- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.661
kızlar merhaba, dün regl oldum mecburen ara verdim egzersize. şimdi bu dönemde kegelmi çalışayım? burdan bir daha kopmak istemiyorum, bişey yazmasamda yazılanları okumak bile beni rahatlatıyor, beni anlayan insanların olduğunu hissetmek, derdimi anlatabilmek çok güzel bir duygu, iyiki varsınız..
kızlar ben 2 parmaktayım yarın 3 denicem ama 3 parmak işaret orta yüzük yanyana mı denyruz ya birde ben p.....denemek istyrum sizce erken mi egzersizle ilgili nasıl ilerlim bana bir akıl verin birde şu liste neden yok artık o insanı metive ediyodu yahu :)
nasıl yendgimi anlatmak isterim:)doktorum brozac diye bi sakinleştirici verdi sabahları içiyosun ve egzersizlerden önce bi kas gevşetici hap verdi bide anestol pomad diye uyuşturucu verdi bu şekilde parmak egzersizlerine başladım tek parmak 2 parmak ve 3 parmaktan sonra p..s çalışması.özellikle bu sakinleştiricinn ii gelcegini söyledi doktorum ve düzenli kullandıkça bacaklarımın titremesi geçti ultrason jelini önermişti bide bebek düşündügm için oda çünkü diger kremler canlı spermleri öldürüyormuş 15.günde kontrole gittm ve ultrason makinesini verdi bana kendin sok hadi dedi
ve jeli sürdü pat diye kaydı gitti ve haftaya seni yenmiş bi şekilde bekliyorum dedi velhasıl yendim.bi doktorun yabancı birinin planlı olarak yönlendirmesi takip etmesi çok daha ii oluyor arkadaşlar araya zaman verip bak bu aşamaya geliceksin şu tarihte dediği zaman yapılması zorunlu bi ödev gibi oluyor.benim doktorum bi hastasınıda aşılama ile gebe bırakmış ve normal dogum yaparak yenmiş bu sorunu önermiyo.özellikle bu sakinleştirici bana çok ii geldi ve asla bu girmez dediğim p...s bi zaman sonra girdi yani doktorumun sözünü sölicem en dar vajina dahi en geniş pe..si almaya müsaittir:)
hadi ya ben de.. hangi dr a gidiosun cnm?
regl 2 .cü gününden sonra kegel yapabilirsin canım banada gökçe demiştiozaman sorun olmaz 2 gün yapma yoğun olduğu için hadi biter bitmez güzel haberler alırız inş. regl sonrası orası geniş oluyormuş belkide yenersin canım kim bilir yeterki inan....
cecemmcim çok sağol canım, yarından itibaren başlarım o zmn kegele. zaten ilk günler çok ağrım oluyor. evet cnm yaa dediğin gibi geniş oluyormuş regl sonrası vajina, bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım. senden de güzel haberler alırız inş. kısa zamanda :)) inancımı hiç yitirmiyorum, pes etmek yok bundan sonra..
hanımlar nasılsınız keyifler nasıl cecem hastalanmişsin canım ya nazar deymiş kuzuma çok geçmiş olsun minacım
sen nasılsın
cecemmcim çok sağol canım, yarından itibaren başlarım o zmn kegele. zaten ilk günler çok ağrım oluyor. evet cnm yaa dediğin gibi geniş oluyormuş regl sonrası vajina, bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım. senden de güzel haberler alırız inş. kısa zamanda :)) inancımı hiç yitirmiyorum, pes etmek yok bundan sonra..
​evrim cecem naber kizlar
hanımlar nasılsınız keyifler nasıl cecem hastalanmişsin canım ya nazar deymiş kuzuma çok geçmiş olsun minacım
sen nasılsın
gerçekten bursadan mısın... Çok ii güzel tesadüf :) ben bu sitede reklamı geçen bir yer varya belki görmüşsündür.. Dr. Çiğdem Tezcan. vajınusmus merkezi..İlk muyaneye gittim bakalım pazartesi başıyorum alla izin verirse en kısa zamanda çözelim artık demi ama yaa
(
ayy gerçekten inanmıorum ben de ç,ğdem hanıma gidiorum bu siteden biri gitmiş 4.seansta çözmüş ondan etkilendim ama inanılmaz memnun kaldım özelden msj yazamıorum 100 gönderi yapmadan ama nerelerdesin çalışıo musun ne tarafta oturuosun tesadüfe bakar mısın yaa ben de yarın gidicem 5. seansa..
