- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.481
iydir bacımmmmm sen nasılsın ne var ne yok durumlar nasıl:13:Merhaba arkadaslar uzun zamandir giremedim hepiniz umarim iyisinizdir
kızlar okuduğum aldığım bir habere göre berns bacımız gelin olmuşşşşşşşşş halaylar bernse gelsinnn
Eskilerden bi ben kaldımmmmm bide cecem galibaaaaaa;((((((kızlar okuduğum aldığım bir habere göre berns bacımız gelin olmuşşşşşşşşş halaylar bernse gelsinnn
selamlar elabcımmmmhoşgeldin gökçe nasılsın nerde kız duydun buraya yazmadı nereye yazdı gelin olduğunu
iydir bacımmmmm sen nasılsın ne var ne yok durumlar nasıl:13:
galiba :)heyecandan buraya yamayı unutmuş galiba o zaman çekelim bernsin halayını
ooo geçmiş olsun dikkat et bacımmmmiyidir bende evde dinleniyorum grip oldum gecti cok sukur
nasıl istemem belki bu sitede en çok ben istiyorumdur,zaten anasınıfı öğretmeniyim ve çocuk çok seviyorum.sadece doğum nasıl olurki yenmeden[/QUOTah canım ya korkma bence dua et hayırlısı olsun diye belkide öylesi daha hayırlıdır senin sorunu çözmeni sağlıyacaktır bence dua et bolca herşey bi şekilde oluyor hamilede olsan nasıl olsa bebek bi şekilde doğacak
galiba :)
ooo geçmiş olsun dikkat et bacımmmm
havalar mahvediyorrrr
valla hava bi sicak bi soguk insanin dengesini bozuyor sagol sende dikkat et
nasıl istemem belki bu sitede en çok ben istiyorumdur,zaten anasınıfı öğretmeniyim ve çocuk çok seviyorum.sadece doğum nasıl olurki yenmeden
arkadaşlar ben üye degildim ve aynı sorunu 6 aydır evliyim ve yaşıyordum kabullenemiyordum bu hastalığı bir türlü gitmediğim doktor kalmadı daha sonra ama benim çözümüm bu site ve sizler oldunuz burayı keşfedince benim gibi olanları gördüm ve dünyada tek olmadıgımı anladım:)burda tecrübelerini yazan arkadaşlar hep yön verdi bana ve dokunmaya bile korktugum oraya parmak egzersizlerine başladım gün gün ilerledim pes etmedim 10.gün oldu ve 3 parmak yapabildim ve 2. seferdir pe....s çalışmasında başarılı oldum şu an hiç bi problemim kalmadı ve bu sabah eşimle evlendgmzden beri ilk defa birbirimize gülümseyerek uyandık allah hepinizi bu dertten kurtarsın veeeee burdaki herkeze çoookkk teşekkür ediyorummmmm dualarım sizinle
kızlar okuduğum aldığım bir habere göre berns bacımız gelin olmuşşşşşşşşş halaylar bernse gelsinnn
fitil değilde travazol u mantar ve şaıntıda da veryolar....sonuç negatif
yumurtalıklarım iltihaplanmış onun için o kadar sancı veriyormuş bana.
gyno-lomexin diye fitil verdi ,travazol krem bide adet söktürücü hap,bu fitili aranızda kullanan var mı,iyide ben nasıl bu fitili kullanıcam ya
sonuç negatif
yumurtalıklarım iltihaplanmış onun için o kadar sancı veriyormuş bana.
gyno-lomexin diye fitil verdi ,travazol krem bide adet söktürücü hap,bu fitili aranızda kullanan var mı,iyide ben nasıl bu fitili kullanıcam ya
yapıya göre değişyorrrr ;=)adet söktürücüyü içsem acaba kaç gün sonra olurum bilen varmı,bide adetliyken fitil kullannabilir miyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?