Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya canımın yanması değilde mantığım almıyo

amin canım inşallah

canım ya canımın yanması değilde mantığım almıyo

seni çok iyi anlıyorum, ben de başlarda bu iş başka bir şekilde olamaz mı diye kendi kendime sorar dururdum :) daha sonra bunu kabullenmek zorunda kaldım. çok fazla erteleme canım, parmak egzersizleriyle başlamanı tavsiye ederim. ne düşündüğünü, ne hissettiğini biliyorum, biz senin yanında olacağız her aşamada. Allah yardımcın olsun.

hafta sonunu bu bereketli geceleri en bereketli haliyle geçirip pazar pazartesi bol halay çekeceğimiz gelin haberleriyle görüşmek ümidiyleee... hoşçakalın...

pek iyi değilim diye geçmişi okuyamadım herkesi kocaman öpüyorum iyi geceler bacılarım....

durmak yok egzersize devam

hayırdır gökçe,neyin var? inşallahh, güzel haberler alalım en kısa zamanda..

cecemmmmmmmmm

sana özel yazayım dedim

evet her şeyi biliyon yaaa artıkkkk durumları hızlandır emi bacım.... bu hafta sonunu iyi değerlendirrr güzel haberlerle gel bizeee

tüm bacılar
durmak yok egzersize devam hatunlarrrrrrr...

midem bulanıyor

ama çok yedim ondan yaaaa...
sende ne var ne yok bacım... var mı iyi haberlerrr

çok mu yedin, bazen kaçıyor öyle leziz şeyler olunca masada:)) aman aman başka bir şey olmasın da, soda iç bir tane düzelir miden..ben iyiyim gökçecim, çok şükür.. bakınıyorum ama güzel bir haber okuyamadım, halay çekmeyi dört gözle bekliyorum:)) hadi kızlar sabırsızlıkla bekliyoruz..

zorunlu olarak çıkıyorum kızlar.. aklımda sizlerde gönlümde

dualarımdasınızzz... egzersizi yapın allahım yardım edicektir inşallahhh....
lütfen üşenme erteleme vazgeçme politikasını edinerek isteyin bacılarım....

bu hafta güzel haberler vermenizi ümid ederek iyi hafta sonları diliyorum....
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

iyi bacımmm, iyi ol sen:)

bende kaçar.....
şu cecemi görürsen cidddi cidddi selamımı söyleeeeeeee egzersizsiz çıkmasın karşıma:):):):)

rashiba ya daaa çok dua ediyom valla delikısa daaaa....inşlh en yakın zamanda iyi haberlerini alırızz....

ay bens eni çok özlemiştim ya tam ayrıldım pc başından gelmişsin olamaz kız neler oluyo bu kocan bi geldi bizden ayırdı seni yoksa birde canınımı sıkıyor selamımızı söyle ona sen bu arada mide bulantın inş. kazayla bebiş falan olmuşturda ondan oluyodur ay öyle yazmışınki gidip egzersiz yapasım geldi korktumm ama tamam yapıcam sözzz özletme kendiniiii

canım çok tebrik ederim, darısı başımıza. 11 yıl sonra oldu demek, ne güzel. bende başarırım inş. yaa. rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

tesekkur ederim serapcim umarim biran once kurtulursun sende ..cok zor yillar gecirdim ama pes etmedim herseferinde toparlandim ...onca bunalimin pesine vatanimizi bile degistirdik yurt disindayiz 1 senedir..yeni bir sayfa actik kendimize esime diyorum yeni evlendik sayalim gecmisi unutalim ..11 sene tembellik erteleme derken yeniden egzersiz derken anlicaniz egzersiz yapmadan olmuyo ne kadar kacsamda calisinca oluyormus...bunu anladim..rabbim isallah tez zamanda hepinizi kurtarir tum kalbimle diliyorum...

canım çok tebrik ederim, darısı başımıza. 11 yıl sonra oldu demek, ne güzel. bende başarırım inş. yaa. rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

tesekkur ederim serapcim umarim biran once kurtulursun sende ..cok zor yillar gecirdim ama pes etmedim herseferinde toparlandim ...onca bunalimin pesine vatanimizi bile degistirdik yurt disindayiz 1 senedir..yeni bir sayfa actik kendimize esime diyorum yeni evlendik sayalim gecmisi unutalim ..11 sene tembellik erteleme derken yeniden egzersiz derken anlicaniz egzersiz yapmadan olmuyo ne kadar kacsamda calisinca oluyormus...bunu anladim..rabbim isallah tez zamanda hepinizi kurtarir tum kalbimle diliyorum...

cecemcik napıyorsun canım nasılsın hastalığın nasıl oldu....inş. iyisindir

iyiym çok şükür canım ama halen aparat sonrası koyu kıvamlı akıntılarım bitmedi idrarımdada renk değişikliği oldu ay enfeksiyon falanmı kaptım acaba:26: biyerlerim ağrımıyo bugün ama düne kadar kasıklarım ağrıyordu sen nasılsın canım bu arada ilişki durumları nasıl gidiyor iyi gidiyodur inş..

çok sağol canım, bende sen gibiyim uzun yıllar oldu erteleye erteleye, inş. kurtulurum en kısa zamanda. dediğin gibi bunca yıl kolay geçmedi benim içinde. tek güzelliği bir evlada sahip oldum. bu kez çok kararlıyım, regl sonrası umuyorumki bu işi hallederim. bende yeni bir sayfa açarım. bundan sonraki yaşamında çok mutlu olursun inş. canım. bizlerden dualarınızı eksik etmeyin.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttt yendim bu hastalığı çok şükür:) hala rüya gibi geliyor.böyle sıkıntısı olan herkese Allah nasip etsin kurtulmayı inş. çok heyecanlıyım. ne yazacağımı şaşırdım :) inş en kısa zamanda başarı hikayemi paylaşıcam. kısa bir süredir egzersiz yapıyordum. iki saat kadar önce gerçekten oldu başardım

zealea, çiçekrose, sela sizleri çok seviyorummmmmm:) İYİ Kİ VARSINIZ herşey gönlünüzce olsun. siz olmasanız yapamazdım.
son zamanlarda burada yazmasam da forumda yazdıklarıınızı, başarı hikayelerini okuyordum. forumdaki herkese çooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr..

ŞİMDİ HALAYA BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)

yuppi!
halay basin olayim derhal =))
sappi sappi tey tey
tebrikler, en tatli en huzurlu uykunu uyu, sabah uyandiginda tüy gibi hafifsin artik. kabus bitti!

yuppi!
halay basin olayim derhal =))
sappi sappi tey tey
tebrikler, en tatli en huzurlu uykunu uyu, sabah uyandiginda tüy gibi hafifsin artik. kabus bitti!

bundan aylar önce demiştin halay başın olacağım diye :) sonunda oldu işteeeeeee :):):)

Kabus bitti canım sayenizde :) tekrar çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler
şimdi gerçekten o huzurlu tatlı uykuya gidiyorum :) yarın görüşürüz...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…