- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.581
kızlar siz okeyin sıcak temas mı çilekli olan mı hangisiydi kullandığınız bnmki çilekli olan çok yakıyo
canım evet benzer şeyler yazmışız ben ultrason jeliyle daha iyi denemiştim sanki bugünde işten sonra onla deneyim okeyinki bana da iyi gelmedi 2 gündür yanma oluyo oysa ultrasonda hiç yanma olmamıştı anlamadım bu işi gitti bazen aşırı geniş olan yer bazen minicik geliyo kulak çöpü dahi girdiremiyom ya bnm itişimde sorun var ya yönü yine şaşırıyom yada beceriksizin tekiyim :)
bende dün okeyin sıcak temas jeliyle yaptım acaba ondanmı alamadım bende yandı çok önceden 2 parmak tam alabiliyodum ama dün orta parmak zorla oda yana yana canım acıdı valla sende yazınca okeyin jelinemi yormalıyım bu durumu
suan inanilmaz mutsuzum. artik napacagimi sasirmis durumdayim. hergün yaptigim egzersizlere ragmen hala basarisizlikla sonuclaniyor penis denemeleri. oturup aglayacak halim bile yok. o kadar biktim ki.
esim diyor bence büyük bir yol kat ettin eskiden dokundurmazdin, simdi aliyorsun deniyorsun diyor. o da teselli etmek icin söylüyor belli ki bikti denemelerden. halbu ki 1 aydir es denemesi yapmamistik ben kendimi hazir hissetinceye kadar egzersiz yapiyordum.
degil parmak kulak cöpü falan hicbisey alamaz diyen ben simdi koca mumlari aliyorum ama penis hala hüsran, neden peki ya neden?
cok fazla rahatsiz oluyorum.alta zaten gecemiyorum cok korkunc geliyor bana. üstte biraz daha rahat olmaya calisiyorum ama bacaklarim ister istemez kasiliyor, egzersizdeki gibi rahatca hareket ettiremiyorum. bide mumu kendim yukari dogru yerlestiriyordum. ama peniste öyle olmadigini gördüm. onu yukari dogru ittiremiyorum ki. mecbur üstüne oturmam gerekiyor. ama üstüne oturamiyorum. mum da daha kolay sanki.
bu iki farkli seyden hic kimse bahsetmemisti. herkes bir bir yendi, oturup kalktilar ama ben yapamiyorum. artik inancim da kalmadi. ilk kez bu kadar ümitsiz konusuyorum. o kadar yoruldum:2:
fitil değilde travazol u mantar ve şaıntıda da veryolar....geçmişolsun bacım bekle adet söktürücüyü bugun rezene karanfil at çay yap iç
eğer yarına gelmesse o adet söktürücüyü kullan derimmmm
canlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
Ben ki hopefor;
İlk sınavım 6 yıl çektiğim vajinusmustu, sonraki ise alışma ve hamilelik hazırlıklarıydı şimdi size bu 3 sınavı da başarmış olmanın mutluluğuyla sesleniyorum!!!!
