- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.801
teşekkür ederiz ilkaytoşburalarada yazdın ya sen
kızlar, sakın bu kişinin sözlerini dikkate almayın .. vajinismus toplumdaki baskılardan, çoğu zaman farkedilmeden yüklenen düşüncelerden kaynaklanır bu doğru fakat kegelden tutunda aparat egzersizlerin hepsi bu derdin çözümü için yapılması gerekenler .. sakın bırakmayın egzersizlerinizi .. cinsel terapist değilim, bu konuda eğitimim yok ama katıldığım seanslardan gördüğüm kadarıyla; bir psikolog olarak söylüyorum, eğer geçmişte bir travmanız yoksa, bu egzersizler sayesinde rahatlıkla yenebilirsiniz.. zaten egzersizleri yaptıkça bu "önyargılardan" kurtuluyorsunuz..
Allah hepinizin yardımcısı olsun
teşekkür ederiz ilkaytoşburalarada yazdın ya sen
tatlım merkezimizdeki cinsel terapistle birlikte girdiğim görüşmelerin sonucunda bu konu hakkında biraz bilgim var.. bu sebeple bu topiği ara ara takip ediyordum zaten ve burada yapılması tavsiye edilen egzersizlerin çoğu cinsel terapi seanslarında da tavsiye ediliyor. bundan emin olabilirsiniz .. terapide sadece "bilişsel" süreçlerde takip ediliyor önyargılarla, korkularla baş edebilmek için .. ama dediğim gibi geçmişte bir travma varsa terapi süreci olmadan atlatmak biraz zor ..
yaptığınız egzersizlerde içiniz rahat olsun
sudecim nasılsın alışabildin mi nasıl gidiyo biraz anlatsana ben yeni yendim
biliyosun ben pek ne yaptıgımın farkında degilim
harikasın cecemmmmm amaaaaaa hadi gari cecemmmmmmmmmmay bens eni çok özlemiştim ya tam ayrıldım pc başından gelmişsin olamaz kız neler oluyo bu kocan bi geldi bizden ayırdı seni yoksa birde canınımı sıkıyor selamımızı söyle ona senbu arada mide bulantın inş. kazayla bebiş falan olmuşturda ondan oluyodur ay öyle yazmışınki gidip egzersiz yapasım geldi korktumm ama tamam yapıcam sözzz özletme kendiniiii
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttyendim bu hastalığı çok şükür:) hala rüya gibi geliyor.böyle sıkıntısı olan herkese Allah nasip etsin kurtulmayı inş. çok heyecanlıyım. ne yazacağımı şaşırdım :) inş en kısa zamanda başarı hikayemi paylaşıcam. kısa bir süredir egzersiz yapıyordum. iki saat kadar önce gerçekten oldu başardım
zealea, çiçekrose, sela sizleri çok seviyorummmmmm:) İYİ Kİ VARSINIZ herşey gönlünüzce olsun. siz olmasanız yapamazdım.
son zamanlarda burada yazmasam da forumda yazdıklarıınızı, başarı hikayelerini okuyordum. forumdaki herkese çooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr..
ŞİMDİ HALAYA BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)
tey teyyyyyy periler perisi için gelsin halaylar
çok çok tebrikler bacım
hala alışmaya çalışıyorummm bende ama jel kullanmıyorum gerek kalmadı ona sonra çok nadir ilk girişte hafifi yanma oluyor sonra oda olmuyorrr kasmama bağlı o da ... Eşim çok mutlu onu böyle görmek çok güzelllll... önceden ayda 1-2 sokulan adam nerdeyse gece istiyor ... ön sevilmeler ne kadar uzun olursa o kadar rahat bende durumlar bu.. Sen nasılsınnn???
yasemincim bende alişmaya çalişiyorum işte bazen ne yapacagımı bilemiyorum
ama bügüne şükür zamanla düzelecek seni merak ettim
Kızlar bu arada benim evlilik yıldönümüm yaklaşıyor bişeyler yapmak istiyorum
ne yapayim sizce
azcık kronik faranjit:):) iyim dünde yedim yedim sabaha kadar midemden yatamadım....Nasılsın canım iyi değilim yazmışsınız sanırım ne olduu???(((
alışırsın alışırsınnnnnnn.....yasemincim bende alişmaya çalişiyorum işte bazen ne yapacagımı bilemiyorum
ama bügüne şükür zamanla düzelecek seni merak ettim
heyyyyyyyyyyy bu konularda elab a danış derim kız uzmanı feci egzanterik fikirler var ama beni aşar fikirler...Kızlar bu arada benim evlilik yıldönümüm yaklaşıyor bişeyler yapmak istiyorum
ne yapayim sizce
bende öyle bacım... 3yılı devridik bizdeee evlilikdeee bunun 1 yılını yazmadım burayaaa aynı evde yaşamaya kesin başaldğmızı evlilik kabul ediyom ben tayinim çıkıncaaaöyle olduk bundan beri 2 yılda adam kendine benzettiii beni:):):)Kız senin eşinde pek romantikti demi.. Ne yapsan acaba...eeeee en güzel hediye hazırrrre:))))) güzel bir yemekle güzel olabilir.... Biz Sorunlu bir 3,7 yıl + öncesinde ki 7 yıldan sonraaaa aklımda başka birşey gelmiyorr
Offff ya galiba iyice kocama benzemişimmmmmmm....
