Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin canımmm tebrikelr hemde havuçla yapmışın valla bravo hiç aklıma gelmemişti e halayını çekmemekte olmaz şimdi Allah başka dert sıkıntı vermesin inş.

ve canlarım 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutluyorum kadın olamadık bugün ama hayırlısı sizi ço kseviyorummm

slm kızlar dün korktuğum gibi olmadı tekrardan 2 parmak rahat rahat aldım hemdie hiç acımadan git gelde yaptım şimdi sırada 3 parmak demi ama bu günde 2 parmak denemek istiyorum iyice alışmak için olacak inşallah ya

aynen canım alışana kadar onunla yap inş. sonra 3 parmağa geç olcak olcak sen inancını kaybetme devam et büyük bir sabırla...

Son düzenleme:
8 Mart neden Dünya Kadınlar Günü?
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi, daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda, çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.

26 - 27 Ağustos 1910 tarihinde Danimarka'nın Kopenhag kentinde 2. Enternasyonale bağlı kadınlar toplantısında (Uluslararası Sosyalist Kadınlar Konferansı) Almanya Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, 8 Mart 1857 tarihindeki tekstil fabrikası yangınında ölen kadın işçiler anısına 8 Mart'ın "Internationaler Frauentag" (International Women's Day - Dünya Kadınlar Günü) olarak anılması önerisini getirdi ve öneri oy birliğiyle kabul edildi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BACILAR

Bende eminimki acımıyordur,çünkü eğerki acısaydı bı kadar insan zevk için hemde isteyerek yaparmıydı,işki 2 boğum gitmek ondan sonrası çok amma çok geniş gerçekten,ben parmağımı tam içince hissettim

aynen bende içerisi çok geniş sadece işte giriş kısmında bi yer var orası dar gibi gerçi dün akşam öle bişey di ki 2 parmağımı küs değilde düz şekilde aldım bu bana cesaret verdi iyice akşam eve gidince tekrar denicem

selamlar... kadınlar günü ya da kadın olmak isteyenlerin günü kutlu olsun :))
sorusu olan var mı???

gerçekten süpersinnnn ne denebilir kiii Allah başka dert vermesinnnnn

çokk geçmişş olsun cecoşummm inşallah tez zamanda iyileşirsinn vajiyi de yenersinnnn

ii akşamlar kızlar ya az önce egzersizimi yapıyodum başta herşey güzeldi 2 parmağım tamamen sonuna kadar girdi sonra telefonum çalıp kalkınca çıkardım tekrar jelleyip denedim yine rahatlıkla aldım ama ne varki kaslarım kas katı kesildi gevşetemedim kendimi bir türlü neden böyle olduki off herşey çok güzeldi ve 3 parmak denicektim

çokk geçmişş olsun cecoşummm inşallah tez zamanda iyileşirsinn vajiyi de yenersinnnn

sağol canım benim çok gerilerde kaldım çokkk ama hastalıklarda başımı bırakmıyorki hem erteleme hastalığı bu hemde kışa denk geldik yaz olsa kaslar gevşek gevşek olurdu şimdi zorlanıyoruz işte o aparatı sokabildiğim günden beri akıntılarım dğeişti üşüttüm kasıklarımı sanırım hayırlısı...

banada öyle olmuştu bi ara oluyo işte bi anımız bi anımıza tutmuyo nasıl bir vucudumuz varsa değişiyo hemen beynimiz boş durmuyor yeni yeni haller çıkarıyor başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…