Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman be bacımmm bende sen gibiyimmmm... dün bile oldu bu dediğin gibi ve elime aldım kitabımı geçtim yatak odasına okumaya adam salonda film izler..sonra msj attım :):):)
ve inadına gitmedim yaptığ ıyanlışı yazdımmmm derken o geldi öptü sarıldı falannnnn.... zaten bizim adammmm istiyorki siyam ikizi gibi hep yanında oturayım o izliyosa bende izleyeyim ama durr ordaaa

benle birlikte ev temiliyor mu hayırrrrrrrrr

benle mutfağa giryormu hayırrrrrrrrrrrr

eeee daha ne ozaman benle birlikte olmaması için uzak duruncaaaa inann karşıt tepki olyor o sana yapışyor....

hele bir yap evet için içine sinmeyecek üzülcem ama o şekildede üzülyon azda bunun için varsın üzüleceksen üzül be bacım.....

sonraaa ne bilimmm akışna bırak üzülmeyi en aza indirge bunuda başka şeylerle uğraş meselaa....

ha bazıları yaradılışdan inatçıdır ben kendimi öyle sanardım ama bu aşk sevgi başka bişeyyyy

bende kalamdı

burcum akrep
eşim terazi
:):):
hiç uyumlu bir çift değiliz hiç bir açıdan:):):)
ama ya o ben gbi azcık olcak ya ben
ikimizde ortada buluştuk güyaaaa
4 dava sonrası

yarın da bir tebligatım gelmiş:):):)
bugun çok üzgünüm bende bu yüzden
ve msj attım
eşimeee
acaip soğuk konuştum sonradaaa
ve adam tamm en son 20şubatta msj atmıştı onuda eve gelirken ne alayım balım? diyordu
ve bugun ya seni çok seviyorum diye yazmış
kaç gün sonra iyi bir msj
yani diyorum illa kötü bişey olmasımı şart....
amaaa yinede sevsede bugun burnundan dökmem gerek

onun yüzünden anam ağladı 6 ay önce ve geldi çattı dava??? uffffffff bacım...

babanenm hep derdi ağır ol kızım batman gelesin....

şimdi taktiğim bu
haaa çevrem o eski gökçe yok neşen yok donuksun eşinle iyi değilmisin bile sorabilyolar budurmdada amaaaa ağır duryorum bu daha iyi

başkada bir önerim olamıyor bacım keşke iyi bir çözümüm olsa sanaa

hepinize iyi akşamlar kızlar bugün hiç iyi bir gün değildi benim için öptüm sizleri inş yarın gelin haberleriyle seviniriz
elabbbbbbbbb ne oldu kızzzzzzzzzzzz nasılsınnnnnnnnnnnn
ben ancaaa geçmişleri okuyordummmmmmmmmm

alovvvvvvvvvvv nen var kuzum

Delikiss canım nasılsın ne yaptın?

İyiyim canım sağol yazılanları okuyorum bir yandan işteyim çalışıyorum ,şu an durumda değişiklik yok bildiğiniz gibi her şey aynı maalesef sizler nasılsınız bakıyorumda kimsedede tat tuz yok ne oluyor bu erkeklere anlamadım gitti Erkekleremi birşeyler oldu yoksa millet nazara gözemi geliyor bu kadar kavga gürültü anlamıyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

cnm senin adınaa cok üzülüyorum gece yatarken bile aklımaa senn geliyorsun allah sabırr versin diyorumm keşkee elimdennn daha fazlaa bişi gelebilse dee daha fazla yardımcı olabilsemm ( olabilsekk)....biraz daha gayret et sonunda ölüm yok bunun varsın bi kez coookkk canın acısınn ölmezsinn sık dişini nolurrr...

merhaba tatlılarım :)
kimler gelin oldu, egersizler nasıl gdiyor ??

tüm korkan arkadaşlarıma sesleniyorum !!!
vajiyi yendikten sonraki üzerinizden kalkan o yük var ya hayatınızda yaşayacağınız en güzel mutluluklardan biri.. benim yeneli 1 ayı geçti ve şunu anladım 4 ay boyunca boşuna harap etmişim günlerimi boşuna psikolojimi bozmuşum.. asla korkulacak bir şey yok.. acımıyor, canın yanmıyor üstelik bitiminde de o kendine gelen güvense paha biçilemez.. birbirimizi tanımasakta hepimizde arkadaşız ve her gün birilerinin mutlu olduğunu görmek beni sevindiriyor..

