- 24 Kasım 2012
- 24
- 8
- 286
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.461
dilatör seti diye arattır canım
aa teşekür ederim böyle denildiğini bilmiyordum :) eczanede de olur di mi bunlardan bu isimle istesem cesaretimi toplayıp :)
Parmakla yenen kızlar 3 parmağı ne şekil yapıp egzersiz yapıyordunuz?
canım geçersin böyle ümitsizliğe düşersen beynine geçemem diye sinyaller gönderirsen geçemezsin zaten bu vajinusmusta beynimizin bize oynadığı bir oyun acıyacak diye bizi kandırıyor bak ben egzersiz yapmadan yendim beynime hükmettim acımayacak dedim sende öyle düşün ve 3 parmağıda al o acıyor dediğin yer yöndendir popoya doğru canım eğimli olcak unutma aşağı doğru ittir parmaklarını
yok cnm yönle alakalı değilyönle alakalı olsa takılır itemem ben itiyorum ama sanki vajina kenarında bi yer var orası acıyo batma gibi değil yönü öğrendim artık hiç zorlanmıyom yönde ama işte tek bi yer var orası acıyo başka yerde acımıyo parmaklarımın sol tarafa değdiği bi yer
canım tahriş mi ettin acaba
canım uzun zamandan sonra tekrar başladım daha 2. günüm tahriş olmuş olabilirmi ki çokta jelli yorum ne yapmalıyım sence bepanten kremi duymuştum ondan mı alsam
benim adet olma günüm 10 gün geçti,bugün kan tahlili verdim,yani zaten doktora gitcektim çünkğ kaslarım feci halde şişleniyodu.birazdan gidip sonuçları alıcam YA SONUÇ POZİTİF ÇIKARSA NE YAPCAM.
canım evet o kremden al belki tahriş olmuşsundur parmakla yapanların hijyene çok dikkat etmesi geerk al bakalım kremden ne olcak
neden canım istemiyomusun bebek
nasıl istemem belki bu sitede en çok ben istiyorumdur,zaten anasınıfı öğretmeniyim ve çocuk çok seviyorum.sadece doğum nasıl olurki yenmeden[/QUOTah canım ya korkma bence dua et hayırlısı olsun diye belkide öylesi daha hayırlıdır senin sorunu çözmeni sağlıyacaktır bence dua et bolca herşey bi şekilde oluyor hamilede olsan nasıl olsa bebek bi şekilde doğacak
alayım bari denemekte fayda var ay ne sorunlu bi süreç ya acıdıkça kasılıyorum daha çok acıyo
Bana da dua edin.öpüldünüz...................
ilahiii cecemmmmmmmmmmmmm güldürdün beniiicanım k bakma ya benim eşim bugün evdeydi az önce işe gitti oyüzden gelemedim buraya fena hasta olmuşum hastaneye gittik bi torba ilaçla geldim nefes alamıyorum boğaz ağrısından kolum kalkmıyo öksürük desen cigerler fırlıcak işte öyle sık sık girmeye çalış canım burdan uzaklaştıkça egzersiz işide uzuyo..
ayy ben vardım o an sitede şok oldummmmmmmmm gökçemm valla öyle demiştinn canım süperr ay ço ksevindim yaa hopeforrcum nerde oniye yazmıyo ya hamişimdiye bakıyım gökçem benide gör bari ruyanda canım yendiğimi gör ama yenmek yetmez bu işte prof. olarak görki öyle olayım hemencecik yeninceee
kızlar pc yoktu kaç gündür yazamadım. sayfalar çok olmuş okuyamadım. ama son sayfayı okudum.bi hamilemiz daha varmışberaber büyütürüz bende dün dr a gittim bebeğimin ilk fotoğrafını aldım nokta gibi bişey ya çok farklı bi duygu sonra durdum bi düşündüm ben annemi oluyorum dedim okadar sıkıntının ardından ya duygulanıyorum aklıma geldikçe kızlar pes etmeyin bu mutluluğu sizde yaşayın
benim adet olma günüm 10 gün geçti,bugün kan tahlili verdim,yani zaten doktora gitcektim çünkğ kaslarım feci halde şişleniyodu.birazdan gidip sonuçları alıcam YA SONUÇ POZİTİF ÇIKARSA NE YAPCAM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?