Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese selamlar arkadaşlar :)))

kızlar daha önce aldığınız aparatları ya da parmakları alamama sebebiniz %99 olasılıkla kendinizi kasmanız, sıkmanız ve yönle ilgilidir... siz kendinizi kasmamış gibi hissedebilirsiniz ama bunun başka bi açıklaması olabilceği ihtimali aklıma yatmıyor... kendinizi sakinleştirin, tv karşısında ya da müzik açarak yapın egzersizleri böylelikle fazla odaklanmamış olursunuz. dikkatiz az da olsa başka biyere kayarsa biraz dha stressiz olursunuz diye tahmin ediyorum... bunlara rağmen kararlı duruşuunuz alkışı hak ediyor

minelcim valla benimki aromalı değildi bilmem ondan mı beni rahatsız etmedi jel... madem ultrason jeliyle rahattın onla devam et tatlım

kızlar süpersiniz yaaa geçmiş olsun bakın oldu da bitti maşaallah gördünüz mü Allah ım başka dert sıkıntı vermesin bir daha yaşatmasın rabbim... biraz geç kalmış olmakla birlikte 64: :
darısı çözmeye çalışanlara olsun inşaallah

Valla o yön problemi başa bela ilerleme kaydettim diyorum sonra bi bakıyorum yine yönümü şaşırmışım. Niye hala öğrenmedik anlamadım:) aparat denemesinde uğraşıp bulunur da eş denemesinde o kadar uzun Süreli uğraşılamıyo ki(

Canım ara ara bende de yanmalar oluyo ama jelden değildir genelde ara verince öyle oluyo. Sürekli üstüne düşmek lazım çok ilgi istiyo bu hastalık:)

Evet ya bu problemleri nasıl aşıcaz. Ben normalde tam hazır hissetmeden p.. Denemesine geçmicektim ama denedim mum gibi olmadı hiç daha zorlandım yönümü şaşırdım falan filan. Allah yardımcımız olsunnnn

kimsenin kimseden farkı yok tek fark tecrübe yani neyin nasıl yapılacağını bilmemek onun dışında hepimiz aynı anotomiye sahibiz kendimizi farklı gibi hissetmeyelim evet yılmak yok devam işden eve gidim akşam inşallah tekrar deneyip yazacam kızlar artık moralimiz bozmuyorum o inat ediyosa bende inat edicem bu vajiye haftasonuna kadarda galip gelicem inşallah doktorlar 3-5 milyar alıp tek seans da çözüm diolar onlarda hastaların beynine hükmedip dilatrlerle deneme yaptırıyorlardır eminim yani başarcana inanma aşkıya gaza gelip başarıyordur başaranlar biz neden başarmayalım bizde burda fazlasıyla beynimize hükmediyoruz inş başarcaz kalanlarımızda

bende özel doktora gittmiştim sadece beni dinlemek için 280 lira aldılar sonrasındada 4 milyar civarı dediler ama şuan borçlarımız var devamına gtmedim bıraktım ordada egzersiz verecekti ben para verdiğim için egzersizi mecbur hissedip yapacaktım şimdide aynı şey doktorun rahatlatacağı gibi burdaki başarı hikayeleride rahatlatıyo fark yok aslında tek fark burası bedava :)

akşam deneyip yazıcam bakalım....

Kızlar bugün sizleri çok ümitsiz gördüm. Olmaz böyle neşelenin biraz. Kendinize güvenin Bu işin olmaması için hiçbir sebep yok. Hangi işe başlarsanız başlayın inanıyorsanız ve istekli iseniz başaramama gibi bir lüksünüz yoktur :)

Bugüne kadar yaptığınız egzersizleri unutun ve sil baştan tekrar başlayın. Hiçbirşey kaybetmezsiniz. Sakin olun ve ilk defa yapıyormuş gibi en baştan başlayın. Yanmaların sebebi de jeli bolca sürmüyor olabilirsiniz. Hadi canlanın biraz.

gökçem adet olamayan var galiba. benim de geciktiği zamanlar olmuştu eskiden ve civanperçemi içerdim sabah aç karna bi fincan o gün gelirdi o gün gelmezse ertesi gün mutlaka gelirdi... tavsiye ederim tadı biraz acı ama içilmeyecek kadar değil şeker atılmıyor ama bir iki damla limon damlatılabilir...

canım çok tebrikler...rabbim başka dert tasa vermesin.

ya hopeforcum seni bi daha tebrik etmek istiyorum.hikayen beni çok duygulandırdı.dile kolay bunları yaşamak...neyse ki artık geride kaldı.rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.dilerim hayatında başka sınavların olmaz.eşinle bebeğinle mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat sürersin.bunu fazlasıyla hakettin.

