Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne aparatı canım?

Ben beyaz bakkal mumlarından denedım, sonuna kadar alabılıyorum, eşimle denediğimde olmadı, keşke olsaydı, umudum kırıldı, inşallah sen başarabılırsın.

kızlar ben tamamını içime alabiliyorum p...n cok sevinmiştim başlarda ama git gel olmuyo azıcık kıpırdayınca nasıl dayanılmaz bi abtma yanma hissi oluyor lütfen tecrübeli arkadaşlardan biri yardımcı olsun bana cevap yazsın nasıl atlatcam bu acı hissini

ne aparatı canım?

Ben beyaz bakkal mumlarından denedım, sonuna kadar alabılıyorum, eşimle denediğimde olmadı, keşke olsaydı, umudum kırıldı, inşallah sen başarabılırsın.

canım bende aparatım küçükken eşimle denedim olmadı umudumu kaybetmedim demekki kalınlaştırmam lazım dedim 13 cm ye kadr çıktım ve oldu ben farkında olmadan çıkmışım 10 cm yeterli diyolar..
hemde penisi içime aldığımda hiç hissetmedim elimle kontrol ettim farkına vardım

ANLADIM CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLDUM İNŞ. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN ÇOK ÜZÜLDĞMM

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok mutluyummmm çokk hepinizden Allah razı olsun ay aparat halen içimde çok rahat hareket edemesemde ediyorum yani ay bunu biraz içimde tutumak istiyorum nekadar tutsam iyidir hiç çıkarmıyım hattaaaa dediğini yapıcam bugün yapamam belki bununla iyice yapmak istiyorum akşamda eşimle parmak egzersizi yaparız eş parmağı yarın aparat hazırlarım boy boy sırasıyls denerim inş. oldukça ay öksürüyom içimden çıkmak istiyo pislükkkk okadarda sonuna kadar soktum yani ucu eldiven olduğu için düğüm attım komik bi görüntü oldu ay uzunluğu parmağımdan uzun genişliğide parmağımdan biraz geniş çıkarınca ölçücem hatta ne yaptım biliyonmu içime alırken kegel yaptım sonuna kadar soktğumdada kegeli yapa yapa git gel bile yaptım

bende büyütücem inş. aynen öyleeee artıkk inanıyorumm yaaaa

ne aparatı canım?

kulak çubuguna bisürü peçete sardım canım streçledim öyle yaptımmmm sbırlı ol olur inş....sabrın sonu selamettir...

Cecemmmmmmm sonunda soktun biseler )) neyle basladin ben uzun zamandir yoktum malum hala orta parmaktayim hic deneyemedim nasil yaptin ne yaptinnn telefomdan girdim burdanda zor oluyo bu ya

kızlarrrrrr:)
ben mumu sokamadım başka şeyler denedim kızlar boyunu nasıl ayarlıyosunuz ben çevresini ölçerek ayarlıyorum en son 8 cm oldu ama 10 olmadı yapamadım.bakalım bugün artık 10 cm de sıra...aparatlar hazırlamada sıkıntı çektim ne kullanacağım bir türlü bilemedim..

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok mutluyummmm çokk hepinizden Allah razı olsun ay aparat halen içimde çok rahat hareket edemesemde ediyorum yani ay bunu biraz içimde tutumak istiyorum nekadar tutsam iyidir hiç çıkarmıyım hattaaaa dediğini yapıcam bugün yapamam belki bununla iyice yapmak istiyorum akşamda eşimle parmak egzersizi yaparız eş parmağı yarın aparat hazırlarım boy boy sırasıyls denerim inş. oldukça ay öksürüyom içimden çıkmak istiyo pislükkkk okadarda sonuna kadar soktum yani ucu eldiven olduğu için düğüm attım komik bi görüntü oldu ay uzunluğu parmağımdan uzun genişliğide parmağımdan biraz geniş çıkarınca ölçücem hatta ne yaptım biliyonmu içime alırken kegel yaptım sonuna kadar soktğumdada kegeli yapa yapa git gel bile yaptım [/QUOTE]

cecoşum eğer bunu rahat aldıysan 2 peçete sar streçle emin ol onuda rahat alırsın..benim derdim vakit kaybetme erteleme

canım ben mumun üstüne sürekli peçete streç peçete streç kalınlaştırmıştım

haydi ölç ölç:)))))

cecoşş tebrik ederim seni az kaldı hadi görelim seni çok beklettin bizi ama yakın artık gelin oluşun

