Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl istemem belki bu sitede en çok ben istiyorumdur,zaten anasınıfı öğretmeniyim ve çocuk çok seviyorum.sadece doğum nasıl olurki yenmeden

canım benim inşallah en kısa sürede yeniceksin.rabbim isteyen herkese versin bebek.hepimiz burdan hamile kaldığımızıda duyururuz inşallah.

canım üye olmadan kendi kendine başarmışın tebrikler diyorummmmmm Allah başka sıkıntı dert vermesinnn...

kızlar okuduğum aldığım bir habere göre berns bacımız gelin olmuşşşşşşşşş halaylar bernse gelsinnn

şaşkınnnnnnn kızz heyecandan buraya değil hamile kalmak isteyen topiğine yazmışşşş ay ço ksevindimmmmmmmmmmmm canım yaa nasıl üzülüyordu nasıl yendi neler yaptı acep geldiğinde yazsın bakalımmmm onsuz halayınıda çekelimmmmmmmmmmmmm

iclalcim çok tebriklerrr üye olmadan takipçi olarak yenmek de ayrı başarı kutluyorum seni Allah başka dert vermesin
berns buraya yazmasan da tebrik ederim canımmmm kurtuldun sen deeee

sonuç negatif

yumurtalıklarım iltihaplanmış onun için o kadar sancı veriyormuş bana.
gyno-lomexin diye fitil verdi ,travazol krem bide adet söktürücü hap,bu fitili aranızda kullanan var mı,iyide ben nasıl bu fitili kullanıcam ya

fitil değilde travazol u mantar ve şaıntıda da veryolar.... geçmişolsun bacım bekle adet söktürücüyü bugun rezene karanfil at çay yap iç
eğer yarına gelmesse o adet söktürücüyü kullan derimmmm

adet söktürücüyü içsem acaba kaç gün sonra olurum bilen varmı,bide adetliyken fitil kullannabilir miyimki
yapıya göre değişyorrrr ;=)
ben bi kez kullandım 1.5gün sonra oldummmmmm ama ne olmaaaaaaa adeta parçalar gelir gibi olmuştu anamm anammmm.... sonra 3 ayda düzene girdi onun için bitki çayı iç olursun bugun yarın dedim....
ama dr a gitmişin jinekolog böyle dediyse ne ala ama aile hekimi ise pek sallamıyorum onları.... bakmadan konuşyolar......

ha adettliykendeee fitil kullanan duydum ben kullanmasamdaaa evet olyorrrrr... iğrenirsen eldivenleee itiveririsiniçineeee :) ne diyim bacım çok büyük geçmiş ola...
ayağnı sıcak belini sıkı ve sıcak tuttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…