Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet hemen aradım buldum nette okeyle durexi. Senin kullandığın jelin adı ne acaba, onu öğrenebilir miyim? hepsini alıp karışım yaparım artık. O derece yani bıktım bu durumdan :)

ultrason jeli diye aratırsan çıkar canım üstünde natural yazıyor ben onu kullanıyorum link vereyim sana özel msj ından alırsın...

Bana noldu bilmiyorum tekrar başa döndüm yine korkuyorum yine kasıyorum yine cesaretsizim. Bu haftasonu yenmeyi planlarken başa sardım, 2 gündür tüm çabalarım sonuçsuz. Birkaç cm düşürüp almaya çalıştım yine olmadı((((((( eşimle saçma sebeplerden 2 gündür konuşmuyoruz. Bir zamanlar benim için dağı taşı delen adam artık soğuduğunu ve bıktığını söylüyo. Gerilmeyip de ne yapıyım. Çok mutsuzum çok umutsuzum çok doluyum sadece size açılabiliyorum işte.............

cnm öncelikle hoşgeldin aramıza bebe yağı mantar filan yapmıyo ben doktora gidiyorum o bana bebe yağıyla yapmamı söyledi durexin jeli de var bende ama o kuruyo ikinci defada.. 2. soruna gelince ben şu anda 6cm lik aparattayım ve zar hala bozulmadı bişey olmaz merak etme öyle kolay kolay bozulmuyo yani:)) kolay gelsin..

kzılarrrrrrrrrr :) ya çok mutluyum dün kulak çöpünü alamamıştım tek parmakta çok zorlanmıştım ve bir boğum almıştım bugün 2 parmağımı tamamen aldım ya cidden acı falan yok yansada bekliyorum o da geçiyor ya bu cümleler yenenlerin cümleleri demek ki yakında bende bumuymuş bunun için mi 15 ay bekledim dicem hissediyom acaim moralim geldi dün hiç bişi yapaamamıştım ecemmmmmm bende donuyodum buz gibi ama yinede egzersizimi yaptım tembel öğrenci hadi beni günün en azimli gelin adayı seçin :)
bu arada çileki okey jel yanma yapmıştı ultrason jelile çok rahat giriyo ve yanmada pek olmuyor kızlar ay ben haftasonu denemek istiyom ya inş :)

girişte takılan bi yer var geçin orayı gerisi umman umman h tv karşısıda valla dkkatin dağılınca anlamıyosun girmiş orda beklettin çıkardım yine soktum hiç ama hiç bişi yok

canım inanki bu süreçten yıpranınca ne dediklerini bilmiyolar bnm eşimde bazen soğuttun kendinden diyo kavga ettikçe yıpranıyoruz doğal olrak sakın üzme kendini hepsi geçecek bak bende dün parmak aşamasındayken kulak çöpünü dahi alamadım kullandığım jel yanma yapmştı bugün başka jelle denedim cup diye girdi üstelik ben yeni başladım esneme falanda yokki hemenceceik girdi valla bu yön yön yön le ilgili orda bişi var ona takılınca sanıyosun başa döndük halbuki başa dönme falan yok cidden yok bak yaşadığın sıkıntıdan konsantre olamamışsındır sıkma canını banada eşim diyo benzer ifadeler canın çok tatlı başaramıcan falan ona inat gaza geliyorum böle dedikçe hepsi geçecek inan mutsuz olma lütfen geçecek eşn seni çok seviyo eminim ama onlar sinirliken bizi kırıyolar burunlarının ucuna bakıp göremiyolar bazen düşüncelerimizi

canım çok teşekkür ederim inanın ki siz olmasaydınız başaramazdım,inanırmısın eşim dün akşamdan sonra bambaşka bir insan oldu...çok mutluyumm ya hep sizin sayenizde inşallah diğer arkadaslarımda kurtulur,rabbim herkesin yardımcısı olsun

yüzünüzü göremesemde çokk iyi dostlar kazandım tekrar hepinize teşekkürler..

