- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.721
cnm senin özeden msj hakkın yokmuş yeni fark ettim burdan veya msn den yazabiliriz senin için nasıl uygunsa
Ayni canim bir eegisiklik yok su an maalesef
ii akşamlar kızlar ya az önce egzersizimi yapıyodum başta herşey güzeldi 2 parmağım tamamen sonuna kadar girdi sonra telefonum çalıp kalkınca çıkardım tekrar jelleyip denedim yine rahatlıkla aldım ama ne varki kaslarım kas katı kesildi gevşetemedim kendimi bir türlü neden böyle olduki off herşey çok güzeldi ve 3 parmak denicektim
kızlar az önce egzersiz yaptım 1 parmağıda 2 yide rahat alıyorum artık ama ben hep sırtüstü yatar vaziyette bacaklarımı iice açıp parmk deniyom ya şimdi p.... denemesinde üstteyken nasıl alıcam ya yani parmağı eşimn p.... gibi düşünüp alttan mı deneyim o pozisyona alşmak için şuan 2 parmakta rahatım bugün iice anladım ama denerken aşırı çşm gelmiş giibi oluyo aferdersiniz bu neden olur bu arada ultrason jelini tavsiye ediorum hem ucuz hem iyi okey güya oan göre pahalı ama hiç memnun kalmadım şimdi 3 parmak deneyip haftasonu p... deniyim mi aceleciik mi yapıyorum ya ecem iiice alış demişti ama denemeyi hem istiyrum hem de ya olmazsa ihtmali ürkütüyor beni
ha birde parmağı denediğim pozisyonda mı p... denemesi yapayım yani ben alttayken çok mu zor olur kızlarrrr tecrübelerinizi yazın lütfen öpüyorum hepinizi
ayy gerçekten inanmıorum ben de ç,ğdem hanıma gidiorum bu siteden biri gitmiş 4.seansta çözmüş ondan etkilendim ama inanılmaz memnun kaldım özelden msj yazamıorum 100 gönderi yapmadan ama nerelerdesin çalışıo musun ne tarafta oturuosun tesadüfe bakar mısın yaa ben de yarın gidicem 5. seansa..
Canim sakin penisi deneme daha erken olmazsa cesaretin kırılır tekrar başa dönersiniz yarın ilk önce iki parmakla dene baktin girdi hemen üç parmaga geç bak Bende senin gibi sirt üstü yatıp yapiyodum ama penisi eşimin üstünde denedim en kolayı bu canim ve oldu bide kayganlastiriciyi eline dağıtma üstünde bolca olsun Bende günde yarım saat yapiyodum hatta bazen 15 dakika bir haftayı bile bulmadı yenmem
kızlar az önce egzersiz yaptım 1 parmağıda 2 yide rahat alıyorum artık ama ben hep sırtüstü yatar vaziyette bacaklarımı iice açıp parmk deniyom ya şimdi p.... denemesinde üstteyken nasıl alıcam ya yani parmağı eşimn p.... gibi düşünüp alttan mı deneyim o pozisyona alşmak için şuan 2 parmakta rahatım bugün iice anladım ama denerken aşırı çşm gelmiş giibi oluyo aferdersiniz bu neden olur bu arada ultrason jelini tavsiye ediorum hem ucuz hem iyi okey güya oan göre pahalı ama hiç memnun kalmadım şimdi 3 parmak deneyip haftasonu p... deniyim mi aceleciik mi yapıyorum ya ecem iiice alış demişti ama denemeyi hem istiyrum hem de ya olmazsa ihtmali ürkütüyor beni
ha birde parmağı denediğim pozisyonda mı p... denemesi yapayım yani ben alttayken çok mu zor olur kızlarrrr tecrübelerinizi yazın lütfen öpüyorum hepinizi
minelcim, harika gidiyorsun.. bana kalırsa egzersizlere biraz daha devam et, acele etme. parmağını sokarken eşinin p..si gibi düşün, onu hayal et. eşli denemede büyük faydasını görürsün. ilk denemede en iyi pozisyon yine bana göre, senin üstte olduğun pozisyondur. ister eşine sırtını dön, ister yüzünü canım. ben yüzümün eşime dönük olduğu pozisyonu tercih etmiştim, hem de onu kolaylıkla yönlendirebildim. ürkme canım, inan korktuğun gibi bir durum yok ortada, sen de anlayacaksın bunu inşallah :) biz de seni öpüyoruz canım..
canım bnm çok ama çok teşekkür ederim yazdıkların için ama bu hafta sonuna süre vermiştim kendime yani 3 parmak demek hazırsın mı demektir onda yarın denemeye çalşcam inş
canım anladım da yarın hem 2 hem 3 parmağı deneyip p...s denemesine mi geçeyim yoksa iice alışma dönemimi olmalı bunun yani bugün 2 parmak yapabildim ama çok denemedim
yazdıklarınızı okuyunca anladımkii bendede vajinismus varr(( bende 1 buçuk senelik evliyim.. evlendğmde 3 ay ilişkiye zor girdik eşimle ... kendimi çok kasıyodm ama korkuyodm... zevke tam gelemyodm kafam çok dağnk oluyodm.... eşimin organı içime girince canım çok yanacak die korkyodm... ama girdikten sonra rahatlyodm tabii...gevşiyodm ki hala öyleym... ön sevişmeyi uzun tutunca rahatlamaya başladm hatta evliliğimin 3. ayında hamile kaldm tabi bebeğimi kaybettm neyse ... şu anda bile öyleym rahat olamyorm... korkyorm bi an kaskatı kesiliyorm... hatta eşim girmyo ben giriyorum eşimin organına ...böylelikle kendimi daha güvenli rahat hissedyorm... bazen böyle oluyo bazen rahat oluyo .. herşey beyinde bityo ... rahat olmak şart yanii... inşallah yeneriz bu hastalığı...
canım seninki vajinismus değil vajinismus olsaydın kesinlikle yaklaşmasına dahi izin vermezdin biz öyleydik işte aşama aşama anca vajinaya değdirebildik kaç zamandan sonra sadece değdirebildik diyorum bak ama sen girişi sağlayabiliyormuşsun yani kafandan at hasta falan değilsin sadece odaklanamıyorsun ve haliyle korkuyorsun biz hiç yapamıyoruz hiç yapamadık seninki vajinismus durumunu yenmiş birinin durumuna benziyor alışman lazım artık çünkü sen ilişkiye girebiliyorsun canım kafanı rahatlat yaşamadığın birşey değil bu
slmmm dostlar ne olacak benim bu halim ne doktora gidebiliyorum nede egzersiz yapabiliyorum ya ben kayganlaştırıcı aldım ama kullanıcak yani bi aparata sürüp agzesiz yapamıyorum.oraya bişey girdirmeyi aklım almıyor.vajinaya direkt bolca sürsem eşimle denesem faydası olurmu
slmmm dostlar ne olacak benim bu halim ne doktora gidebiliyorum nede egzersiz yapabiliyorum ya ben kayganlaştırıcı aldım ama kullanıcak yani bi aparata sürüp agzesiz yapamıyorum.oraya bişey girdirmeyi aklım almıyor.vajinaya direkt bolca sürsem eşimle denesem faydası olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?