Kızlar, kardeşlerim, arkadaşlarım vajidaşlarım Allah ın izniyle hayırlısıyla billikte hamileyim bir bebeğim olacakgeçirdiğim yılları göz önüne alırsanız inanmak ve ayaklarımı yere bastırmak bir günümü aldı Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşallah Allah ım isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin hayırlısıyla
Tek değilim Allah ın izniyle aynı bu topicte sizlerle aynı sıkıntıları çekmiş olan Ayberk_ece, karamsar, sevgim de hamile ecrinim de bi dönem yaşadı o mutluluğu Allah ım ona bir daha tattırsın inşallah sorunsuz bir şekilde gördüğünüz gibi bizler direndik kararlı olduk azmettik ertelemedik ve her şeyden önce Allah ın izniyle yendik ve şimdi meleklerimizi bekliyoruz bizler gibi biçoğu var ama bunlar benim şahit olduklarım gördüğünüz gibi sizinle aynı sıkıntıları yaşamış olan insanlarız
Arkadaşlar hepinizden isteğim, bahanelerin arkasına sığınıp boşvermeyin ertelemeyin umutsuzluğa kapılmayın eğer gerçekten isterseniz olacak. Yastığa başınızı huzurla koymak sabah gözünüzü açtığınızda gülümseyerek uyanmak sizin de hakkınız hele hele bu sıkıntıda yanınızda olan eşlerinizin hakkına girmeyin
Elab demişti vaji topicine de yaz diye dur bi dr a gidiyim kesinleşsin ondan sonra demiştim :) yoksa bu benim sizlere borcum
Hepinizi öpüyorum
kimsenin kimseden farkı yok tek fark tecrübe yani neyin nasıl yapılacağını bilmemek onun dışında hepimiz aynı anotomiye sahibiz kendimizi farklı gibi hissetmeyelim evet yılmak yok devam işden eve gidim akşam inşallah tekrar deneyip yazacam kızlar artık moralimiz bozmuyorum o inat ediyosa bende inat edicem bu vajiye haftasonuna kadarda galip gelicem inşallah doktorlar 3-5 milyar alıp tek seans da çözüm diolar onlarda hastaların beynine hükmedip dilatrlerle deneme yaptırıyorlardır eminim yani başarcana inanma aşkıya gaza gelip başarıyordur başaranlar biz neden başarmayalım bizde burda fazlasıyla beynimize hükmediyoruz inş başarcaz kalanlarımızda
bende özel doktora gittmiştim sadece beni dinlemek için 280 lira aldılar sonrasındada 4 milyar civarı dediler ama şuan borçlarımız var devamına gtmedim bıraktım ordada egzersiz verecekti ben para verdiğim için egzersizi mecbur hissedip yapacaktım şimdide aynı şey doktorun rahatlatacağı gibi burdaki başarı hikayeleride rahatlatıyo fark yok aslında tek fark burası bedava :)
akşam deneyip yazıcam bakalım....
Evet ya bu problemleri nasıl aşıcaz. Ben normalde tam hazır hissetmeden p.. Denemesine geçmicektim ama denedim mum gibi olmadı hiç daha zorlandım yönümü şaşırdım falan filan. Allah yardımcımız olsunnnn
kimsenin kimseden farkı yok tek fark tecrübe yani neyin nasıl yapılacağını bilmemek onun dışında hepimiz aynı anotomiye sahibiz kendimizi farklı gibi hissetmeyelim evet yılmak yok devam işden eve gidim akşam inşallah tekrar deneyip yazacam kızlar artık moralimiz bozmuyorum o inat ediyosa bende inat edicem bu vajiye haftasonuna kadarda galip gelicem inşallah doktorlar 3-5 milyar alıp tek seans da çözüm diolar onlarda hastaların beynine hükmedip dilatrlerle deneme yaptırıyorlardır eminim yani başarcana inanma aşkıya gaza gelip başarıyordur başaranlar biz neden başarmayalım bizde burda fazlasıyla beynimize hükmediyoruz inş başarcaz kalanlarımızda
bende özel doktora gittmiştim sadece beni dinlemek için 280 lira aldılar sonrasındada 4 milyar civarı dediler ama şuan borçlarımız var devamına gtmedim bıraktım ordada egzersiz verecekti ben para verdiğim için egzersizi mecbur hissedip yapacaktım şimdide aynı şey doktorun rahatlatacağı gibi burdaki başarı hikayeleride rahatlatıyo fark yok aslında tek fark burası bedava :)
akşam deneyip yazıcam bakalım....
ya hopeforcum seni bi daha tebrik etmek istiyorum.hikayen beni çok duygulandırdı.dile kolay bunları yaşamak...neyse ki artık geride kaldı.rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.dilerim hayatında başka sınavların olmaz.eşinle bebeğinle mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat sürersin.bunu fazlasıyla hakettin.
