Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben 2 parmaktayım yarın 3 denicem ama 3 parmak işaret orta yüzük yanyana mı denyruz ya birde ben p.....denemek istyrum sizce erken mi egzersizle ilgili nasıl ilerlim bana bir akıl verin birde şu liste neden yok artık o insanı metive ediyodu yahu :)

nasıl yendgimi anlatmak isterim:)doktorum brozac diye bi sakinleştirici verdi sabahları içiyosun ve egzersizlerden önce bi kas gevşetici hap verdi bide anestol pomad diye uyuşturucu verdi bu şekilde parmak egzersizlerine başladım tek parmak 2 parmak ve 3 parmaktan sonra p..s çalışması.özellikle bu sakinleştiricinn ii gelcegini söyledi doktorum ve düzenli kullandıkça bacaklarımın titremesi geçti ultrason jelini önermişti bide bebek düşündügm için oda çünkü diger kremler canlı spermleri öldürüyormuş 15.günde kontrole gittm ve ultrason makinesini verdi bana kendin sok hadi dedi
ve jeli sürdü pat diye kaydı gitti ve haftaya seni yenmiş bi şekilde bekliyorum dedi velhasıl yendim.bi doktorun yabancı birinin planlı olarak yönlendirmesi takip etmesi çok daha ii oluyor arkadaşlar araya zaman verip bak bu aşamaya geliceksin şu tarihte dediği zaman yapılması zorunlu bi ödev gibi oluyor.benim doktorum bi hastasınıda aşılama ile gebe bırakmış ve normal dogum yaparak yenmiş bu sorunu önermiyo.özellikle bu sakinleştirici bana çok ii geldi ve asla bu girmez dediğim p...s bi zaman sonra girdi yani doktorumun sözünü sölicem en dar vajina dahi en geniş pe..si almaya müsaittir:)

regl 2 .cü gününden sonra kegel yapabilirsin canım banada gökçe demişti ozaman sorun olmaz 2 gün yapma yoğun olduğu için hadi biter bitmez güzel haberler alırız inş. regl sonrası orası geniş oluyormuş belkide yenersin canım kim bilir yeterki inan....

canım hele bi iyice alış sonra pnse geçersin bende senin gibi heyecana geldim ama yok bu olmayınca başa döneriz yine oyüzden bi iyice alışalım tmm işte hazırım dediğin an penis denemesine geç hı şuda var eğerki ben hazırım dersen 3 parmak sonrası dene tabiki oda sana kalmış inş. olur canımmmm..

harikasin canim halletmis olmana sevindim.insallah diger arkadaslarimda yenicekler rabbim hepimize yardim etsin.bende dua ediyorum hep.dilerim herkes bu illeti alteder ve mutlu olur

hadi ya ben de.. hangi dr a gidiosun cnm?

gerçekten bursadan mısın... Çok ii güzel tesadüf :) ben bu sitede reklamı geçen bir yer varya belki görmüşsündür.. Dr. Çiğdem Tezcan. vajınusmus merkezi..İlk muyaneye gittim bakalım pazartesi başıyorum alla izin verirse en kısa zamanda çözelim artık demi ama yaa
(

inş. canım benimm evet pes etmek yokkk bitiricez bu vajiyi mart ayı bitmeden inşallahhh

​evrim cecem naber kizlar

iyiyiz canım ne olsun bakınıyoruz öyle sen nasılsın dicem ama gitmişsin sanırım k.i.b kuzum artık k bakma anca gördüm

hanımlar nasılsınız keyifler nasıl cecem hastalanmişsin canım ya nazar deymiş kuzuma çok geçmiş olsun minacım

sen nasılsın

ay öyle oldu valla bi öksürüyorumki sorma içim dışıma çıkıyo nefesim kesiliyo devamlı üşüyorum ayaklarım buzzz ve acaip değişik akıntım var ilaçlardanmı bilmiyom ama berbat korkuyo ya ben böyle birşey görmedim aparattan sonra oldu sanki kanallar açıldı vaji içinimi kusuyo nee :) kötü haldeyim kötü iyi değilim kasıklarım da acaip ağrıyo ay öyle iştee üzerine gidip daha beter olmak istemiyom sadece eşimle birşeyler yapıyoz aparat denemedim henüz az iyileşeyimde güzel sonuç çıksın ne pis canım varmış arkadaş

ayy gerçekten inanmıorum ben de ç,ğdem hanıma gidiorum bu siteden biri gitmiş 4.seansta çözmüş ondan etkilendim ama inanılmaz memnun kaldım özelden msj yazamıorum 100 gönderi yapmadan ama nerelerdesin çalışıo musun ne tarafta oturuosun tesadüfe bakar mısın yaa ben de yarın gidicem 5. seansa..

bu doktor nerde bende gitmek istiyorum

Vajinismus hipnoz yoluyla da tedavi edilebiliyor mu gerçekten? Vajinismus ve Hamilelik Eğitimi sitesinde en kolay bu şekilde vajinismus tedavisi yapılabiliyor diye bilgiler var. Hipnoz tedavisi görerek bu hastalıktan kurtulan var mı aranızda, ilginç bir deneyim olmuştur kesin :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bende şu erteleme hastalığından kurtulursam dr a gidicem çünkü ben hiç dokunamıyorum bile denemek bile istemiyorum 3 yıl oldu hala dr a gidicem

canım bu illetten 3 yıldır kurtulamamış birisi olarak 8 ay kısa bir zaman sakın bizim gibi erteleme hastalığına yakalanma ve ve daha yol yakınken hemen başla egzersizlere çünkü gittikçe yapmamak alışkanlık yapıyo sakın ertelemeeee

evet bu gerçekten erteleme hastalığı, benim 10 yıl olacak yol yakınken bir an önce çözmeye çalışın kızlar. zaman çok acımasız maalesef çok çabuk geçiyor ben nasıl geçti anlamadım bile. rasiba sen hiç doktora gitmedinmi canım? kadın doğum uzmanına falan göründün mü hiç?

yok canım gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…