- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.621
nerden göndermiştin berna bacı
yahu kk dan sa görmedim bakayım msn mi yoksammmm
kızlar ya k.bakmayın burayı çok ihmal ediyorum ama inanın çok yoğunum bu ara birde pc sıkıntım varya insanın anne olacağını bilmesi çok farklı bi duygu.yasemininde dediği gibi yendikten sonraki sabah bi başka sabaha uyanıyo insan.birde okadar sıkıntının üstünü bi melek geliyor ve herşeyi unutturuyo sanki hiçbişey yaşanmamış gibi oluyo sabredin çabalayın pes etmeyin ertelemeyin...seviniyorum kendim ve benim gibi bi melek dünyaya getirecekler için,üzülüyorum burda sizi düşündükçe kahroluyorum.sizde yenmelisiniz inanın zor değil.bakın hopeför 6 yıl sonra yendi ve anne olmaya hazırlanıyo bu arada gelinlerimiz varmış onlar için halaylarını çekeyim tekrar tebrik ederim .....birde hopeför Ayberk ece eğer isterseniz bende hangi ay hangi surelerin okununca çocuğa ii geleceğine dair bişeyler var veya hangi sureyi okuyunca ne olduğu falan.isterseniz gönderebilirim sizede özelden
kıssssssssss harikasınKızlar merhaba...ben 1 aydır falan giremedim foruma...yeni katılanlar olmuş...allah bir an evvel kurtulmalarını nasip etsin...ben ocakta yenenlerdenim...yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince vaji koçluğu yapabilirim...özelden ya da buradan...10 gün sonra 1. evlilik yıl dönümümüz ve daha yeni yenebildik...biz 1 yıl bekledik ve 1 ömür geldi bana...siz de daha fazla beklemeyin lütfen...her geçen gün sizlerin zararına...mutluluğunuza ve huzurunuza daha fazla zarar vermeyin...gizli gizli okuyup, yazmayan, derdini paylaşmayanlar var...lütfen bir an önce derdinizi anlatın...konuştukça içi rahatlıyo insanın ve çözüm daha kolay geliyor...burada herkes aynı derdi paylaşıyoruz...yenenler bunun ne kadar zor olduğunu bildiğinden yardım isteyenlere elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız...yeter ki yardım isteyin, söylenenleri harfiyen uygulayın ve çözeceğinize inanın...bu utanılacak bir durum değil...çözümü olmayan bir şey de değil...dediğim gibi elimden geleni yaparım...vaji kliniklerine gidip de boşa zaman ve para harcamayın...burada bizler yenen arkadaşlarımızın desteğiyle yendik...sizi sizinle aynı derdi paylaşmayan başka kimse anlamaz...anlamıyor da...ne anneniz ne kardeşiniz...bu nedenle bu başlığa takılmaya devam edin ve mutlaka birimizden yardım isteyin...görün bakın çok kısa zamanda yeneceksiniz ve ne kadar basit olduğunu göreceksiniz...
yani berns cim şimdi konuyu takip içinmi arkadaş oluyon benleeeeeee abovvv çok üzüldüm şimdiburdan arkadslık ıstegı yolladım canım yazdıgın cevabı gormıyorum arkadsım olmyınca cnm anca konuyu sık sık konturol etmem lazım bu da zor oluyo :)
yani berns cim şimdi konuyu takip içinmi arkadaş oluyon benleeeeeee abovvv çok üzüldüm şimdi
Canım ara ara bende de yanmalar oluyo ama jelden değildir genelde ara verince öyle oluyo. Sürekli üstüne düşmek lazım çok ilgi istiyo bu hastalık:)
kıssssssssss harikasın
VAJİ KOÇUMUZZZ
vallaaa çok yaşa emi harikaaa bir terim..şimdiden 1.yılınızı kutlarımmmmmm nice yıllar dilerim bacım
canım nasılsın hepimiz seni merak ediyoruz
ekleyelim bacım gönderdeee inann farkında dahi değilimayy ask olsun canım ne konusu ben senle konsmadan oncede arkadslık ıstegı yolladım gormdın cnmm yorumlarnı okuyodum hosuma gıttı ama sen gormedın bn kustumu cnm bnm :) kusmek yk yanlıs anladın gokcecımm
o zaman koçum benimmmm :)"Koçum Benim" demek isteyenler olursa buyursun bekleriz herzaman
Aynen Evrim yaaaa ben de çok merak ediyorum inş.eşiyle arası düzelmiştir. Sırf bu sebepten dolayı evliliğin bitmesi çok feci.
arkadaşlar delikısss dan haberi olan varmi çok merak ediyo:44::44::44::44::44::44::44::44:rum onu:44:
cecem ne aşamadasın bugün ayın 7 si..hastalık falan dinleme yap egzersizini
Merhaba herkese. Uzun süredir konuyu okuyorum, malesef bende aynı dertten muzdaribimama bir türlü cesaret edip de yazamadım.8 aydır evliyim. İlk zamanlar birçok kez denememize rağmen, benim kendimi kasmam ve acıyacak diye korkup kendimi çekmemden dolayı bir türlü olmadı.Sonrasında denemeyi de bıraktık, eşim sen ne zaman kendini hazır hissedersen, o zman deneyelim dedi. Ertele ertele nereye kadar, 8 ay oldu ve artık bu işi düşünmediğim tek bir gün yok diyebilirim. Mideme ağrılar giriyor stresten ve artık kurtulmak istiyorum. Eşimi çok seviyorum ve ona da bu stresi yaşatmak beni de üzüyor durum bundan ibaret arkadaşlar. Artık kararımı verdim, şu anda reglim ama biter bitmez başlayacağım egzersizlere. Zaten başaran arkadaşların yaptıklarını hep okudum, hem öğrendim hem de cesaretlendim. Ama yine de kafamda bazı sorular var, bunlar için size danışmak istiyorum. Bana yardım edin nolurrrrrrrrrr Sorularımı da yazayım hemen; şöyle ki;
1. Parmak egzersizlerinde jel kullanmak şartmış. Bu jeli nerden edinebilirim veya bebe yağı kullansam olurmu?
2. En çok korktuğum şey de bu egzersizler sırasında zarın yırtılmasıBu duyguyu eşimle yaşamak istiyorum herkes gibi Bu konuda da çok çok yardımınıza ihtiyaçım var
Diğer yapılması gerekenlerin hepsini okudum, ve şu regl geçer geçmez başlayacağım. Kesin kararlıyım. Evlilik yıldönümümüzde gerçek balayımıza çıkmayı çok istiyorumLütfennnnnnnnn bana yardım edin arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten çokkkkkkkk zor birşey allah düşmanımın başına vermesin...
evet harikasın canım istemek yolun yarısı suan kegel yap çok faydalı inan acı falan yok ya ben yeni yendim bebe yagı mantar yapar dedi tecrübeli
arkadaşlar ben kullanmadım sen eşine anlat ama kızlık zarı yırtılmıyo kolay kolay ben 14 cm yapmişdim ben son bişey olmadı hadi
sakın vazgeçme olacak göreceksin
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Tamam bebe yağı yok, peki bu jeli nerden edinebilirim? İnternette varmıdır satışı felan, hemen sipariş vereyim.
canım ben ultrason jeli kullanıyorum gayette memnunum netten lt 1 tl e sipariş verdim geldi sende verebilirsin yada isterden okey yada durex kayganlaştırıcı alabilirsin ben onları kullanmadım ama çoğu arkadaş kullanıyo canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?