Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohh be güzel bir haber geldi, haydi bakalım çalsın davullar perilerperisi için :))
Allah sana başka dert vermesin, hep böyle mutlu kal ^^

canım çok ama çok sevindim o an ki mutlulugu rabbim herkeze yasatsın

Bacım bi halay çektirtmedin hadi ama 4 gözle bekliyorum sen ne zamandır egzerzis yapıyon bacım

benim bünyem çok zayıf iştede çok yoruluyorum o yüzden sadece hafta sonu egzersiz yapabiliyorum,ondada mutlaka bi aksilik çıkıyo bir türlü bitiremiyoruz,tatilde yapıcaktık ondanda belimi incittim yatakta yatıyodum.

sadece pazar günü yapmaklada sonuca varamıyoruz.
3 ay kadardır bu siteyi takip ediyorum

yaparsın bitanem sonuçta egzersiz yapmadan başaranlarda oldu ilk önce inan beyinde bitiyo

çok zor degil sadece hırs hayatta tek önemli şey degil tabiki

ama kafan rahatlıcak ben ilk yendigimin sabahında öyle bi uyandım ki o dinginligi

o huzuru anlatamam yaşamalısın bacım o sadece erteleme hastaligi yaparsın ya

yapacaksın

tahmin edebiliyorum o huzuru zaten hep hayallerimde,onun için rumuzum hayal işte.yendiğim zamman avatarımın rengini pembe yapcam.hedefim mart gelini olmak ve 2 yılım dolmadan bebebk haberi almak.çok amma çok istiyorum.normalde kafama koyduğum herşeyi yaparım ama bunda ..............

ben daha öncede bu siteye üye olmuştum baktımki egzersizleri yapamıyorum kaç ay arra verdim baktım olmuyo tekrar geldim.
şimdi ise 2 parma ve eş parmağındayım 15 gündür hiç denenme yapmadık.hatta 13 gündür günü geçiyo doktor ilaç verdi söktürücü onu bekliyorum.

aman aman nazar değmesin canım harika vajiyi yendikten sonra içime bir huzur geldi ya çok başka bir duygu canım biran önce başarmalısın..ben sana güveniyorum kesin başaracaksın öyle hissediyorum tatlım hasta bile olsan yap egzersizlerini öptüm bacım

canım ya canımın yanması değilde mantığım almıyo

Rasiba İnan ben birkaç ay kendi parmağımı değdirmeye çalıştığımda korkup bacaklarımı kapatıyodum. Ama Orası içeriye giren nesneye göre şekil alan ve esneyen bi yer. Bunu parmağınla keşfedebilirsin parmağını dar olan yere kadar getirince daireler çiz ve kendini rahat bırak. Nasıl genişlediğini göreceksin. Ben aylarca vajinismus olduğumu da kabul etmedim ama sonra parmağımı bir kez soktum ve gerisi geldi. Şu an aparat denemesindeyim ve acaba yanlış yere mi sokuyorum diye düşündüm başlarda sonra gevşedim ve aparatın zaten girecek başka bir yeri olmadığını düşünüp rahatladım bunu düşününce hemen girdi. Neden, çünkü acıdan değil düşüncesinden korkuyoruz doktora bunu anlattığında anlayamıyo... Bunu sadece yaşayan bizler anlarız. Çok ama çok korkak biri olarak ve az da olsa ilerleme kaydetmiş biri olarak diyorum ki sadece bir kez dene ve şunu söyle ne kadar acırsa acısın bu aparatı zorla sokucam . O an kendine güvendiğin için acı hissetmeden aparat yolunu buluyo.. Sadece İnan ve zorla ve de gevşe. Lütfen dene ve yapabilecekleri gör.. O kendine güven bile sana kendini o kadar iyi hissettiriyor ki. Sanırım parmak denemedin lütfen hemen dene ve kendini keşfet!!!!

Son düzenleme:

aynen ben de senin gibi istanbulda araştırıodum bu siteyle tanışınca onu buldum ve ilk görüşmede bu kadın benim sorunumu çözecek die düşündüm. o sıcaklığı verdi bana, çubuktan sonra 4 tane aparat var evde egzersiz ödevi verio her gittiğimde bir sonraki aparata geçiorum dün ordaydım 3. aparattayım ama evde çalışamadan regl oldum bugün o yüzden biraz ara vericem mecbur hiç korkma sadece inan ben sorunsuz geçtim hepsini zaten bundan sonra ilişkiyi vericem dedi. sadece önerim evde her fırsat bulduğunda çalış ne kadar çok egzersiz o kadar kolay diğerine geçiosun.
Ben de tanışmak isterim paylaşmak isterim aynı yollardan geçioruz benim reglim bitene kadar sen yol alırsın zaten sonra yakamıza karanfil takıp muayenede buluşuruz:))) yakın mı oturuosun muayenehaneye??

Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız.Ahlak, dayatma ve yasakların sonucudur. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli

Son düzenleme:

bu ne suçlayıcı, ne yıkıcı bir yorum! insanlar zevk almıyor bu durumdan, sözcüklerini seçerken dikkatli olmanı tavsiye ederim. yaşayamayan anlamaz senin gibi, öyle havadan konuşmak kolay gelir..

sen kimin ne yasadıgını nerden biliyorsunda oturdugun yerden teşhisler koyuyorsun bence BEYİN EGZERSİZLERİ

SEN YAPMALISIN BELKİ SAÇMA SAPAN ÖNYARGILARINDAN KURTULURSUN!!!!

ohh be güzel bir haber geldi, haydi bakalım çalsın davullar perilerperisi için :))
Allah sana başka dert vermesin, hep böyle mutlu kal ^^

çook teşekkür ederim :) amin canım inş :)
çok güzel bi duygu gerçeten:) ben hala şoktayım galiba... gece heyecandan uyuyamadım...en kısa zamanda daha da alışırım inş :)

Arkadaşım sakin ol , burdaki insanların neler yaşadığını neler hissettiğini sen bilemezsin böyle ahkam kesmek çok kolay oturduğun yerden , tamam böyle olmak bizim suçumuz değil toplum baskıları yetiştirilme şartları bu yöne itti bizi , daha kimseninde çocuğu yok burda ve emin ol vajinismus yaşayan kimse çocuğunu bu baskılarla büyütmeyecek , büyütmez , zaten insanların psikolojileri yeterince bozuk buraya gelip moral bulup destek buluyorlar , saçma sapan şeyler yazarak insanları üzmeyin yapmayın . Yaşamayan bunu gerçekten bilemez

bu ne suçlayıcı, ne yıkıcı bir yorum! insanlar zevk almıyor bu durumdan, sözcüklerini seçerken dikkatli olmanı tavsiye ederim. yaşayamayan anlamaz senin gibi, öyle havadan konuşmak kolay gelir..

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

canım sen o çok parlak fikirlerini kendine sakla seni terbiyeye davet etmek isterdim

ama belliki oraya gelecek zeka yok sende

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

bence sen önce google yaz vajinismus ne demekmiş bir öğren olur mu ? insanlar nasıl psikolojide oluyor ne tepkiler veriyorlarmış bunları iyice kavra , ondan sonra bir daha düşün bakalım öpüşüp koklaş diyebilecekmisin . sen daha neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun ki konuşuyorsun

Batılı kaynaklarda, görülme sıklığı %1 iken eğer Türkiyede görülme sıklığı %43 ise konu tarafımdan kavranmış tarafınızdan kavranmamıştır. Son olarak ''Ben sizinle neden sohbet ediyorum ki, burada ne işim var''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…