Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle yoksa o kadar hızlı ilerlicem ki bitcek gitcek ama yok çalıştığım içinde yoruluyom iş yerimi değiştirdim onun sıkıntısı hep kendime bahaneler buluyorum

bende çalışmadığım için çok sıkılıyorum bi işe girsem düzenli bir hayatım olsa oda düzene girer belki diyorum

bende çalışmadığım için çok sıkılıyorum bi işe girsem düzenli bir hayatım olsa oda düzene girer belki diyorum

bi yönden haklısın bi işe başlayınca hayat biraz daha düzene giriyo ama emin ol şu çalışmadığın vakitler vajinismus egzersizleri için çok ii bi fırsat bence değerlendir bütün gün senn dinlen dinlen ara ara çalış işe girdiğinde öle vakit dar olacakki hiç bişey yetişmiyo

ben eczaneden aldım okeyinkini 15 tl ama daha ağzını açmadım

afferin sana

kesinlikle yoksa o kadar hızlı ilerlicem ki bitcek gitcek ama yok çalıştığım içinde yoruluyom iş yerimi değiştirdim onun sıkıntısı hep kendime bahaneler buluyorum

canım eminim yogunsundur ama zaman oluşturmaya calış, ben egzersize başladığım zamanlar öyle mesguldum ki hatta alakasız bir işle uğraşıyordum stresim hat safhadaydı ama daha fazla uzatma lüksünü vermedim kendime.

kızlar lütfen kararlı olun ve ertelemeyin lütfen

ah keşke ya ben çok tembel biriyim erteleyip duruyom ama ertelemicem dediğin gibi öle bi lüksüm yok

Egzersizciler burnuma tembellik kokuları geliyor Bahane yok hadiiiii :)

İş-vakit-yorgunluk bunların hepsi bahane :):):) Çalışmaya devam.

Hiçbirşey sizi motive etmiyorsa bile yatağa gönül rahatlığı ile gireceğinizi düşünün :) İnanın sadece bu bile çalışmaları hızlandırmaya değer :)

kızlar tek parmak egzersizinden iki parmak egzersizine geçtm ama bitürlü iki parmağı sokmayı beceremedm nasıl iki parmkla yapabilrm anlatrmısnz

kızlar tek parmak egzersizinden iki parmak egzersizine geçtm ama bitürlü iki parmağı sokmayı beceremedm nasıl iki parmkla yapabilrm anlatrmısnz

yujadab, işaret parmağını orta parmağının üstüne koy ve kimisinin küs şekli kimisiinin şans dediği şekli yap ve o şekilde almaya çalış, nefes e dikkat et, hemen olmazsa olur inşaallah ama canım sıkılmasın bırakma, kendini kasmadan denemeye devam et, hadi şu 2 parmağı da hallet ondan sonra tek bir adımın kalsın yenmeye

Canım önce pamakları va vajinayı bolca jelle. Kendini rahat bırak. İlk önce istersen oturur pozisyonda dene. Öyle daha kolay olur. Zorlama ama tahriş etme. Yavaş yavaş ilerlet. Acıma falan yok unutma. Tıkandığın yerde derin nefes al ve nefesi verirken ilerlet parmağını. Ikınırsan daha kolay ilerler

teşekkürler canm tek parmakta hiç sorun yaşamadm öyle rahat giriyo ki..ben doktor kontrolünde ödev yapıyorum..dün doktorm aradı tek parmaktan iki parmağa geçtğimizi söyledi ama iki parmagı nasıl sokcagımı söylemedi..bende düşünüp druyodm nasıl olcak diye..korkularımı aştm..ikş değiş üç parmakta alabilrm artk o derece rahat hissedyrm kendmi.. :))

kızlar hepinize selamlarrrrr

yeteramabukadar mina hopefor elab yasemin sizide bac bac öpüyom canlarrrr:):):)
inşallh iysinizdir hanımlar

ya BEN HERŞEYİ BİLEN KADIN GÖKÇEYİ ÇOK ÖZZLEDİM

BEN DENK GELEMİYORUM SİZ SÖYLEYİN

EVRİM SENİ ÇOK ÖZLEMİŞ DEYİN OLURMU?
heyyyy evrimmmm bir karşılıklı döktüremedik senleeee

eeeee asıl havadisler sendeeee artık neler almıştır kocişin sana nelerrrrr:):):)
hatırlıyorumda egzersiz yapmaya başladın diye gezmeye götürüp çiçekler almalarrrr :):):)
şimdi ev orkidelerden geçilmiyordurrr

hemende yazmışın ya geçen yazdım ama okurken gözden kaçabilyor bacım hemende bebişmi istiyomuşun sennn:) anam anammmmm harikaaaaaaa bu aradaaa abartmasak be ben kim herşeyi bilmek kim yılların vajilisi oluncaaaa:26::26::26::26::26::26: utandım bak yazınaaa sağol bacımmmm

canlarım dün biraz canım sıkkındı ondan ama geçti bugün iyiyim çok şükür seviyorum sizleri
ne ettiler işde sanaaaa boşverrr üzülmeeeeeee hormonalrna yazıkkk:):):)

ben iyiyim eşim gelicek şimdi ona süpriz bişey yapıcam çok şaşırcak hihihiiii

iki parmak egzersizinde cok zorlandım yaa kızlar yardım edin...parmaklarımı küs şeklinde yaptım denedm ama çok yandi vajinam..gözlerimden yaş geldi..çıkardım ikisini yanayana koyup öyle soktum ama yine aynı cok yandı..yardm edin neden yanıyo tek pamakta böyle bişy başıma gelmemişti (

ben iyiyim canım sen nasılsın hep ben çıkacağım zaman giriyon sende bi laflayamıyoz
geçti zaten canım

noliki noliki allahı güzel haberler alcaz heralde bizede söleyin neolur

kendi sölesin görmedi herhal yazdığımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…