Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cnm yönle alakalı değilyönle alakalı olsa takılır itemem ben itiyorum ama sanki vajina kenarında bi yer var orası acıyo batma gibi değil yönü öğrendim artık hiç zorlanmıyom yönde ama işte tek bi yer var orası acıyo başka yerde acımıyo parmaklarımın sol tarafa değdiği bi yer

CANIMMM ÇOK ÇOK SEVİNDİM YA RABBİM BEBİŞİNİ SAĞLICAKLA JUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH
HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUNNN

canım tahriş mi ettin acaba

Parmakla yapınca kesin tahriş oluyo zaten(((( ben o yüzden direk aparata geçtim 2 ve 3 parmağı denemeden..allah hepimize kolaylık versin..

benim adet olma günüm 10 gün geçti,bugün kan tahlili verdim,yani zaten doktora gitcektim çünkğ kaslarım feci halde şişleniyodu.birazdan gidip sonuçları alıcam YA SONUÇ POZİTİF ÇIKARSA NE YAPCAM.

canım uzun zamandan sonra tekrar başladım daha 2. günüm tahriş olmuş olabilirmi ki çokta jelli yorum ne yapmalıyım sence bepanten kremi duymuştum ondan mı alsam

canım evet o kremden al belki tahriş olmuşsundur parmakla yapanların hijyene çok dikkat etmesi geerk al bakalım kremden ne olcak

ilahiii cecemmmmmmmmmmmmm güldürdün beniii

bende şaştım vallaaa:):):)

karamsarrrr bacım hopeforda hamile yaaa birlikte aynı anda doğururusunuz artık inşlh:):):) inşlh iyi gidiyordur...keseyi gördünüz demek ultrasonla ilk resmi aldığna göre... harikaaaa

benim adet olma günüm 10 gün geçti,bugün kan tahlili verdim,yani zaten doktora gitcektim çünkğ kaslarım feci halde şişleniyodu.birazdan gidip sonuçları alıcam YA SONUÇ POZİTİF ÇIKARSA NE YAPCAM.

hayalcim ne denir yani nasip ama dur bir sakin ol belki ceceminki gibi sadece regl gecikmesidir.... yenince olmasını tabi daha çok isteriz ama nasip:):)::)
hayırlısı

haberlerni bekliyoruz bacım

kızlar okuduğum aldığım bir habere göre berns bacımız gelin olmuşşşşşşşşş halaylar bernse gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…