- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.241
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
APARATTTTTTTTTTTTTTTT ALDIMMMMMMMMM SONUNA KADARRRRRRR İNANAMIYORUM ŞU AN İÇİMDE ÇAMARIM I Gİ,YDİMMMM EVDEGEZİYORUM ONUNA KADAR SOKTUM YAAAAAA PARMAĞIMDAN BİRAZ KALIN ÖLÇMEDİMMM ÇOKKK MUTLUYUMM İMKANSIZI BAŞARDIMMMMMMMMM BİKEZ DAHA İNANDIM OLCAĞINAAAAAAAA MEĞER NE KOLAYMIŞŞŞŞ AMAN YARABBİMMM Bİ HALŞT HİSETMEDİMMMMMMMMMMMM NEFES VERE VERE IKINA IKINA İTTİMM GİTTİ GİTTİ GİTTİİ VALLA GİTTİ GİTTİKÇE GİTTİİ İNANAMADIM OTURDUM AĞLADIMMMM
HALEN İÇİMDEEE ARKADAŞLAR OFF CANLARIM İNANAMIYORUM YA NEKADASR KOLAYMIŞ APRAT ALMAK Bİ HALT HİSETTİRMiYO YEMİNEDERİM NE YANMA NE BİŞİY Bİ BAŞINI SOKARKEN AZ OLDU ODA SİNEK ISIRIGI GİBİ SONRA YOL VER GİTSİN GİTTİDE GİTTİ ALLAH IM YA BEN APARAT SOKTUMMMMMM
ne aparatı canım?
Ben beyaz bakkal mumlarından denedım, sonuna kadar alabılıyorum, eşimle denediğimde olmadı, keşke olsaydı, umudum kırıldı, inşallah sen başarabılırsın.
Dur canim korkma sakin herkez icin gecerli degil ben iki dusuk yaptim ve buda tehlikedeydi dusugu engellemek icin kullandim
Asil sorun sonradan basliyo derken sahsen ben vajinismusu yendim bu seferde hamile kalabilcekmiyim endisesi yasadim hamile kaldim dusuk ustune dusuk yasadim artik cocugum olmicak endisesi yasadim suan hamileyim kullanmadim ilac kalmadi yani bunun gibi birsuru sey bunlari yasayinca vaji bana cok ufak bi sorun gibi geliyo tabi simdi bir zamanlar tek derdim ve sikintimdi
yaşasın cecoşşş işte bu kadar
şimdi biraz daha alıştır benim gibi yap akşama doğru aparatı istediğin ve inandığın kadar kalınlaştır inanki bişey değişmiyo
bi kere girdimi tamam ben hep bikere girdimi kalınlaştırırdım
çok sevindim yaa :118: :118: :118: :118:
canım bende aparatım küçükken eşimle denedim olmadı umudumu kaybetmedim demekki kalınlaştırmam lazım dedim 13 cm ye kadr çıktım ve oldu ben farkında olmadan çıkmışım 10 cm yeterli diyolar..
hemde penisi içime aldığımda hiç hissetmedim elimle kontrol ettim farkına vardım
ne aparatı canım?
Ben beyaz bakkal mumlarından denedım, sonuna kadar alabılıyorum, eşimle denediğimde olmadı, keşke olsaydı, umudum kırıldı, inşallah sen başarabılırsın.
ANLADIM CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLDUM İNŞ. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN ÇOK ÜZÜLDĞMM
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok mutluyummmm çokk hepinizden Allah razı olsun ay aparat halen içimde çok rahat hareket edemesemde ediyorum yaniay bunu biraz içimde tutumak istiyorum nekadar tutsam iyidir hiç çıkarmıyım hattaaaa dediğini yapıcam bugün yapamam belki bununla iyice yapmak istiyorum akşamda eşimle parmak egzersizi yaparız eş parmağı yarın aparat hazırlarım boy boy sırasıyls denerim inş. oldukça ay öksürüyom içimden çıkmak istiyo pislükkkk okadarda sonuna kadar soktum yani ucu eldiven olduğu için düğüm attım komik bi görüntü oldu ay uzunluğu parmağımdan uzun genişliğide parmağımdan biraz geniş çıkarınca ölçücem hatta ne yaptım biliyonmu içime alırken kegel yaptım sonuna kadar soktğumdada kegeli yapa yapa git gel bile yaptım
kızlarrrrrr:)
ben mumu sokamadım başka şeyler denedim kızlar boyunu nasıl ayarlıyosunuz ben çevresini ölçerek ayarlıyorum en son 8 cm oldu ama 10 olmadı yapamadım.bakalım bugün artık 10 cm de sıra...aparatlar hazırlamada sıkıntı çektim ne kullanacağım bir türlü bilemedim..
