Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok canım gitmedim

rasiba canım bence bir kadın doğum uzmanına görün, korkma durumunu anlatınca ona göre davranıyorlar zaten. alttan alette bakmıyorlar hiç çekinme, fizyolojik bir problem varmı diye bir görün. eğer yoksa hiç zaman kaybetme egzersizlere başla canım. benim kadar beklemeyin nolur, çok ağır bir yük bu. bir an önce kurtulmaya bakalım. Allahın izniyle umudumuzu yitirmeyip başarıcaz, sende güven kendine başarıcam de.

sonunda olduu kizlar eskiler hatirlar beni basardi kabul etmslerdi beni ama emla anestezik kremle iliskiye girebiliyordum...vee onsuzda basardim en sonunda tabi once egzersiz yaparak aparatla sonra esimle deniyorum oluyoo...esim ayrilmak istedigini solemeseydi hala erteliyor olacaktim ...ayrilcaz korkusuyla ne oldu anlamadim gevseyiverdim:)) evliligimzin 11 ci senesine giricez..cok sukur simdilik normal hersey ama iliskiden biraz uzaklasayim eskisi gibi oldugumu dusunuyo esnek olmami istiyor nerdeyse her aksam iliski istiyoo ne zormus kadin olmak kizlar yaa...

canım çok tebrik ederim, darısı başımıza. 11 yıl sonra oldu demek, ne güzel. bende başarırım inş. yaa. rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

ah erkekler ahhh esnek olunsun isterler vs vs işte erkekler yani ne denilir oda oakdar beklemiş canım şimdi 1 kere yendin ya tamam hayalinde ne varsa hemen hergün bekler senden ben hazırlıklıyım açıkcası yendiğimde eşimi düşünemiyorum Allah yardımcım olsun
sende üzülme kuzum sakın yenmişsin ya alışmaya bak artık kocan o senin sonuçta nasıl istiyorsa elinden geleni yapmaya çalış seviyorsan onun mutlu olması seni daha ço ksevindirir Allah başka dert vermesin sen kurtulmuşsun tebrik ediyorum seni

İnşallah valla o günleri iple çekiyorum..

selam kızlar nasılsınız, kimsecikler yok galiba ben de bi uğrayıp çıkıyım bakıyım dedim acıl bişey soran varsa cevaplarım demiştim :)) egzersizleri sakın ihmal etmeyin ensenizde biteriz haaaa

herkese hayatı boyunca kadın olarak sayılmayı sevilmeyi değer görmeyi temenni ederim.mutluluk yakanızı bırakmasın.

selam kizlar ben egzersize devam edemiyorum regl oldum. biter bitmez devam edicem.

@ herkesin 8 mart dünya emekci kadinlar gününü kutluyorum dilerim siddetin olmadigi bir yil geciririz...

arkadaslar öncelikle 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım ben bu kadınlar gününde kendime coook güzel bir hediye verdim ve bu illeti yendiiiiiiiim artık bittiii 2,5 yılımı heba eden beni günbegün güvensiz biri haline getiren illet artık benim evimden gittiii ben burada sizin sayenizde egzersizlere baslamıştım hemde ilk egzersiz demememde orta iki parmaga kadar gelmiştim yaklasık 2 ay denemeleri bırakmıştım dün bu egzersiz istegi bende yeniden hortladı ama bu sefer parmakla denemek istemiyordum cok garip gelsede dolabımdan aldıgım en büyük ve en kalın havuç la denedim havucu buzdolabı poşetine sıkıca sardım üzerine gleitgelen kayganlaştırıcı sürdüm vajen icerisinede parmagımla emla krem ve yine kayganlaştırıcı sürdüm 10 dk sonra denemeye gectim ve o an ben bile inanamadım ama hicbirsey hissetmeden bir baktımki yarısından cogunu içeri almışım buda bana cesaret verdi birdaha denedim bu sefer havucun tümünü içerde gördüm ve agrı sızı hicbirsey hissetmedim eşim uyuyordu hemen yanına gidip uyandırdım ben artık penis denemesine gecmek istiyorum artık kararlıyım bitecek hersey dedim ve denedik veee olduu hemde tekbiran bile acı duymadım burada yenen arkadasların yazdıklarını okurdum bumuymus korktugum hic acı hisstmedim yazılarını okuyunca hadi be ordan kesin canı cok acımıstırtır ama bizleri korkutmamak icin öyle yazıyorlar diye düşünürdüm ama yazdıklarının hepsi dogruymuş cünkü ilişki sonrasında bende sinirlerim bozulup agladım bumuydu 2,5 yılımı yiyen bundanmı korkuyordum ben dedim cünkü gercekten soylüyoruuum tekbiran bile acı sızı hissetmedim rabbime şükürler olsun yıllarca dua ettim cok şükür sonunda basardım darısı diger arkadasların basına olsun inşallah biraz cesaret ve biraz inanc inanın bunu ben yendiysem herkes yener benim icin egzersize baslarken serçe parmagımı sokabilmek bile hayalken artık vajinusmuslu degilim

gözünaydın tebrikelr acanım darsı başımızaaaaaaaaaa:))) aparat olarak havuş en iiyi bende öle yapıyorum çünkü...ben en son ice tarafını yarısından fazlasını soktum yaklaşık 8 cm idi.kalın tarafını yapamadım bu hafta sonu inşallah:)))kayganlaştırmak için bebe yağı kullanıyosun ama sanırım çok da işe yaramıyor...

canım çooook teşekkür ederiiim inşalllah sende yenersiin ben kayganlaştırıcı olarak gleitgelen isimli su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum eczaneden almıştım bebe yagı denemedim ama bahsettigim kayganlaştırıcı cok işe yarıyor darısı bu illeti yenmeye calısan tüm arkadaslarımın basına olsun inan bana daha ilk günde öyle bir güven geldiki üzerimee anlatamam

gelmez mi ya ne güz<el bir histir..nasıl bir hafifliktir kim bilir....inşallah bizde yaşarız..hafta sonu nete giremiyorum pazartesi inşallah bi çpk kişinini haberini alırız:)))))))

tebrik ederim canım seni Allah başka dert vermesin 64:

bu doktor da egzersizmi veriyo siz yazdıktan sonra baktım da kadın doğum uzmanıymış uyguladığı yöntem acaba parmak aparat egzersizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…