- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.781
Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz
batılı kaynaklarda, görülme sıklığı %1 iken eğer türkiyede görülme sıklığı %43 ise konu tarafımdan kavranmış tarafınızdan kavranmamıştır. Son olarak ''ben sizinle neden sohbet ediyorum ki, burada ne işim var''
Batılı kaynaklarda, görülme sıklığı %1 iken eğer Türkiyede görülme sıklığı %43 ise konu tarafımdan kavranmış tarafınızdan kavranmamıştır. Son olarak ''Ben sizinle neden sohbet ediyorum ki, burada ne işim var''
aynen güle güle
komik olan sensin!!! Buradaki insanların neler yaşadığını neler hissettiğini asla bilemezsin.. Eşini delicesine severken dokunmasından ya da dokunmaktan hoşlanırken bile ilişkiye girememek, psikolojinin bozulması ne demek asla bilemzsin...
Gerçekten korkulacak bişey değil oradan çocuk çıkıyor ama bunu beynimize kabul ettirebilmek için de egzersiz şart...
ya arkadaşın daha vajinismusun ne olduğundan haberi yok , neden egzersiz yapıldığını bile bilmiyor gelmiş konuşuyor , istatistik bilgilerle konuşuyor hayret bişey ya herkes filozof oldu başımıza sinir oluyorum böyle geliyorlar insanlarında hevesini kırıyorlar , sinirlerini bozuyorlar gidiyorlar
Çok haklısın okurken gerildim ya 3,5 yıl ne çektim bir ben bir Allah bilir...
ya arkadaşın daha vajinismusun ne olduğundan haberi yok , neden egzersiz yapıldığını bile bilmiyor gelmiş konuşuyor , istatistik bilgilerle konuşuyor hayret bişey ya herkes filozof oldu başımıza sinir oluyorum böyle geliyorlar insanlarında hevesini kırıyorlar , sinirlerini bozuyorlar gidiyorlar
hayır arkadaşım kimsenin sinirlerini bozmasın bence ilgi çekmek için
yapıyor zeka seviyesinde sorun var ben onun seviyesine inerdim ama neyseeeee
anlayamaz gerçekten yaşamayan anlayamaz maalesef , sen yenmiştin dimi canım hadi gözün aydın
Yendim çok şükürrrr 1 ayı geçirdikkkk hattaaa.....
çook teşekkür ederim :) amin canım inş :)
çok güzel bi duygu gerçeten:) ben hala şoktayım galiba... gece heyecandan uyuyamadım...en kısa zamanda daha da alışırım inş :)
kızlar, sakın bu kişinin sözlerini dikkate almayın .. vajinismus toplumdaki baskılardan, çoğu zaman farkedilmeden yüklenen düşüncelerden kaynaklanır bu doğru fakat kegelden tutunda aparat egzersizlerin hepsi bu derdin çözümü için yapılması gerekenler .. sakın bırakmayın egzersizlerinizi .. cinsel terapist değilim, bu konuda eğitimim yok ama katıldığım seanslardan gördüğüm kadarıyla; bir psikolog olarak söylüyorum, eğer geçmişte bir travmanız yoksa, bu egzersizler sayesinde rahatlıkla yenebilirsiniz.. zaten egzersizleri yaptıkça bu "önyargılardan" kurtuluyorsunuz..
Allah hepinizin yardımcısı olsun
anlayamaz gerçekten yaşamayan anlayamaz maalesef , sen yenmiştin dimi canım hadi gözün aydın
ohh harikaaa canım yaaaçok geçmiş olsun diyelim Allah başka dert vermesin
yendim çok şükürrrr 1 ayı geçirdikkkk hattaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?