- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.641
Evet hemen aradım buldum nette okeyle durexi. Senin kullandığın jelin adı ne acaba, onu öğrenebilir miyim? hepsini alıp karışım yaparım artık. O derece yani bıktım bu durumdan :)
ultrason jeli diye aratırsan çıkar canım üstünde natural yazıyor ben onu kullanıyorum link vereyim sana özel msj ından alırsın...
Buldum evet teşekkürler tekrar ilgilendiğiniz için, hemen sipariş vereceğim. Bu bile mutlu etti beni, inşallah en kısa zamanda da kurtulacağım.
Merhaba herkese. Uzun süredir konuyu okuyorum, malesef bende aynı dertten muzdaribimama bir türlü cesaret edip de yazamadım.8 aydır evliyim. İlk zamanlar birçok kez denememize rağmen, benim kendimi kasmam ve acıyacak diye korkup kendimi çekmemden dolayı bir türlü olmadı.Sonrasında denemeyi de bıraktık, eşim sen ne zaman kendini hazır hissedersen, o zman deneyelim dedi. Ertele ertele nereye kadar, 8 ay oldu ve artık bu işi düşünmediğim tek bir gün yok diyebilirim. Mideme ağrılar giriyor stresten ve artık kurtulmak istiyorum. Eşimi çok seviyorum ve ona da bu stresi yaşatmak beni de üzüyor durum bundan ibaret arkadaşlar. Artık kararımı verdim, şu anda reglim ama biter bitmez başlayacağım egzersizlere. Zaten başaran arkadaşların yaptıklarını hep okudum, hem öğrendim hem de cesaretlendim. Ama yine de kafamda bazı sorular var, bunlar için size danışmak istiyorum. Bana yardım edin nolurrrrrrrrrr Sorularımı da yazayım hemen; şöyle ki;
1. Parmak egzersizlerinde jel kullanmak şartmış. Bu jeli nerden edinebilirim veya bebe yağı kullansam olurmu?
2. En çok korktuğum şey de bu egzersizler sırasında zarın yırtılmasıBu duyguyu eşimle yaşamak istiyorum herkes gibi Bu konuda da çok çok yardımınıza ihtiyaçım var
Diğer yapılması gerekenlerin hepsini okudum, ve şu regl geçer geçmez başlayacağım. Kesin kararlıyım. Evlilik yıldönümümüzde gerçek balayımıza çıkmayı çok istiyorumLütfennnnnnnnn bana yardım edin arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten çokkkkkkkk zor birşey allah düşmanımın başına vermesin...
Bana noldu bilmiyorum tekrar başa döndüm yine korkuyorum yine kasıyorum yine cesaretsizim. Bu haftasonu yenmeyi planlarken başa sardım, 2 gündür tüm çabalarım sonuçsuz. Birkaç cm düşürüp almaya çalıştım yine olmadı((((((( eşimle saçma sebeplerden 2 gündür konuşmuyoruz. Bir zamanlar benim için dağı taşı delen adam artık soğuduğunu ve bıktığını söylüyo. Gerilmeyip de ne yapıyım. Çok mutsuzum çok umutsuzum çok doluyum sadece size açılabiliyorum işte.............
yeni gelinnnnnnnnnnnnnnn omrun21 içinnnnnnnnn
gelyorrrr halaylarrrr
ve tüm gangamlarrrrr
eşi de iyce yola gelir sevgisi artar inşallahhhhhhhhhhh...
beni çok etkileyen birisi idi çok şükür bu sıkıntıyı atlattı yarabbi çok şükür darısı başta rasiba ve delikısss olmak üzere tüm vajililere.... ama 14 yıl 6 yıl gibi bir süre bekleyen bu bacılarma en yakın zamanda gelsinnn diyippppp sizi oyuna davet ediyorummmm heyyy heyyyyy
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
canım çok teşekkür ederim inanın ki siz olmasaydınız başaramazdım,inanırmısın eşim dün akşamdan sonra bambaşka bir insan oldu...çok mutluyumm ya hep sizin sayenizde inşallah diğer arkadaslarımda kurtulur,rabbim herkesin yardımcısı olsun
yüzünüzü göremesemde çokk iyi dostlar kazandım tekrar hepinize teşekkürler..
