Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendini kastığın zaman çok yanma oluyor cnm tek parmakta bendede öle bişey yoktu.iki parmakta oldu aa kendmi kastığım zamanlarda oluyodu farketim bunu rahat bırkırsan olmuyo

az kalmış canım biraz daha egzersiz yap eşinle denediğinde olmayacak korkusuyla kasıyorsun kendini 2 parmak ve arkadsından 3 parmak dene sonra penise geç

acele etme ama bırakma sakın 2 parmakta olsa devam et arada 3 parmağı dene mutlaka olacak canım

Canım önce iki parmağa iyice alış. Kendini kasmadan gitgel yapmaya çalış. Hemen pes etmek yok.

pes etmiyorum da işte ne bileyim öyle bi yer varki orası hiç esnemicekmiş gibi halka gibi bi yer var orayı geçince zaten esnek genişliyo kendmi kasmayınca ama işte girişteki o yer beni korkutuyo acaba kızlık zarından dolayımı öle kızlık zarıda esniyomu egzersizlerle

Canım kızlık zarı ile ilgili pek bir bilgim yok. Buradan okuduğum kadarı ile egzersizlerde kanaması olan da var olmayanda. Benim öyle bir problemim yoktu. Bizim zaten zoraki bir denememizde kanamam olmuştu. Ama eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Herhangi bir olasılıkta problem çıkmasın.

yok canım eşimle konuştuk kan gelme gibi bi problemimiz yok tek problem esneyip benim rahat rahat egzersizlerimi yapmam zaten egzersiz sırasında eşimde yanımda oluyo çoğu zaman

canım sıkma kendini o yerde esneyecek 2 parmakla devam et göreceksin bak bir süre sonra orasını hissetmeyeceksin

canım zor olanı geçmişsin zaten ordan sonra popoya doğru ilerletecektin kendisi kayıp gidiyo zaten baskı herkeste oluyo zamanla geçer batma ise yanlış yöne bastırdığındandır unutma ilk girişten sonra popoya doğru eğim veriliyor birde öyle dene kesin yapacaksın

yok canım eşimle konuştuk kan gelme gibi bi problemimiz yok tek problem esneyip benim rahat rahat egzersizlerimi yapmam zaten egzersiz sırasında eşimde yanımda oluyo çoğu zaman

Ozaman parmağının ilk girişinde kendini rahat bırakırsan acıma hissi olmaz. Ben ki acıya hiç dayanamam benim bile hiç acımadı parmak egzersizlerinde. Nefes kontrolünü ve zorlandığın yerde ıkınmayı unutmazsan hemen alışırsın. Zorlandığın yerde sakın geri çekme. Derin nefes al ve nefesi verirken parmağını ittir. Belki yön proplemi vardır ve acıma hissi ondan kaynaklanır.

Son düzenleme:
şuan hiç 3 parmak deneme cesaretim yok akşam yine 2 parmak denicem iyice jelleyim acı hissi gidince denicem 3 parmağı ama çok korkuyom dün baya hevesim kırıldı olmayacak diye

canım hevesini kırma sakın 2 parmak yapan 3 ü de yapar peniside yapar sakın ola ümitsizliğe kapılma orası kocaman bir boşluk önce iki parmağınla yap beklet içinde sonra 3 e geç az kaldı yenmene canım 3 parmaktan sonra genelde arkadaşlar penise geçiyo

Son düzenleme:

ah keşke 3 parmağa geçebilsem 2 parmak tam alıyorum yavaş yavaş içimde bekletiyorum sokup tekrar çıkarıyorum ama işte bi yer var orası acıyo

günaydın arkadaşlar,
aytekin şahan'ın 10 adımda vajinısmusa son diye bir kıtabını aldım. oradaki ergzersiz önerilerinde vajinal genişleticileri bebek yagı sürüp vajinanıza sokun diyor. çeşitli boyutlarda tüplerden oluşuyor bu genişleticiler. önce en küçüğünü sokmaya calısıyormussun. ama nerde satılır bunlar nerden alcam eczanede var mıdır.gidip istemeye de utanırım ben.

canım bu setlerden internette bulabilirsin

ah keşke 3 parmağa geçebilsem 2 parmak tam alıyorum yavaş yavaş içimde bekletiyorum sokup tekrar çıkarıyorum ama işte bi yer var orası acıyo

canım geçersin böyle ümitsizliğe düşersen beynine geçemem diye sinyaller gönderirsen geçemezsin zaten bu vajinusmusta beynimizin bize oynadığı bir oyun acıyacak diye bizi kandırıyor bak ben egzersiz yapmadan yendim beynime hükmettim acımayacak dedim sende öyle düşün ve 3 parmağıda al o acıyor dediğin yer yöndendir popoya doğru canım eğimli olcak unutma aşağı doğru ittir parmaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…