- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.681
inş. cecemm yaa bu ay hallederiz :)) sende rahatsızmışsın sanırım, çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
yok canım gitmedim
sonunda olduu kizlar eskiler hatirlar beni basardi kabul etmslerdi beni ama emla anestezik kremle iliskiye girebiliyordum...vee onsuzda basardim en sonunda tabi once egzersiz yaparak aparatla sonra esimle deniyorum oluyoo...esim ayrilmak istedigini solemeseydi hala erteliyor olacaktim ...ayrilcaz korkusuyla ne oldu anlamadim gevseyiverdim:)) evliligimzin 11 ci senesine giricez..cok sukur simdilik normal hersey ama iliskiden biraz uzaklasayim eskisi gibi oldugumu dusunuyoesnek olmami istiyor nerdeyse her aksam iliski istiyoo ne zormus kadin olmak kizlar yaa...
sonunda olduu kizlar eskiler hatirlar beni basardi kabul etmslerdi beni ama emla anestezik kremle iliskiye girebiliyordum...vee onsuzda basardim en sonunda tabi once egzersiz yaparak aparatla sonra esimle deniyorum oluyoo...esim ayrilmak istedigini solemeseydi hala erteliyor olacaktim ...ayrilcaz korkusuyla ne oldu anlamadim gevseyiverdim:)) evliligimzin 11 ci senesine giricez..cok sukur simdilik normal hersey ama iliskiden biraz uzaklasayim eskisi gibi oldugumu dusunuyoesnek olmami istiyor nerdeyse her aksam iliski istiyoo ne zormus kadin olmak kizlar yaa...
merhaba.. araya girdim ama kusura bakma. morelini bozacak bir durum yok aslında eşinin takip etmemesi daha iyi bence en azından çok yıpranmaz bu durumdan.. sonra ondada problem oluşabilir.. sen insanları boşver kendini düşün . eksik bir insanda değilsin ben nasılsam sende öylesin.ve bunu ben nasıl yaptıysam sende yapabilirsin.her şeyden önce kendin için bunu yapmalısın. çok kolay yaptığında bu muydu diyeceksin bana inan...
canım olur öyle şeyler takma kafana sen sadece bu olaya odaklan tamam haklısın eşlerin bu durumu insanı üzüyor ama yapacak birşey yok erkeklerin düşüncelerinde yaşayan birşey bu cinsellik yani olmayınca onlarda bıkıyor artık demekki bir erkek için çok önemli bunu yaşamak biz kadınlar erkekler gibi değiliz cinsellik olmadanda yaşayabiliriz ama onlar o hayallerle gelişiyorlar resmen nekadar inkar etselerde kafalarının bir bölümü buna çalışıyor e birde yapamadıklarını düşün evli oldukları halde haliyle erkek oldukları için odun oldukları için bizleri anlayamazlar bak benim eşim oakdar anlayışlıdır sevimlidir beni kırdıgı 5 parmağı geçmez ama o bile egzersizlerde sıkılıyo olsun istiyo istiyorum diyo sadece istiyorum yardıma gelince eh işte ucundan tutarsa ne ala yani eşini kafandan çıkar şu işe odaklanalım ya bi yenelim onlar nasıl değişir telafi ederler hadi canım şimdi biz egzersizlerimize odaklanoyoruz bu illeti yeniyoruz ve onlara çektiriyoruz peşimizden koşsunlar azıcık evdeogünleri evlilik öncesi çok hayal ederdim ama daha o mutluluğa erişemedim şeytan evlilik öncesi günah diye kanımıza giriyor ama evlenincede aramız bozulsun diye aramıza giriyo böyle kalıyoruz savaşmak zorundayız bismillah de yoluna devam
Evet Cecem ben de evlenmeden önce böyle hayaller kuruyordum ama peşimden koşturamadan başıma bunlar geldi işte:) inşallah kurtulalım artık hayırlı CUMALAR hayırlı haberler!!!
