- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.301
evet yaaa aleyküm selam getirende yolluyanda çok yaşasın emi bacım.... nerde kendielri bak yaaa nerde msjı okuyordum geçmişi ama denk geleemdik falan:) nasılmış... yazdıda ben mi görmedim kaçıncı sayfada okudum amaa geçmişi gözden mi kaçtı ne...Gökçee Evrim'in sana mesajı vardı. Seni çok özlemiş görüşemiyoruz diyor :):)
hoş geldin bacımmmmherkes nasıl bakalım?
ilahii minalll çok mı ısındınnn kısss sen valla güldüm evet baya sıcak oarassııııkızlarrrrrrrr :) orta parmağımın tamamını aldım ya içerde bi tünel var kıvrıa kıvrıla gidiyo sanki :) birde elim üşümüş içerde ısındı resmen çıkarmadım :) hemen ama ilk başta yine girmedi nefes alıp verdim ıkınarak tabi sonra azar azar küçük adımlarla girdi yksa ilk başta zorlayıp olmuyo diye çıkarınca girmiyomuş ya hakkten içerisi çok derin ilk defa bu kadar fazla itebildim içim çok tuhaf oldu ama oraya bişi gireceğine cidden ikna oldum şimdik ne yapayım ben 2 parmağamı geçecem napcam canlarım??? önümüzdeki cumartesine söz verdim eşimede kendimede aparatsız parmakla bitirmek istiyorum ama ne dersiniz ?
[
ya minelll gelde çocuk isteee herşey erkeğin elindeeee
yani tabi allah verecek öncede amaaa
ben çocuk isterim o yapmadıkça nasıl olcakkk...uffff herkesin başka başka dertleri var
görüşürüz minacımmmben cikiyorum gokcecim.kocam geldi yemek yicez.sonrada bebis calismamiz varsonra girmeye calisirim optum sizi.
iki parmak hangisi olucak işaret ve orta yanyanamı onun şekli varmıydı acaba gökçem teşekkr ederim inşallah
orta ve baş parmak küs şeklinde dene canım hadi olcak inşallah...
cecemmmm bak işte bu kadar sen şuan aslında % 90 lık kısmını yendin ,aparat daha sert ve bunu başardınnnn
tebriklerrrrrrrrrr
canım çok sevindim senin adına aparatı yapabilmişsin hatta içinde bile tutabilmişsin ayy ne güzel yaa. senin yenmene çok az kaldı bence. darısı başımıza canım yaa..
canım zor kısmı giriş bence vajinada çünkü sonrasında birşey hisetmiyorsun herşey o girişte girişteki tek boğumluk yeri geçebildikmi gerisi gidiyo benim öyle oldu ve tamamını iyice soktum parmağımla elimde sadece eldivenin aparatsız kısmı kaldı hepsi içerdeydi bende inanamadım kendime kalktım gezdim öyle çamaşırımı giyip valla
ama dediğim gibi ilk boğumu geçtinizmi tamamdır lütfen pes etmeyin hepimiz yenicez inş.
off az önce 1 cm kalınlaştırdım girmedi 7 cm olunca yani ucunu rahat yerleştiriyorum itekliyorum gitmiyo biyerde yanlış yapıyorum biliyorum birde sabahkini büyük bir sabırla yaptım oldu bunda aman nasıl olsa oldu yine olur diye biraz acele ettim ondan olmadı kesin neyse eşim geliyormuş yemek hazırlıcam diye bıraktım ama üzüldüm 6 cm oluyosa 7 de olur da bakalım onlada uğraşıcaz hayırlısı...
yardim edin lutfenslm kıslar nasılsınızuzun zamandır girmiyorum yeni gelinler kimler
cecemm ve gncmr siz ne yxaptınız
orta ve baş parmak küs şeklinde dene canım hadi olcak inşallah...
arkadaşlar ben 3 buçuk yıldır bu illetle uğraşıyorum.daha doğrusu uğraşamıyorum.eşimle severek evlendik ve adamcağız üç buçuk yıldır buna benim yüzümden sabretmek zorunda...evliliğimin 6.ayında doktora gitmeye başladım böyle diyorum çünkü hep gittim aralıklarla.bi gittim bi gitmedim...parmak egzersizlerini falan hep biliyorum ama yapamıyordum.şu anda 2 parmakla yapabiliyorum sadece.siz mumla falan diyorsunuz.bir arkadaş baştan bana özet geçerse çok sevinirim...
canım 2 parmak sonra 3 parmak sonra aparta geçiyorsun 10 santm yeterli sanırım p.... denemesi için ben de tam bilmiyorum ama burda okuduklarım böyleydi apartıda kendin kulak çöplerini brleştir kağıt havluya sar sonra serayı dola çevresine buna przrvatf veya eldiven geçir ve jelleyip deniyosun başardıkça peçeteyle kalnlaştırıp devam ediyosun bu ve bunun gibi aparatlar yapıyordu arkadaşlar bende henüz parmak aşamasındayım bakalım inşallah aparata gerek kalmadan yenebilirim jel olarak da okeyin durexin su bazlı sıvı kayganlaştırıcılarından veya ultrason jellerinden faydalanabilrsin ben bunları biliyorum paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?