- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.341
hayır canım yaaa
adam beni çıldırtıyor ama kendisi hep ilgi bekliyo akşam işten gidince duş aldı ondan sonra bende aldım yemek hazırladım yemeğe çağırdım gelmiş masaya oturmuyo ayakta kalorifer peteğinin yanında bekliyo ne bekliyosun oturabilirsin dedimo da üşüyorum dedi..
beyefendi yemeğini yedi sigarasını içti salona tv karşısına geçti bende üstüne battaniye kapattım kapatırkende dayanamadım sarıldım öptüm o da sonradan tepki verip öptü
geç saate kadar oturuyo ben erken gidip yatıyorum böyle evlilikmi olur yaaa hep böyle yapıyo ben ne zaman ailemin yanında olsam erken yatağa gidiyor o da annesigilde kalıyor yazın öyle olmuştu düğün için ailemin yanına gittim 1 ay önceden baktım erkenden yatıyo hergün..ama ben olunca yatmıyo ben 12 gibi gidiyorum hep benden sonra geliyo 12 bile geç bizim 11 de yatmamız lazım sonrada ben sabahları uyanamıyorum
nasılsınız bakalım:)ben de dün ödevlerimi yaptım gerçi ben hiç p<rmakyapmadım direk aparata başladım parmağı hissetmek garip gelmiştiÇ)))
en son yaklaşık 8 cm i aldım fakat 10 cm olmadı hiç girmeyecekmiş gibi neden acaba((((
Ne güzel ya darısı başıma:)))))bugün tekrar deniycem olmadı aparat değiştirip deniyim...ben bebe yağı kullanıyosumama sanırım o jeller kadar etkili değil:))
kızlar ben tamamını içime alabiliyorum p...n cok sevinmiştim başlarda ama git gel olmuyo azıcık kıpırdayınca nasıl dayanılmaz bi batma yanma hissi oluyor lütfen tecrübeli arkadaşlardan biri yardımcı olsun bana cevap yazsın nasıl atlatcam bu acı hissini kızlar bilgi verecek kimse yok mu
selam kizlar nasilsiniz? ben giremiyordum uzun bir zamandir ise baslamistim dasize samdan mumlarini göstermistim ya onu iki katina getirdim yani peceteyle sardim sarmaladim onuda sorunsuz alabiliyorum. zaten ilk 2-3cm giris zor oluyor ondan sonra kayip gidiyor nefes verip ikinince,cok kolay. bugun es denemesine geciyoruz. bence ben bugun yeniyorum.aksam girip yazicam
eğer cinsel ilişkide yeniysen o yanmalar batmalar normaldir, ben yeneli 2 ay oldu ama ara ara halen oluyor bana da.. çok takılma, ama sorun haline dönüşürse doktora başvur...
batmaları azaltmak için ön sevişmeyi uzun tutup rahatlamanı sağla ve kendini gevşek bırak kasma
ya orda sabit kalıyo p..s azıcık hareket edince canım cok yanıyo yendikten hemen sonra git gel yapılıomu rahat bi şekilde yoksa bende mi bi sorun var ilgilendiin için cok saol bu arada
canım bak bu linki verdiğim topicte burda kaynaşanlar için sohbet topiği burdaki arkadaşların vajinusmus dışındaki konulardan kafası karışmasın diye sıkıntılarımızı sevinçlerimizi orda paylaşıyoruz oradanda konuşuyoruz linki vereyim takılmak istersen gel
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...piginde-tanisip-kaynasanlarin-topigi-277.html
Kızlar biliyorsunuz bende yeni yenenlerdenim. Benim gitgellerde kasıklarımda çok ağrı oluyor. Yendikten sonra 3 defa ilişkiye girdik sonra regl oldum zaten. Sanırım eşim ağırlığını veriyor ya da pozisyonda yanlışlık var. Ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?