- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.521
bizde yeni gelin ortalarda yok diyodukanlat bakalım nasıl bi his
yasemincim wala hıc hıssetmedim bilee cnm mum egzersisinden sonra hemen denedim oldu nerdeyse alıcaktım cnm ya mutluym ya cok ama bıse sorcam sana
ayy canlariim benimmm cokk tekekur ederimmm yaa begnen yardımcı olan destek wern herkese cooooookkkk teskurrlerrrr bazen karıstırıyorum yazıcam yeri kızlar kusuruma bakmayın 1 ay oldu buraya katılalı ama sizin sayenizdeee hepinizi opuyorummm halayımı cekenlerede tesekurrrr
anlayabiliyorumsor canımm:26:
ya bızım olduktan sonra esim bosldı benbisure yatımm cogu akıp gıtıı bu herkeste olan bisemi yksa bndemi bide abdest aldktan sonra bile geli acba abdesimiz sayılıyomu yani gusul
canım, normal bişey vajinamız dışarı püskürtüyor hepsi içine akmaz zaten onu bekleme. dışarı akması normal yaniabdestin de kabul olur bence ama bilen birine sorsan iyi olur pek bilgim yok bu konuda
çok tebrik ederim canım ne güzel kurtulmuşsun, darısı bizim başımıza en kısa zamanda inş. mutluluğun daim olsun..
saol canım ya bende ole dusundum dıger soruyu tekrer bilen birine sorarım bırazdan gorumcem gelir onaa sorarim ama sınlede sohbet etmek ıstıyorumm yaaa gece acıkmısn cnm misafir anca giderdfe
bugün değilim canım eşim 10da falan gelir yemek yeriz daha da giremem nete:26: mesaj kutun dolu galiba temizlersen mesaj atıcam sana
cnm hamileymişin çok sevindim tebrik edemedim senii çokkkkkkkk tebrik ederim inş sag saglim kucagına alırsınnkızlar çıkmak zorundayım docam geliyor
bugün çok koşturdum bu saate kadar giremedim çünkü evde değildim fırsat bu fırsat diyip docam gelene kadar döktüm içimi
hep dediğim gibi
güzel haberler almak ve vermek üzreben sözümü tuttum Allah ın izniyle sıra sizde
hepinizi öpüyorum
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı… şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım… Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim… bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla…
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile… ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde… gördüğünüz gibi bizler direndik… kararlı olduk… azmettik… ertelemedik… ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz… bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım… gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız…
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin… ertelemeyin… umutsuzluğa kapılmayın… eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız… hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin…
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum…
Hepinizi öpüyorum
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...[/Q
8 mart kadınlar gününe bir gelin daha yetiştirdikkkk:)))))6 mart 2013 çarşambaya imzasını atan taze gelinnnnn senii kocamaaaannnn tebrik ediyorummmm....Rabbim başka dert vermesinnnn halaya yetiştiğim yerdennn hayde kızlarrrr
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?