Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gökçee Evrim'in sana mesajı vardı. Seni çok özlemiş görüşemiyoruz diyor :):)
evet yaaa aleyküm selam getirende yolluyanda çok yaşasın emi bacım.... nerde kendielri bak yaaa nerde msjı okuyordum geçmişi ama denk geleemdik falan:) nasılmış... yazdıda ben mi görmedim kaçıncı sayfada okudum amaa geçmişi gözden mi kaçtı ne...

eee yaşlanyorummm ufff

herkes nasıl bakalım?
hoş geldin bacımmmm

bugun varya sanalla rüya burası falan hep karıştıııı rüya bilene gördüm sizlerle ilgiliiiiii

güyaaa hopeforcum hamile kalmış hemde oğluşu olyormuşşşş
bu varyaa bize pide yaptırmışşşşş taaaa nerelerden postaya vermiş yollamışşşşş anam sabah eşime anlatyom
delirdin iyceeeee
sen
:):):)
diyeee güldü
sen çok takılyon o kulübeeee
bırak az diyorrrr

:):):)
sonrada diyo
gecede aç yatmadın ya neyseeeee cidden hopeforu gören slmı desin yazsın rüyamı

en kıymalısından pideeee:):): yiyordum hahaha ptt kargo ile yollamıştı amaaa ne gülyom hala komedi

kızlarrrrrrrr :) orta parmağımın tamamını aldım ya içerde bi tünel var kıvrıa kıvrıla gidiyo sanki :) birde elim üşümüş içerde ısındı resmen çıkarmadım :) hemen ama ilk başta yine girmedi nefes alıp verdim ıkınarak tabi sonra azar azar küçük adımlarla girdi yksa ilk başta zorlayıp olmuyo diye çıkarınca girmiyomuş ya hakkten içerisi çok derin ilk defa bu kadar fazla itebildim içim çok tuhaf oldu ama oraya bişi gireceğine cidden ikna oldum şimdik ne yapayım ben 2 parmağamı geçecem napcam canlarım??? önümüzdeki cumartesine söz verdim eşimede kendimede aparatsız parmakla bitirmek istiyorum ama ne dersiniz ?

[
ya minelll gelde çocuk isteee herşey erkeğin elindeeee

yani tabi allah verecek öncede amaaa
ben çocuk isterim o yapmadıkça nasıl olcakkk...uffff herkesin başka başka dertleri var[/QUOTE]

gökçe seninki istemiyomu çocuk neden öle yazdın cnm anlayamadım ?

ilahii minalll çok mı ısındınnn kısss sen valla güldüm evet baya sıcak oarassıııı

iyi keşifler sanaa
iki parmağa geç evet bol jellee

[
ya minelll gelde çocuk isteee herşey erkeğin elindeeee

yani tabi allah verecek öncede amaaa
ben çocuk isterim o yapmadıkça nasıl olcakkk...uffff herkesin başka başka dertleri var

gökçe seninki istemiyomu çocuk neden öle yazdın cnm anlayamadım ?[/QUOTE]istemiyor bacımmmmm istemiyorrr....

ben cikiyorum gokcecim.kocam geldi yemek yicez.sonrada bebis calismamiz varsonra girmeye calisirim optum sizi.
görüşürüz minacımmm

bak göryonmu minelllcim maşallah millet bebek yapyorrr
ya sende yende varsın isteemsin:):):)
bu hafta sonundan baya ümitliyimmmm hadi bakalım

şimdilik iyi akşamalr bende çıkayım sofra kurayım

canım çok sevindim senin adına aparatı yapabilmişsin hatta içinde bile tutabilmişsin ayy ne güzel yaa. senin yenmene çok az kaldı bence. darısı başımıza canım yaa..

canım çok sevindim senin adına aparatı yapabilmişsin hatta içinde bile tutabilmişsin ayy ne güzel yaa. senin yenmene çok az kaldı bence. darısı başımıza canım yaa..

canım zor kısmı giriş bence vajinada çünkü sonrasında birşey hisetmiyorsun herşey o girişte girişteki tek boğumluk yeri geçebildikmi gerisi gidiyo benim öyle oldu ve tamamını iyice soktum parmağımla elimde sadece eldivenin aparatsız kısmı kaldı hepsi içerdeydi bende inanamadım kendime kalktım gezdim öyle çamaşırımı giyip valla
ama dediğim gibi ilk boğumu geçtinizmi tamamdır lütfen pes etmeyin hepimiz yenicez inş.

çook sevindim canım senin adına, haklısın girişi en zor yeri bende biraz daha ilerletebilsem senin gibi, çok mutlu olucam bu akşam bende ilerletmeyi deneyeyim bari. pes etmiycem valla kimse etmesin :))

merhaba.. egzersize başladığında ilk 20 dakika 6 cm le yapıp sonra mı 7 cm geçtin?? birde 6 cm oluyorsa 7 cm de olur yön doğrumuydu??

arkadaşlar ben 3 buçuk yıldır bu illetle uğraşıyorum.daha doğrusu uğraşamıyorum.eşimle severek evlendik ve adamcağız üç buçuk yıldır buna benim yüzümden sabretmek zorunda...evliliğimin 6.ayında doktora gitmeye başladım böyle diyorum çünkü hep gittim aralıklarla.bi gittim bi gitmedim...parmak egzersizlerini falan hep biliyorum ama yapamıyordum.şu anda 2 parmakla yapabiliyorum sadece.siz mumla falan diyorsunuz.bir arkadaş baştan bana özet geçerse çok sevinirim...

sanırım git gide ilerliyorum bugün 2 parmakta git gel yapabildim yavaşta olsa tamamını alabiliyorum 3 parmakta alışınca aparat yapcam kendime planım hazır ama umarım yapabilirim bunları bu sefer aralıksız çalışmasam çokça vaktim olacak ama vaktimde olmuyo evdi yemekti neyse yapcam yapcam

canım 2 parmak sonra 3 parmak sonra aparta geçiyorsun 10 santm yeterli sanırım p.... denemesi için ben de tam bilmiyorum ama burda okuduklarım böyleydi apartıda kendin kulak çöplerini brleştir kağıt havluya sar sonra serayı dola çevresine buna przrvatf veya eldiven geçir ve jelleyip deniyosun başardıkça peçeteyle kalnlaştırıp devam ediyosun bu ve bunun gibi aparatlar yapıyordu arkadaşlar bende henüz parmak aşamasındayım bakalım inşallah aparata gerek kalmadan yenebilirim jel olarak da okeyin durexin su bazlı sıvı kayganlaştırıcılarından veya ultrason jellerinden faydalanabilrsin ben bunları biliyorum paylaştım

canım mum demişsin o beyaz mumlarlada deniyordu arkadaşlar evet onu yazmayı unutmuşum sanırım prezrvatf geçirip onlrı jelleyip deniyorlardı onlarıda aşama aşama kalnlaştırıp deniceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…