- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.761
bundan aylar önce demiştin halay başın olacağım diye :) sonunda oldu işteeeeeee :):):)
Kabus bitti canım sayenizde :) tekrar çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler
şimdi gerçekten o huzurlu tatlı uykuya gidiyorum :) yarın görüşürüz...:)
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttYendim bu hastalığı çok şükür:) hala rüya gibi geliyor.böyle sıkıntısı olan herkese allah nasip etsin kurtulmayı inş. çok heyecanlıyım. Ne yazacağımı şaşırdım :) inş en kısa zamanda başarı hikayemi paylaşıcam. Kısa bir süredir egzersiz yapıyordum. Iki saat kadar önce gerçekten oldu başardım
Zealea, çiçekrose, sela sizleri çok seviyorummmmmm:) iyi ki varsınız herşey gönlünüzce olsun. Siz olmasanız yapamazdım.
Son zamanlarda burada yazmasam da forumda yazdıklarıınızı, başarı hikayelerini okuyordum. Forumdaki herkese çooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr..
şimdi halaya buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Bacım bi halay çektirtmedin hadi ama 4 gözle bekliyorum sen ne zamandır egzerzis yapıyon bacım
benim bünyem çok zayıf iştede çok yoruluyorum o yüzden sadece hafta sonu egzersiz yapabiliyorum,ondada mutlaka bi aksilik çıkıyo bir türlü bitiremiyoruz,tatilde yapıcaktık ondanda belimi incittim yatakta yatıyodum.
Sadece pazar günü yapmaklada sonuca varamıyoruz.
3 ay kadardır bu siteyi takip ediyorum
yaparsın bitanem sonuçta egzersiz yapmadan başaranlarda oldu ilk önce inan beyinde bitiyo
çok zor degil sadece hırs hayatta tek önemli şey degil tabiki
ama kafan rahatlıcak ben ilk yendigimin sabahında öyle bi uyandım ki o dinginligi
o huzuru anlatamam yaşamalısın bacım o sadece erteleme hastaligi yaparsın ya
yapacaksın
iyiym çok şükür canım ama halen aparat sonrası koyu kıvamlı akıntılarım bitmedi idrarımdada renk değişikliği oldu ay enfeksiyon falanmı kaptım acaba:26: biyerlerim ağrımıyo bugün ama düne kadar kasıklarım ağrıyordu sen nasılsın canım bu arada ilişki durumları nasıl gidiyor iyi gidiyodur inş..
canım ya canımın yanması değilde mantığım almıyo
walla ben bursada böyle bir merkezi uzun zamandır araştırmama rağmen bulamamıştım. Nasıl güzel bir tesadüf ki pazar günü keşfettim, pazartesi aradı salıya randevu verdi.Aslında ümitsiz bir şekide gitmiştim.bursada böyle bir merkez bulamadığım için sıradan bir jinekolog düşüncesi ile gittim.Ama zaten doktorla çözmeye karar vermiş ve bu ayın 15'i gibi İstabulda bi merkezden randevu ayarlamaya çalışıyordum.
Ama çiğdem hanım ile yaptığımız görüşme, muayne ve kulak çöpü ile yaptığımız deneme bana inanılmaz umut ve güven verdi.Yani diger aşamalrımız nasıl geçer bilmiyorum ama ben kulak çöpünü bile beceremem diye düşünüyordum.Bu işi sırf bu hızla ve gazla çözüp araya zaman girmesin diye işyerinden izin bile aldım bu hafta tamamen bu konuya eğilicem.Umarım bu hafta tüm seanslada olumlu davranabilirim ve çok uzatmadan çözerim.
Senin seansların ne kadar aralıklarla oldu.Nasıl geçti süreç. Bana biraz anlatırmısın ? sonuçta sen 5. seansa gelmişsin ne aşamadasın?
benimde özel mesaj hakkım olmadığı için atamıyorum.Ama belik Çiğdem Hn. Muaynehanseinde karşılaşırız :) Bide tanış çıkıyomuşuz çok gülerim halimize valla :))))
Rasiba İnan ben birkaç ay kendi parmağımı değdirmeye çalıştığımda korkup bacaklarımı kapatıyodum. Ama Orası içeriye giren nesneye göre şekil alan ve esneyen bi yer. Bunu parmağınla keşfedebilirsin parmağını dar olan yere kadar getirince daireler çiz ve kendini rahat bırak. Nasıl genişlediğini göreceksin. Ben aylarca vajinismus olduğumu da kabul etmedim ama sonra parmağımı bir kez soktum ve gerisi geldi. Şu an aparat denemesindeyim ve acaba yanlış yere mi sokuyorum diye düşündüm başlarda sonra gevşedim ve aparatın zaten girecek başka bir yeri olmadığını düşünüp rahatladım bunu düşününce hemen girdi. Neden, çünkü acıdan değil düşüncesinden korkuyoruz doktora bunu anlattığında anlayamıyo... Bunu sadece yaşayan bizler anlarız. Çok ama çok korkak biri olarak ve az da olsa ilerleme kaydetmiş biri olarak diyorum ki sadece bir kez dene ve şunu söyle ne kadar acırsa acısın bu aparatı zorla sokucam . O an kendine güvendiğin için acı hissetmeden aparat yolunu buluyo.. Sadece İnan ve zorla ve de gevşe. Lütfen dene ve yapabilecekleri gör.. O kendine güven bile sana kendini o kadar iyi hissettiriyor ki. Sanırım parmak denemedin lütfen hemen dene ve kendini keşfet!!!!
Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli
Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli
ohh be güzel bir haber geldi, haydi bakalım çalsın davullar perilerperisi için :))
Allah sana başka dert vermesin, hep böyle mutlu kal ^^
Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız.Ahlak, dayatma ve yasakların sonucudur. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli
bu ne suçlayıcı, ne yıkıcı bir yorum! insanlar zevk almıyor bu durumdan, sözcüklerini seçerken dikkatli olmanı tavsiye ederim. yaşayamayan anlamaz senin gibi, öyle havadan konuşmak kolay gelir..
canım çok ama çok sevindim o an ki mutlulugu rabbim herkeze yasatsın
ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz
Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz
bence sen önce google yaz vajinismus ne demekmiş bir öğren olur mu ? insanlar nasıl psikolojide oluyor ne tepkiler veriyorlarmış bunları iyice kavra , ondan sonra bir daha düşün bakalım öpüşüp koklaş diyebilecekmisin . sen daha neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun ki konuşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?