off az önce 1 cm kalınlaştırdım girmedi 7 cm olunca yani ucunu rahat yerleştiriyorum itekliyorum gitmiyo biyerde yanlış yapıyorum biliyorum birde sabahkini büyük bir sabırla yaptım oldu bunda aman nasıl olsa oldu yine olur diye biraz acele ettim ondan olmadı kesin neyse eşim geliyormuş yemek hazırlıcam diye bıraktım ama üzüldüm 6 cm oluyosa 7 de olur da bakalım onlada uğraşıcaz hayırlısı...

flower cnm inan benzer drumları bizde yaşıyoruz ya bu erkek milletinin topu aynı cins sanırım anlattıklarını okuyunca sanki eşimi birisi anlatıyomuş gibi oldum ama takma kafana ilk yıllar evliliğin en zor yıllarıymış çocuk olunca bambaşka oluyolarmış en iisi çocuk yapmak :) şu vajiyi yenseydim en iyisi gidip egzersiz yapayım

canım takıldığı yerde derin nefes al, bacaklarını serbest bırak tüm kontrol sende beyninde ve devam et itekle...

canım takıldığı yerde derin nefes al, bacaklarını serbest bırak tüm kontrol sende beyninde ve devam et itekle...

ya takılmadıda canım ben yanlış yaptım galiba:26: birazda acele ettim yanlış yere iteklediğimi farkettim bo şzamanımda birdaha denicem içeriyi tahriş etmemek için şimdilik dursun sabah bidaha denerim inş. olur 1 kere yaptım ya ne olduğunu gördüm o yüzden pes etmiyorum...

cecemmm sakın bırakma ama sakın bırakma benimkide öyle oldu sana yemin ederim..bırakmadım 1 gün olmadı 2. gün oldu hatta benim bütün kalınlaştırmalarımın 2. ve 3. günü oldu emin ol
sakın bırakma ne olur çok üzülürüm bırakırsan pes etme

asla pes etme tatlım.. sonucta oraya bişeyin girebildiğini gördün .. yönünü şaşmışsın sen aynen..
öyle olduğunda çıkart tekrar dene.. başaracaksın inanıyorum ben

cecem yarın yaparım diye erteleme hayır bu akşam bidaha deneyeceksin tahriş falan olmaz bunlar bahane..bugün yapacaksın takip ediyorum seni..yarın yaparım hatasına düşme alışkanlık yapar sakın ha sakın bugün deneyeceksin cecem hanım pes etmek yok öyle

cecem en son ki kalınlığı içinde nefes egzersiizn ile ıkınarak çıakrt ve en sonda bu kalınlığı git gele alıştırrrrrrr bol jelle sonra kalınlaştırrrrrr tamam mı? şak diye onu çıakrıp diğerni takma tahriş etmeee
ya minelll gelde çocuk isteee herşey erkeğin elindeeee

yani tabi allah verecek öncede amaaa
ben çocuk isterim o yapmadıkça nasıl olcakkk...uffff herkesin başka başka dertleri var

cecem 15 dak yada yarın saatini ayır ama bugün yap yarın die erteleme lütfen benim için lütfeeennnn

tamam canım tekrar baştan denicem sözzz bugün uyumadan

tamam canım zaten az öncekinde zorluyo gibi oldum halen yanıyo çıakrdığımdan beri içerde biyerler oyüzden yapabildiğim cm e alışmadan diğerine geçmicem bu bebanten kremi alıcamda o tek özelliklimi yoksa bi kaç özellikli olanı varmı canım hangisi iyise yazarmısın bi zahmet...

kızlar pes etmeyin sakın pes etmeyin egzersizlere devam..
canınız sıkkın olabilir, hayatta neler neler yaşıyoruz herbirimiz üstelik bu rahatsızlıkta psikolojiyi derinden sarsıyor..
olumlu bakın olmayacak birşey değil..
mesela vajina öyle birşeyki sinirliyken ya da üzüntülüyken kendini açmıyor..her zaman vajina hazır olamaz.. biz erkekler gibi değiliz sonucta her şeyimiz daha farklı.. egzersizler olmadığındada sıkıntıya düşmeyin kendinizi iyi hissettiğinizde devam edin...

mavili olan

merhemide olabilir kremide ikisinde kullandım bacım....

al onu onu sür tahribatı engelleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…