Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim yaa güldürdün beni valla Aminnnnn oluruz inşş .... 3-4 bakalımmm.....

taş çatlasa 24 derim gökçe bacım :))
eeee
24 ayarım yaaaa o bakımaaa
yoksaaaa27 bacım
sen kaçsınki allahasennnn

Canım benim yaa güldürdün beni valla Aminnnnn oluruz inşş .... 3-4 bakalımmm.....
:13:
ya bir arkdşmın tam 8 yıldır bebeği olmuyordu dün öğrendim uzun süredirde görüşmüyordum tayin çıkınca
tam bıraktıkları noktada artık olmassa tüp bebek yapcakalrııı normalindennn ikizzz hamile kalmış ve dünde doğmuşşşşşşşşş
yani ikiz bu yıl 4 kişide duydum çevremdeee neden olmasın

hayat dolusun canım, Allah daim etsin :)) bu arada bir insanın en verimli olduğu yaş 27 imiş, istatistiklerin sonucu.. iyi değerlendir bacım yaşını :)) ben yarın 29 oluyorum, ehh artık 20 lerin sonuna geldim, değişik bir duygu :)) ben yemek yapmaya gidiyorum, hepinizi çok seviyorum.. egzersizlere devam kızlar, bırakmayın sakın..

İnşş bacım sağlıkla sırhatle verir inş Rabbim
( ikizde ailemde var kız sen böyle söyleyince ) aklıma geldi....

Bencede en fazla 24
:))
Rüyalar ne alemde bizleri görürsen hemen söyle bir test yapayımmmm...:))))
ilahi jesmin duyanda üfürükçü sanacak beni....
bugun rüyamda eşimle dans ediyordukkkkk derken pkk bastı ve o tam döenrken attı beni savaşın ortasınaaaa:):):)
sabah bu yüzden bağırdımmmmm
o da aynenn şunu demezmiiii

heheehe
zaten ancak rüyamızda danas ederiz artık nasıl kızdımmmmmmmmm:):):)

neyseeee şu sıralar okuduğum kipatın etkisiyle sanırım her gece savaşıyorum

Olurmu canım ne üfürükçüsüüüü sadece hopefer den sonra bir sorayımmm dedim m...

Ne okuyorsun kitap ben bu ara pek okuyamadımmm...???

Bu arada kimse egz yapmıyor herhalde hiç soru yokkkkk kızlarrrrr nerelerdesinizzzzzz

yaaa bacımmm demek en verimli yaş ondan olsa gerek acaip yazıp acaip konuşyom tam 1 yıldır benimde süreme az kaldı şurda ekime ne kaldı ki adam istemez bende durdum yani istatistikler bana işlemez halde....
seninde doğum günün şimdiden kutlu olsunnnn demek balık hatunusun ay ne güzelllllll....

ben meselaaa bir akrep olmuyaydım balık olmayı isterdim.. şiir okumayı çok severim vede okurum bizim öküzcüğe amaaa baktım anlamıyorrrr içimdeki ruhu erteledim veledlerime
böyleeee
bu arada öyle bir gittinki yemek yapmayaaaa duyanda çok yaşın var sancak
hepi topu 1 yaş var aramızda
sende kaç çocuk var bacımmmm yahut varmıdır? durumlar nedir... ???
bak çenem düştüüüü

kusura bakma emi

kolay gele bacım... mönü her ne ise kolay gelee
İnşş bacım sağlıkla sırhatle verir inş Rabbim
( ikizde ailemde var kız sen böyle söyleyince ) aklıma geldi....

bak jesmincimmmm senlede hamileliği ağzımı ikizden yana açtımmm demekki var bunda da bir hayır.... neden olmasınnnnnn...

bizim sülalede de var hemde tek yumurta ikizi amaaa ben istememm bakamamm birde tipime gitmezzzzzzz ikiz olsaaa veledler fındık kadar doğarrrrrr yok yok bana 1 kız versin allahımmmmmmm büyüsün evi barkı temizler duruma gelsin sonra 2.veledi versin erkek

desemdeeee

hayırlısını versin allahımmmmm....

bizi bu dertten kurtaran allahımmmm kimselerin yuvasını bu vaji ile sınamasın.... herkesi en yakın zamanda kurtarsın.........

bu hafta bir mucize olsaa ve burda yazan yazışan okuyan susan her kesi vajiden kurtarsın allahım.... sonra hamiş olunur inşallahhh...

amin maalouf doğudan uzakta okuyom...
sende gel burayaa hemen abone ol bak burdaki egzerszilerden sonra düşülen boşluk durumu için okuma egzersizleri veryoz orda:):):) siz değerli egzersizcileride aramızda görmekten kıvanç duyarız...

................................................................... kgokce
adres

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik-6.html

görüşmek ümidiyleee

Buradaki insanlar bunun için Gökçe Gökçe diyorrrr seni görmedim ama yazdıkların gönlünün güzelliğini o kadar güzel yansıtıyor kiii:::))))
Vardır Mevlamın bir bildiği:::))))
Haklısın kimsenin evinden içeriye girmesin vajiiiii... Bizimle çıksın gitsin inşş....

bacımmmmm bu güzel cümlene hz.mevlanadan bir söz ile cevap vereceğim

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir
(mevlana)

Son düzenleme:

canım benimmmm tebriklerrr çok sevindim belliki çokk eskilerdensin ama sessiz kalmışsın forumda darısı bize olur inş. bol dua et ve başarı hikayeni bekliyoruz canım... şimdi halayaa

inş. canım ya sizlerin bize bu şekil yaklaşımı bile yeter kendimize güven geliyor olacak hissi doğuyor Allah ım hayırlısını nasip etsin bunu yaşamayan ANLAMAZ...!!!!!

