Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa evrim bacım bende şaştım
14536_ lı sayfaya git en sondaki msj :) dün saat 18:01 de yazmışım:):):)

hadi bakalım evrimmmm ya he yaa bak yaaa eğer bu çıktıysa diyom ya pek rüya görmemmm bu enteresandı ama ben hopeforla bura hariçde ara ara görüşmüşlüğüm vardı:) messenger da falan yani.... o yüzden cidden istiyordum bebişi olsun ayyyy çok başka oldummmm

gör bak oğluşu olurmuşşşşşş

allahım hayırlısını versindeeeeee

ayyyy bende ağustosda hamile kalsamm bari:):):) hazirana dek daha bebek demeyecem eşime

sustummm

canım aparatı biraz daha kalınlaştır... ama başı girmiş senin dayanabilirsen dayannnn eşin biraz zorlasın yavaş yavaşşşşşş.... yukarı değil popoyo doğru... önce yanıyor baskı oluyorrr... ama sonraa gerisi geliyorrr...

teşekkür ederim cnm cevabın için, eşime sırtım dönük denedim, bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırdım resmen tutuldular, galiba hala kasıyorum. yanmayı hissettim bugün bende geri çektim, bacaklarım hala ağrıyor. yarın tekrar deniycez kısmetse inş.

bu arada msn gelseneeeeeeeee

canım k bakma ya benim eşim bugün evdeydi az önce işe gitti oyüzden gelemedim buraya fena hasta olmuşum hastaneye gittik bi torba ilaçla geldim nefes alamıyorum boğaz ağrısından kolum kalkmıyo öksürük desen cigerler fırlıcak işte öyle sık sık girmeye çalış canım burdan uzaklaştıkça egzersiz işide uzuyo..

ayy ben vardım o an sitede şok oldummmmmmmmm gökçemm valla öyle demiştinn canım süperr ay ço ksevindim yaa hopeforrcum nerde oniye yazmıyo ya hamişim diye bakıyım gökçem benide gör bari ruyanda canım yendiğimi gör ama yenmek yetmez bu işte prof. olarak görki öyle olayım hemencecik yeninceee

kızlaaarrr;

ben burdaki egzersizlerle kendi başıma yenemedim. sokamadım edense parmağımı falan.Ama bugün doktora gittim, jinekolojik muayenemi oldum... Hatta doktorun ilk seansımızı yaptık bile dediği kulak çöpü ile başladım.ve hiç zorlanmadan birkerede soktum.soktum çıkarttım, içinde oynattım falan... tamam çok ince bi aparat ama en azından oraya birşey sokabildim. çok mutluyum...ne dersiniz bundan sonrasıda böyle kolay alabilecek mi acaba ? diger aparatlarlada bu kadar kolay çalışabilir miyim?

Tekrar merhaba ne kusuru canım sagol bunlar çok değerli bilgiler su an benim icin 2 gun egzersiz yapamadım gerilemisim yapamiyorum gecen hafta yaptıgım şeyi (

cnm ben de kendi başıma yenemeyip dr a gittim şu an 5. seanstayım ve 3. aparattayım ben de çubukla başladım inan onu soktuysan gerisi kolay gelio önemli olan ona alışmak kalınlaştıkça sadece baskı artıyo ama acı yok inş yenicez hepimiz..

kızlar pc yoktu kaç gündür yazamadım. sayfalar çok olmuş okuyamadım. ama son sayfayı okudum.bi hamilemiz daha varmış beraber büyütürüz bende dün dr a gittim bebeğimin ilk fotoğrafını aldımnokta gibi bişey ya çok farklı bi duygusonra durdum bi düşündüm ben annemi oluyorum dedimokadar sıkıntının ardından ya duygulanıyorum aklıma geldikçekızlar pes etmeyin bu mutluluğu sizde yaşayın

Amiin insallah ben çok unutsuzum kendimden hayallerim yıkıldı

bu çubuğu yapabileceğimide sanmıyordum gitmeden önce ama oldu umarım digerleride kolay olur en kısa zamanda çözüp kurtulalım, huzura kavuşalım artık yaa...

ay canım benim ya sağsağlim kucağına al inş. Allah bu mutluluğu isteyen herkeze yaşatsın inş. eminim süper bir duygudur Rabbim cümlemizi yenip anne olmayı nasip etsin...

arkadaşlar ben üye degildim ve aynı sorunu 6 aydır evliyim ve yaşıyordum kabullenemiyordum bu hastalığı bir türlü gitmediğim doktor kalmadı daha sonra ama benim çözümüm bu site ve sizler oldunuz burayı keşfedince benim gibi olanları gördüm ve dünyada tek olmadıgımı anladım:)burda tecrübelerini yazan arkadaşlar hep yön verdi bana ve dokunmaya bile korktugum oraya parmak egzersizlerine başladım gün gün ilerledim pes etmedim 10.gün oldu ve 3 parmak yapabildim ve 2. seferdir pe....s çalışmasında başarılı oldum şu an hiç bi problemim kalmadı ve bu sabah eşimle evlendgmzden beri ilk defa birbirimize gülümseyerek uyandık allah hepinizi bu dertten kurtarsın veeeee burdaki herkeze çoookkk teşekkür ediyorummmmm dualarım sizinle

canım gözün aydın çok sevindim yendiğine Allah mutluluğunu daim etsin

Bende parmakla başladım iki parmağı aldım rahat.eşimle denedim penis başını rahat aldım.o zor dediğimiz yer varya ortada oraya kadr girdi ama gerisi gelmedi kızlar.baskı oluyo böle bişey batıyomuş gibi sanki.ne yapabilirim bu aşamadan sonra.dünde yazdım cvp veren olmadı?

günaydın arkadaşlar benim azcık canım sıkkın dün yine 2 parmak denedim bolca jelleyince alabiliyorum biraz yanma oluyo ama sıkıyom dişimi sırf yapayım diye 2-3defa soktum çıkardım yavaş yavaş alışsın diye ama acıyo ben 3 parmağa nasıl geçicem kendimde hiç o gücü görmüyorum olacak demi 3 parmakta alabilirim demi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…