canım inanki bu süreçten yıpranınca ne dediklerini bilmiyolar bnm eşimde bazen soğuttun kendinden diyo kavga ettikçe yıpranıyoruz doğal olrak sakın üzme kendini hepsi geçecek bak bende dün parmak aşamasındayken kulak çöpünü dahi alamadım kullandığım jel yanma yapmştı bugün başka jelle denedim cup diye girdi üstelik ben yeni başladım esneme falanda yokki hemenceceik girdi valla bu yön yön yön le ilgili orda bişi var ona takılınca sanıyosun başa döndük halbuki başa dönme falan yok cidden yok bak yaşadığın sıkıntıdan konsantre olamamışsındır sıkma canını banada eşim diyo benzer ifadeler canın çok tatlı başaramıcan falan ona inat gaza geliyorum böle dedikçe hepsi geçecek inan mutsuz olma lütfen geçecek eşn seni çok seviyo eminim ama onlar sinirliken bizi kırıyolar burunlarının ucuna bakıp göremiyolar bazen düşüncelerimizi
Tebrikler canım çok sevindim inşallah hızla ilerleme kaydedersin. Ben de umarım biraz gevşerim ve yarın kaldığım yere geri dönebilirim aslında bu hafta halletmem gerrek diyodum çünkü regl araya girince iyice soğuyorum zaten zorla yapıyorum(
İlk aparatı alabildiğimde dakikalarca ağladım mutluluktan yenmiş gibi bi özgüven geldi. Sonra eşimle paylaştım gülümsedi ve yine de hemen umutlanmayalım hayal kırıklığı olmasın dedi..... İnsan böyle mi söyler ya o an gerçeklerle yüzleştim ve buruklaştım. Bana o an çok daha destekleyici bi tepki verseydi, günlük olarak yaptıklarımla ilgilense ve takip etseydi şu an bu durumda olmazdım diye düşünüyorum..
Tamam onun ruh halini da anlıyorum ve üzülüyorum ama ya biz!!! Ben hem kendimi hem onu hem ailemi hem milletin lafını sözünü her şeyi takıyorum kafama. Kendimi eksik hissediyorum ve bunu sadece ben yenebilirim başkası benim adıma bişey yapamaz düşüncesiyle sorumluluğumun altında eziliyorum. Ama yendiğim zaman benden çok çekeceği var ..... Ve sonuç ne olursa olsun gerekirse en başından başlayıp denemeye devam edicem!!
Delikiss canım nasılsın ne yaptın?
arkadaşlar delikısss dan haberi olan varmi çok merak ediyo:44::44::44::44::44::44::44::44:rum onu:44:
Canım gökçem benimde şu delikısss kafama çok takılıyor 14 yıl dile kolay
dileri 14 saniye bile beklemeden şu illetden kurtulur bütün arkadaşlarım
birbirimize şu hayırlı günde dua edelim başkasına içten edilen dua
kabul olurmuş allah sizinde gönlünüze göre verir dua edelim ben başladım
canım nasılsın hepimiz seni merak ediyoruz
Aynen Evrim yaaaa ben de çok merak ediyorum inş.eşiyle arası düzelmiştir. Sırf bu sebepten dolayı evliliğin bitmesi çok feci.
İnşallah her şey yoluna girer onun icin. Kendimi düşündüğüm kadar onu da düşünüyorum ya..
Delikisss burdasınnn durumlar nasıl?? Merak ettik seni??
