- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.421
yaa evrim bacım bende şaştımbende yazdıklarını arıyordum valla pessss yani bide erkek olursa yani sana saygı duyuyordum ama artık sen aşmişsın bacım bundan sonra sana sorucam ki hamile diye bide bana kızıyordun bak işte herşeyi bilen kadınsın sen ya
merhabalar arkadaşlar nasılsınız, bugünki egzersizimide tamamladım çok şükür. aparatımı ölçtüm bugün 6cm. miş.. ben hem aparatla çalışıyorum hemde eşimle deneme yapıyorum. yine p..sin başını alabildim, gerisi gelmiyor bana ne yapmamı önerirsiniz?
canım aparatı biraz daha kalınlaştır... ama başı girmiş senin dayanabilirsen dayannnn eşin biraz zorlasın yavaş yavaşşşşşş.... yukarı değil popoyo doğru... önce yanıyor baskı oluyorrr... ama sonraa gerisi geliyorrr...
bu arada msn gelseneeeeeeeee
kızlar erdim mi neeee hopefor hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inannın daha dün burayaaa saat 1 den sonraaa ayzdığımdaa hamile dedim rüya bilene gördüm sanal manal amaa bazı arkdşlıklarım cidden özellll... ayyyyy çok sevindim
ben alta geçememiştim
bak yendiğim pozisyonu şöyle anlatayım belki yardımı olur
eşim altta yüzüm ona dönük.dizlerimin altına ince yastık koydum
eşime aynayı tutturdum ve öle yerleştirdim.tabi bi anda olmuyo
pnsi yerleştirince kegel yaptım bi süre.sonra popo yönüne ittirerek oturmaya çalıştım
acıdığını hissedince dahada sık ve bırak acı olmuyo öle.ben öle yaptım,egzersizdede yapmıştım
nefes alırken sık verirken bırak kendini.poponu sıkıyosun farketmeden onu farkedince bırak daha rahat oluyo
yarısından sonra çek elini ve yavaşça otur otururkende acıyacağını değil,gözlerini kapatarak yaptığındaki mutluluğunu,oradan bebeğin çıkabileceğini,bebek istiyosan eşine hamile olduğun anı söyleyişini düşün.
birde yeni keşfettim bi kısmı girdikten sonra eşinle aranda 90 derece olacak şekilde durup oturunca daha rahat oluyo.ölede deneyebilirsin.
biraz açık yazdım k.bakma
kızlaaarrr;
ben burdaki egzersizlerle kendi başıma yenemedim. sokamadım edense parmağımı falan.Ama bugün doktora gittim, jinekolojik muayenemi oldum... Hatta doktorun ilk seansımızı yaptık bile dediği kulak çöpü ile başladım.ve hiç zorlanmadan birkerede soktum.soktum çıkarttım, içinde oynattım falan... tamam çok ince bi aparat ama en azından oraya birşey sokabildim. çok mutluyum...ne dersiniz bundan sonrasıda böyle kolay alabilecek mi acaba ? diger aparatlarlada bu kadar kolay çalışabilir miyim?
Amiin insallahkızlar pc yoktu kaç gündür yazamadım. sayfalar çok olmuş okuyamadım. ama son sayfayı okudum.bi hamilemiz daha varmışberaber büyütürüz bende dün dr a gittim bebeğimin ilk fotoğrafını aldım nokta gibi bişey ya çok farklı bi duygu sonra durdum bi düşündüm ben annemi oluyorum dedim okadar sıkıntının ardından ya duygulanıyorum aklıma geldikçe kızlar pes etmeyin bu mutluluğu sizde yaşayın
cnm ben de kendi başıma yenemeyip dr a gittim şu an 5. seanstayım ve 3. aparattayım ben de çubukla başladım inan onu soktuysan gerisi kolay gelio önemli olan ona alışmak kalınlaştıkça sadece baskı artıyo ama acı yok inş yenicez hepimiz..
bu çubuğu yapabileceğimide sanmıyordum gitmeden önce ama oldu umarım digerleride kolay olur en kısa zamanda çözüp kurtulalım, huzura kavuşalım artık yaa...
kızlar pc yoktu kaç gündür yazamadım. sayfalar çok olmuş okuyamadım. ama son sayfayı okudum.bi hamilemiz daha varmışberaber büyütürüz bende dün dr a gittim bebeğimin ilk fotoğrafını aldım nokta gibi bişey ya çok farklı bi duygu sonra durdum bi düşündüm ben annemi oluyorum dedim okadar sıkıntının ardından ya duygulanıyorum aklıma geldikçe kızlar pes etmeyin bu mutluluğu sizde yaşayın
arkadaşlar ben üye degildim ve aynı sorunu 6 aydır evliyim ve yaşıyordum kabullenemiyordum bu hastalığı bir türlü gitmediğim doktor kalmadı daha sonra ama benim çözümüm bu site ve sizler oldunuz burayı keşfedince benim gibi olanları gördüm ve dünyada tek olmadıgımı anladım:)burda tecrübelerini yazan arkadaşlar hep yön verdi bana ve dokunmaya bile korktugum oraya parmak egzersizlerine başladım gün gün ilerledim pes etmedim 10.gün oldu ve 3 parmak yapabildim ve 2. seferdir pe....s çalışmasında başarılı oldum şu an hiç bi problemim kalmadı ve bu sabah eşimle evlendgmzden beri ilk defa birbirimize gülümseyerek uyandık allah hepinizi bu dertten kurtarsın veeeee burdaki herkeze çoookkk teşekkür ediyorummmmm dualarım sizinle
canım aparatı biraz daha kalınlaştır... ama başı girmiş senin dayanabilirsen dayannnn eşin biraz zorlasın yavaş yavaşşşşşş.... yukarı değil popoyo doğru... önce yanıyor baskı oluyorrr... ama sonraa gerisi geliyorrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?