arkadaslar öncelikle 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım ben bu kadınlar gününde kendime coook güzel bir hediye verdim ve bu illeti yendiiiiiiiimartık bittiii 2,5 yılımı heba eden beni günbegün güvensiz biri haline getiren illet artık benim evimden gittiii ben burada sizin sayenizde egzersizlere baslamıştım hemde ilk egzersiz demememde orta iki parmaga kadar gelmiştim yaklasık 2 ay denemeleri bırakmıştım dün bu egzersiz istegi bende yeniden hortladı ama bu sefer parmakla denemek istemiyordum cok garip gelsede dolabımdan aldıgım en büyük ve en kalın havuç la denedim havucu buzdolabı poşetine sıkıca sardım üzerine gleitgelen kayganlaştırıcı sürdüm vajen icerisinede parmagımla emla krem ve yine kayganlaştırıcı sürdüm 10 dk sonra denemeye gectim ve o an ben bile inanamadım ama hicbirsey hissetmeden bir baktımki yarısından cogunu içeri almışım buda bana cesaret verdi birdaha denedim bu sefer havucun tümünü içerde gördüm ve agrı sızı hicbirsey hissetmedim eşim uyuyordu hemen yanına gidip uyandırdım ben artık penis denemesine gecmek istiyorum artık kararlıyım bitecek hersey dedim ve denedik veee olduu hemde tekbiran bile acı duymadım burada yenen arkadasların yazdıklarını okurdum bumuymus korktugum hic acı hisstmedim yazılarını okuyunca hadi be ordan kesin canı cok acımıstırtır ama bizleri korkutmamak icin öyle yazıyorlar diye düşünürdüm ama yazdıklarının hepsi dogruymuş cünkü ilişki sonrasında bende sinirlerim bozulup agladım bumuydu 2,5 yılımı yiyen bundanmı korkuyordum ben dedim cünkü gercekten soylüyoruuum tekbiran bile acı sızı hissetmedim rabbime şükürler olsun yıllarca dua ettim cok şükür sonunda basardım darısı diger arkadasların basına olsun inşallah biraz cesaret ve biraz inanc inanın bunu ben yendiysem herkes yener benim icin egzersize baslarken serçe parmagımı sokabilmek bile hayalken artık vajinusmuslu degilim
gözünaydın tebrikelr acanım darsı başımızaaaaaaaaaa:))) aparat olarak havuş en iiyi bende öle yapıyorum çünkü...ben en son ice tarafını yarısından fazlasını soktum yaklaşık 8 cm idi.kalın tarafını yapamadım bu hafta sonu inşallah:)))kayganlaştırmak için bebe yağı kullanıyosun ama sanırım çok da işe yaramıyor...
bu doktor nerde bende gitmek istiyorum
arkadaslar öncelikle 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım ben bu kadınlar gününde kendime coook güzel bir hediye verdim ve bu illeti yendiiiiiiiimartık bittiii 2,5 yılımı heba eden beni günbegün güvensiz biri haline getiren illet artık benim evimden gittiii ben burada sizin sayenizde egzersizlere baslamıştım hemde ilk egzersiz demememde orta iki parmaga kadar gelmiştim yaklasık 2 ay denemeleri bırakmıştım dün bu egzersiz istegi bende yeniden hortladı ama bu sefer parmakla denemek istemiyordum cok garip gelsede dolabımdan aldıgım en büyük ve en kalın havuç la denedim havucu buzdolabı poşetine sıkıca sardım üzerine gleitgelen kayganlaştırıcı sürdüm vajen icerisinede parmagımla emla krem ve yine kayganlaştırıcı sürdüm 10 dk sonra denemeye gectim ve o an ben bile inanamadım ama hicbirsey hissetmeden bir baktımki yarısından cogunu içeri almışım buda bana cesaret verdi birdaha denedim bu sefer havucun tümünü içerde gördüm ve agrı sızı hicbirsey hissetmedim eşim uyuyordu hemen yanına gidip uyandırdım ben artık penis denemesine gecmek istiyorum artık kararlıyım bitecek hersey dedim ve denedik veee olduu hemde tekbiran bile acı duymadım burada yenen arkadasların yazdıklarını okurdum bumuymus korktugum hic acı hisstmedim yazılarını okuyunca hadi be ordan kesin canı cok acımıstırtır ama bizleri korkutmamak icin öyle yazıyorlar diye düşünürdüm ama yazdıklarının hepsi dogruymuş cünkü ilişki sonrasında bende sinirlerim bozulup agladım bumuydu 2,5 yılımı yiyen bundanmı korkuyordum ben dedim cünkü gercekten soylüyoruuum tekbiran bile acı sızı hissetmedim rabbime şükürler olsun yıllarca dua ettim cok şükür sonunda basardım darısı diger arkadasların basına olsun inşallah biraz cesaret ve biraz inanc inanın bunu ben yendiysem herkes yener benim icin egzersize baslarken serçe parmagımı sokabilmek bile hayalken artık vajinusmuslu degilim
gerçekten bursadan mısın... Çok ii güzel tesadüf :) ben bu sitede reklamı geçen bir yer varya belki görmüşsündür.. Dr. Çiğdem Tezcan. vajınusmus merkezi..İlk muyaneye gittim bakalım pazartesi başıyorum alla izin verirse en kısa zamanda çözelim artık demi ama yaa
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?