ömrün canım bende tebrik ederim darısı inşlah bizlere tez zamanda rabbim amin

Kızlaar,

Şu forumda, her türlü başlık var da, kadının iş yaşamındaki varlığına dair bir başlık göremedim.

Kadının konumunu güçlendirmek, yaşadığımız ülkeyi güçlendirmektir! Lütfen KAGİDER'den haberdar olun kızlar!

8 Mart 2013 tarihinde ve her gün KAGİDER olarak biz ülkemizdeki bütün kadınların ekonomiye katılım hakkını ve özgür iradesini kullanma hakkını savunuyoruz.

Lütfen sevdiğiniz kadınlarla paylaşın!

sLMM

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrikler canım çok sevindim inşallah hızla ilerleme kaydedersin. Ben de umarım biraz gevşerim ve yarın kaldığım yere geri dönebilirim aslında bu hafta halletmem gerrek diyodum çünkü regl araya girince iyice soğuyorum zaten zorla yapıyorum(

İlk aparatı alabildiğimde dakikalarca ağladım mutluluktan yenmiş gibi bi özgüven geldi. Sonra eşimle paylaştım gülümsedi ve yine de hemen umutlanmayalım hayal kırıklığı olmasın dedi..... İnsan böyle mi söyler ya o an gerçeklerle yüzleştim ve buruklaştım. Bana o an çok daha destekleyici bi tepki verseydi, günlük olarak yaptıklarımla ilgilense ve takip etseydi şu an bu durumda olmazdım diye düşünüyorum..
Tamam onun ruh halini da anlıyorum ve üzülüyorum ama ya biz!!! Ben hem kendimi hem onu hem ailemi hem milletin lafını sözünü her şeyi takıyorum kafama. Kendimi eksik hissediyorum ve bunu sadece ben yenebilirim başkası benim adıma bişey yapamaz düşüncesiyle sorumluluğumun altında eziliyorum. Ama yendiğim zaman benden çok çekeceği var ..... Ve sonuç ne olursa olsun gerekirse en başından başlayıp denemeye devam edicem!!

canmmm işte bu hep böyle düşün çünkü düşünsene aah koruusun bu iş olmadıkça hep baskı eşin dırdırı zıtlaşmalar kavgalar her şey bütün yük yine bizde kalacak bnm eşimde yaptığımdan haberdar ama gelip yardımcı olmuyoki yani ben yapıyorum her şeyi hatta bu şeklde yencemi düşünmüo ona saçma geiyomuş ama görecek ona inat yenicem diyorum sende öle yap sen gerilemedin sadece öle düşünüyosun bugün anladım bende bunu çünkü dün aynı şeyleri yaşadım bende, eşler bizi bizim kadar anlayamaz bunu yaşayan anlıyo bizden olan anlyor keşke burda onlarada bi topik olsa yazışsalarda onlarda dertelişp azcık derdimizi anlasalar :)

Delikiss canım nasılsın ne yaptın?

arkadaşlar delikısss dan haberi olan varmi çok merak ediyo:44::44::44::44::44::44::44::44:rum onu:44:

canım nasılsın hepimiz seni merak ediyoruz

Aynen Evrim yaaaa ben de çok merak ediyorum inş.eşiyle arası düzelmiştir. Sırf bu sebepten dolayı evliliğin bitmesi çok feci.

İnşallah her şey yoluna girer onun icin. Kendimi düşündüğüm kadar onu da düşünüyorum ya..

Delikisss burdasınnn durumlar nasıl?? Merak ettik seni??

