Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah sen hangi aşamadaydın yani mum da 10 cm falan mı

Bitti gitti artık canım benim ne güzel yeni gelinlerimiz var çok mutluyum bugünnnnnn 64: 64: :64

Son düzenleme:

Kızlar yendikten sonra 2. Denemelerinizde sıkıntı oluyo mu? Ben aparatı bi gün alırken diğer gün alamayabiliyorum. P......te böyle sorunlar olmaz dimi??

Kızlar yendikten sonra 2. Denemelerinizde sıkıntı oluyo mu? Ben aparatı bi gün alırken diğer gün alamayabiliyorum. P......te böyle sorunlar olmaz dimi??

canım, aparatı alamadığım günler oldu benim de ama penis tamamen farklı bi olay.. penis aparattan daha kolay diyebilirim sana

İyi akşamlar herekese, ben hergün geriye gidiyorum gecen hafta parmak kalınlığında mumu alabiliyordum, 2 gun egzersiz yapamadım son 2 gündür kulak çöpünü geçemiyorum😭Sizede oldumu böyle hiç ?

hopeforummm yeni annecikk hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. sağsağlim inan çok sevindim çokk duygulandımmmmmm

canım ecrincimmm seni hep gözlerim arıyordu dedim heralde dinleniyordur giremiyordur ama kimyasal falan demişsin canım onu anlamadım ben şimdi hamiş değilmisin yoksa benmi yanlış anladım ay inş. eski konudan bahsetmişindir inş. bir sorun yoktur canım...

veeee omrunnnnnnnnnnnnnnnn işte bu haber benim gözlerimi doldurdu canımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inan haberi okur okumaz bi bağırdımki sorma eşim ne oluyo falan dedi, eğer birazcık söylediklerim seni hareketlendirdiyse ne mutlu bana e bende sendne ne isticem tabiki dua aklundan beni ve diğer vajili arkadaşlarımızı geçirerek duanı eksik etme bayıldım bu habere yaa bayıldımmmm inanılmaz sevindimmmm inş. benimde yenmem yakındır Yarabbim sen duy sesimi canım benimm büyük zevkle halayını çekiyorummmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Rabbim başka dert vermesin inş...

İyi akşamlar herekese, ben hergün geriye gidiyorum gecen hafta parmak kalınlığında mumu alabiliyordum, 2 gun egzersiz yapamadım son 2 gündür kulak çöpünü geçemiyorumSizede oldumu böyle hiç ?

Evet canım ben 1 gün ara verdim geriledim ama bi de psikolojik boyut var sanırım. Dedim şimdi gerilemiş miyimdir yapabilecek miyim acaba diye ve yapamadım. Olumlu başlamak lazım yani.. Ama ikinci denememizde olur inşallah çünkü geçen gün yine aynı şeyi yaşamıştım diğer gün düzeldi endişelenmeyelim yapıcaz inşallah:)

suan inanilmaz mutsuzum. artik napacagimi sasirmis durumdayim. hergün yaptigim egzersizlere ragmen hala basarisizlikla sonuclaniyor penis denemeleri. oturup aglayacak halim bile yok. o kadar biktim ki.
esim diyor bence büyük bir yol kat ettin eskiden dokundurmazdin, simdi aliyorsun deniyorsun diyor. o da teselli etmek icin söylüyor belli ki bikti denemelerden. halbu ki 1 aydir es denemesi yapmamistik ben kendimi hazir hissetinceye kadar egzersiz yapiyordum.
degil parmak kulak cöpü falan hicbisey alamaz diyen ben simdi koca mumlari aliyorum ama penis hala hüsran, neden peki ya neden?

cok fazla rahatsiz oluyorum.alta zaten gecemiyorum cok korkunc geliyor bana. üstte biraz daha rahat olmaya calisiyorum ama bacaklarim ister istemez kasiliyor, egzersizdeki gibi rahatca hareket ettiremiyorum. bide mumu kendim yukari dogru yerlestiriyordum. ama peniste öyle olmadigini gördüm. onu yukari dogru ittiremiyorum ki. mecbur üstüne oturmam gerekiyor. ama üstüne oturamiyorum. mum da daha kolay sanki.
bu iki farkli seyden hic kimse bahsetmemisti. herkes bir bir yendi, oturup kalktilar ama ben yapamiyorum. artik inancim da kalmadi. ilk kez bu kadar ümitsiz konusuyorum. o kadar yoruldum:2:

Ya bu yön sorunum neden bitmiyo her seferinde yanlış yere mi gidiyorum korkusuyla acı çekiyorum(( düz yatıp tavana bakarak egzersiz yapıyorum altıma yastık falan koymuyorum. Bu pozisyonda takılınca kalıyorum nerden devam edicem bazen şansa buluyorum bazen takılıp kalıyorum

canım tebrik ederim, kurtulmuşsun bu yükten çok şükür. mutluluğun daim olsun. rabbim bizlerede yaşatır en kısa zamanda inş. yenenleri gördükçe insan daha çok gaza geliyor.

canım cecemciğim inşallah canım en kısa zamanda kurtulursun dualarım hep sizinle canımmm hiç korkulacak bişey yokmuş inan bana...ben nasıl olduğunu bile anlamadım eşime soruyorum girdimi diye evet diyo ama ben içimde çok fazla bişey hissetmiyorum inanamadım girdiğine ne acı ne yanma nede baskı vardı hiçbirşey yok canım inşallah hemen yenersin inanırmısın çok farklı bir duyguymuş bu ya....benim güzel günler yarından itibaren baslıyor inşallah sende en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın canımmm öptüm seni...

sehervakti canım nolur umutsuzluğa düşme. ne güzel bak mum alabiliyomuşsun epeyce yol katetmişsin. bak ben erteleye erteleye 10 yılı deviricem canım. böyle olmaz artık yeter dedim ve 1 haftadır başladım egzersize aksatmadan yapıyorum şimdi regl oldum 1 hafta ara vericem mecburen. bende p..s başı alabiliyorum ama gerisi gelmiyor, elbet hepsi olacak ben inanıyorum sende lütfen inancını yitirme olurmu, burda birbirimize destek olalım, rabbim herşeyin hayırlısını versin. sende yeneceksin mutlaka başaracaksın.

canım tebrik ederim, kurtulmuşsun bu yükten çok şükür. mutluluğun daim olsun. rabbim bizlerede yaşatır en kısa zamanda inş. yenenleri gördükçe insan daha çok gaza geliyor.

teşekkür ederim canım inş.kurtulursun inanırmısın benim hiç yapacagım aklıma gelmezdi en sonun da burayı buldum arkadasların yazdıklarını okuyunca gaza geldimokudukça mutlu oldum egzersiz yaptım ve mutlu son.

canım eğzersizlerinizi hiç bırakmayın sürekli yapın inanın ki basaracaksınız dualarım sizinle...

çok sağol canım inş. yenicem bende inancım sonsuz. bugün regl oldum ara vericem, ilk kez regl oldum diye bu kdr üzüldüm. bitince yine devam. burayı okumak inanki psikolojimi düzeltiyor, dediğin gibi egzersizleri hiç bırakmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…