Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim cnmmmm haydi halaya

canım yapma böyle lütfen olmuyor diye birşey yok mum alabiliyorsan kalınlaştır madem oturman gerekiyor peniste ozaman mumunda üstüne oturarak egzersizler yap penis gibi alıştır ya sen işin zorunu başarmışın olcak inş. böyle umutsuzluğa düşersek olmazki, lütfen pes etme 12 13 kaç cm e çıakbiliyorsan çık ve iyice alışna kadar aparatla çalış olcak canım olcakkkk....

ayy sağol canım benimmm bende penis alınca öyle dicemmi acaba yok girdimi yok bilmem ne ben pnsi görünce sürüyle acı değil ama yanma ve batma hissedicem gibi geliyor artık acıyı çektim ama o batma ve yanma acaip bişiy inş. bende yenerim yaaa inş. bütün arkadaşlar hepimiz yeneriz sehervakti canım bak bende 6 ay olcak evliyim sende öylesin pes etmiyoruz canım pes etmek yokk....

canım benim ne kadarda güzel yazmışın okuyunca duygulandım tekrar hayırlı olsun bebişin Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

omrun21 canım benim tebrik ederim Allah başka dert vermesin sabah aldığım güzel haberlerden biri bende halay çekeyim tutayım ucundan şöyle64:64:64:

canım böyle karamsarlığa düşme neden halen kendini kasıyosun sen hiçbişey hissetmiyorum demiyormuydun aparatlardan penisi de öyle düşün inan bişey hissetmeyeceksin hepimiz yaptıktan sonra eşimize oldu mu oldu mu dedik üstte aparat gibi düşün sonra eşine sırtın dönük olsun eşinin az ayaklarına doğru eğil poponunuda eşinin göbeğine doğru az kaldır penis şekil itibariyle popo yönüne doğru oluyo yavaş yavaş ıkınarak ve nefes alıp vererek otur yanma olduğu yerde dur geri çekilme nefes al ver devam et öyle yapamazsan yüzünü dönerek dene aynı şeyleri yap onunla da olmasa yatağın ucuna gel bu altta bir pozisyon ama kolay sonra eşin de ayakta yerde olsun poponun altına da yastık koy sonra ilki sen yerleştir eşine yavaş yavaş ilertletmesini söyle sen bu sırada yine ıkın ve nefes al ver canım dene bunları da ama sakın vazgeçme kızlar biraz açık yazdım kusura bakmayın özelden msj atacaktım sonra dedim diğer arkadaşlarda yararlansın

günaydınlar çok moralim bozuk benim kötü bi egzersiz geçirdim dün akşam yine yapmak için hazırlandım iyice jellendim ama girmedi girmediiği gibide çok acıdı o genişlik kalmamıştı bi kaç defa denedim olmadı acıdı çok ne olacak şimdi

günaydınlar çok moralim bozuk benim kötü bi egzersiz geçirdim dün akşam yine yapmak için hazırlandım iyice jellendim ama girmedi girmediiği gibide çok acıdı o genişlik kalmamıştı bi kaç defa denedim olmadı acıdı çok ne olacak şimdi

kızlar büyük bir şevkle gitmiştim bende 2 parmak alıcam diye ama değil iki parmağı kulak çöpünü dahi itemedim 1 saat denedim prta parmağımı önceden tatamen almışken bu sefer sadece 1 boğum alabildim ama kulak çöpünü hiç çok saçma değil mi ama neden acaba aslında moralimi bozmak istemiyorum illaki bişeyi yanlş yapmışımdır ama ne olabilir tecrübelerinize dayanarak sizlere soruyorum birde şu okeyin çilekli jeli aşırı yanma yapıyo ya acıya acıya itmeye çalştım resmen biber sürmüş gibi oldum kızlar ben nerde yanlş yapmış olabilirim iyice jelledim yönüde öğrendimi sanıyorum ama girişte takıldı bi yere gitmedi bi türlü 1 saat uğraştım ya hatta mum deneyim dedim oda olmadı neden ama neden pes etmicem bugün yine denicem ama yanlş yaptığım yeri biri bana anlatsın aynı hüsranı yaşamak istemiyorum eşimde bi yandan başımı ağrıtıyo canın çok kıymetli senin diye başarcama inanmıyo bide buna laf anlatmak zorunda

bende dün okeyin sıcak temas jeliyle yaptım acaba ondanmı alamadım bende yandı çok önceden 2 parmak tam alabiliyodum ama dün orta parmak zorla oda yana yana canım acıdı valla sende yazınca okeyin jelinemi yormalıyım bu durumu

Okadar güzel anlatmışsın ki duygularını :) Kalbimin en güzide yerinden seni tebrik ediyorum. İnan çok sevindim. Ben de7,5 yııldan sonra bu duyguyu tatmak istiyorum. Sevinçten ağlamak salaklaşmak istiyorum. Neyse vajiyi yendik sıra bunda artık :)

canım evet benzer şeyler yazmışız ben ultrason jeliyle daha iyi denemiştim sanki bugünde işten sonra onla deneyim okeyinki bana da iyi gelmedi 2 gündür yanma oluyo oysa ultrasonda hiç yanma olmamıştı anlamadım bu işi gitti bazen aşırı geniş olan yer bazen minicik geliyo kulak çöpü dahi girdiremiyom ya bnm itişimde sorun var ya yönü yine şaşırıyom yada beceriksizin tekiyim :)

evet aynı sorunları yaşamışız bende önceden başka bi jel kullanıyodum ondan memnundum okeyi yeni aldım ama dediğin gibi çok geniş olan yer daracık oldu çok yandı bide neyse biz akşam artık eski jellerle yapalım umarım olur bu sefer

Canım çok tebrik ederim. Sabah sabah hamilelik ve başarı haberlerini okuyunca duygusallaştım. Rabbim kimseyi bu sıkıntıyla sınamasın inş.Bundan sonraki hayatında daha mutlu ol ve geçmiş yılların acısını çıkarırcasına huzurlu ol :)

inşallah canım ya inşallah olur haftasonuna kadar btrmeliyim bu işi sen aparatada geçicen mi

cnmm kendini kasmış olabilirsin bn 2 ay oldum yeneli ama bazen egzersiz yapıyorum ilişki öncesi girmiyo gibi oluyo cnm yanıyoo kasmaa kendini ..

canım bende okeyin jelini kullandım bende hiç yanma olmadı egzersizlerimide o jelle yaptım ve dün akşam kurtuldum ...inş.sizde hemen kurtulursunuz..

canım bende okeyin jelini kullandım bende hiç yanma olmadı egzersizlerimide o jelle yaptım ve dün akşam kurtuldum ...inş.sizde hemen kurtulursunuz..

anlamadım bende ya jel gibi değil zaten böyle yağ gibi bişey o kayganlıkta sağlayacak gibi ama nedense girmedi tek parmak deneyim dedim oda zorla girdi yandı vajinam acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…