- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.541
başta hepinmize tekrar teşekkür ediyorum...nasıl yendiğime gelince valla bende anlamadım nasıl olduğunu ne acı ne baskı hissettim hiçbirşey yoktu bende her zaman ki gibi aparat egzersizi yapıyordum eşim yanıma geldi deneyelim dedim bir anda oldu yani tamamını aldım içime biraz da git gel yaptık hiç acı felan yok hatta kan felaanda gelmedi ben bile suan şaşkınım aslında vajiyi yenenlerin bir sloganı varya BEN BİLE YAPTIYSAM HERKEZ YAPAR evet gerçekten öle ben ki çok korkuyordum kendimi kasıyordum.ama korkulacak hiç birşey yokmuş inanın bana3,5 yılım boşa gitmiş
ayy canlariim benimmm cokk tekekur ederimmm yaa begnen yardımcı olan destek wern herkese cooooookkkk teskurrlerrrr bazen karıstırıyorum yazıcam yeri kızlar kusuruma bakmayın 1 ay oldu buraya katılalı ama sizin sayenizdeee hepinizi opuyorummm halayımı cekenlerede tesekurrrr
canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah sen hangi aşamadaydın yani mum da 10 cm falan mı[/QUO
sağol canım inşallah en kısa zamanda sizde kurtulursunuz ...canım ben iki üç kere parmak denedim baktım parmakla olacak gibi değğil mum aparatına geçtim kendime iki aparat yaptım biri ince 8 cm diğeri 12 cm önce 8cm lik egzersizi yapıyorum daha sonra 12cm lik aparatı alıyordum ve evde çocuğum olduğu için düzenlide çalışamadım sadece çocuk uyuduktan sonra oda yarım saat bile süürmüyordu yani bacım 12cmlik aparatla yenim inşallah sizde kurtulursunuz dularım hep sizinle...
canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah sen hangi aşamadaydın yani mum da 10 cm falan mı[/QUO
sağol canım inşallah en kısa zamanda sizde kurtulursunuz ...canım ben iki üç kere parmak denedim baktım parmakla olacak gibi değğil mum aparatına geçtim kendime iki aparat yaptım biri ince 8 cm diğeri 12 cm önce 8cm lik egzersizi yapıyorum daha sonra 12cm lik aparatı alıyordum ve evde çocuğum olduğu için düzenlide çalışamadım sadece çocuk uyuduktan sonra oda yarım saat bile süürmüyordu yani bacım 12cmlik aparatla yenim inşallah sizde kurtulursunuz dularım hep sizinle...
Tebrikler canım çok şükür bir kişi daha kurtuldu. Bundan sonra her şey çok güzel olur senin için umarımmm. Ben de şimdi 12 cm aparat denemesi yapıyorum. Önceki gün 11 yaptım bugün de 12 ye geçiym dedim ama olmadı 11 de olmadıkendimi mi kastım yine anlamadım. Biraz da moralim bozuk ondan da olabilir. 12 cm le ne kadar süre denedin? Ben hala yön sorunu yaşıyorum takılıyorum biyerlere. Daha ayrıntılı anlatır mısın hangi pozisyonda yendiğini falan
Kızlar yendikten sonra 2. Denemelerinizde sıkıntı oluyo mu? Ben aparatı bi gün alırken diğer gün alamayabiliyorum. P......te böyle sorunlar olmaz dimi??
Tebrikler canım çok şükür bir kişi daha kurtuldu. Bundan sonra her şey çok güzel olur senin için umarımmm. Ben de şimdi 12 cm aparat denemesi yapıyorum. Önceki gün 11 yaptım bugün de 12 ye geçiym dedim ama olmadı 11 de olmadıkendimi mi kastım yine anlamadım. Biraz da moralim bozuk ondan da olabilir. 12 cm le ne kadar süre denedin? Ben hala yön sorunu yaşıyorum takılıyorum biyerlere. Daha ayrıntılı anlatır mısın hangi pozisyonda yendiğini falan[/QUOT
canım kendini hiç kasma inanki korkulacak bişey yok.ben çalışmalarımı doğru düzgün yapamadım kızım var evde.hep yarım yamalak çalıştım eşim bana martın 15 ne kadar süre vermişti ama buğun yendim çok şükür 12 cm le sadece 2 3 gün çalıştım oda 5 10 dakika bişey yön sorununda da hep popo yönüne doğru yaptım nefes alıp verirken mumu yittim içimde biraz dürüyordu çıkartıyordum yani girip çıkarttım öle ben altta yendim yatak ucuna biraz geldim hiç kasmamaya çalıştım kendimi ya nasıl olduğunu ben bile anlamadım eşime sürekli sordum oldumu girdimi diye olda olsu dedi böle inşallah kurtulursun
arkadaslar gerçekten korkulacak birşey yok kendinizi kasmayın,korkmayın gerisi kendiliğinden oluyo siz olmasaydınız ben başaramazdım allah sizden razı olsun...
