- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.321
arkadaşlar ben 3 buçuk yıldır bu illetle uğraşıyorum.daha doğrusu uğraşamıyorum.eşimle severek evlendik ve adamcağız üç buçuk yıldır buna benim yüzümden sabretmek zorunda...evliliğimin 6.ayında doktora gitmeye başladım böyle diyorum çünkü hep gittim aralıklarla.bi gittim bi gitmedim...parmak egzersizlerini falan hep biliyorum ama yapamıyordum.şu anda 2 parmakla yapabiliyorum sadece.siz mumla falan diyorsunuz.bir arkadaş baştan bana özet geçerse çok sevinirim...
sanırım git gide ilerliyorum bugün 2 parmakta git gel yapabildim yavaşta olsa tamamını alabiliyorum 3 parmakta alışınca aparat yapcam kendime planım hazır ama umarım yapabilirim bunları bu sefer aralıksız çalışmasam çokça vaktim olacak ama vaktimde olmuyo evdi yemekti neyse yapcam yapcam
yardim edin lutfen
cnm küs şeklinde nasıl ya ikisi birlkte sadece ucu mu grcek ki birleşmiyolar ki işaret orta birleşio ben anlamadım onu neresi grcek
hopefor canım sana özelden bi kaç şey sorabir miyim
kızlar hemen hemen hepinizde görüyorum, hem parmak hem de aparat yapmak zorunda değilsiniz!!!!! sadece parmakla yenenler de oldu sadece aparatla yenenler de oldu... yenmeniz için ikisini yapmanız şart değil!!! ama niyetiniz parmak yaptıktan sonra kendinize ait olmayan birşeyle yapmak ise ona bişey diyemem ama böyle bir zorunluluk yok...
parmaktan sonra aparat yapanlar biriyle ilerlemeyemeyince diğerine geçenler bunlardan biri de benim... 2 parmak ikinci bogumdan sonrasını getiremedim o yüzden aparata geçtim...
ayrıca mum olması şart değil isteğiniz bütün metaryelleri aparat olarak kullanabilirsiniz... şahsi düşüncem; mum bana sert geldi ve kulak çubuğundan aparat yaptım 10cm i rahat alıp çıkardıktan sonra da yendim çok şükür... buna mukabil mumla yapıp da yenen arkadaşımızda çok... bir çoğunuzun yazısında gördüğüm için yazmak istedim :)))
Kulak pamugunu sardm cok az itebiliyorum oda cok zor daha once egzersz yapmdm pek bilgm yok burdan okudugumla
bende aparatlarla yapamayıp parmak egzersizleriyle yenenlerdenim. aparatlar ne kadar rahatta olsa parmak kendimin oldugundan ve içimde hissettiğimden ne tarafa gittiğini nereye carptıgını ilerlettiğimde neresi uygun neresi sorunlu oldugunu kendi parmagım oldugundan anlayıp hissederek ilerliyodum ondan bence parmak egzersizi anlaya anlaya hissede hissede ilerlemek dha iyidir.Ama kızlar siz yeninde nasıl yenerseniz yenin gerisi boş.Rabbim yardımcımız olsun
güzel haberler almak ve vermek üzere herkese iyi geceler
arkadaşlar bu topicte yeniyim. 2,5 yıllık evliyim.nadiren de olsa ilişkiye girebiliyorum ama korkumu yenmiş değilim. özellikle jinekologa gitmek işkence gibi. çocuk düşünüyoruz 1,5 yıldır. olmadı. eşim ilişki esnasında kendimi kastığım için olduğunu söylemeye başladı. bilmiyorum. bu korkuyu yenmek istiyorum. eşim eliyle dokunduğunda çok rahatsız oluyorum, kasılıyorum hala...
egzersizi okudum ümitlendim. ama vajina girişinde yuvarlakımsı et parçası gibi bişey var, nedir ?ıkınsam da açılmıyor sanki. parmağımı ona değdirdiğimde daha cı hissediyorum. nasıl yapıcam, kaç yaşındayım ama çok cahil hissediyorum kendimi
daha yapmadım demişsin ama mum sokuyorum bişey olmuyor demişsin anlamadım, kafam karıştıcanım ben yardımcı olmaka ısterdım ama daha yapmadım ama egzersızın en son asamasındaym o et parcası dedgın bendede war sen ole dusundugun ıcın acıyo bnde oleydım dokunuca acıyo hısedıyodum ama sımdı bı erkek p..s kadar mum sokuyorum hıc bıse olmuyo hıstemıyorum bıle
daha yapmadım demişsin ama mum sokuyorum bişey olmuyor demişsin anlamadım, kafam karıştı
ok, anladım şimdi. Allah yardımcımız olsunyanı ben vajınusmusum canım ılıskıye gıremedım burdakı arkadslar bızım gbılere yardımcı oluyo nasıl yendıgını anlatıyo bızde onların yaptıgı egzersızlerın aynısını yapıyoruz bende yenı sayılırım kucuk mumdan kalınlastırarak calıstım en son asamdayım sonra esımle denıcem yanı artık hazırım ılıskıye ınsallah :)
ok, anladım şimdi. Allah yardımcımız olsun
elabcım ne oldu
elabbbbbbbbb ne oldu kızzzzzzzzzzzz nasılsınnnnnnnnnnnn
ben ancaaa geçmişleri okuyordummmmmmmmmm
alovvvvvvvvvvv nen var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?