işte böyle tebrik ederim seni inat et tabi vaji seni değil sen vajiyi bitireceksin haftasonuna inş gelinsin unutma dediklerimizi aynen uygula canım drlarda egzersiz veriyo zaten onlarda dediğin gibi önce beynimize yapabilirimi yerleştiriyolar gerek yok onlara çaresizseniz çare sizsiniz unutmayın bu sözü de haydi herkes egzersize vajili bayan kalmasın kalmasın 8 martta tam bir kadın olarak girin bayanlar

sahracım işte bu hayal kırıklığını yaşamamak için iyice hazır hissetmeden denemeyin... bi de elab da demiş gözünüzde büyütmeyin penisi aparat gibi düşündüğünüz zaman inanın daha kolay olacak şaşıracaksınız nasıl olduğna

hah işte görmek isteğimiz kararlı vajili duruşu bu başka türlü gelişme kaydedemezsiniz çünkü.. çok az bi vaktin kaldı yoksa valla ceceme yüklendiğimiz gibi sana da yükleniriz kırılmaca gücenmece olmasın o zaman

minam güzel kardeşim çok teşekkür ederim, ve bu güzel duaya en derinden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum. yeter dimi artık sınav bi bunlar olsa normal hayatta da sınavlara gire çıka anam ağladı çok sağol tatlım Allah ım sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla birlikte inşaallah

günahlara kefarettir gönüldeki her keder
niyetler halis olunca ameller olmaz heder
sabret bak daha neler göreceksin neler
rabbim ihmal değil sadece imtihan eder!!!

Son düzenleme:
yenmekte zorlanan arkadaşlarım inanın çok kolay ya bumu dedim yazık olmuş 10 ayıma dedim lütfen egzersizlerinizi

bırakmayın inanın olack bide ben kasgevşetici içmiştim bilmiyorum pskolojılmi ama

ben çok faydasını gördüm sakın peşini bırakmayın çok ama çok ama çok kolaymişş yyyaaa

ben de yeterin gökçeye seslenişini okuyunca hani gökçe yok ki dediydimidi...
gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee bacıııııııııııııııııım yigenin geliyor güzel bacım Allah ın izni sizlerin dualarıyla. rüyana hayretler içinde kaldım docama da anlattım o da aynı şekilde Allah Allah çekti siz baya benimsimişsiniz birbirinizi dedi hani annem teyzem falan görmüş ama valla sanal kardeşimin göreceği hiç aklıma gelmemişti kız bi daha anlatsana yaaaaaaaaa

Eskilerden bi ben kaldımmmmm bide cecem galibaaaaaa;((((((
evet bacım sen ve cecemmmmmmmmmm bu gidişle editör olacaksınız bu topicin kızyom amaaa herşeyi bilyonuz bir yapmanız kaldııııııııııı

yaaaaa hopeforcum msn gelmiyon ne edimmmmm

artık bu yeni hamişler bir ajanda alıp gün gün neler hissettiklerni ve gelişmelerini yazsınlar... kendilerine anı bizlerede bilgi olur....
karamsar sen banada atıverrrr olurdaaa kazayla hamiş olursam inşallahhhhhhh:):):)

acaba adam bitince ondan gizli alsam sürsem içimeeee hamiş olurmuyummmmm yapay yollardan bebiş
ne bilem bende istiyommmmmmm kaç yıl oldu

heyooooooooooo heyooooooooo

sanaaaa başka başka sevindimmm al işte kocası var yavrusu var şükür ve artık vajiliiii değil halaylar sana a

daha durrr gelyor parça sanaaaa omrun çok çok tebrikler

heyyyyyyyyy harikasın bunları duymak harikaaa

gökçem nasılsın senin epilasyon ne oldu ne aşamadasın
iydir bacımmmm ne olsun halaaa uzamadııııııııı yaaaa uzasada 2.seansa gitsem diyommm bakalım 19 martta seansımı ileri tarihe alacammmm
sen nasılsınnn... bacım....

hopefor gökçenin rüyasında sen lahmacun mu pide mi ne yolluyomuşun bekleriz kıymalılarımızı

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa nabersin alooooo hala etkisindeyim rüyanınnnn valla benim adamdaaaa kızyodu zaten buraya girmemi...
pakize ve gülsevdamla görüşürdüm eskiden hala görüşürümdeee
yer yer
o artık al telefonalrnı öyle görüş demişti.... uzatma gökçe demişti

geçendeee rüyamı seni diyommmm:):):)

başka dalga geçtiii neyseee
ama söylemesi ayıp o gün cidden hiç aklımda olmadan düşünmeden hatta konuşmadan uyumuştum amaa cidden abdeestimi alıp bişeler okumuştum acaba ondan mı

bak oğluşun olyorduuuu ona ne dersin hahahaaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…