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok mutluyummmm çokk hepinizden Allah razı olsun ay aparat halen içimde çok rahat hareket edemesemde ediyorum yaniay bunu biraz içimde tutumak istiyorum nekadar tutsam iyidir hiç çıkarmıyım hattaaaa dediğini yapıcam bugün yapamam belki bununla iyice yapmak istiyorum akşamda eşimle parmak egzersizi yaparız eş parmağı yarın aparat hazırlarım boy boy sırasıyls denerim inş. oldukça ay öksürüyom içimden çıkmak istiyo pislükkkk okadarda sonuna kadar soktum yani ucu eldiven olduğu için düğüm attım komik bi görüntü oldu ay uzunluğu parmağımdan uzun genişliğide parmağımdan biraz geniş çıkarınca ölçücem hatta ne yaptım biliyonmu içime alırken kegel yaptım sonuna kadar soktğumdada kegeli yapa yapa git gel bile yaptım
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
APARATTTTTTTTTTTTTTTT ALDIMMMMMMMMM SONUNA KADARRRRRRR İNANAMIYORUM ŞU AN İÇİMDE ÇAMARIM I Gİ,YDİMMMM EVDEGEZİYORUM ONUNA KADAR SOKTUM YAAAAAA PARMAĞIMDAN BİRAZ KALIN ÖLÇMEDİMMM ÇOKKK MUTLUYUMM İMKANSIZI BAŞARDIMMMMMMMMM BİKEZ DAHA İNANDIM OLCAĞINAAAAAAAA MEĞER NE KOLAYMIŞŞŞŞ AMAN YARABBİMMM Bİ HALŞT HİSETMEDİMMMMMMMMMMMM NEFES VERE VERE IKINA IKINA İTTİMM GİTTİ GİTTİ GİTTİİ VALLA GİTTİ GİTTİKÇE GİTTİİ İNANAMADIM OTURDUM AĞLADIMMMM
HALEN İÇİMDEEE ARKADAŞLAR OFF CANLARIM İNANAMIYORUM YA NEKADASR KOLAYMIŞ APRAT ALMAK Bİ HALT HİSETTİRMiYO YEMİNEDERİM NE YANMA NE BİŞİY Bİ BAŞINI SOKARKEN AZ OLDU ODA SİNEK ISIRIGI GİBİ SONRA YOL VER GİTSİN GİTTİDE GİTTİ ALLAH IM YA BEN APARAT SOKTUMMMMMM
Cecemmmmmmm sonunda soktun biseler)) neyle basladin ben uzun zamandir yoktum malum hala orta parmaktayim hic deneyemedim nasil yaptin ne yaptinnn telefomdan girdim burdanda zor oluyo bu ya
Vallaha billaha az kaldı kendi yaşadigim mutluluk geldi harikasın bacım devam et
cecoşş tebrik ederim seniaz kaldı hadi görelim seni çok beklettin bizi ama yakın artık gelin oluşun
ay canım ya arkadaşlar sağolsun biraz üzerime geldiler işte bu durumdaydım sana yeminediyorum dedikleri gibi varmış hani diyorlardı ya işte penis girdi ve biz anlamadık bile oldumu olmadımı aynen öyle aparatı itiyorum hemde aynaya bakarak yaptım ya acıcak bişiyler olcak diye bekliyorum ama bi yandanda okadar rahatım bacaklarımı serbest bıraktım kolumu kasmadım parmaklarım hafifçe tuttu aparatı ve derinn nefess verirken güçlü ıkınarak parmak uclarımla aparat ucundan ittirdim sonra durdum dinlendim tekrar aynısını yatım nefesss verrr ıkınnnnn ve ittir şaşırdım ya ya dedim bu giriyormu yoksa ben hayalmi görüyorum e dedim hani acımadı yok ddiyom kesin girmemiştir girdiğini gördüğüm halde inanamadım yani
kesinlikle denemelisin aparat çok önemliymiş ya parmaktan kolayyyy
ay canım sormaa öyle mutluyumki hiç inanamıyordum olcağını işte oldu aparat imkansız diyordum inş. peniste olur ya şöyle 10 cm e kadar geleyim sonra denicemmm penisi
bu arada aparatı çıakrdım vaji içim hava dolmuş resmen kabarcık gibi patlamalar oluyo normalmiiii
sağol canım benimmmmm ay şimdi ölçtüm 6 cm mmiş yaa çok büyük değilmiş ama 8 yapıcam aparatı öyle denicemmmm inş. sonra 9 sonra 10 ayrı ayrı aparatlar yapmayı düşünüyorum vaji deliği rahatken birini çıakrıp hemen diğerini sokucam ve 10 cm olduğunda içimde bekletip eşimi çağırıcam dua edin kızlarrr inş.. aparat hazırlıyım bennnn hatta şimdiden
ay canım ya arkadaşlar sağolsun biraz üzerime geldiler işte bu durumdaydım sana yeminediyorum dedikleri gibi varmış hani diyorlardı ya işte penis girdi ve biz anlamadık bile oldumu olmadımı aynen öyle aparatı itiyorum hemde aynaya bakarak yaptım ya acıcak bişiyler olcak diye bekliyorum ama bi yandanda okadar rahatım bacaklarımı serbest bıraktım kolumu kasmadım parmaklarım hafifçe tuttu aparatı ve derinn nefess verirken güçlü ıkınarak parmak uclarımla aparat ucundan ittirdim sonra durdum dinlendim tekrar aynısını yatım nefesss verrr ıkınnnnn ve ittir şaşırdım ya ya dedim bu giriyormu yoksa ben hayalmi görüyorum e dedim hani acımadı yok ddiyom kesin girmemiştir girdiğini gördüğüm halde inanamadım yani
kesinlikle denemelisin aparat çok önemliymiş ya parmaktan kolayyyy
ay canım sormaa öyle mutluyumki hiç inanamıyordum olcağını işte oldu aparat imkansız diyordum inş. peniste olur ya şöyle 10 cm e kadar geleyim sonra denicemmm penisi
bu arada aparatı çıakrdım vaji içim hava dolmuş resmen kabarcık gibi patlamalar oluyo normalmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?