Kızlar teşekkür ederim Allaha şükür daha iyiyim iyiyiz takip ediyorum ama yazmak istemiyorum sizinde umudunuzu kırmamak için çünkü bizim bu hastalıkta moral çok önemli kimseyi bunaltıp sıkmak istemem okudum yazılanları herkezde gelişmeler var çok güzel inşallah yakında hepimiz bu illeti yeneriz ve bu topiğin adı Vajinusmusu yendik hepimiz mutluyuz anneyiz olur :)

Son düzenleme:

canım kendini bırakma seni en iyi biz anlarız bence kendini geri çekmen dogru degil

sen yaz anlat inan anlattıkça rahatlıyacaksın bu iş olacak biz sana inanıyoruz bitanem

canım olur öyle şeyler takma kafana sen sadece bu olaya odaklan tamam haklısın eşlerin bu durumu insanı üzüyor ama yapacak birşey yok erkeklerin düşüncelerinde yaşayan birşey bu cinsellik yani olmayınca onlarda bıkıyor artık demekki bir erkek için çok önemli bunu yaşamak biz kadınlar erkekler gibi değiliz cinsellik olmadanda yaşayabiliriz ama onlar o hayallerle gelişiyorlar resmen nekadar inkar etselerde kafalarının bir bölümü buna çalışıyor e birde yapamadıklarını düşün evli oldukları halde haliyle erkek oldukları için odun oldukları için bizleri anlayamazlar bak benim eşim oakdar anlayışlıdır sevimlidir beni kırdıgı 5 parmağı geçmez ama o bile egzersizlerde sıkılıyo olsun istiyo istiyorum diyo sadece istiyorum yardıma gelince eh işte ucundan tutarsa ne ala yani eşini kafandan çıkar şu işe odaklanalım ya bi yenelim onlar nasıl değişir telafi ederler hadi canım şimdi biz egzersizlerimize odaklanoyoruz bu illeti yeniyoruz ve onlara çektiriyoruz peşimizden koşsunlar azıcık evde ogünleri evlilik öncesi çok hayal ederdim ama daha o mutluluğa erişemedim şeytan evlilik öncesi günah diye kanımıza giriyor ama evlenincede aramız bozulsun diye aramıza giriyo böyle kalıyoruz savaşmak zorundayız bismillah de yoluna devam et canım...

canım benimm seni çokk tebrikediyorummmm valla süpersinn :)) çokda iyi anlıyorum insan nasıl mutlu oluyor başarınca gerçekten o girişi atlattıkmı ilerisi hissiz bir şekilde ilerliyor anlamıyorsun gidiyoda gidiyo yani buna şahit olduk şimdi dahada iyilerini yapmak için çaba gösterme zamanı sen buz gibi halde bile bunu başarmışsın ay benim canım ço ktatlı galiba buz gibi yken birde soyunursam kasıklarımdan 3 gün kendime gelemem bu durumu yaşadım çünkü biliyorum ama şimdi ısındım ev sıcak bende birazdan denicem inş... tv karşısında hadi Allah yardımcımız olsun....

canım lütfen öyle bizim umudumuzu kırmakmış falanmış öyle şeyler düşünme tam aksine yaz yazki için rahatlasın biz asla yazıklarından bunalmayız sıkılmayız elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz kesinlikle kendini uzak tutma lütfenn hep burda olki beraber başarıcaz inş....

merhaba.. araya girdim ama kusura bakma. morelini bozacak bir durum yok aslında eşinin takip etmemesi daha iyi bence en azından çok yıpranmaz bu durumdan.. sonra ondada problem oluşabilir.. sen insanları boşver kendini düşün . eksik bir insanda değilsin ben nasılsam sende öylesin.ve bunu ben nasıl yaptıysam sende yapabilirsin.her şeyden önce kendin için bunu yapmalısın. çok kolay yaptığında bu muydu diyeceksin bana inan...

kızlar merhaba, dün regl oldum mecburen ara verdim egzersize. şimdi bu dönemde kegelmi çalışayım? burdan bir daha kopmak istemiyorum, bişey yazmasamda yazılanları okumak bile beni rahatlatıyor, beni anlayan insanların olduğunu hissetmek, derdimi anlatabilmek çok güzel bir duygu, iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…