Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

komik olan sensin!!! buradaki insanların neler yaşadığını neler hissettiğini asla bilemezsin.. eşini delicesine severken dokunmasından ya da dokunmaktan hoşlanırken bile ilişkiye girememek, psikolojinin bozulması ne demek asla bilemzsin...

gerçekten korkulacak bişey değil oradan çocuk çıkıyor ama bunu beynimize kabul ettirebilmek için de egzersiz şart...

ancak yüzdesi ile kavramışsın arkadaşım sen , biz sana istatistiklerden bahsetmedik ki sen neyi savunuyorsun anlamadım , bencede ne işin var farklı konuşuyoruz

canım boşver ya böylelerine kendimizi anlatmak zorunda degiliz

şartlanmiş önyargili beyin işte

ya arkadaşın daha vajinismusun ne olduğundan haberi yok , neden egzersiz yapıldığını bile bilmiyor gelmiş konuşuyor , istatistik bilgilerle konuşuyor hayret bişey ya herkes filozof oldu başımıza sinir oluyorum böyle geliyorlar insanlarında hevesini kırıyorlar , sinirlerini bozuyorlar gidiyorlar

Çok haklısın okurken gerildim ya 3,5 yıl ne çektim bir ben bir Allah bilir...

hayır arkadaşım kimsenin sinirlerini bozmasın bence ilgi çekmek için

yapıyor zeka seviyesinde sorun var ben onun seviyesine inerdim ama neyseeeee

hayır arkadaşım kimsenin sinirlerini bozmasın bence ilgi çekmek için

yapıyor zeka seviyesinde sorun var ben onun seviyesine inerdim ama neyseeeee

gerek yok kuzumm boşver gitti zaten güzelce anlatmaya çalıştım ama farklı taraftan bakıyor olaya o , anlatamayız biz şartlanmış bir kere

kızlar, sakın bu kişinin sözlerini dikkate almayın .. vajinismus toplumdaki baskılardan, çoğu zaman farkedilmeden yüklenen düşüncelerden kaynaklanır bu doğru fakat kegelden tutunda aparat egzersizlerin hepsi bu derdin çözümü için yapılması gerekenler .. sakın bırakmayın egzersizlerinizi .. cinsel terapist değilim, bu konuda eğitimim yok ama katıldığım seanslardan gördüğüm kadarıyla; bir psikolog olarak söylüyorum, eğer geçmişte bir travmanız yoksa, bu egzersizler sayesinde rahatlıkla yenebilirsiniz.. zaten egzersizleri yaptıkça bu "önyargılardan" kurtuluyorsunuz..

Allah hepinizin yardımcısı olsun

çook teşekkür ederim :) amin canım inş :)
çok güzel bi duygu gerçeten:) ben hala şoktayım galiba... gece heyecandan uyuyamadım...en kısa zamanda daha da alışırım inş :)

alışırsın bitanem, her şey daha keyifli artık senin için.. evinin havası bile değişmiştir :)) Allah yenemeyen arkadaşlarımızın yardımcısı olsun ..

teşekkür ederiz ilkaytoş buralarada yazdın ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…