Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacım uzamadıgı iyi bişey demekki jull dogru sakın hepsi çıkmadan gitme canım bende iyiyim bebiş için çalısıyoz işte

yeni gelinnnnnnnnnnnnnnn omrun21 içinnnnnnnnn

gelyorrrr halaylarrrr

ve tüm gangamlarrrrr

eşi de iyce yola gelir sevgisi artar inşallahhhhhhhhhhh...

beni çok etkileyen birisi idi çok şükür bu sıkıntıyı atlattı yarabbi çok şükür darısı başta rasiba ve delikısss olmak üzere tüm vajililere.... ama 14 yıl 6 yıl gibi bir süre bekleyen bu bacılarma en yakın zamanda gelsinnn diyippppp sizi oyuna davet ediyorummmm heyyy heyyyyy

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

Allah derim tabi herşeyden önemlisi sağlıklı aklı başında hayırlı olması önemli olan bu ama ne yalan söyleyim benim içimden geçen de o ve pek bildirmiyor ama galiba docamın gönlünde de o var annem ve teyzemlerde oglan mı olcak bilmem diyor gördükleri şeyler onu işaret eden şeylermiş (annemin rüyaları çıkar geneldi hep derim anne güzel gör bizi diyi :) Allah hayır etsin inşaallah canım bacım dediğim gibi en önemlisi sağlıklı aklı başında hayırlı olması

msn yi açıyorum bacım

bacım uzamadıgı iyi bişey demekki jull dogru sakın hepsi çıkmadan gitme canım bende iyiyim bebiş için çalısıyoz işte

JULLİ ARTIRACAZ DİYORDU BAKALIM bu arada koltuk altımda pek yoktu onuda eklettim buna... tamammı çıksın öle gidim öylemiiiiiii ya bende erkenden gidim kurtulayımmda bebişi zorlada olsa ağlayarak eşiem ısrarcı olayım bunalrdanda kurtulayım diyom...
sen yap bakalım evrimcim gelecek ayada senin haberlerini alırızzz inşlh...
bu arada işi bıraktın mı neee bu günelrde pek sık girer oldun sankimmmmmm

şu hopefora söyleyin msn sini açsınnnnnnnnnnnn

oh oh yandannn :124::124::122::122:

Canım gökçem benimde şu delikısss kafama çok takılıyor 14 yıl dile kolay

dileri 14 saniye bile beklemeden şu illetden kurtulur bütün arkadaşlarım

birbirimize şu hayırlı günde dua edelim başkasına içten edilen dua

kabul olurmuş allah sizinde gönlünüze göre verir dua edelim ben başladım

evet bitanem işi bıraktım doktor bi arkadaşla kendim açmayı düşünüyorum bakalım ama bekle çıkmayan kıla atış yapılırsa

çok boş seans olur kıl olmadıgı için faydasıda olmaz

bende başladım lazere 15 martta 2. seansa gitcem benim kocamda çocuk istemiyo bende lazer bitince yapmayı düşünüyom ona kalsa hiç istemez seninle ortak kaderimiz

heyyyyyyyyyyyyyyyy evrim
sen hiç msj kutuna bakmassmısın kızzzz

evet bitanem işi bıraktım doktor bi arkadaşla kendim açmayı düşünüyorum bakalım ama bekle çıkmayan kıla atış yapılırsa

çok boş seans olur kıl olmadıgı için faydasıda olmaz

şimdiden dilediğin gibi olur inşlh bacım... şu msjalrna bakaydın biii

bende başladım lazere 15 martta 2. seansa gitcem benim kocamda çocuk istemiyo bende lazer bitince yapmayı düşünüyom ona kalsa hiç istemez seninle ortak kaderimiz
elab bi msn ekleyemedinmi kızzzzzzzz hadi gari

he bak sen ama sen daha yeni evlü sayılırsın bizim 3 bitti

Kızlar merhaba...ben 1 aydır falan giremedim foruma...yeni katılanlar olmuş...allah bir an evvel kurtulmalarını nasip etsin...ben ocakta yenenlerdenim...yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince vaji koçluğu yapabilirim...özelden ya da buradan...10 gün sonra 1. evlilik yıl dönümümüz ve daha yeni yenebildik...biz 1 yıl bekledik ve 1 ömür geldi bana...siz de daha fazla beklemeyin lütfen...her geçen gün sizlerin zararına...mutluluğunuza ve huzurunuza daha fazla zarar vermeyin...gizli gizli okuyup, yazmayan, derdini paylaşmayanlar var...lütfen bir an önce derdinizi anlatın...konuştukça içi rahatlıyo insanın ve çözüm daha kolay geliyor...burada herkes aynı derdi paylaşıyoruz...yenenler bunun ne kadar zor olduğunu bildiğinden yardım isteyenlere elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız...yeter ki yardım isteyin, söylenenleri harfiyen uygulayın ve çözeceğinize inanın...bu utanılacak bir durum değil...çözümü olmayan bir şey de değil...dediğim gibi elimden geleni yaparım...vaji kliniklerine gidip de boşa zaman ve para harcamayın...burada bizler yenen arkadaşlarımızın desteğiyle yendik...sizi sizinle aynı derdi paylaşmayan başka kimse anlamaz...anlamıyor da...ne anneniz ne kardeşiniz...bu nedenle bu başlığa takılmaya devam edin ve mutlaka birimizden yardım isteyin...görün bakın çok kısa zamanda yeneceksiniz ve ne kadar basit olduğunu göreceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…