aynen bende dokunamıyodum bile ama ilk seansta çubuk girince başka bi dünya keşfetmiş gibi oldum sen hangi şehirdesin
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde gördüğünüz gibi bizler direndik kararlı olduk azmettik ertelemedik ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin ertelemeyin umutsuzluğa kapılmayın eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum
Hepinizi öpüyorum
canım ecrincimmm seni hep gözlerim arıyordu dedim heralde dinleniyordur giremiyordur ama kimyasal falan demişsin canım onu anlamadım ben şimdi hamiş değilmisinhopeforumm çiçeği burnunda anne adayımm:)))ne güzel yazmışsınnn ne güzel ifade etmişsinnn....sana harfi harfine katılıyorumm...ve senin aracılığınla her nekadar onlarla paylaşamadan kaybetsemde miniğimi azimli olmaları için bişeyler yazmak istiyorumm...kızlar 2012 ekim de vajiden gelinliğe terfi ettimmm:))sonra biraz alışma dönemii ve 1buçuk yıllık vajiden kurtulmuş ve bebek özlemi çeken biri olarak anneliğe terfi ettimmm(Bunada karar verdik istedik Rabbim verdi) ama başarılı olamadık kimyasal olarak bitti her nekadar kısa süreli tatsamda bu duyguyu tadı damağımda kaldı o ayrı:))))sizinle paylaşamama sebebim de aslında ,öğrenmemle kaybetmem 10 içinde olduğu içindi ve korkularla geçen dönemdi...vajiyi yenmeye karar verdiğiniz gün emin olun herşeye bir adım yakınsınız....o sizin için bir engel yada hayatınızı kabusa çeviren bi canavar olmamalı:))biraz uzak kalsamda bu topikten aklım gönlüm hep burda...hala ilk girdiğim gün kadar yenenleri görünce seviniyorummmkafanızdaki bütün olumsuzlukları silin.........ve burda yardım için size söylenenlerle beraber başarı hikayelerini okuyun çünkü hepimiz imkansız diye bu sitede medet umarken şimdi bukadarmıymış diye geçen yıllara hayıflanıyoruz...kendinize kısa süre zaman ayırın yarım saat bile olsa söylenenleri uygulayınnn doktorlar 2000 ile 5000 tl istiyor burda bedava hatta öneri alana dostluk bedava:))))kendinizi şartlamayın bugün hiç egzersiz yapamazsınız vajiye dokunamazsınız bile ama ertesi gün bi bakarsınız kaç egzersiz birden yapıyosunuz...TEK ÇÖZÜMM KARAR VERİN....EGZERSİZLERİ AKSATMAYINNN VE KENDİNİZE YETER ARTIK BİTTTİNNNN SEN VAJİ DİYE DESTEK VERİNNN....SİZ VAJİDEN KORKMAYINN ÜSTÜNE GİDİN BAŞARACAKSINIZ.....Tanıştığım tanışamadığım herkese en kısa zamanda kurtulması için ''Rabbim sen onları bu dertten kurtar başka dert verme'' diyerekkk sizi Allaha ve sonrada yardımcı koçlarınıza emanet ediyorummm esen kalınnn
Şimdiii bittiii dağılınnnnn DOĞRU EGZERSİZEEE
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
canım, aparatı alamadığım günler oldu benim deama penis tamamen farklı bi olay.. penis aparattan daha kolay diyebilirim sana
Tebrikler canım çok şükür bir kişi daha kurtuldu. Bundan sonra her şey çok güzel olur senin için umarımmm. Ben de şimdi 12 cm aparat denemesi yapıyorum. Önceki gün 11 yaptım bugün de 12 ye geçiym dedim ama olmadı 11 de olmadıkendimi mi kastım yine anlamadım. Biraz da moralim bozuk ondan da olabilir. 12 cm le ne kadar süre denedin? Ben hala yön sorunu yaşıyorum takılıyorum biyerlere. Daha ayrıntılı anlatır mısın hangi pozisyonda yendiğini falan[/QUOT
canım kendini hiç kasma inanki korkulacak bişey yok.ben çalışmalarımı doğru düzgün yapamadım kızım var evde.hep yarım yamalak çalıştım eşim bana martın 15 ne kadar süre vermişti ama buğun yendim çok şükür 12 cm le sadece 2 3 gün çalıştım oda 5 10 dakika bişey yön sorununda da hep popo yönüne doğru yaptım nefes alıp verirken mumu yittim içimde biraz dürüyordu çıkartıyordum yani girip çıkarttım öle ben altta yendim yatak ucuna biraz geldim hiç kasmamaya çalıştım kendimi ya nasıl olduğunu ben bile anlamadım eşime sürekli sordum oldumu girdimi diye olda olsu dedi böle inşallah kurtulursun
arkadaslar gerçekten korkulacak birşey yok kendinizi kasmayın,korkmayın gerisi kendiliğinden oluyo siz olmasaydınız ben başaramazdım allah sizden razı olsun...
