Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

calistigim icin zorlaniyorum ama ertelenmeye gelmiyo malesef

sana iyi çalışmalar canım kolay gelsin.

Artık her şey daha zor benim için.. Dün 11 cm almaya başlamıştım akşam sebepsiz tartışmaya başladık eşimle son zamanlarda sık sık olduğu gibi.. Tamam anlıyorum sabrımız tükendi ve artık her şey problem olmaya başladı ama tam ben bişeyleri yoluna koymaya başlayınca olacak iş mi bu.. Kızlar ben artık dayanamıyorum birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama beraber de olmuyo.. Her geçen gün daha çok soğuyoruz ve kırıyoruz birbirimizi.. Çok kötüyüm kimselere paylaşamıyorum napıcam ben...(((

merhaba.. egzersize başladığında ilk 20 dakika 6 cm le yapıp sonra mı 7 cm geçtin?? birde 6 cm oluyorsa 7 cm de olur yön doğrumuydu??

yok canım 6 cm yaptım sonrasında akşam 7 cm denedim olmadı ama 6 cm de baya uzun sürmüştü almam oyüzden yavaş yaptığım için hiçç yanma batma olmadan aldım ama 7 cm de 15 dk içinde olması için çok zorladım hem yanma oldu hem batma hemde girmedi o yüzden uzun zamanım yoktu yoksa 8 de olur 9 da olmaması çok üzmedi canım uzun bi zamanda denerim yine olur inş..

kızlar aparatın tamamı girmeyebilir rahim duvarına vurunca hissedersiniz zaten ,daha fazla itemezsiniz

evet ben hissetim aparatta hiç acı duymadım ama hisettim...

hoşgeldin kuzum hadi göreyim seni bana güvennn olcak inş. aparat çok kolay yeterki pes etme o an bende pes edecek gibi oldum ama hayır ya dedim pes etmiyorum veee oldu sonuna kadar git emin ol olcak inş..

Cecem nasılsın canım? neler yaptın var mı bir ilerleme :):)

dün 9 .30 du akşam uyuya kaldım sabah kalktık eşimle yine parmak pns ucu denemesi yaptık aynı şekilde olumluydu canım ama ben kendim daha aparat denedim eşim işe gitsin bugün geç gidicek gece yok bolca zamanım olcak inş. denerim...

canım sana öyle geliyo hepimiz yasadık ama şöyle bi durum senin daha yapıcı olman lazım zor günler ama daha sakin ol anlayişli ol sanmaki taviz

tavizi dogurur seninde zamanın gelir çok yol katetmişşın sakın pes etme kalk bi duş al mutlu oldugun şeyleri yap

akşama kendini hazırla bu işi hallet

KANININ SON DAMLASINA KADAR ŞAVAŞ PES ETME

sahracım sabırlı olmak zorundayız, bu hastalık bize ait ve biz üstesinden gelmeliyiz erkeklere de hak verelim...
benimki ilk egzersize başladığımda sevincimi onla paylaşmıştım, bana ne dedi biliyo musun benim uğraştığım işlere bak senin uğraştıklarına bak dedi ya ben de bu lafa taksaydım bıraksaydım egzersizleri, bu günler geçici emin ol canımmmm ve sakın sabrını kaybetme

elabcım yaa işyerindeki bilgisayarımda engelleme var verdiğin siteyi açmıyo neden bilmiyorum ama açılmıyo (
evde bakarım

canım o verdiğim linkte burda bir topic girmek istersen mizah bölümünden ordan geyik sohbeti ordanda vajinusmus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiğe girersin

ne zaman plan yapsam olmuyo ya akşam ne güzel yemek yapmayacaktım eşim gelene kadar egzersiz yapacaktım ama bu seferde servis çağırmıştık onun geleceği tuttu offf erkenden gelip gitse bari bırakmıcam artık egzersizleri

hep oledirrrrrrrrr hep bişe çıkar benim neredeyse iki yıl olucak:/ ama bugünde deniyim diyorum regl olucak gibiyim içimden gelmiyo:)

canım aynı şeyleri inan bizde yaşıyoruz birbirmizi çok seviyoruz ama bazı dönemlerde sebepsiz birbirimizi kırıp kavga ediyoruz.bizler bu derdimizi dışarda paylaşıp anlatamadığımız için hep içimize atıyoruz ve zamanla sinirlerimiz iyice yıpranıyor.küçücük bir şeyde patlıyoruz.şuanda biz kendi aramızda paylaşıp rahatlıyoruz ama erkeklerin hiç paylaştığını düşünmüyorum.onlar tamamen içlerinde yaşıyorlar.inşallah kurtuluruz vajiden bizlerde mutlu yuvalarımızı daha mutlu yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…