kız senin eşinde pek romantikti demi.. Ne yapsan acaba...eeeee en güzel hediye hazırrrre:))))) güzel bir yemekle güzel olabilir.... Biz sorunlu bir 3,7 yıl + öncesinde ki 7 yıldan sonraaaa aklımda başka birşey gelmiyorr
offff ya galiba iyice kocama benzemişimmmmmmm....
canım klasik ama vazgeçilmezdir romantik bir akşam yemeği, harika bir müzik eşliğinde..
Eki Görüntüle 652483 Eki Görüntüle 652484 Eki Görüntüle 652485
azcık kronik faranjit:):) iyim dünde yedim yedim sabaha kadar midemden yatamadım....yoksa bişeyciğim yok
öküz gibiyim dermişim bacımbu arada ben hep sudenaz diyom ama jesmindin dimi sen yani yasemin yanlış hatırlamıyom dimi.... iysindir inşlh yendikden sonra pek laflayamadık
alışırsın alışırsınnnnnnn.....
inan bak gülcennnn şimdi gülüverde
ben yendiğimde unutmuyayım diyeeee her akşammmmm 2 kez yakasına yapışyordum yapalım olcakmı
yapıyozz
aaaa oldumu
kesin oldumu
eminmisinnnnnnnn sanrsın öss sınavı
eeeeee yeter demişti oldu 1 kez olunca olur gökçe demişti adammmbu sefer ben gıcıklık eder oldummm ayyy sen istemiyonda yapmıyonda ohooooo
yani evrimcimm olur olurrr olurrr çaktırmaaa durum böyleee böyle birde bakmışın hamişsinnnnnnnnnnnnnn sonra 1 anne olmuşun derken 2 derken 3:):):) böyleeee gider bacım:13:
heyyyyyyyyyyy bu konularda elab a danış derim kız uzmanı feci egzanterik fikirler var ama beni aşar fikirler...ha bizim yaseminA da iyi fikirler ve romantik içerikler fikir verebilir... benden bi nane çıkmaz
en fazla yemek tarifi tatlıuyuma falan:):):)
eskiden olaydı keman kahve
dıaşrda bir danslı bişeler yahut ılgaz turu gibi bir tur amaa şimdi ne bilemmm eskidim galibaaaa
bende öyle bacım... 3yılı devridik bizdeee evlilikdeee bunun 1 yılını yazmadım burayaaa aynı evde yaşamaya kesin başaldğmızı evlilik kabul ediyom ben tayinim çıkıncaaaöyle olduk bundan beri 2 yılda adam kendine benzettiii beni:):):)
mutluluğunnnn artsın emiiiiiiiiii hemde kilonlaaa karın bölgenden artsın 9 ay sonra eviniz 3 kişilik olsun belki 4 de olabilir:):):) ikizde gider haniÇok iyiyim çok şükür.. Eeeee öğrt olmanın zorluğu faranjit azıcık sesim yükselsin kriz geliyor bende de tabi bağırmasan nasıl yapılır orası ayrı ... Geçmiş olsun sıcak birşeyler iyi gelir iç... Mutluyum mutluyum.... Halim bu birde hamile kalırsak dahi iyi olcak tabii bakalımmm....evet yasmin doğru hatırlıyorsun bacımmm
ya historian ladyymmm sayın bacım kaç gösteryom dermişimmmgökçecim bu ne sevimli yorumlar böyle :)) merak ettim şimdi, kaç yaşındasın :))
mutluluğunnnn artsın emiiiiiiiiii hemde kilonlaaa karın bölgenden artsın 9 ay sonra eviniz 3 kişilik olsun belki 4 de olabilir:):):) ikizde gider hani
jesmincimmm kalırsın hamilee inşlh eşin istiyorsa sıkıntı yoktur inşlh... ama öncesindeki tetkikleri hallettttöyleeee yapım aşamalarına geç
ya historian ladyymmm sayın bacım kaç gösteryom dermişimmm
:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?