Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

havadır o hava merak etme peniste de oluyo cecemm aparat parmaktan kolaymış dedin ya penis hepsinden kolay bunu da yaz aklına

ay canım onada inanıyorum varya girişteki tek boğum geçildiimi tamamdır hani o takılan yer nerdeee hani yokk varya delirdim çocuklar gibiyim aparatta bukadar sevindiysem penisi düşünemiyorum heralde dellenicem bir süreee benim için 2 gün önce aparat imkansızdı işte kararlı olup inanmak lazım eş parmağını aldım ya ondan sonra bi rahatlama geldi bana onda cayır cayır yanmıştı ay az önce hiç yanmadı batmadııı şaka gibi bu arada evet bütün jeli kustu vajim valla onuda öğrenmiş oldummm

şimdi kalınlaştır bir dene istersen yani vaji esnedi azda olsa ben olsam bu gazla hepsini tek tek dener bu gecede eş denemesi yapardım

aynen canım bana yetişmelisin ben 11 marta kadar kendime süre veredim bu hafta içinde bütün egzersizlerimi bitirmem lazım ya dedikleri kadar varmış inan bana şimdi uykudan uyandım o çok önemli bak yorganın altında sıcacık yumuşaık kasların gevşek şekilde kalkıyorsun ya o an dedim olursa olur hemen o sıcaklık üzerimden gitmeden sırtımı yasladım yatağa hafif popomu kaydırdım bacaklarımı açtımm deliğe bol jel sürdüm sonra aparata sürdüm sol elimle kenardan vaji dudağımı açıp ıkındım baktım delik var orda ucunu koydum değdirdim sadece ve gözümü kapatıp bismillah dedim olmadı pes etmedim çekmedimm aparatı bacaklarımla sıkıştırıp kegel yaptım sonra iyice açtım yine elimle yine ayırdım dudağını yerleştirdim ve hafif ittim çokk az minnacık basınç hisettim öyle çok hisetmedim çok hafifde yanma hadi dedim biraz daha iteklersem ilerisi hissis miş olcak dedim sabır dedim ama dinlene dinlene yaptım hep nefes aldımmm ve güçlü ıkındım biraz itekledim 1 boğum girdi o boğumu hemen geçmem lazım dedim çünkü kayıyordu jelden geri çıkabilirdi bırakmadım nefes aldım biraz daha ittirdim milim milim gittim boğumu geçtim aparat yarısına geldi töbee dedimm bune ama ben bişiy hisetmiyorum şu an dedim ıkınarak nefes vererek ittim ittim ittim aparatın tamamını sokuverdim hatta sanki ustaymışım gibi iyice ittimm yok ettim o sertliği ve içimdeydi hiç bi his yok yavaşiça kalktım tabi parmağım vajide çıkmasın hemen çamaşırımı giydim tutturdum onu üstüne eşofmanımı giydim evde içimde bişiy yokmuş gibi gezdim otururken hisediyordum içim gıdıklanıyordu harici bişiy yok dikkat ettim işte yarım saat içimde durdu çıkardımmm süper bi histiii

aparat kulak çubugu üstüne 2 kat rulo peçete sardım gerdire gerdire streçledim dr eldiveni geçirdim iyice yıkadımmm pudrası gitti ve jelledim bukadar canım kesinlikle denemelisin kesinlikleee diyorum bak süper bi his süper bi mutlulukkk...

cecem cnm tebrik ederim hangi aparatı kullandın birde jel ne kullanıyodun sen ultrason jelimiydi seninki ya ben parmağı alamadım ya

sağol canım darısı size valla aparatı halledin öyle bir rahatlıyorsunuzki penis olcağına iyice inanıyorsunuz aynen ultrason jeli kullandım canım rahat oll bende yapamam diyordum bak yapılıyormuş aparatıda kulak çubuğunda peçete sarıp streçledim dr eldiveni nin iyice yıkadım pudrası gitsin diye ve jelledim bukadar... inanın çok kolayyy dedikleri kadar var yaniii yeterki kendinize olacağına inanın ben inandımm ve oldu..

