- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.381
zaten başımıza ne geliyorsa şu erteleme hastalığından geliyorrrr.
kesinlikle yoksa o kadar hızlı ilerlicem ki bitcek gitcek ama yok çalıştığım içinde yoruluyom iş yerimi değiştirdim onun sıkıntısı hep kendime bahaneler buluyorum
bende çalışmadığım için çok sıkılıyorum bi işe girsem düzenli bir hayatım olsa oda düzene girer belki diyorum
ben eczaneden aldım okeyinkini 15 tl ama daha ağzını açmadım
kesinlikle yoksa o kadar hızlı ilerlicem ki bitcek gitcek ama yok çalıştığım içinde yoruluyom iş yerimi değiştirdim onun sıkıntısı hep kendime bahaneler buluyorum
afferin sana
canım eminim yogunsundur ama zaman oluşturmaya calış, ben egzersize başladığım zamanlar öyle mesguldum ki hatta alakasız bir işle uğraşıyordum stresim hat safhadaydı ama daha fazla uzatma lüksünü vermedim kendime.
kızlar lütfen kararlı olun ve ertelemeyin lütfen
kızlar tek parmak egzersizinden iki parmak egzersizine geçtm ama bitürlü iki parmağı sokmayı beceremedm nasıl iki parmkla yapabilrm anlatrmısnz
kızlar tek parmak egzersizinden iki parmak egzersizine geçtm ama bitürlü iki parmağı sokmayı beceremedm nasıl iki parmkla yapabilrm anlatrmısnz
yujadab, işaret parmağını orta parmağının üstüne koy ve kimisinin küs şekli kimisiinin şans dediği şekli yap ve o şekilde almaya çalış, nefes e dikkat et, hemen olmazsa olur inşaallah ama canım sıkılmasın bırakma, kendini kasmadan denemeye devam et, hadi şu 2 parmağı da hallet ondan sonra tek bir adımın kalsın yenmeye
kızlar nasılsınız bakıyım?gökçem evrimcim de burdaymış.
heyyyy evrimmmm bir karşılıklı döktüremedik senleeeeya BEN HERŞEYİ BİLEN KADIN GÖKÇEYİ ÇOK ÖZZLEDİM
BEN DENK GELEMİYORUM SİZ SÖYLEYİN
EVRİM SENİ ÇOK ÖZLEMİŞ DEYİN OLURMU?
ne ettiler işde sanaaaa boşverrr üzülmeeeeeee hormonalrna yazıkkk:):):)canlarım dün biraz canım sıkkındı ondan ama geçti bugün iyiyim çok şükürseviyorum sizleri
burada da paylaş bence
kızlar hepinize selamlarrrrr
yeteramabukadar mina hopefor elab yasemin sizide bac bac öpüyom canlarrrr:):):)
inşallh iysinizdir hanımlar
heyyyy evrimmmm bir karşılıklı döktüremedik senleeee
eeeee asıl havadisler sendeeee artık neler almıştır kocişin sana nelerrrrr:):):)
hatırlıyorumda egzersiz yapmaya başladın diye gezmeye götürüp çiçekler almalarrrr :):):)
şimdi ev orkidelerden geçilmiyordurrr
hemende yazmışın ya geçen yazdım ama okurken gözden kaçabilyor bacım hemende bebişmi istiyomuşun sennn:) anam anammmmm harikaaaaaaabu aradaaa abartmasak be ben kim herşeyi bilmek kim yılların vajilisi oluncaaaa:26::26::26::26::26::26: utandım bak yazınaaa sağol bacımmmm
ne ettiler işde sanaaaa boşverrr üzülmeeeeeee hormonalrna yazıkkk:):):)
ben iyiyim canım sen nasılsın hep ben çıkacağım zaman giriyon sende bi laflayamıyozkızlar hepinize selamlarrrrr
yeteramabukadar mina hopefor elab yasemin sizide bac bac öpüyom canlarrrr:):):)
inşallh iysinizdir hanımlar
heyyyy evrimmmm bir karşılıklı döktüremedik senleeee
eeeee asıl havadisler sendeeee artık neler almıştır kocişin sana nelerrrrr:):):)
hatırlıyorumda egzersiz yapmaya başladın diye gezmeye götürüp çiçekler almalarrrr :):):)
şimdi ev orkidelerden geçilmiyordurrr
hemende yazmışın ya geçen yazdım ama okurken gözden kaçabilyor bacım hemende bebişmi istiyomuşun sennn:) anam anammmmm harikaaaaaaabu aradaaa abartmasak be ben kim herşeyi bilmek kim yılların vajilisi oluncaaaa:26::26::26::26::26::26: utandım bak yazınaaa sağol bacımmmm
ne ettiler işde sanaaaa boşverrr üzülmeeeeeee hormonalrna yazıkkk:):):)
noliki noliki allahı güzel haberler alcaz heralde bizede söleyin neolur
canım sen çok iyiyim seni görmemişdim morel depoluyorum akşam için sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?