Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok tebrik ederim canım ne güzel kurtulmuşsun, darısı bizim başımıza en kısa zamanda inş. mutluluğun daim olsun..

ya bızım olduktan sonra esim bosldı benbisure yatımm cogu akıp gıtıı bu herkeste olan bisemi yksa bndemi bide abdest aldktan sonra bile geli acba abdesimiz sayılıyomu yani gusul

canım, normal bişey vajinamız dışarı püskürtüyor hepsi içine akmaz zaten onu bekleme. dışarı akması normal yani abdestin de kabul olur bence ama bilen birine sorsan iyi olur pek bilgim yok bu konuda

canım, normal bişey vajinamız dışarı püskürtüyor hepsi içine akmaz zaten onu bekleme. dışarı akması normal yani abdestin de kabul olur bence ama bilen birine sorsan iyi olur pek bilgim yok bu konuda

saol canım ya bende ole dusundum dıger soruyu tekrer bilen birine sorarım bırazdan gorumcem gelir onaa sorarim ama sınlede sohbet etmek ıstıyorumm yaaa gece acıkmısn cnm misafir anca giderdfe

saol canım ya bende ole dusundum dıger soruyu tekrer bilen birine sorarım bırazdan gorumcem gelir onaa sorarim ama sınlede sohbet etmek ıstıyorumm yaaa gece acıkmısn cnm misafir anca giderdfe

bugün değilim canım eşim 10da falan gelir yemek yeriz daha da giremem nete:26: mesaj kutun dolu galiba temizlersen mesaj atıcam sana

kızlar slm nasılsınız bakalım bi kaç gündür giremedim nete bakalım neler yapıyosunuz herkes ne durumdaaa hadi bakalım vajinismus lu kimse kalmasınnn

cnm hamileymişin çok sevindim tebrik edemedim senii çokkkkkkkk tebrik ederim inş sag saglim kucagına alırsınn

hopeforumm çiçeği burnunda anne adayımm:)))ne güzel yazmışsınnn ne güzel ifade etmişsinnn....sana harfi harfine katılıyorumm...ve senin aracılığınla her nekadar onlarla paylaşamadan kaybetsemde miniğimi azimli olmaları için bişeyler yazmak istiyorumm...kızlar 2012 ekim de vajiden gelinliğe terfi ettimmm:))sonra biraz alışma dönemii ve 1buçuk yıllık vajiden kurtulmuş ve bebek özlemi çeken biri olarak anneliğe terfi ettimmm(Bunada karar verdik istedik Rabbim verdi) ama başarılı olamadık kimyasal olarak bitti her nekadar kısa süreli tatsamda bu duyguyu tadı damağımda kaldı o ayrı:))))sizinle paylaşamama sebebim de aslında ,öğrenmemle kaybetmem 10 içinde olduğu içindi ve korkularla geçen dönemdi...vajiyi yenmeye karar verdiğiniz gün emin olun herşeye bir adım yakınsınız....o sizin için bir engel yada hayatınızı kabusa çeviren bi canavar olmamalı:))biraz uzak kalsamda bu topikten aklım gönlüm hep burda...hala ilk girdiğim gün kadar yenenleri görünce seviniyorummmkafanızdaki bütün olumsuzlukları silin.........ve burda yardım için size söylenenlerle beraber başarı hikayelerini okuyun çünkü hepimiz imkansız diye bu sitede medet umarken şimdi bukadarmıymış diye geçen yıllara hayıflanıyoruz...kendinize kısa süre zaman ayırın yarım saat bile olsa söylenenleri uygulayınnn doktorlar 2000 ile 5000 tl istiyor burda bedava hatta öneri alana dostluk bedava:))))kendinizi şartlamayın bugün hiç egzersiz yapamazsınız vajiye dokunamazsınız bile ama ertesi gün bi bakarsınız kaç egzersiz birden yapıyosunuz...TEK ÇÖZÜMM KARAR VERİN....EGZERSİZLERİ AKSATMAYINNN VE KENDİNİZE YETER ARTIK BİTTTİNNNN SEN VAJİ DİYE DESTEK VERİNNN....SİZ VAJİDEN KORKMAYINN ÜSTÜNE GİDİN BAŞARACAKSINIZ.....Tanıştığım tanışamadığım herkese en kısa zamanda kurtulması için ''Rabbim sen onları bu dertten kurtar başka dert verme'' diyerekkk sizi Allaha ve sonrada yardımcı koçlarınıza emanet ediyorummm esen kalınnn

Şimdiii bittiii dağılınnnnn DOĞRU EGZERSİZEEE

canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...

vvvaaaayyyyy canım benim çok sevindim helal olsun arkadaşım hayırlı olsun

canımda halay çekmek istiyordu çok iyi oldu alllah bşka dert vermesin

bana ne oluyosa YETİŞTİRDİK demişim

Allah yetiştirenlerden razı olsunnn bir kişinin daha bu illetten kurtulmasına vesile olan herkese teşekkürlerimi sunarımmm..saygılarrrr

başta hepinmize tekrar teşekkür ediyorum...nasıl yendiğime gelince valla bende anlamadım nasıl olduğunu ne acı ne baskı hissettim hiçbirşey yoktu bende her zaman ki gibi aparat egzersizi yapıyordum eşim yanıma geldi deneyelim dedim bir anda oldu yani tamamını aldım içime biraz da git gel yaptık hiç acı felan yok hatta kan felaanda gelmedi ben bile suan şaşkınım aslında vajiyi yenenlerin bir sloganı varya BEN BİLE YAPTIYSAM HERKEZ YAPAR evet gerçekten öle ben ki çok korkuyordum kendimi kasıyordum.ama korkulacak hiç birşey yokmuş inanın bana3,5 yılım boşa gitmiş

ne bereketli günmüşşş şükürler olsun Allaha çokkk tebrik ederim canımmmm kurtuldunn artık normal bi hayatın olucak Allahın izniyle , Allah kötü gün göstermesin bi daha

Canımmmmm çok tebrik ediyorum Rabb'im başka dert keder vermesinnnnn
:64

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…