ay canım yaptığın çok güzelde içinde aparatla nasıl durdun gezdin ben içime alabilsem keşke

cecemm daha nelere şaşıracaksın sen hiç vakit kaybetme çünkü olacak sen eş parmağını yapmışsın ben onu bile yapmadım..
bu arada ben yendim 1 kere içime aldım ama hep eşimle kavgalıyız yaa bidaha denemedik bile
kızlar bize ne oluyor bişlmiyorum çok kavga ediyoruz acaba biz birbirimiz için doğru insanlar değilmiyiz diye düşünüyoruz ((
mesela dün ne olduğunuanlatayım ben hava aydınlıkken 3 gibi dışarı çıkalım dedim artık ev iş bıktım ve hava aydınlık istiyorum gün yüzünde dışarı çıkmak istiyorum ama ben hazırlandım salona geldim biraz uyuyayımda öle gidelim dedi hava kararır dedim tınlamadı..
uykudan kaltı ütü yapıyodum tabi hava karardı yanıma geldi hiç bişey demedim yüzüne bakmadım o da gitti tv açtı iyice sinirlendim yanına gidip kavga ettim sonra arabayla çıktım 1-2 tur attım tekrar eve geldim dışarda arkadaşları gördüm akşam gelin dediler hatta ben eve gittikten sonra bile aradılar eşim gitmedi o kadar öptüm sevdim sarıldım nuh dedi peygamber demedi içten içe sinirleniyorumda o uyudu ben gönül alıyorum..sonra beyefendinin babası aradı yemeğe çağırdı bana sordu bende gidelim dedim gittik 2-3 saat oturduk eve geldik kavga ettim babana hayır diyemiyosun bana herşeyi yapıyosun benim isteklerimi önemsemiyosun diye arkadaşları arar sıkılır hemen gider niye bana önem vermiyo anlamıyorum vajiyi bile yenmek için neler yaptım hiçbirinden haberi yok en azından siz eşlerinize anlatıyosunuz benimki dinlemek istemedi bana anlatma dedi ben hiçbişeyi paylaşamadım onunla hep yalnız başıma aştım..
ne yapıcam ben böyle ama ben biliyorum 2.5 yıl çıktım bunun içinde 15 ay askerliğini bekledim onu o kadar sevdimki tepeme çıkardım biliyor benim onu çok sevdiğimi
ama hep bana böyle arkadaşlarına çevresine güleryüzlü sevecen yardımsever beni hiç düşünmüyo..bu yüzden haftanın nerdeyse 4 günü küsüz biz ne yapacağımı şaşırdım
kusura bakmayın size anlattım ama vajiyi sizin sayenizde yendim ya bunun çaresini bile sizde arıyorum..
dün gece o kadar sinirlendimki yatak odasına gidip duvarı yumrukladım sürekli duvarlara vurdum gerçekten bu şey beni öldürecek çok mutsuzum

Canım en azında 7,5 yıllık tecrübelerimle sana birşeyler söylemek isterim. İlk yıllarda tartışmalar çok olur. Eşimle aynı şeylerden zevk almayız. Ben gezip tozmayı dışarda arkadaşlarla eğlenmeyi severim. o ise ev ortmaında sohbeti muhabbeti sever. İlk yıllarda bunun tartışmasını çok yaptık. Ama baktım ki bu böyle olmayacak. Dedim ki kendi kendime herşeyi onunla yapmak mecburiyetinde değilim. Canım gezmek mi istedi çıkarım dışarı gezerim. Birbirlerimizin zevklerine müdahale etmemeyi öğrendik tartışa tartışa. Haksızlık yaptığını düşündüğüm konularda mutlaka aynı olayı yaşamak zorunda bırakmışımdır onu :):) (çok fenayım kabul ediyorum ) İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan anlamıyorlar çünkü. Birbirinizi tanımak zaman alır. Aynı evde aynı yatakta tanımak flörtle çok farklı. Zaman tnaıyın birbirinize. Benim gibi dellenip ben boşanıcam demeyin hemen :):) Sonra bunlar aşılınca mutluluğun lezzeti başka oluyor :)

Son düzenleme:

baharcım henüz yeni evliyiz diye istiyorum ki birlikte bişeler yapalım mutlu olalım evliliğimizin tadını çıkralım..söylediklerin bana çok mantıklı geldi ama benimki sanki beni önemsemiyor daha doğrusu önemsiyor ama beni üzmekten hiç çekinmiyor onun suratı asılsa benim içim eriyo niye o beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyo ben üzülünce onun canı hiç acımıyo bu nasıl sevgi bu nasıl merhamet ailesine o kadar önem veriyoki yeterki onların yanında onlara dikkatli olayım çaylarını geciktirmeyeyim benim canım yokmuya..arkadaşları içinde uyarıyo aman kimse alınmasın diye beni neden düşünmüyo bu kadar