inş. canım benimm evet pes etmek yokkk bitiricez bu vajiyi mart ayı bitmeden inşallahhh
inş. cecemm yaa bu ay hallederiz :)) sende rahatsızmışsın sanırım, çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
nasıl yendgimi anlatmak isterim:)doktorum brozac diye bi sakinleştirici verdi sabahları içiyosun ve egzersizlerden önce bi kas gevşetici hap verdi bide anestol pomad diye uyuşturucu verdi bu şekilde parmak egzersizlerine başladım tek parmak 2 parmak ve 3 parmaktan sonra p..s çalışması.özellikle bu sakinleştiricinn ii gelcegini söyledi doktorum ve düzenli kullandıkça bacaklarımın titremesi geçti ultrason jelini önermişti bide bebek düşündügm için oda çünkü diger kremler canlı spermleri öldürüyormuş 15.günde kontrole gittm ve ultrason makinesini verdi bana kendin sok hadi dedi
ve jeli sürdü pat diye kaydı gitti ve haftaya seni yenmiş bi şekilde bekliyorum dedi velhasıl yendim.bi doktorun yabancı birinin planlı olarak yönlendirmesi takip etmesi çok daha ii oluyor arkadaşlar araya zaman verip bak bu aşamaya geliceksin şu tarihte dediği zaman yapılması zorunlu bi ödev gibi oluyor.benim doktorum bi hastasınıda aşılama ile gebe bırakmış ve normal dogum yaparak yenmiş bu sorunu önermiyo.özellikle bu sakinleştirici bana çok ii geldi ve asla bu girmez dediğim p...s bi zaman sonra girdi yani doktorumun sözünü sölicem en dar vajina dahi en geniş pe..si almaya müsaittir:)
Merhaba herkese. Uzun süredir konuyu okuyorum, malesef bende aynı dertten muzdaribimama bir türlü cesaret edip de yazamadım.8 aydır evliyim. İlk zamanlar birçok kez denememize rağmen, benim kendimi kasmam ve acıyacak diye korkup kendimi çekmemden dolayı bir türlü olmadı.Sonrasında denemeyi de bıraktık, eşim sen ne zaman kendini hazır hissedersen, o zman deneyelim dedi. Ertele ertele nereye kadar, 8 ay oldu ve artık bu işi düşünmediğim tek bir gün yok diyebilirim. Mideme ağrılar giriyor stresten ve artık kurtulmak istiyorum. Eşimi çok seviyorum ve ona da bu stresi yaşatmak beni de üzüyor durum bundan ibaret arkadaşlar. Artık kararımı verdim, şu anda reglim ama biter bitmez başlayacağım egzersizlere. Zaten başaran arkadaşların yaptıklarını hep okudum, hem öğrendim hem de cesaretlendim. Ama yine de kafamda bazı sorular var, bunlar için size danışmak istiyorum. Bana yardım edin nolurrrrrrrrrr Sorularımı da yazayım hemen; şöyle ki;
1. Parmak egzersizlerinde jel kullanmak şartmış. Bu jeli nerden edinebilirim veya bebe yağı kullansam olurmu?
2. En çok korktuğum şey de bu egzersizler sırasında zarın yırtılmasıBu duyguyu eşimle yaşamak istiyorum herkes gibi Bu konuda da çok çok yardımınıza ihtiyaçım var
Diğer yapılması gerekenlerin hepsini okudum, ve şu regl geçer geçmez başlayacağım. Kesin kararlıyım. Evlilik yıldönümümüzde gerçek balayımıza çıkmayı çok istiyorumLütfennnnnnnnn bana yardım edin arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten çokkkkkkkk zor birşey allah düşmanımın başına vermesin...
Aynen Evrim yaaaa ben de çok merak ediyorum inş.eşiyle arası düzelmiştir. Sırf bu sebepten dolayı evliliğin bitmesi çok feci.
evet bu gerçekten erteleme hastalığı, benim 10 yıl olacak yol yakınken bir an önce çözmeye çalışın kızlar. zaman çok acımasız maalesef çok çabuk geçiyor ben nasıl geçti anlamadım bile. rasiba sen hiç doktora gitmedinmi canım? kadın doğum uzmanına falan göründün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?