Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gökçem elmas kızlar nasılsınız benimkeyfim yok gibiydi bi duş aldım kahvemi içiyorum morelim düzeldi
ne olsun be evrimcim ohhhhhhhh ne alaaaa sıcakdır sizin oralar burası bugun dondurdu biziiii..... bende de durumlar inişli çıkışlı :) eşimi dava etmiştim yaa onun kağıdı gelmiş çoktan almadım polis karakoluna gidip imza attım:):):)

bir daha dava açmayacam öyleeee ya bu vaji ne bela bişeymişşşş her ay boşanmaya kalkıyordummmm veeeee

en sonunda dava açmıştımm neyseeee:) boşanmayacam affettim eşimi:):):):)
burada da paylaş bence
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyzemi olyozzzzzzzz abovvvvvvvvv

bak ben 5 sayfa önde yazmıştım dünnnnnn valla rüyamda gördüm hopeforu
yazmıştım bulup okusanız kırılırsınızz gülmektennn

ben okumuştum onu lahmacun mu dağıtıyodu öyle bişeyler yazmıştın

kızlar erdim mi neeee hopefor hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inannın daha dün burayaaa saat 1 den sonraaa ayzdığımdaa hamile dedim rüya bilene gördüm sanal manal amaa bazı arkdşlıklarım cidden özellll... ayyyyy çok sevindim

kızlar ben kaçar mesai bitti yine ne güzel sohbet ediyoduk hopefor kızmadın umarım burdaki kızlar gaza gelsin diye sana yaz dedik ama yazacağın yoktu açıkladık hadi sizi öptüm iyi akşamlar

Anaaaam Gökçe sana mı şaşırayım hamileliğe mi sevineyim şaşırdım :):)

aaallllaaaahhhhh harika ya çok sevindim darısı bizim başimiza bende akşam denicem

ben iyiyim eşim gelicek şimdi ona süpriz bişey yapıcam çok şaşırcak hihihiiii
kısssssssss neymiş o bende yapabilirmiyim acep...

ben okumuştum onu lahmacun mu dağıtıyodu öyle bişeyler yazmıştın
evet ya elabbb tam evelki gece gördü dünde yazdım bahar evrimden selam söyleyince bend ehopeforlu rüyamı yazdımm yaaaa eşime anlatmıştım o sen kafayı yedin girme artık o siteye dedi.... yaaaa hopefor müjde verince bende gör bizi diyom ve pide yaptıryorrrr ve taaa nerelerden bize ptt kargo ile yolluyor 2 adet:):):)

ha rüyamda oğluşu olacaktı
bak yaaaaaa dün yazmamış olsammmmm :):):)

ayyyy çok sevindim
Anaaaam Gökçe sana mı şaşırayım hamileliğe mi sevineyim şaşırdım :):)
yaaaa gördünnmü baharcımmmmmmm anam valla bende şaştım..ben herkes gülsün diye yazdım amaaa genelde rüyalar aklımda kalmaz onu dün kalkar kalkmaz eşimede anlattım.. oda dün öküz gibi yedin yattın böyle yemekli rüya görmemen gerekdi dedi güldü....
birde oğluşu olursaa feciii tırscammm

aaallllaaaahhhhh harika ya çok sevindim darısı bizim başimiza bende akşam denicem
heyyy evrim gel şimdi şurayaaa burayı aştın ara ara girersin yine... şimdi bebeiş düşünmeye başlayınca hemen folic aside başlaman gerek

gel burayaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...amile-kalmak-isteyenler-428.html#post29175016

iki parmak egzersizinde cok zorlandım yaa kızlar yardım edin...parmaklarımı küs şeklinde yaptım denedm ama çok yandi vajinam..gözlerimden yaş geldi..çıkardım ikisini yanayana koyup öyle soktum ama yine aynı cok yandı..yardm edin neden yanıyo tek pamakta böyle bişy başıma gelmemişti (

tek parmağa iyice alış bacımmm ve tek parmakla iyice git gellere ve ıkınarak çıkartmaya alış o halde sonra geçersin 2 parmağa... ayrıca anüs yönüne itcen dik itme

ve tırnağın uzunsa dikkat et bol jel ile

1 parmak 1boğum
1parmak 2 boğum
2parmak 1boğum
2parmak 2boğum
3parmak 1boğum
3 parmak 2 boğum
ve sonra eşin parmağı ve
eşli egzersizzz bacım sakin ol yenersinnnn

yaş gelecek kadar kötü olmamalı acaba bir dr a mı gitsennnn

çok güzelll darısı başımıza inşşşşş ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
nasılsınız kızlar ????
nasıl gidiyor ???*

heyyyyyyyyyyy sehervakti
güzel haberlerini bekliyoruzzz yarın halay çekelim emi.....inşallah sen artık baya kıdemli oldunnnnnnnn cidden yaaa halledeceksnzdir rahat ol yeter bacım:13:

dün aynenn şunu yazmışım alıntı yaptım ve bugun rüyam çıktı :)::):):)

selam canim parmak egzersizcileri gördügüm zaman yazmadan edemiyorum, cunku bende bas bas bagiridim olmuyor diye. (hala yenmis deglim birazdan egzersiz yapip esimi cagiricam).
öncelikle olmuyor diye bisey yok. ama icini hissettigin icin biraz tuhaf geliyor ve korkudan kasiyorsun. o yuzden vajinan yaniyor. bende de oluyordu, rahat birakirsan yanmiyor aslinda.
bence eger hissettigin icin korkuyorsan, tipki benim gibi aparata gecmeni tavsiye ederim. inan aparat cok daha kolay,cunku icini hissetmiyorsun o yuzden kasmiyorsun ve acimiyor. ben iki parmak aldiktan sonra direk allik fircasini eldivene gecirip denedim. simdi mumla calisiyorum. sen bide öyle dene derim ben

bende 1 parmağın ötesini geçemeyenlerdenim aparata başlamasını bende öneririm yujadab bunu dikkate al kulak çöpü ile başla istersen aparat sen ben gibi durumlardakilere daha kolay ve hızlı ilerleme sağlıyor.....

sehervakti bekliyoz seni deeeee

bende yazdıklarını arıyordum valla pessss yani bide erkek olursa yani sana saygı duyuyordum ama artık sen aşmişsın bacım bundan sonra sana sorucam ki hamile diye bide bana kızıyordun bak işte herşeyi bilen kadınsın sen ya

merhabalar arkadaşlar nasılsınız, bugünki egzersizimide tamamladım çok şükür. aparatımı ölçtüm bugün 6cm. miş.. ben hem aparatla çalışıyorum hemde eşimle deneme yapıyorum. yine p..sin başını alabildim, gerisi gelmiyor bana ne yapmamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…