- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.561
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
suan inanilmaz mutsuzum. artik napacagimi sasirmis durumdayim. hergün yaptigim egzersizlere ragmen hala basarisizlikla sonuclaniyor penis denemeleri. oturup aglayacak halim bile yok. o kadar biktim ki.
esim diyor bence büyük bir yol kat ettin eskiden dokundurmazdin, simdi aliyorsun deniyorsun diyor. o da teselli etmek icin söylüyor belli ki bikti denemelerden. halbu ki 1 aydir es denemesi yapmamistik ben kendimi hazir hissetinceye kadar egzersiz yapiyordum.
degil parmak kulak cöpü falan hicbisey alamaz diyen ben simdi koca mumlari aliyorum ama penis hala hüsran, neden peki ya neden?
cok fazla rahatsiz oluyorum.alta zaten gecemiyorum cok korkunc geliyor bana. üstte biraz daha rahat olmaya calisiyorum ama bacaklarim ister istemez kasiliyor, egzersizdeki gibi rahatca hareket ettiremiyorum. bide mumu kendim yukari dogru yerlestiriyordum. ama peniste öyle olmadigini gördüm. onu yukari dogru ittiremiyorum ki. mecbur üstüne oturmam gerekiyor. ama üstüne oturamiyorum. mum da daha kolay sanki.
bu iki farkli seyden hic kimse bahsetmemisti. herkes bir bir yendi, oturup kalktilar ama ben yapamiyorum. artik inancim da kalmadi. ilk kez bu kadar ümitsiz konusuyorum. o kadar yoruldum:2:
canım cecemciğim inşallah canım en kısa zamanda kurtulursun dualarım hep sizinle canımmm hiç korkulacak bişey yokmuş inan bana...ben nasıl olduğunu bile anlamadım eşime soruyorum girdimi diye evet diyo ama ben içimde çok fazla bişey hissetmiyorum inanamadım girdiğine ne acı ne yanma nede baskı vardı hiçbirşey yok canım inşallah hemen yenersin inanırmısın çok farklı bir duyguymuş bu ya....benim güzel günler yarından itibaren baslıyor inşallah sende en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın canımmm öptüm seni...
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde gördüğünüz gibi bizler direndik kararlı olduk azmettik ertelemedik ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin ertelemeyin umutsuzluğa kapılmayın eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum
Hepinizi öpüyorum
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
suan inanilmaz mutsuzum. artik napacagimi sasirmis durumdayim. hergün yaptigim egzersizlere ragmen hala basarisizlikla sonuclaniyor penis denemeleri. oturup aglayacak halim bile yok. o kadar biktim ki.
esim diyor bence büyük bir yol kat ettin eskiden dokundurmazdin, simdi aliyorsun deniyorsun diyor. o da teselli etmek icin söylüyor belli ki bikti denemelerden. halbu ki 1 aydir es denemesi yapmamistik ben kendimi hazir hissetinceye kadar egzersiz yapiyordum.
degil parmak kulak cöpü falan hicbisey alamaz diyen ben simdi koca mumlari aliyorum ama penis hala hüsran, neden peki ya neden?
cok fazla rahatsiz oluyorum.alta zaten gecemiyorum cok korkunc geliyor bana. üstte biraz daha rahat olmaya calisiyorum ama bacaklarim ister istemez kasiliyor, egzersizdeki gibi rahatca hareket ettiremiyorum. bide mumu kendim yukari dogru yerlestiriyordum. ama peniste öyle olmadigini gördüm. onu yukari dogru ittiremiyorum ki. mecbur üstüne oturmam gerekiyor. ama üstüne oturamiyorum. mum da daha kolay sanki.
bu iki farkli seyden hic kimse bahsetmemisti. herkes bir bir yendi, oturup kalktilar ama ben yapamiyorum. artik inancim da kalmadi. ilk kez bu kadar ümitsiz konusuyorum. o kadar yoruldum:2:
kızlar büyük bir şevkle gitmiştim bende 2 parmak alıcam diye ama değil iki parmağı kulak çöpünü dahi itemedim 1 saat denedim prta parmağımı önceden tatamen almışken bu sefer sadece 1 boğum alabildim ama kulak çöpünü hiç çok saçma değil mi ama neden acaba aslında moralimi bozmak istemiyorum illaki bişeyi yanlş yapmışımdır ama ne olabilir tecrübelerinize dayanarak sizlere soruyorum birde şu okeyin çilekli jeli aşırı yanma yapıyo ya acıya acıya itmeye çalştım resmen biber sürmüş gibi oldumkızlar ben nerde yanlş yapmış olabilirim iyice jelledim yönüde öğrendimi sanıyorum ama girişte takıldı bi yere gitmedi bi türlü 1 saat uğraştım ya hatta mum deneyim dedim oda olmadı neden ama neden pes etmicem bugün yine denicem ama yanlş yaptığım yeri biri bana anlatsın aynı hüsranı yaşamak istemiyorum eşimde bi yandan başımı ağrıtıyo canın çok kıymetli senin diye başarcama inanmıyo bide buna laf anlatmak zorunda
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı… şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım… Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim… bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla…
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile… ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde… gördüğünüz gibi bizler direndik… kararlı olduk… azmettik… ertelemedik… ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz… bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım… gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız…
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin… ertelemeyin… umutsuzluğa kapılmayın… eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız… hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin…
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum…
Hepinizi öpüyorum
bende dün okeyin sıcak temas jeliyle yaptım acaba ondanmı alamadım bende yandı çok önceden 2 parmak tam alabiliyodum ama dün orta parmak zorla oda yana yana canım acıdı valla sende yazınca okeyin jelinemi yormalıyım bu durumu
canım evet benzer şeyler yazmışız ben ultrason jeliyle daha iyi denemiştim sanki bugünde işten sonra onla deneyim okeyinki bana da iyi gelmedi 2 gündür yanma oluyo oysa ultrasonda hiç yanma olmamıştı anlamadım bu işi gitti bazen aşırı geniş olan yer bazen minicik geliyo kulak çöpü dahi girdiremiyom ya bnm itişimde sorun var ya yönü yine şaşırıyom yada beceriksizin tekiyim :)
evet aynı sorunları yaşamışız bende önceden başka bi jel kullanıyodum ondan memnundum okeyi yeni aldım ama dediğin gibi çok geniş olan yer daracık oldu çok yandı bide neyse biz akşam artık eski jellerle yapalım umarım olur bu sefer
inşallah canım ya inşallah olur haftasonuna kadar btrmeliyim bu işi sen aparatada geçicen mi
günaydınlar çok moralim bozuk benim kötü bi egzersiz geçirdim dün akşam yine yapmak için hazırlandım iyice jellendim ama girmedi girmediiği gibide çok acıdı o genişlik kalmamıştı bi kaç defa denedim olmadı acıdı çok ne olacak şimdi
cnmm kendini kasmış olabilirsin bn 2 ay oldum yeneli ama bazen egzersiz yapıyorum ilişki öncesi girmiyo gibi oluyo cnm yanıyoo kasmaa kendini ..
evet aynı sorunları yaşamışız bende önceden başka bi jel kullanıyodum ondan memnundum okeyi yeni aldım ama dediğin gibi çok geniş olan yer daracık oldu çok yandı bide neyse biz akşam artık eski jellerle yapalım umarım olur bu sefer
canım bende okeyin jelini kullandım bende hiç yanma olmadı egzersizlerimide o jelle yaptım ve dün akşam kurtuldum ...inş.sizde hemen kurtulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?