Kıssasa kıssas bazen çok etkileyicidir canım unutma sakın :):):)

slm kıslar nasılsınız uzun zamandır girmiyorum yeni gelinler kimler
cecemm ve gncmr siz ne yaptınız

ay canım yaptığın çok güzelde içinde aparatla nasıl durdun gezdin ben içime alabilsem keşke

canım inan bende 2 gün önceki sayfalarda asla aparat yapamam imkansız gibi konuşmalar yaptım çok değil bak 2 gün ve bugün aparat aldım düşündüğüm gibi acı yok batma yok yanma yok sabırla aldım o aparatı ve baktımki bişiy yokmuş yavaşça ayağa kalktım telefonda görüştüm gezdim yürüdüm hemde normal yürüdüm öyle bacaklarımıda açmadım yani açsam aparat çıkıyodu çünkü yardım öyle kalkdıktan sonra ıkınarak çıkardım hemen çıktı zaten vaji diyorki daha büyük birşey dene bu paklamadı diyor işte beğenmedi 6 cm i haklı olarak birazdan aparat hazırlıcam 3 4 tane istemek çok önemli inanmak çok daha önemli inandığın zaman oluyo ben uyandığımda olacağına emin gibiydim çokk rahattım o yüzden sabırlı ol ve biyerlerden başla lütfen...

Cecem senin bu gidişle yarına olmadı çarşambaya hadi en geç perşembeye :):) halaya çekeriz :):):)

ay inş. canımmm inş.. deli ederim sonra forumu başınız ağrır

canım çok üzüldüm inan niye böyle yapıyorki bi oturup konuş bence var bi sıkıntısı içine atmış kavga etmek yerine onu zorla içindekini anlatsın kavga etmemeye çalış nekadar çok sıkılırsan kavga ya yol açarsan okadar uzaklaşacaktır çünkü birşeyler var ve söylemiyor bellii

canım hoşgeldinn 2 3 sayfa gerisini oku o aşamaya geldim işte aparat alamıyordum bugün sabah bi aldımki sorma süperdi onun mutluluğu halen üzerimdeee sen nasılsınnnn gözkmüyorsun...

Esimle denemeye geçtim sanırım acele oldu.yine basa dondüm hiç bi ilerleme kaydememisim oysaki yapabileceğime çok inanmıştım(
olsun üzülmeeee tekrar yaaprsın bacımmmm olur öyle inişler çıkışlarrr

heyyyyyyyyyyyyyy sevindim yenemne bacımmmmm

kulak çöpümü(((((
evet bacım....

kısssss aman dikkat ettt

Selam hanmlar nasılsınız?
iydir bacım sende ne var ne yok asıl havadisler sende

seissssss nerelerdesin yahuuuu nasılsın... yeteramabukadar yendi daha var yenenn ama az kişi

bekliyoz bakalım bu hafta sonundan çok ümitliyim ama

bakyaaaa çivi çiviyi söker taktiğni uygulaaa

demek sen dahamı çok sevyonnn

sev sev de
azcık azalmış gibi davran beyzadeyeee .. .böyle olyolarr ben acaip sırnaşır severdim anam ben öyle oldukçaa tepeme çıktı iysimi şimdiii bir dediğim iki olsada 4 olmuyor en azındann amma gerçekçi yazdım amaaa öyleee

üzülmee cnm tüm erkekler öylee yeri gelio bnm eşimde aynısını yapıyo her hafta bizde küsüyoruz barısıyoruzz bnde hep kendi kendime diyorum yanlış insanla mı evlendim diye takma kafana üzme kendini..

ama gökçe ben grçektn onun gibi önemsemiyor omak itiyorum..dediğini çok denedim ama bir süre sonra onun gülenyüzüne kıp eski srnaşık hallerime dönüyorum..benim istediğim gerçekten onun gibi onu önemsememek bunu kendime nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum istiyorumki o üzüldüğünde ben üzülmeyeyim..bunu nasıl yapacam

hepinize iyi akşamlar kızlar bugün hiç iyi bir gün değildi benim için öptüm sizleri inş yarın gelin haberleriyle seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…