA KADARRRRRRR İNANAMIYORUM ŞU AN İÇİMDE ÇAMARIM I Gİ,YDİMMMM EVDEGEZİYORUM ONUNA KADAR SOKTUM YAAAAAA PARMAĞIMDAN BİRAZ KALIN ÖLÇMEDİMMM ÇOKKK MUTLUYUMM İMKANSIZI BAŞARDIMMMMMMMMM BİKEZ DAHA İNANDIM OLCAĞINAAAAAAAA MEĞER NE KOLAYMIŞŞŞŞ AMAN YARABBİMMM Bİ HALŞT HİSETMEDİMMMMMMMMMMMM NEFES VERE VERE IKINA IKINA İTTİMM GİTTİ GİTTİ GİTTİİ VALLA GİTTİ GİTTİKÇE GİTTİİ İNANAMADIM OTURDUM AĞLADIMMMM

HALEN İÇİMDEEE ARKADAŞLAR OFF CANLARIM İNANAMIYORUM YA NEKADASR KOLAYMIŞ APRAT ALMAK Bİ HALT HİSETTİRMiYO YEMİNEDERİM NE YANMA NE BİŞİY Bİ BAŞINI SOKARKEN AZ OLDU ODA SİNEK ISIRIGI GİBİ SONRA YOL VER GİTSİN GİTTİDE GİTTİ ALLAH IM YA BEN APARAT SOKTUMMMMMM

yaşasın cecoşşş işte bu kadar

şimdi biraz daha alıştır benim gibi yap akşama doğru aparatı istediğin ve inandığın kadar kalınlaştır inanki bişey değişmiyo
bi kere girdimi tamam ben hep bikere girdimi kalınlaştırırdım

çok sevindim yaa :118: :118: :118: :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…