- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.501
yapıya göre değişyorrrr ;=)
ben bi kez kullandım 1.5gün sonra oldummmmmm ama ne olmaaaaaaa adeta parçalar gelir gibi olmuştu anamm anammmm.... sonra 3 ayda düzene girdi onun için bitki çayı iç olursun bugun yarın dedim....
ama dr a gitmişin jinekolog böyle dediyse ne ala ama aile hekimi ise pek sallamıyorum onları.... bakmadan konuşyolar......
ha adettliykendeee fitil kullanan duydum ben kullanmasamdaaa evet olyorrrrr... iğrenirsen eldivenleee itiveririsiniçineeee :) ne diyim bacım çok büyük geçmiş ola...
ayağnı sıcak belini sıkı ve sıcak tuttttttttt
kullan bakalımmmmmkadın hastalıkları uzmanı..........
cecooooşşşş sen ne yaptın ayrıntılı rapor istiyorummmmnmmm
sen ne dion bu işe????????
kızlar ben kafaya koydum sadece parmakla başaracam bunu hiç kaçarı yok ahanda şimdi gidip yine egzersiz yapacam iyice alışayım hafta sonuda inşallah allahım nşallah denicem yönü öğrenmek bile bunu başaracağıma inanmamı sağlıyo önceden dik itmeler yüzünden ne kadar canım yanmıştı ama artık yönü öğrendim hatta üsteyken başarabilmek için çömerek parmağımı deniyorum p.... gibi düşünerek o zaman rahatça itebileyim diye bu arada seher vakti yendimi acaba yazacaktı ?
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde gördüğünüz gibi bizler direndik kararlı olduk azmettik ertelemedik ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin ertelemeyin umutsuzluğa kapılmayın eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum
Hepinizi öpüyorum
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı… şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım… Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim… bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla…
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile… ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde… gördüğünüz gibi bizler direndik… kararlı olduk… azmettik… ertelemedik… ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz… bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım… gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız…
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin… ertelemeyin… umutsuzluğa kapılmayın… eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız… hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin…
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum…
Hepinizi öpüyorum
ayaklarını yere basabilirsin güzel anneinşallah bebişini kucağına aldığında sevinç gözyaşlarını da paylaşırsın bizle
arkadaşlar hopefor umuz anlatmış herşeyi, gerçekten vajiyi yendiğinin sabahı başka bi sabaha gözünü açıyor insan ... inşallahh hepiniz yenersiniz, o duyguyu tadarsınız
canım çook tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. annelik harika bir duygu, vajiliyken hamile kaldım üstünden tam 9 yıl geçti. inş. bunu yenip tekrar anne olurum çok istiyorumm. Allahım herkese bu duyguyu tattırsın.
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde gördüğünüz gibi bizler direndik kararlı olduk azmettik ertelemedik ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin ertelemeyin umutsuzluğa kapılmayın eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum
Hepinizi öpüyorum
yaseminim amin canım amiin, inşaallah onu da paylaşmayı nasib etsin rabbim
sağolasın canım amin inşaallahsen şanslıymışsın bizden bu mutlulğu vajiden daha önce tattın ama bu seni durdurmasın ondan da alacağın tadlar var
ayy canlariim benimmm cokk tekekur ederimmm yaa begnen yardımcı olan destek wern herkese cooooookkkk teskurrlerrrr bazen karıstırıyorum yazıcam yeri kızlar kusuruma bakmayın 1 ay oldu buraya katılalı ama sizin sayenizdeee hepinizi opuyorummm halayımı cekenlerede tesekurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?