Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kadın hastalıkları uzmanı..........

cecooooşşşş sen ne yaptın ayrıntılı rapor istiyorummmmnmmm

canım ben dün yataklara düştüm nerdeyse doktora gittik bi torba ilaçla eve geldim ne yemek ne bulaşık ne bişiy yastığımı bile kaldıramıyordum bugün düşün daha çok olmadı yataktan kalktım gece hiç uyuyamadım öksürükten ateşten fena üşütmüşümmmm biraz toparlanayım devam edicem inş. raporum bu kuzum kızma banaaaaasakınnn

sen ne dion bu işe????????

canım benim tam 23 gün gecikti defalarca tahliller testler yaptım negatif çıktı en sonunda 23.cü gün kadın uzmanına gittim bende ultrasona aldı ve temiz hiç bişiy yok dedi ben giderken kesin kist oluştu diye diye gittim ve meğer şu stresle gecikmiş işte regl im gittim bişiy yok temiz adet söktürücü verdi ve ben büyük bi mutlulukla geldim kist yokmuş ohhlar çeke çeke yani o mutlulukla beyin rahatladı ya adet söktürücüsüne gerek kalmadan sabah bi uyandım adet olmuşum şok oldum ilacı kullanmadan olduğum içinde ayrı bi sevindim ilaç öylece duruyor doktor bana kullanıcaksın kullandıktan sonra 10 gün içinde adet olman gerek demişti neyseki kullanmadım birde benim adet söktürücüm 6 günlük kullanımlıktı bence sende kullanma şimdilik bikaç gün verdiği ilaçları kullan gerektiği gibi adet söktürücü bi kaç gün daha bekleyebilir derim gökçenin dediği gibi birşeyler içebilirsin canım sana kalmış çokkk geçmişşş olsunnnnnnnn canım benim...

Son düzenleme:
kızlar okeyin su bazlı kayganlaştırıcı aldımda çilekli olanı yanma yapıyo sizdede öle olmuşmuydu ya bide yapış yapış hepsi mi böle bunların ben yanlş bişi mi aldım yoksa?

egzersiz yaptım yine az önce artık yönü iyice öğrendim orta parmakla iyice alşmak için yine onu denedim ama bir sefer tamamına soktuğum halde bu sefer bir boğum ancak itebildim neden gitmiyo devamı acaba

kızlar ben kafaya koydum sadece parmakla başaracam bunu hiç kaçarı yok ahanda şimdi gidip yine egzersiz yapacam iyice alışayım hafta sonuda inşallah allahım nşallah denicem yönü öğrenmek bile bunu başaracağıma inanmamı sağlıyo önceden dik itmeler yüzünden ne kadar canım yanmıştı ama artık yönü öğrendim hatta üsteyken başarabilmek için çömerek parmağımı deniyorum p.... gibi düşünerek o zaman rahatça itebileyim diye bu arada seher vakti yendimi acaba yazacaktı ?

yok canım gelmedi daha sehervakti ve jele gelince ben ultrason jeli kullandım hep diğer jeller konusunda bir fikrim yok süper gidiyorsun aynen öyle ol canım inş. hafta sonuna beraber yenmiş oluruz nefes vererek ıkınmak çok önemli ben nefes vermediğim zaman ıkınsam bile gitmiyodu ama nefesi veriyordum ağızdan bi ıkınıyodum aynı anda şakk diye gidiyordu gözlerime inanamadım canım öyle dene nefes + ıkınmak çok önemli gider yani emin ol hadi Allah yardımcın olsun... ha parmakla yenmişin ha aparat hiç farketmez herşey kafada biter..

Ben ki hopefor;

İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı… şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!

Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım… Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim… bir bebeğim olacak geçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla…

Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile… ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde… gördüğünüz gibi bizler direndik… kararlı olduk… azmettik… ertelemedik… ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz… bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım… gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız…

Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin… ertelemeyin… umutsuzluğa kapılmayın… eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız… hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin…

Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum…
Hepinizi öpüyorum

gökçe sana inanmıyorum ağzım açık gözlerim faltaşı gibi açıldı valla bacım sen ne manyak bişeysin inanmıyorum yaaaa canımsın benim en kısa zamanda konuşmak istiyorum bu konuyu inşaallah karşılaşabiliriz gökçeeeem sen de çok kıymetlisin benim için

ayaklarını yere basabilirsin güzel anne inşallah bebişini kucağına aldığında sevinç gözyaşlarını da paylaşırsın bizle
arkadaşlar hopefor umuz anlatmış herşeyi, gerçekten vajiyi yendiğinin sabahı başka bi sabaha gözünü açıyor insan ... inşallahh hepiniz yenersiniz, o duyguyu tadarsınız

canım çook tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. annelik harika bir duygu, vajiliyken hamile kaldım üstünden tam 9 yıl geçti. inş. bunu yenip tekrar anne olurum çok istiyorumm. Allahım herkese bu duyguyu tattırsın.

yaseminim amin canım amiin, inşaallah onu da paylaşmayı nasib etsin rabbim

sağolasın canım amin inşaallah sen şanslıymışsın bizden bu mutlulğu vajiden daha önce tattın ama bu seni durdurmasın ondan da alacağın tadlar var

kızlar çıkmak zorundayım docam geliyor
bugün çok koşturdum bu saate kadar giremedim çünkü evde değildim fırsat bu fırsat diyip docam gelene kadar döktüm içimi
hep dediğim gibi
güzel haberler almak ve vermek üzre ben sözümü tuttum Allah ın izniyle sıra sizde
hepinizi öpüyorum

Güzel bir haber var mı acaba diye girdim az önce, güzelden de öte harika bir haber okudum :)) tebrik ederim canım, Allah meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar ya k.bakmayın burayı çok ihmal ediyorum ama inanın çok yoğunum bu ara birde pc sıkıntım varya insanın anne olacağını bilmesi çok farklı bi duygu.yasemininde dediği gibi yendikten sonraki sabah bi başka sabaha uyanıyo insan.birde okadar sıkıntının üstünü bi melek geliyor ve herşeyi unutturuyo sanki hiçbişey yaşanmamış gibi oluyosabredin çabalayın pes etmeyin ertelemeyin...seviniyorum kendim ve benim gibi bi melek dünyaya getirecekler için,üzülüyorum burda sizi düşündükçe kahroluyorum.sizde yenmelisiniz inanın zor değil.bakın hopeför 6 yıl sonra yendi ve anne olmaya hazırlanıyo bu arada gelinlerimiz varmış onlar için halaylarını çekeyimtekrar tebrik ederim .....birde hopeför Ayberk ece eğer isterseniz bende hangi ay hangi surelerin okununca çocuğa ii geleceğine dair bişeyler var veya hangi sureyi okuyunca ne olduğu falan.isterseniz gönderebilirim sizede özelden

evet canım haklısın, bundan sonra durmam artık durduğum yeter :)) hergün aksatmadan yapıyorum egzersizlerimi. evet şanslıydım ama hamilelik ve sonrası bu süreci dahada uzattı. iyice saldım kendimi. ama hep diyorum kızım bana o en zor günlerimde rabbimden bana hediye gibi geldi. evlilik yıldönümüm mayısta, o zamana kadar bitirmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayy canlariim benimmm cokk tekekur ederimmm yaa begnen yardımcı olan destek wern herkese cooooookkkk teskurrlerrrr bazen karıstırıyorum yazıcam yeri kızlar kusuruma bakmayın 1 ay oldu buraya katılalı ama sizin sayenizdeee hepinizi opuyorummm halayımı cekenlerede tesekurrrr

bizde yeni gelin ortalarda yok diyoduk anlat bakalım nasıl bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…