Cecemmmmmmm sonunda soktun biseler )) neyle basladin ben uzun zamandir yoktum malum hala orta parmaktayim hic deneyemedim nasil yaptin ne yaptinnn telefomdan girdim burdanda zor oluyo bu ya

ay canım ya arkadaşlar sağolsun biraz üzerime geldiler işte bu durumdaydım sana yeminediyorum dedikleri gibi varmış hani diyorlardı ya işte penis girdi ve biz anlamadık bile oldumu olmadımı aynen öyle aparatı itiyorum hemde aynaya bakarak yaptım ya acıcak bişiyler olcak diye bekliyorum ama bi yandanda okadar rahatım bacaklarımı serbest bıraktım kolumu kasmadım parmaklarım hafifçe tuttu aparatı ve derinn nefess verirken güçlü ıkınarak parmak uclarımla aparat ucundan ittirdim sonra durdum dinlendim tekrar aynısını yatım nefesss verrr ıkınnnnn ve ittir şaşırdım ya ya dedim bu giriyormu yoksa ben hayalmi görüyorum e dedim hani acımadı yok ddiyom kesin girmemiştir girdiğini gördüğüm halde inanamadım yani
kesinlikle denemelisin aparat çok önemliymiş ya parmaktan kolayyyy

Vallaha billaha az kaldı kendi yaşadigim mutluluk geldi harikasın bacım devam et

ay canım sormaa öyle mutluyumki hiç inanamıyordum olcağını işte oldu aparat imkansız diyordum inş. peniste olur ya şöyle 10 cm e kadar geleyim sonra denicemmm penisi

bu arada aparatı çıakrdım vaji içim hava dolmuş resmen kabarcık gibi patlamalar oluyo normalmiiii

Bayanlar 8 mart Dünya Kadınlar Gününe tam bir kadın olarak girmek istemez misiniz hadi bakalım egzersiz yapın inat edin başaracam deyin ve o günü bir sürü gelinle gerçek bir kadın olarak hep beraber burda kutlayalım haydi kızlar hedefiniz olsun ki daha çabuk bitirin

cecoşş tebrik ederim seni az kaldı hadi görelim seni çok beklettin bizi ama yakın artık gelin oluşun

sağol canım benimmmmm ay şimdi ölçtüm 6 cm mmiş yaa çok büyük değilmiş ama 8 yapıcam aparatı öyle denicemmmm inş. sonra 9 sonra 10 ayrı ayrı aparatlar yapmayı düşünüyorum vaji deliği rahatken birini çıakrıp hemen diğerini sokucam ve 10 cm olduğunda içimde bekletip eşimi çağırıcam dua edin kızlarrr inş.. aparat hazırlıyım bennnn hatta şimdiden

havadır o hava merak etme peniste de oluyo cecemm aparat parmaktan kolaymış dedin ya penis hepsinden kolay bunu da yaz aklına

Son düzenleme:

devam et böyle canım inş olacak aynen dediğin gibi zaten 10 cm yaptıktan sonra vaji esner ve eşinle daha kolay olur eş parmağına da devam et o çok önemli eşine güvenin geliyo valla çok sevindim aparata bu kadar sevindik gelin olsan ne olur bilemem

Cecemmimmmm bendede olmustu o havaciklar bende ilkk parmagimi aldihimda nasil aglamistim hatirlarsin bende asla hic hissetmedim şoka girmistim inanamamistim girdigine icerisi ummanmis ama ole kaldim diyolar ya erteleme hastaligi dogru iki yil olucak;((( ama bende simdik gaza geldimmm bu aksam baslicamm
Biz birlikte yenicektikk sana yetismeliyimmm bu arada ben parmagi yaptimda aparati yapamamistim olede biraktim senin aparat ne nasil?hangi pozisyonda aldin bide nasil icinde birakip gezdin hepsini detayli yaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…