- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.281
aman be bacımmm bende sen gibiyimmmm... dün bile oldu bu dediğin gibi ve elime aldım kitabımı geçtim yatak odasına okumaya adam salonda film izler..sonra msj attım :):):)ama gökçe ben grçektn onun gibi önemsemiyor omak itiyorum..dediğini çok denedim ama bir süre sonra onun gülenyüzüne kıp eski srnaşık hallerime dönüyorum..benim istediğim gerçekten onun gibi onu önemsememek bunu kendime nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum istiyorumki o üzüldüğünde ben üzülmeyeyim..bunu nasıl yapacam
elabbbbbbbbb ne oldu kızzzzzzzzzzzz nasılsınnnnnnnnnnnnhepinize iyi akşamlar kızlar bugün hiç iyi bir gün değildi benim içinöptüm sizleri inş yarın gelin haberleriyle seviniriz
Delikiss canım nasılsın ne yaptın?
İyiyim canım sağol yazılanları okuyorum bir yandan işteyim çalışıyorum ,şu an durumda değişiklik yok bildiğiniz gibi her şey aynı maalesefsizler nasılsınız bakıyorumda kimsedede tat tuz yok ne oluyor bu erkeklere anlamadım gitti Erkekleremi birşeyler oldu yoksa millet nazara gözemi geliyor bu kadar kavga gürültü anlamıyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
off az önce 1 cm kalınlaştırdım girmedi 7 cm olunca yani ucunu rahat yerleştiriyorum itekliyorum gitmiyo biyerde yanlış yapıyorum biliyorum birde sabahkini büyük bir sabırla yaptım oldu bunda aman nasıl olsa oldu yine olur diye biraz acele ettim ondan olmadı kesin neyse eşim geliyormuş yemek hazırlıcam diye bıraktım ama üzüldüm 6 cm oluyosa 7 de olur da bakalım onlada uğraşıcaz hayırlısı...
canım takıldığı yerde derin nefes al, bacaklarını serbest bırak tüm kontrol sende beyninde ve devam et itekle...
off az önce 1 cm kalınlaştırdım girmedi 7 cm olunca yani ucunu rahat yerleştiriyorum itekliyorum gitmiyo biyerde yanlış yapıyorum biliyorum birde sabahkini büyük bir sabırla yaptım oldu bunda aman nasıl olsa oldu yine olur diye biraz acele ettim ondan olmadı kesin neyse eşim geliyormuş yemek hazırlıcam diye bıraktım ama üzüldüm 6 cm oluyosa 7 de olur da bakalım onlada uğraşıcaz hayırlısı...
ya takılmadıda canım ben yanlış yaptım galiba:26: birazda acele ettim yanlış yere iteklediğimi farkettim bo şzamanımda birdaha denicem içeriyi tahriş etmemek için şimdilik dursun sabah bidaha denerim inş. olur 1 kere yaptım ya ne olduğunu gördüm o yüzden pes etmiyorum...
cecem en son ki kalınlığı içinde nefes egzersiizn ile ıkınarak çıakrt ve en sonda bu kalınlığı git gele alıştırrrrrrr bol jelle sonra kalınlaştırrrrrr tamam mı? şak diye onu çıakrıp diğerni takma tahriş etmeeeoff az önce 1 cm kalınlaştırdım girmedi 7 cm olunca yani ucunu rahat yerleştiriyorum itekliyorum gitmiyo biyerde yanlış yapıyorum biliyorum birde sabahkini büyük bir sabırla yaptım oldu bunda aman nasıl olsa oldu yine olur diye biraz acele ettim ondan olmadı kesin neyse eşim geliyormuş yemek hazırlıcam diye bıraktım ama üzüldüm 6 cm oluyosa 7 de olur da bakalım onlada uğraşıcaz hayırlısı...
ya minelll gelde çocuk isteee herşey erkeğin elindeeeeflower cnm inan benzer drumları bizde yaşıyoruz ya bu erkek milletinin topu aynı cins sanırım anlattıklarını okuyunca sanki eşimi birisi anlatıyomuş gibi oldum ama takma kafana ilk yıllar evliliğin en zor yıllarıymış çocuk olunca bambaşka oluyolarmış en iisi çocuk yapmak :) şu vajiyi yenseydimen iyisi gidip egzersiz yapayım
cecem yarın yaparım diye erteleme hayır bu akşam bidaha deneyeceksin tahriş falan olmaz bunlar bahane..bugün yapacaksın takip ediyorum seni..yarın yaparım hatasına düşme alışkanlık yapar sakın ha sakın bugün deneyeceksin cecem hanım pes etmek yok öyle
cecem 15 dak yada yarın saatini ayır ama bugün yap yarın die erteleme lütfen benim için lütfeeennnn
cecem en son ki kalınlığı içinde nefes egzersiizn ile ıkınarak çıakrt ve en sonda bu kalınlığı git gele alıştırrrrrrr bol jelle sonra kalınlaştırrrrrr tamam mı? şak diye onu çıakrıp diğerni takma tahriş etmeee
mavili olantamam canım tekrar baştan denicem sözzz bugün uyumadan
tamam canım zaten az öncekinde zorluyo gibi oldum halen yanıyo çıakrdığımdan beri içerde biyerler oyüzden yapabildiğim cm e alışmadan diğerine geçmicem bu bebanten kremi alıcamda o tek özelliklimi yoksa bi kaç özellikli olanı varmı canım hangisi iyise yazarmısın bi zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?