Tamam canım yüreklendirdin beni inşallah darısı başıma ve bekleyen herkese( çok teşekkürler tekrar tebrikler Allah en kısa zamanda da bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...:)
İyi akşamlar herekese, ben hergün geriye gidiyorum gecen hafta parmak kalınlığında mumu alabiliyordum, 2 gun egzersiz yapamadım son 2 gündür kulak çöpünü geçemiyorumSizede oldumu böyle hiç ?
hopeforummm yeni annecikk hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. sağsağlim inan çok sevindim çokk duygulandımmmmmm
canım ecrincimmm seni hep gözlerim arıyordu dedim heralde dinleniyordur giremiyordur ama kimyasal falan demişsin canım onu anlamadım ben şimdi hamiş değilmisinyoksa benmi yanlış anladım ay inş. eski konudan bahsetmişindir inş. bir sorun yoktur canım...
veeee omrunnnnnnnnnnnnnnnn işte bu haber benim gözlerimi doldurdu canımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inan haberi okur okumaz bi bağırdımki sorma eşim ne oluyo falan dedi, eğer birazcık söylediklerim seni hareketlendirdiyse ne mutlu bana e bende sendne ne isticem tabiki dua aklundan beni ve diğer vajili arkadaşlarımızı geçirerek duanı eksik etme bayıldım bu habere yaa bayıldımmmm inanılmaz sevindimmmm inş. benimde yenmem yakındır Yarabbim sen duy sesimi canım benimm büyük zevkle halayını çekiyorummmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Rabbim başka dert vermesin inş...
suan inanilmaz mutsuzum. artik napacagimi sasirmis durumdayim. hergün yaptigim egzersizlere ragmen hala basarisizlikla sonuclaniyor penis denemeleri. oturup aglayacak halim bile yok. o kadar biktim ki.
esim diyor bence büyük bir yol kat ettin eskiden dokundurmazdin, simdi aliyorsun deniyorsun diyor. o da teselli etmek icin söylüyor belli ki bikti denemelerden. halbu ki 1 aydir es denemesi yapmamistik ben kendimi hazir hissetinceye kadar egzersiz yapiyordum.
degil parmak kulak cöpü falan hicbisey alamaz diyen ben simdi koca mumlari aliyorum ama penis hala hüsran, neden peki ya neden?
cok fazla rahatsiz oluyorum.alta zaten gecemiyorum cok korkunc geliyor bana. üstte biraz daha rahat olmaya calisiyorum ama bacaklarim ister istemez kasiliyor, egzersizdeki gibi rahatca hareket ettiremiyorum. bide mumu kendim yukari dogru yerlestiriyordum. ama peniste öyle olmadigini gördüm. onu yukari dogru ittiremiyorum ki. mecbur üstüne oturmam gerekiyor. ama üstüne oturamiyorum. mum da daha kolay sanki.
bu iki farkli seyden hic kimse bahsetmemisti. herkes bir bir yendi, oturup kalktilar ama ben yapamiyorum. artik inancim da kalmadi. ilk kez bu kadar ümitsiz konusuyorum. o kadar yoruldum:2:
canım tebrik ederim, kurtulmuşsun bu yükten çok şükür. mutluluğun daim olsun. rabbim bizlerede yaşatır en kısa zamanda inş. yenenleri gördükçe insan daha çok gaza geliyor.
teşekkür ederim canım inş.kurtulursun inanırmısın benim hiç yapacagım aklıma gelmezdi en sonun da burayı buldum arkadasların yazdıklarını okuyunca gaza geldimokudukça mutlu oldum egzersiz yaptım ve mutlu son.
canım eğzersizlerinizi hiç bırakmayın sürekli yapın inanın ki basaracaksınız dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?