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

Bunu da söylemesem öleceğim :) aparatları büyütün kızlar :) daha çabuk çözersiniz

veee sana gelince sayın (kuş ....... ) ERKEK! erkek olduğun için kafanın basmadığı şeylerle ilgilenme sen ne olduğunda belli değil ya gelip burda sen ne yaptığını sanıyorsun sanırım buraya geldiğinde kafan güzel bir şekilde gelmişsinki sende ne dediğinin farkında değilsin okadar saçma sapan şeyler yazmışsınki kesinlikle kafanda bir problem olduğunu düşünüyorum hani biz bu hastalığımızı bi şekilde çözerizde sana acıyorum canım ya... senin için yapılacak bir egzersiz yok yolun açık olsun canım benimm

Son düzenleme:
vajinismus kadinlarin kulaklar arasinda kalan birsey
Her vajina da bir penis sigar
kucuk format,
kisa format,
genis format,
uzun format
herzaman sigar!

muhakkak dediğin gibidir ki öyle olduğunu biliyoruz ama bilmek yetmiyor canım uygulama ya gelince bilgiler çokk geride kalıyor yerini farklı şeyler dolduruyor hep söyledik yine söylüyoruz bu derdi yaşamayan asla ama asla anlayamaz...

sanki biz istedik vajinismus olmayı, keyif alıyoruz emin ol o aparatları veya parmağımız sokarken

vajinismus kadinlarin kulaklar arasinda kalan birsey
Her vajina da bir penis sigar
kucuk format,
kisa format,
genis format,
uzun format
herzaman sigar!

sanki biz istedik vajinismus olmayı, keyif alıyoruz emin ol o aparatları veya parmağımız sokarken

evet yaaa bugun şu yazılanları okuyuncaaa cidden bazılarına sığmayan ve bazılarınaaa sığdırılması geren bişey olduğunu gel de yazmaaaa hani...

var yaa öğleden sonrada yazcaktım amannnnnnnn cvbı vermiş kızlar yazmıyım diyeee zor tuttum amaa vaji ile hala egzersizle uğraşan canım bacılarmı görünce artık tutamadımmmm yazmalıyım..... ya sadece bu öğleden önceki değil bu emel denilen kişinin yazdığınada bir anlam veremedimmm...

yarabbi vesselammmm... tövbe tövbeeeeeeeeee

yaaaa bunları elime verecekler 10 dkk yeterrr analarını ağlatmayaaa ....

sonraaa bak ozamannnnn kim kime nekadar sığıyor formatlıyor:):):)

bacılar bu insanlara kulak asmayınnnn.. burda nice satıcıları nice namussuzları nice terapi için ürün satanı dr a çağıranı ve nice zevk için okuyanı gördük.... boşverin siz sevgili bacılarım...
bunlaraaa

hz.mevlana dan şu sözle virgülü koyuyorum

İsa'nın eşeğinden şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir
anlayanaaaa tabii

Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır
(hz.mevlana)

gökçecim ömürsün vallahi :)) bizim öküzcük ha, çok güldüm :) sen bu yardımseverliğinle ,değil 27 yaşında, her yaş verimli olursun bence. yok canım çocuk yok, ocak ayında yendim bu illeti. eşimi 10 sene bekledim evlenmek için, ben üniversiteyi bitirir bitirmez atandım eşim benden 6 yıl sonra atandı, çok sıkıntı çektik.. bir de vajinismus bizi derinden etkiledi. Çok şükür, atlattım, darısı herkesin başına.Henüz çocuk düşünmüyoruz, bu kadar seneden sonra biraz baş başa kalalım diyoruz :)

yemek yapmayı çok seviyorum, eşime yedirmeye bayılıyorum.. ondan öyle yazmışımdır bacım :)

ilk kutlayan sen oldun.. sağol canım ^^ bu arada ben de akrep kadınını çok severim, ayakları yere sağlam basar..

:) bu arada meslektaşmıyız cidden.... yani örtmenmisin bacım...

yaaa yemeği kim sevmezzz bende sağlam yiyenlerdenim.... ama hamur işi pek sevmemm aram yok ama eşimden dolayı bunada el attım ....
sende yeni yenmişin ocak baya tazesinnn kesin buraya yazdıysan halayını çekmişimdir öncesinde pek yazışmadğmız için anımsayamıyorum bacım...

bu arada sende baş başa kalmayı düşünüyorsan bukadar sene sonrasındaa harikaaa belki senle aynı zamanda olur hamileliğmiz... çünkü bizim adamda kendisinceee yapmıyor çocuk ben istiyorum aamaaa nafile:):):)

bu aradaaa şu cümlende kendimi gördüm yemek yapmayı çok seviyorum, eşime yedirmeye bayılıyorum..

bende yapayım yemesse beğenmeme gibi bir şansı yok yedirmeyi severimki ne severim....
:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…