Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 2 parmak yapabiliyorsan yolun yarısından çoğunu geçmişsin zaten... 2 parmağı rahat alıp çıkarınca 3 parmağa geç onu da rahat rahat alıp çıkardıktan sonra penis denemelerine geç...
mum ya da başka bi aparat şart değil sadece parmak egzersiziyle de yenebilirsin. ama illa aparatla da yapıcam dersen kulak çubuğuna 2-3 kat peçete ve 2 kat da havlu kağıt sar enlemesine sonra stretch film sar en son prezarvatife geçir bolca jel sür ve aynı parmak egzersiziinde olduğu gibi aparatı da almaya çalış. inceliğini ve kalınlığını kendine göre ayarla, istersen ilk başlarken inceyle başla ve 10 cm e kadar ilerle 10cm i de rahat alıp çıkardığın zaman penis denemesine geç...
inşaallah açıklayıcı olmuştur sakın erteleme ertledikce amacından uzaklaşır ve egzersizlerden sogursun

evet ilerliyorsun diyar hem de çok güzel bi şekilde :)) 2 parmak çok güzel bir ilerleme... yapıcaksın tabi... sadece erteleme ve kararlı ol...

yardim edin lutfen

gülcüm ne durumdasın yazdın mı? yazarsan herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır :))

cnm küs şeklinde nasıl ya ikisi birlkte sadece ucu mu grcek ki birleşmiyolar ki işaret orta birleşio ben anlamadım onu neresi grcek

minelcim, işaret parmağını orta parmağının üzerine koy olacaktır o şekilde almaya çalış. hepsi gircek aynı tek parmaklarda olduğu gibi

kızlar hemen hemen hepinizde görüyorum, hem parmak hem de aparat yapmak zorunda değilsiniz!!!!! sadece parmakla yenenler de oldu sadece aparatla yenenler de oldu... yenmeniz için ikisini yapmanız şart değil!!! ama niyetiniz parmak yaptıktan sonra kendinize ait olmayan birşeyle yapmak ise ona bişey diyemem ama böyle bir zorunluluk yok...
parmaktan sonra aparat yapanlar biriyle ilerlemeyemeyince diğerine geçenler bunlardan biri de benim... 2 parmak ikinci bogumdan sonrasını getiremedim o yüzden aparata geçtim...
ayrıca mum olması şart değil isteğiniz bütün metaryelleri aparat olarak kullanabilirsiniz... şahsi düşüncem; mum bana sert geldi ve kulak çubuğundan aparat yaptım 10cm i rahat alıp çıkardıktan sonra da yendim çok şükür... buna mukabil mumla yapıp da yenen arkadaşımızda çok... bir çoğunuzun yazısında gördüğüm için yazmak istedim :)))

bende aparatlarla yapamayıp parmak egzersizleriyle yenenlerdenim. aparatlar ne kadar rahatta olsa parmak kendimin oldugundan ve içimde hissettiğimden ne tarafa gittiğini nereye carptıgını ilerlettiğimde neresi uygun neresi sorunlu oldugunu kendi parmagım oldugundan anlayıp hissederek ilerliyodum ondan bence parmak egzersizi anlaya anlaya hissede hissede ilerlemek dha iyidir.Ama kızlar siz yeninde nasıl yenerseniz yenin gerisi boş.Rabbim yardımcımız olsun

Kulak pamugunu sardm cok az itebiliyorum oda cok zor daha once egzersz yapmdm pek bilgm yok burdan okudugumla

daha önce egzersiz yapmadıysan inceyle başla canım hatta sadece tek bi kulak çubuğuyla başlayıp ilerletebilirsin...yavaş yavaş kalınlaştırırsın... vajiden içeri ilerletirken derin nefes al nefesini verirken de aparatı içeri yolla.. göreceksin daha kolay olacak. bu sırada kendini kasmamaya çalış, zaten kendimizi kastığımız için olmuyor... pozisyonun rahat bi pozisyon olsun... bir de topicin ilk sayfasında detaylı bir şekilde anlatılmış olan kegel egzersizlerini sürekli yapmaya çalış ....
anlamadığın ya da takıldığın bi yer olursa yine yaz yardımcı olmaya çalışırız gülcüm

aynen katılıyorum dayacım, az önce güle yazdığım mesajı göndere bastıktan sonra aklıma geldi yazmayı unuttum...
kızlar dayanın de dedigi gibi parmağınızla bi girin içerisinin nasıl olduğunu hissetmeniz acısından bu iyibir egzersiz olacaktır. alırken de nefes alış verişinize dikkat edin... ondan sonra hangisiyle rahatsanız onla devam edersiniz

güzel haberler almak ve vermek üzere herkese iyi geceler

arkadaşlar bu topicte yeniyim. 2,5 yıllık evliyim.nadiren de olsa ilişkiye girebiliyorum ama korkumu yenmiş değilim. özellikle jinekologa gitmek işkence gibi. çocuk düşünüyoruz 1,5 yıldır. olmadı. eşim ilişki esnasında kendimi kastığım için olduğunu söylemeye başladı. bilmiyorum. bu korkuyu yenmek istiyorum. eşim eliyle dokunduğunda çok rahatsız oluyorum, kasılıyorum hala...
egzersizi okudum ümitlendim. ama vajina girişinde yuvarlakımsı et parçası gibi bişey var, nedir ?ıkınsam da açılmıyor sanki. parmağımı ona değdirdiğimde daha cı hissediyorum. nasıl yapıcam, kaç yaşındayım ama çok cahil hissediyorum kendimi

canım ben yardımcı olmaka ısterdım ama daha yapmadım ama egzersızın en son asamasındaym o et parcası dedgın bendede war sen ole dusundugun ıcın acıyo bnde oleydım dokunuca acıyo hısedıyodum ama sımdı bı erkek p..s kadar mum sokuyorum hıc bıse olmuyo hıstemıyorum bıle

daha yapmadım demişsin ama mum sokuyorum bişey olmuyor demişsin anlamadım, kafam karıştı

daha yapmadım demişsin ama mum sokuyorum bişey olmuyor demişsin anlamadım, kafam karıştı

yanı ben vajınusmusum canım ılıskıye gıremedım burdakı arkadslar bızım gbılere yardımcı oluyo nasıl yendıgını anlatıyo bızde onların yaptıgı egzersızlerın aynısını yapıyoruz bende yenı sayılırım kucuk mumdan kalınlastırarak calıstım en son asamdayım sonra esımle denıcem yanı artık hazırım ılıskıye ınsallah :)

ok, anladım şimdi. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…