- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.601
hopefor gökçenin rüyasında sen lahmacun mu pide mi ne yolluyomuşun bekleriz kıymalılarımızı
evet bacım sen ve cecemmmmmmmmmm bu gidişle editör olacaksınız bu topicin kızyom amaaa herşeyi bilyonuz bir yapmanız kaldııııııııııı
yaaaaa hopeforcum msn gelmiyon ne edimmmmm
artık bu yeni hamişler bir ajanda alıp gün gün neler hissettiklerni ve gelişmelerini yazsınlar... kendilerine anı bizlerede bilgi olur....
karamsar sen banada atıverrrrolurdaaa kazayla hamiş olursam inşallahhhhhhh:):):)
acaba adam bitince ondan gizli alsam sürsem içimeeeehamiş olurmuyummmmm yapay yollardan bebiş
ne bilem bende istiyommmmmmm kaç yıl oldu
heyooooooooooo heyooooooooo
sanaaaa başka başka sevindimmm al işte kocası var yavrusu var şükür ve artık vajiliiii değil halaylar sana a
daha durrr gelyor parça sanaaaa omrun çok çok tebrikler
heyyyyyyyyy harikasın bunları duymak harikaaa
iydir bacımmmm ne olsun halaaa uzamadııııııııı yaaaa uzasada 2.seansa gitsem diyommm bakalım 19 martta seansımı ileri tarihe alacammmm
sen nasılsınnn... bacım....
elabın size daha fazlası feda olsun :)
bursadayım ben. Ya sen ?
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa nabersinalooooo hala etkisindeyim rüyanınnnn valla benim adamdaaaa kızyodu zaten buraya girmemi...
pakize ve gülsevdamla görüşürdüm eskiden hala görüşürümdeee
yer yer
o artık al telefonalrnı öyle görüş demişti.... uzatma gökçe demişti
geçendeee rüyamı seni diyommmm:):):)
başka dalga geçtiii neyseee
ama söylemesi ayıp o gün cidden hiç aklımda olmadan düşünmeden hatta konuşmadan uyumuştum amaa cidden abdeestimi alıp bişeler okumuştumacaba ondan mı
bak oğluşun olyorduuuuona ne dersin hahahaaha
bacım uzamadıgı iyi bişey demekki jull dogru sakın hepsi çıkmadan gitme canım bende iyiyim bebiş için çalısıyoz işte
yeni gelinnnnnnnnnnnnnnn omrun21 içinnnnnnnnn
gelyorrrr halaylarrrr
ve tüm gangamlarrrrr
eşi de iyce yola gelir sevgisi artar inşallahhhhhhhhhhh...
beni çok etkileyen birisi idi çok şükür bu sıkıntıyı atlattı yarabbi çok şükür darısı başta rasiba ve delikısss olmak üzere tüm vajililere.... ama 14 yıl 6 yıl gibi bir süre bekleyen bu bacılarma en yakın zamanda gelsinnn diyippppp sizi oyuna davet ediyorummmm heyyy heyyyyy
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
julli artıracaz diyordu bakalım bu arada koltuk altımda pek yoktu onuda eklettim buna... Tamammı çıksın öle gidim öylemiiiiiii ya bende erkenden gidim kurtulayımmda bebişi zorlada olsa ağlayarak eşiem ısrarcı olayım bunalrdanda kurtulayım diyom...
Sen yap bakalım evrimcim gelecek ayada senin haberlerini alırızzz inşlh...
Bu arada işi bıraktın mı neee bu günelrde pek sık girer oldun sankimmmmmm
şu hopefora söyleyin msn sini açsınnnnnnnnnnnn
heyyyyyyyyyyyyyyyy evrimCanım gökçem benimde şu delikısss kafama çok takılıyor 14 yıl dile kolay
dileri 14 saniye bile beklemeden şu illetden kurtulur bütün arkadaşlarım
birbirimize şu hayırlı günde dua edelim başkasına içten edilen dua
kabul olurmuş allah sizinde gönlünüze göre verir dua edelim ben başladım
evet bitanem işi bıraktım doktor bi arkadaşla kendim açmayı düşünüyorum bakalım ama bekle çıkmayan kıla atış yapılırsa
çok boş seans olur kıl olmadıgı için faydasıda olmaz
elab bi msn ekleyemedinmi kızzzzzzzz hadi garibende başladım lazere 15 martta 2. seansa gitcem benim kocamda çocuk istemiyo bende lazer bitince yapmayı düşünüyom ona kalsa hiç istemez seninle ortak kaderimiz
yeni gelin haberler sende nasılsın.....kızlarrr napıyosonzzz bakalımm :)
yeni gelin haberler sende nasılsın.....
hazır canlı kanlı görmüşken tebrik edeyim seni....
çok çok tebrikler bacım
nerden göndermiştin berna bacısaol canım benım cokk tesekurr derrım canım ıyıym sen nasılsın arkadas istegi yolamıstım cnm gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?