- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.361
calistigim icin zorlaniyorum ama ertelenmeye gelmiyo malesefdaha önce egzersiz yapmadıysan inceyle başla canım hatta sadece tek bi kulak çubuğuyla başlayıp ilerletebilirsin...yavaş yavaş kalınlaştırırsın... vajiden içeri ilerletirken derin nefes al nefesini verirken de aparatı içeri yolla.. göreceksin daha kolay olacak. bu sırada kendini kasmamaya çalış, zaten kendimizi kastığımız için olmuyor... pozisyonun rahat bi pozisyon olsun... bir de topicin ilk sayfasında detaylı bir şekilde anlatılmış olan kegel egzersizlerini sürekli yapmaya çalış ....
anlamadığın ya da takıldığın bi yer olursa yine yaz yardımcı olmaya çalışırız gülcüm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):))))))) iki hafta işler okadar çok yoğundukşiiii bi yandan akşama kadar şirketteydim sonrasında akşamlarıda kayınvalidemdeydim geç saate kadar çünkü kayınpederim istanbula fabrikaya gitmişti yanlız kalmasın diye her akşam ordaydım eve geldiğimdede pestilim çıkıyodu direk yatıyodum bu hafta mümkün olduğu kadar gitmicem işe:):))))))ve evde denemek istiyorum dua ediyorum regl olmiyim hemenbu hafta bi hızzzzzzzzzzzzzz yapıcam inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhhh sadece orta parmağa gelebilmiştimm ama aparat hiç denememiştimmmm bugün onu denicemmm yaaaaaaaaaaaa sanki şuanda karnımda hafif bi sancı oldu regl olmiyimmm lütfen olmiyimmmmmmm
kızlar nasılsınız ben orta şeker
merhaba.. egzersize başladığında ilk 20 dakika 6 cm le yapıp sonra mı 7 cm geçtin?? birde 6 cm oluyorsa 7 cm de olur yön doğrumuydu??
kızlar aparatın tamamı girmeyebilir rahim duvarına vurunca hissedersiniz zaten ,daha fazla itemezsiniz
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):))))))) iki hafta işler okadar çok yoğundukşiiii bi yandan akşama kadar şirketteydim sonrasında akşamlarıda kayınvalidemdeydim geç saate kadar çünkü kayınpederim istanbula fabrikaya gitmişti yanlız kalmasın diye her akşam ordaydım eve geldiğimdede pestilim çıkıyodu direk yatıyodum bu hafta mümkün olduğu kadar gitmicem işe:):))))))ve evde denemek istiyorum dua ediyorum regl olmiyim hemenbu hafta bi hızzzzzzzzzzzzzz yapıcam inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhhh sadece orta parmağa gelebilmiştimm ama aparat hiç denememiştimmmm bugün onu denicemmm yaaaaaaaaaaaa sanki şuanda karnımda hafif bi sancı oldu regl olmiyimmm lütfen olmiyimmmmmmm
Cecem nasılsın canım? neler yaptın var mı bir ilerleme :):)
Artık her şey daha zor benim için.. Dün 11 cm almaya başlamıştım akşam sebepsiz tartışmaya başladık eşimle son zamanlarda sık sık olduğu gibi.. Tamam anlıyorum sabrımız tükendi ve artık her şey problem olmaya başladı ama tam ben bişeyleri yoluna koymaya başlayınca olacak iş mi bu.. Kızlar ben artık dayanamıyorum birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama beraber de olmuyo.. Her geçen gün daha çok soğuyoruz ve kırıyoruz birbirimizi.. Çok kötüyüm kimselere paylaşamıyorum napıcam ben...(((
kızlarrrrrrrrr bu jel yada kayganlaştırıcılar eczanelerde varmı yoksa medikaci mi bulmam gerek?????????????
Artık her şey daha zor benim için.. Dün 11 cm almaya başlamıştım akşam sebepsiz tartışmaya başladık eşimle son zamanlarda sık sık olduğu gibi.. Tamam anlıyorum sabrımız tükendi ve artık her şey problem olmaya başladı ama tam ben bişeyleri yoluna koymaya başlayınca olacak iş mi bu.. Kızlar ben artık dayanamıyorum birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama beraber de olmuyo.. Her geçen gün daha çok soğuyoruz ve kırıyoruz birbirimizi.. Çok kötüyüm kimselere paylaşamıyorum napıcam ben...(((
elabcım yaa işyerindeki bilgisayarımda engelleme var verdiğin siteyi açmıyo neden bilmiyorum ama açılmıyo(
evde bakarım
hoşgeldin kuzum hadi göreyim seni bana güvennn olcak inş. aparat çok kolay yeterki pes etme o an bende pes edecek gibi oldum ama hayır ya dedim pes etmiyorum veee oldu sonuna kadar git emin ol olcak inş..
ccecemmmmmm cnmmm benim ya sanki regl olucak gibiyim huzursuz huysuzzzuzun zaman sonrada ilk kez evdeyim ama vücudum okadar soğukki ev yanıyo ben donuyorum ( bu yüzdende içimden gelmiyo bişe yapmak
ne zaman plan yapsam olmuyo ya akşam ne güzel yemek yapmayacaktım eşim gelene kadar egzersiz yapacaktım ama bu seferde servis çağırmıştık onun geleceği tuttu offf erkenden gelip gitse bari bırakmıcam artık egzersizleri
hep oledirrrrrrrrr hep bişe çıkar benim neredeyse iki yıl olucak:/ ama bugünde deniyim diyorum regl olucak gibiyim içimden gelmiyo:)
zaten bide hep erteleme gibi hastalık var erteleye erteleye kaç ay geçti zaten bitsin artık ya hepimiz yenelim şu vajinismusu
kızlarrrrrrrrr bu jel yada kayganlaştırıcılar eczanelerde varmı yoksa medikaci mi bulmam gerek?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?