Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederiz ilkaytoş buralarada yazdın ya sen

Ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık.......

teşekkür ederiz ilkaytoş buralarada yazdın ya sen

tatlım merkezimizdeki cinsel terapistle birlikte girdiğim görüşmelerin sonucunda bu konu hakkında biraz bilgim var.. bu sebeple bu topiği ara ara takip ediyordum zaten ve burada yapılması tavsiye edilen egzersizlerin çoğu cinsel terapi seanslarında da tavsiye ediliyor. bundan emin olabilirsiniz .. terapide sadece "bilişsel" süreçlerde takip ediliyor önyargılarla, korkularla baş edebilmek için .. ama dediğim gibi geçmişte bir travma varsa terapi süreci olmadan atlatmak biraz zor ..

yaptığınız egzersizlerde içiniz rahat olsun

bizler bu egzersizlerle yendik diğer arkadaşlarda inşallah yakın zamanda aynı şekilde yenecekler , elimizden geleni yapmaya hazırız yardım olarak , senin buraya yazman çok büyük etki yaratıcak şimdi inanki. Ne kadar doğru şeyler yaptıklarına birkez daha inanıcaklar tekrar teşekkürler canım

sudecim nasılsın alışabildin mi nasıl gidiyo biraz anlatsana ben yeni yendim

biliyosun ben pek ne yaptıgımın farkında degilim

Hala alışmaya çalışıyorummm bende ama jel kullanmıyorum gerek kalmadı ona sonra çok nadir ilk girişte hafifi yanma oluyor sonra oda olmuyorrr kasmama bağlı o da ... Eşim çok mutlu onu böyle görmek çok güzelllll... Önceden ayda 1-2 sokulan adam nerdeyse gece istiyor ... Ön sevilmeler ne kadar uzun olursa o kadar rahat bende durumlar bu.. Sen nasılsınnn???

harikasın cecemmmmm amaaaaaa hadi gari cecemmmmmmmmmm
güzel haberlerle gel bacım.... ödevler ne aşamada bakalım...

tey teyyyyyy periler perisi için gelsin halaylar

çok çok tebrikler bacım

yasemincim bende alişmaya çalişiyorum işte bazen ne yapacagımı bilemiyorum

ama bügüne şükür zamanla düzelecek seni merak ettim

Ne kadar rahat olursak o kadar iyiiiii ... Birde çocuklarımız olsa çok daha iyi olacakkkk. Yine stres yaptım herhalde reng geçti test yapıyorum yok birşey reng gelise de rahatlasammm...((

Kızlar bu arada benim evlilik yıldönümüm yaklaşıyor bişeyler yapmak istiyorum

ne yapayim sizce

Kız senin eşinde pek romantikti demi.. Ne yapsan acaba...eeeee en güzel hediye hazırrrre:))))) güzel bir yemekle güzel olabilir.... Biz Sorunlu bir 3,7 yıl + öncesinde ki 7 yıldan sonraaaa aklımda başka birşey gelmiyorr
Offff ya galiba iyice kocama benzemişimmmmmmm....

Nasılsın canım iyi değilim yazmışsınız sanırım ne olduu???(((
azcık kronik faranjit:):) iyim dünde yedim yedim sabaha kadar midemden yatamadım.... yoksa bişeyciğim yok
öküz gibiyim dermişim bacım bu arada ben hep sudenaz diyom ama jesmindin dimi sen yani yasemin yanlış hatırlamıyom dimi.... iysindir inşlh yendikden sonra pek laflayamadık

alışırsın alışırsınnnnnnn.....
inan bak gülcennnn şimdi gülüverde
ben yendiğimde unutmuyayım diyeeee her akşammmmm 2 kez yakasına yapışyordum yapalım olcakmı
yapıyozz
aaaa oldumu
kesin oldumu
eminmisinnnnnnnn sanrsın öss sınavı

eeeeee yeter demişti oldu 1 kez olunca olur gökçe demişti adammm bu sefer ben gıcıklık eder oldummm ayyy sen istemiyonda yapmıyonda ohooooo

yani evrimcimm olur olurrr olurrr çaktırmaaa durum böyleee böyle birde bakmışın hamişsinnnnnnnnnnnnnn sonra 1 anne olmuşun derken 2 derken 3:):):) böyleeee gider bacım:13:

Kızlar bu arada benim evlilik yıldönümüm yaklaşıyor bişeyler yapmak istiyorum

ne yapayim sizce
heyyyyyyyyyyy bu konularda elab a danış derim kız uzmanı feci egzanterik fikirler var ama beni aşar fikirler... ha bizim yaseminA da iyi fikirler ve romantik içerikler fikir verebilir... benden bi nane çıkmaz

en fazla yemek tarifi tatlı uyuma falan:):):)
eskiden olaydı keman kahve
dıaşrda bir danslı bişeler yahut ılgaz turu gibi bir tur amaa şimdi ne bilemmm eskidim galibaaaa

bende öyle bacım... 3yılı devridik bizdeee evlilikdeee bunun 1 yılını yazmadım burayaaa aynı evde yaşamaya kesin başaldğmızı evlilik kabul ediyom ben tayinim çıkıncaaaöyle olduk bundan beri 2 yılda adam kendine benzettiii beni:):):)

aynen kuzum çok romantik kesin o neler yapıcanı hazırlamiştır bile ben

gene ezilicem yaa

Çok iyiyim çok şükür.. Eeeee öğrt olmanın zorluğu faranjit azıcık sesim yükselsin kriz geliyor bende de tabi bağırmasan nasıl yapılır orası ayrı ... Geçmiş olsun sıcak birşeyler iyi gelir iç... Mutluyum mutluyum.... Halim bu birde hamile kalırsak dahi iyi olcak tabii bakalımmm....evet yasmin doğru hatırlıyorsun bacımmm

Son düzenleme:

gökçecim bu ne sevimli yorumlar böyle :)) merak ettim şimdi, kaç yaşındasın :))

mutluluğunnnn artsın emiiiiiiiiii hemde kilonlaaa karın bölgenden artsın 9 ay sonra eviniz 3 kişilik olsun belki 4 de olabilir:):):) ikizde gider hani
jesmincimmm kalırsın hamilee inşlh eşin istiyorsa sıkıntı yoktur inşlh... ama öncesindeki tetkikleri halletttt öyleeee yapım aşamalarına geç

gökçecim bu ne sevimli yorumlar böyle :)) merak ettim şimdi, kaç yaşındasın :))
ya historian ladyymmm sayın bacım kaç gösteryom dermişimmm

:):):)

taş çatlasa 24 derim gökçe bacım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…