Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır canım yaaa
adam beni çıldırtıyor ama kendisi hep ilgi bekliyo akşam işten gidince duş aldı ondan sonra bende aldım yemek hazırladım yemeğe çağırdım gelmiş masaya oturmuyo ayakta kalorifer peteğinin yanında bekliyo ne bekliyosun oturabilirsin dedim o da üşüyorum dedi..
beyefendi yemeğini yedi sigarasını içti salona tv karşısına geçti bende üstüne battaniye kapattım kapatırkende dayanamadım sarıldım öptüm o da sonradan tepki verip öptü
geç saate kadar oturuyo ben erken gidip yatıyorum böyle evlilikmi olur yaaa hep böyle yapıyo ben ne zaman ailemin yanında olsam erken yatağa gidiyor o da annesigilde kalıyor yazın öyle olmuştu düğün için ailemin yanına gittim 1 ay önceden baktım erkenden yatıyo hergün..ama ben olunca yatmıyo ben 12 gibi gidiyorum hep benden sonra geliyo 12 bile geç bizim 11 de yatmamız lazım sonrada ben sabahları uyanamıyorum

hım anladım canım sıkma canını ya erkekler kadınlardan daha çok ilgi istiyo herhalde aslında kadınlar ilgi ister ama işte fazla ilgidende bu hale geliyolar sen çok kafana takma kendini yıpratırsın peki hiç konuşmuyon mu neden böyle yapıyorsun diye

Son düzenleme:
nasılsınız bakalım:)ben de dün ödevlerimi yaptım gerçi ben hiç p<rmakyapmadım direk aparata başladım parmağı hissetmek garip gelmiştiÇ)))
en son yaklaşık 8 cm i aldım fakat 10 cm olmadı hiç girmeyecekmiş gibi neden acaba((((

Son düzenleme:

girer canım niye girmesin vajina o kadar esnek bişey ki girmemesi imkansız yeter ki sen iste ve inan
10 cmden sonra penis denemesi zaten ben 7 cmde yenmiştim o kadar sabredemedim valla çok sabırsızdım

Ne güzel ya darısı başıma:)))))bugün tekrar deniycem olmadı aparat değiştirip deniyim...ben bebe yağı kullanıyosumama sanırım o jeller kadar etkili değil:))

Ne güzel ya darısı başıma:)))))bugün tekrar deniycem olmadı aparat değiştirip deniyim...ben bebe yağı kullanıyosumama sanırım o jeller kadar etkili değil:))

evet canım, olabilir yeterince kayganlık olmuyosa problem olabilir ve bebeyağı mantar yapıyo diye duymuştum. tedbirli olmak lazım vajinamız çok hassas.. hijyenine ve sağlığına dikkat etmemiz gerek

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz? ben giremiyordum uzun bir zamandir ise baslamistim da size samdan mumlarini göstermistim ya onu iki katina getirdim yani peceteyle sardim sarmaladim onuda sorunsuz alabiliyorum. zaten ilk 2-3cm giris zor oluyor ondan sonra kayip gidiyor nefes verip ikinince,cok kolay. bugun es denemesine geciyoruz. bence ben bugun yeniyorum.aksam girip yazicam

kızlar ben tamamını içime alabiliyorum p...n cok sevinmiştim başlarda ama git gel olmuyo azıcık kıpırdayınca nasıl dayanılmaz bi batma yanma hissi oluyor lütfen tecrübeli arkadaşlardan biri yardımcı olsun bana cevap yazsın nasıl atlatcam bu acı hissini kızlar bilgi verecek kimse yok mu

eğer cinsel ilişkide yeniysen o yanmalar batmalar normaldir, ben yeneli 2 ay oldu ama ara ara halen oluyor bana da.. çok takılma, ama sorun haline dönüşürse doktora başvur...
batmaları azaltmak için ön sevişmeyi uzun tutup rahatlamanı sağla ve kendini gevşek bırak kasma

ayyy inşallah canımmmm bedenen hazırsın , ruhen de hazırla kendiniiii ve bu işi biti artıkk dualarım seninle

ya orda sabit kalıyo p..s azıcık hareket edince canım cok yanıyo yendikten hemen sonra git gel yapılıomu rahat bi şekilde yoksa bende mi bi sorun var ilgilendiin için cok saol bu arada

ya orda sabit kalıyo p..s azıcık hareket edince canım cok yanıyo yendikten hemen sonra git gel yapılıomu rahat bi şekilde yoksa bende mi bi sorun var ilgilendiin için cok saol bu arada

ben hemen gitgel yapamamıştım hatta eşimi kımıldatmıyodum bile düşün
sonra bi cesaret yapmaya başladık işte bi yapsan ısındıkça gerisi geliyo aslında.. korkmaa

elabcım yaa işyerindeki bilgisayarımda engelleme var verdiğin siteyi açmıyo neden bilmiyorum ama açılmıyo (
evde bakarım

Kızlar biliyorsunuz bende yeni yenenlerdenim. Benim gitgellerde kasıklarımda çok ağrı oluyor. Yendikten sonra 3 defa ilişkiye girdik sonra regl oldum zaten. Sanırım eşim ağırlığını veriyor ya da pozisyonda yanlışlık var. Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Kızlar bende iki parmağı alıyorum .hafta sonu eşimle denedik.çok uğraştık eşim kahvaltıdan sonra tekrar deneriz dedi.bende yok denicez dedim.ama alamadım penis ucunu aldım rahat.sonrasında böle batma gibi bişey hisdiyorum basınç gibi.acaba pozisyonmu yanlıştı.ban biraz akıl verin hazır cesaretlenmişken bu işi bitrmem lazım artık.bacaklarımı eşimin sırtına atıp o şekil denedik ama bi kısmı giriyor sonrasında batma basınç hissediyorum.dün akşam tekrar denedik bu seferde eşim tam ereksiyon gösteremedi.başka hangi pozisyonları önerirsiniz kızlar.

onların hepsi geçici canım merak etmeee bir aydan sonra hiçbişeyin kalmazz

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):))))))) iki hafta işler okadar çok yoğundukşiiii bi yandan akşama kadar şirketteydim sonrasında akşamlarıda kayınvalidemdeydim geç saate kadar çünkü kayınpederim istanbula fabrikaya gitmişti yanlız kalmasın diye her akşam ordaydım eve geldiğimdede pestilim çıkıyodu direk yatıyodum bu hafta mümkün olduğu kadar gitmicem işe:):))))))ve evde denemek istiyorum dua ediyorum regl olmiyim hemenbu hafta bi hızzzzzzzzzzzzzz yapıcam inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhhh sadece orta parmağa gelebilmiştimm ama aparat hiç denememiştimmmm bugün onu denicemmm yaaaaaaaaaaaa sanki şuanda karnımda hafif bi sancı oldu regl olmiyimmm lütfen olmiyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…