evet bacım sen ve cecemmmmmmmmmm bu gidişle editör olacaksınız bu topicin kızyom amaaa herşeyi bilyonuz bir yapmanız kaldıııııııııııEskilerden bi ben kaldımmmmm bide cecem galibaaaaaa;((((((
gökçe sana inanmıyorumağzım açık gözlerim faltaşı gibi açıldı valla bacım sen ne manyak bişeysin inanmıyorum yaaaa canımsın benim en kısa zamanda konuşmak istiyorum bu konuyu inşaallah karşılaşabiliriz gökçeeeem sen de çok kıymetlisin benim için
kızlar ya k.bakmayın burayı çok ihmal ediyorum ama inanın çok yoğunum bu ara birde pc sıkıntım varya insanın anne olacağını bilmesi çok farklı bi duygu.yasemininde dediği gibi yendikten sonraki sabah bi başka sabaha uyanıyo insan.birde okadar sıkıntının üstünü bi melek geliyor ve herşeyi unutturuyo sanki hiçbişey yaşanmamış gibi oluyo sabredin çabalayın pes etmeyin ertelemeyin...seviniyorum kendim ve benim gibi bi melek dünyaya getirecekler için,üzülüyorum burda sizi düşündükçe kahroluyorum.sizde yenmelisiniz inanın zor değil.bakın hopeför 6 yıl sonra yendi ve anne olmaya hazırlanıyo bu arada gelinlerimiz varmış onlar için halaylarını çekeyim tekrar tebrik ederim .....birde hopeför Ayberk ece eğer isterseniz bende hangi ay hangi surelerin okununca çocuğa ii geleceğine dair bişeyler var veya hangi sureyi okuyunca ne olduğu falan.isterseniz gönderebilirim sizede özelden
heyooooooooooo heyooooooooocanlarım akşam saat 20:20 itibariyle vajinismus benim için bitmiştir 3,5 yıllık kavusum sona erdi.hepsi sizin sayenizde allah sizden razı olsun..başta hopefor,gökçe ve cecemciğim sana çok teşekkür ediyorum(cecem sen geçen akşam beni gaza getirmeseydin ben pe..in yarısını alamayacaktım ve bu gün vajiyi yenemeyecektim özelliklesana çok teşekkür ediyorum bacım inşallah en kısa zaman da kurtulursun)vajiyi yenemeyen arkadaşlar inanın korkulacak bişey yokmuş ya ben çok mutlu olsun en büyük sıkıntım bu akşam bitti inşallah en kısa zaman da kurtulursunuz dualarım sizin için....cecem özellikle seniin için...
başta hepinmize tekrar teşekkür ediyorum...nasıl yendiğime gelince valla bende anlamadım nasıl olduğunu ne acı ne baskı hissettim hiçbirşey yoktu bende her zaman ki gibi aparat egzersizi yapıyordum eşim yanıma geldi deneyelim dedim bir anda oldu yani tamamını aldım içime biraz da git gel yaptık hiç acı felan yok hatta kan felaanda gelmedi ben bile suan şaşkınım aslında vajiyi yenenlerin bir sloganı varya BEN BİLE YAPTIYSAM HERKEZ YAPAR evet gerçekten öle ben ki çok korkuyordum kendimi kasıyordum.ama korkulacak hiç birşey yokmuş inanın bana3,5 yılım boşa gitmiş
iydir bacımmmm ne olsun halaaa uzamadııııııııı yaaaa uzasada 2.seansa gitsem diyommm bakalım 19 martta seansımı ileri tarihe alacammmmgökçem nasılsın senin epilasyon ne oldu ne aşamadasın
ben de yeterin gökçeye seslenişini okuyunca hani gökçe yok ki dediydimidi...
gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee bacıııııııııııııııııımyigenin geliyor güzel bacım Allah ın izni sizlerin dualarıyla. rüyana hayretler içinde kaldım docama da anlattım o da aynı şekilde Allah Allah çekti siz baya benimsimişsiniz birbirinizi dedi hani annem teyzem falan görmüş ama valla sanal kardeşimin göreceği hiç aklıma gelmemişti kız bi daha anlatsana yaaaaaaaaa
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa nabersinben de yeterin gökçeye seslenişini okuyunca hani gökçe yok ki dediydimidi...
gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee bacıııııııııııııııııımyigenin geliyor güzel bacım Allah ın izni sizlerin dualarıyla. rüyana hayretler içinde kaldım docama da anlattım o da aynı şekilde Allah Allah çekti siz baya benimsimişsiniz birbirinizi dedi hani annem teyzem falan görmüş ama valla sanal kardeşimin göreceği hiç aklıma gelmemişti kız bi daha anlatsana yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?