Kızlar teşekkür ederim Allaha şükür daha iyiyim iyiyiz takip ediyorum ama yazmak istemiyorum sizinde umudunuzu kırmamak için çünkü bizim bu hastalıkta moral çok önemli kimseyi bunaltıp sıkmak istemem okudum yazılanları herkezde gelişmeler var çok güzel inşallah yakında hepimiz bu illeti yeneriz ve bu topiğin adı Vajinusmusu yendik hepimiz mutluyuz anneyiz olur :)
Bana noldu bilmiyorum tekrar başa döndüm yine korkuyorum yine kasıyorum yine cesaretsizim. Bu haftasonu yenmeyi planlarken başa sardım, 2 gündür tüm çabalarım sonuçsuz. Birkaç cm düşürüp almaya çalıştım yine olmadı((((((( eşimle saçma sebeplerden 2 gündür konuşmuyoruz. Bir zamanlar benim için dağı taşı delen adam artık soğuduğunu ve bıktığını söylüyo. Gerilmeyip de ne yapıyım. Çok mutsuzum çok umutsuzum çok doluyum sadece size açılabiliyorum işte.............
kzılarrrrrrrrrr :) ya çok mutluyum dün kulak çöpünü alamamıştım tek parmakta çok zorlanmıştım ve bir boğum almıştım bugün 2 parmağımı tamamen aldım ya cidden acı falan yok yansada bekliyorum o da geçiyor ya bu cümleler yenenlerin cümleleri demek ki yakında bende bumuymuş bunun için mi 15 ay bekledim dicem hissediyom acaim moralim geldi dün hiç bişi yapaamamıştım ecemmmmmm bende donuyodum buz gibi ama yinede egzersizimi yaptım tembel öğrencihadi beni günün en azimli gelin adayı seçin :)
bu arada çileki okey jel yanma yapmıştı ultrason jelile çok rahat giriyo ve yanmada pek olmuyor kızlar ay ben haftasonu denemek istiyom ya inş :)
girişte takılan bi yer var geçin orayı gerisi umman umman h tv karşısıda valla dkkatin dağılınca anlamıyosun girmiş orda beklettin çıkardım yine soktum hiç ama hiç bişi yok
Kızlar teşekkür ederim Allaha şükür daha iyiyim iyiyiz takip ediyorum ama yazmak istemiyorum sizinde umudunuzu kırmamak için çünkü bizim bu hastalıkta moral çok önemli kimseyi bunaltıp sıkmak istemem okudum yazılanları herkezde gelişmeler var çok güzel inşallah yakında hepimiz bu illeti yeneriz ve bu topiğin adı Vajinusmusu yendik hepimiz mutluyuz anneyiz olur :)
Tebrikler canım çok sevindim inşallah hızla ilerleme kaydedersin. Ben de umarım biraz gevşerim ve yarın kaldığım yere geri dönebilirim aslında bu hafta halletmem gerrek diyodum çünkü regl araya girince iyice soğuyorum zaten zorla yapıyorum(
İlk aparatı alabildiğimde dakikalarca ağladım mutluluktan yenmiş gibi bi özgüven geldi. Sonra eşimle paylaştım gülümsedi ve yine de hemen umutlanmayalım hayal kırıklığı olmasın dedi..... İnsan böyle mi söyler ya o an gerçeklerle yüzleştim ve buruklaştım. Bana o an çok daha destekleyici bi tepki verseydi, günlük olarak yaptıklarımla ilgilense ve takip etseydi şu an bu durumda olmazdım diye düşünüyorum..
Tamam onun ruh halini da anlıyorum ve üzülüyorum ama ya biz!!! Ben hem kendimi hem onu hem ailemi hem milletin lafını sözünü her şeyi takıyorum kafama. Kendimi eksik hissediyorum ve bunu sadece ben yenebilirim başkası benim adıma bişey yapamaz düşüncesiyle sorumluluğumun altında eziliyorum. Ama yendiğim zaman benden çok çekeceği var ..... Ve sonuç ne olursa olsun gerekirse en başından başlayıp denemeye devam edicem!!
naslsnız kızlarr:)
Ben yeneli bir ay oldu. Gitgellerde zorlanıyorum yanma oluyor. Sizce ne zaman geçer bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?