- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.741
canım,bence eşinle deneme yapman için henüz erken. hayal kırıklığı yaşayabilirsin. yavaş yavaş serçe parmağının ilk boğumunu sokmayı dene istersen yine jel sür bolca. aklına da kötü kötü şeyler getirmemeye çalış, biliyorum zor diyorsun ama inan zor değil, yapabilirsin rasibacım:) vajinanın yapısı esnek, canın yanmayacak..
canım başta bende öyleydim uzak duruyordum egzersizden parmakla denemiştim öyle bırakmıştım pns denerim aparat deniyeceğime diye diye tembelliğe vurdum ama yok canım öyle olmuyor tamam öyle yapanda var ama buda büyük cesaret ister o cesaret bedne var diyorsun kapa gözünü ve kendini eşine bırak demekten başka çare yok..
ama egzersiz şart diye diye dilleri kurudu burdaki kızcağızlarınay bi söz dinliyim dedim az cesaretimi topladım sokuverdim aparatı inan başlangıçta zor geliyo tamam kolay değil ama yapınca zorluğu falan kalmıyo kuzum bi eşinle konuş deneyin ama tamamen kararlı bir şekilde dene hani olmalı artık olmalı diye git eşinin yanına ve olursa ne ala ki inş. olur ama olmazsa artık egzersizleri yapmak zorundasın canım Allah yardımcın olsun
canım ya canımın yanması değilde mantığım almıyo
hafta sonunu bu bereketli geceleri en bereketli haliyle geçirip pazar pazartesi bol halay çekeceğimiz gelin haberleriyle görüşmek ümidiyleee... hoşçakalın...
pek iyi değilim diye geçmişi okuyamadım herkesi kocaman öpüyorum iyi geceler bacılarım....
durmak yok egzersize devam
midem bulanıyorhayırdır gökçe,neyin var? inşallahh, güzel haberler alalım en kısa zamanda..
midem bulanıyor
ama çok yedim ondan yaaaa...
sende ne var ne yok bacım... var mı iyi haberlerrr
iyi bacımmm, iyi ol sen:)çok mu yedin, bazen kaçıyor öyle leziz şeyler olunca masada:)) aman aman başka bir şey olmasın da, soda iç bir tane düzelir miden..ben iyiyim gökçecim, çok şükür.. bakınıyorum ama güzel bir haber okuyamadım, halay çekmeyi dört gözle bekliyorum:)) hadi kızlar sabırsızlıkla bekliyoruz..
hafta sonunu bu bereketli geceleri en bereketli haliyle geçirip pazar pazartesi bol halay çekeceğimiz gelin haberleriyle görüşmek ümidiyleee... hoşçakalın...
pek iyi değilim diye geçmişi okuyamadım herkesi kocaman öpüyorum iyi geceler bacılarım....
durmak yok egzersize devam
cecemmmmmmmmm
sana özel yazayım dedim
evet her şeyi biliyon yaaa artıkkkk durumları hızlandır emi bacım.... bu hafta sonunu iyi değerlendirrrgüzel haberlerle gel bizeee
tüm bacılar
durmak yok egzersize devam hatunlarrrrrrr...
canım çok tebrik ederim, darısı başımıza.11 yıl sonra oldu demek, ne güzel. bende başarırım inş. yaa. rabbim başka sıkıntı vermesin inş.
canım çok tebrik ederim, darısı başımıza.11 yıl sonra oldu demek, ne güzel. bende başarırım inş. yaa. rabbim başka sıkıntı vermesin inş.
cecemcik napıyorsun canım nasılsın hastalığın nasıl oldu....inş. iyisindir
tesekkur ederim serapcim umarim biran once kurtulursun sende ..cok zor yillar gecirdim ama pes etmedim herseferinde toparlandim ...onca bunalimin pesine vatanimizi bile degistirdik yurt disindayiz 1 senedir..yeni bir sayfa actik kendimize esime diyorum yeni evlendik sayalim gecmisi unutalim ..11 sene tembellik erteleme derken yeniden egzersiz derken anlicaniz egzersiz yapmadan olmuyo ne kadar kacsamda calisinca oluyormus...bunu anladim..rabbim isallah tez zamanda hepinizi kurtarir tum kalbimle diliyorum...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttyendim bu hastalığı çok şükür:) hala rüya gibi geliyor.böyle sıkıntısı olan herkese Allah nasip etsin kurtulmayı inş. çok heyecanlıyım. ne yazacağımı şaşırdım :) inş en kısa zamanda başarı hikayemi paylaşıcam. kısa bir süredir egzersiz yapıyordum. iki saat kadar önce gerçekten oldu başardım
zealea, çiçekrose, sela sizleri çok seviyorummmmmm:) İYİ Kİ VARSINIZ herşey gönlünüzce olsun. siz olmasanız yapamazdım.
son zamanlarda burada yazmasam da forumda yazdıklarıınızı, başarı hikayelerini okuyordum. forumdaki herkese çooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr..
ŞİMDİ HALAYA BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)
yuppi!
halay basin olayim derhal =))
sappi sappi tey tey
tebrikler, en tatli en huzurlu uykunu uyu, sabah uyandiginda tüy gibi hafifsin artik. kabus bitti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?