- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.821
Canım benim yaa güldürdün beni valla Aminnnnn oluruz inşş .... 3-4 bakalımmm.....mutluluğunnnn artsın emiiiiiiiiii hemde kilonlaaa karın bölgenden artsın 9 ay sonra eviniz 3 kişilik olsun belki 4 de olabilir:):):) ikizde gider hani
jesmincimmm kalırsın hamilee inşlh eşin istiyorsa sıkıntı yoktur inşlh... ama öncesindeki tetkikleri hallettttöyleeee yapım aşamalarına geç
ya historian ladyymmm sayın bacım kaç gösteryom dermişimmm
:):):)
Bencede en fazla 24taş çatlasa 24 derim gökçe bacım :))
eeeetaş çatlasa 24 derim gökçe bacım :))
:13:Canım benim yaa güldürdün beni valla Aminnnnn oluruz inşş .... 3-4 bakalımmm.....
eeee
24 ayarım yaaaa o bakımaaa
yoksaaaa27 bacım
sen kaçsınki allahasennnn
:13:
ya bir arkdşmın tam 8 yıldır bebeği olmuyordu dün öğrendim uzun süredirde görüşmüyordum tayin çıkınca
tam bıraktıkları noktada artık olmassa tüp bebek yapcakalrııı normalindennn ikizzz hamile kalmış ve dünde doğmuşşşşşşşşş
yani ikiz bu yıl 4 kişide duydum çevremdeeeneden olmasın
eeee
24 ayarım yaaaa o bakımaaa
yoksaaaa27 bacım
sen kaçsınki allahasennnn
:13:
ya bir arkdşmın tam 8 yıldır bebeği olmuyordu dün öğrendim uzun süredirde görüşmüyordum tayin çıkınca
tam bıraktıkları noktada artık olmassa tüp bebek yapcakalrııı normalindennn ikizzz hamile kalmış ve dünde doğmuşşşşşşşşş
yani ikiz bu yıl 4 kişide duydum çevremdeeeneden olmasın
ilahi jesmin duyanda üfürükçü sanacak beni....Bencede en fazla 24
:))
Rüyalar ne alemde bizleri görürsen hemen söyle bir test yapayımmmm...:))))
ilahi jesmin duyanda üfürükçü sanacak beni....
bugun rüyamda eşimle dans ediyordukkkkk derken pkk bastı ve o tam döenrken attı beni savaşın ortasınaaaa:):):)
sabah bu yüzden bağırdımmmmm
o da aynenn şunu demezmiiii
heheehe
zaten ancak rüyamızda danas ederiz artık nasıl kızdımmmmmmmmm:):):)
neyseeee şu sıralar okuduğum kipatın etkisiyle sanırım her gece savaşıyorum
hayat dolusun canım, Allah daim etsin :)) bu arada bir insanın en verimli olduğu yaş 27 imiş, istatistiklerin sonucu.. iyi değerlendir bacım yaşını :)) ben yarın 29 oluyorum, ehh artık 20 lerin sonuna geldim, değişik bir duygu :)) ben yemek yapmaya gidiyorum, hepinizi çok seviyorum.. egzersizlere devam kızlar, bırakmayın sakın..
İnşş bacım sağlıkla sırhatle verir inş Rabbim
( ikizde ailemde var kız sen böyle söyleyince ) aklıma geldi....
amin maalouf doğudan uzakta okuyom...Olurmu canım ne üfürükçüsüüüü sadece hopefer den sonra bir sorayımmm dedim m...
Ne okuyorsun kitap ben bu ara pek okuyamadımmm...???
Bu arada kimse egz yapmıyor herhalde hiç soru yokkkkk kızlarrrrr nerelerdesinizzzzzz
amin maalouf doğudan uzakta okuyom...
sende gel burayaa hemen abone ol bak burdaki egzerszilerden sonra düşülen boşluk durumu için okuma egzersizleri veryoz orda:):):) siz değerli egzersizcileride aramızda görmekten kıvanç duyarız...
................................................................... kgokce
adres
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik-6.html
görüşmek ümidiyleee:
Geliyorum bile hemen açtım..
Buradaki insanlar bunun için Gökçe Gökçe diyorrrr seni görmedim ama yazdıkların gönlünün güzelliğini o kadar güzel yansıtıyor kiii:::))))
Vardır Mevlamın bir bildiği:::))))
Haklısın kimsenin evinden içeriye girmesin vajiiiii... Bizimle çıksın gitsin inşş....
hoşgelmişinamin maalouf doğudan uzakta okuyom...
sende gel burayaa hemen abone ol bak burdaki egzerszilerden sonra düşülen boşluk durumu için okuma egzersizleri veryoz orda:):):) siz değerli egzersizcileride aramızda görmekten kıvanç duyarız...
adres
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik-6.html
görüşmek ümidiyleee:
Geliyorum bile hemen açtım..
amin maalouf doğudan uzakta okuyom...
adres
görüşmek ümidiyleee
bacımmmmm bu güzel cümlene hz.mevlanadan bir söz ile cevap vereceğim
Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir(mevlana)[COLOR=#
Canım benim sohbetine doyum olmuyor ama çıkmam lazımm..
Kitap okuma topiği iyi oldu teşş ederim.... Haklısın boşluk biri bitiyor biri başlıyor iyi gelecek banada ...
Davetin için teş...
Yemek yapmakkkkkkk lazım akşam oldu yineler.... Öpüyorum seni ...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttyendim bu hastalığı çok şükür:) hala rüya gibi geliyor.böyle sıkıntısı olan herkese Allah nasip etsin kurtulmayı inş. çok heyecanlıyım. ne yazacağımı şaşırdım :) inş en kısa zamanda başarı hikayemi paylaşıcam. kısa bir süredir egzersiz yapıyordum. iki saat kadar önce gerçekten oldu başardım
zealea, çiçekrose, sela sizleri çok seviyorummmmmm:) İYİ Kİ VARSINIZ herşey gönlünüzce olsun. siz olmasanız yapamazdım.
son zamanlarda burada yazmasam da forumda yazdıklarıınızı, başarı hikayelerini okuyordum. forumdaki herkese çooookkkkkk teşekkürlerrrrrrrrr..
ŞİMDİ HALAYA BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)
aman aman nazar değmesin canım harika vajiyi yendikten sonra içime bir huzur geldi ya çok başka bir duygu canım biran önce başarmalısın..ben sana güveniyorum kesin başaracaksın öyle hissediyorum tatlım hasta bile olsan yap egzersizlerini öptüm bacım
Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız.Ahlak, dayatma ve yasakların sonucudur. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli
Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz
Batılı kaynaklarda, görülme sıklığı %1 iken eğer Türkiyede görülme sıklığı %43 ise konu tarafımdan kavranmış tarafınızdan kavranmamıştır. Son olarak ''Ben sizinle neden sohbet ediyorum ki, burada ne işim var''
Bunu da söylemesem öleceğim :) aparatları büyütün kızlar :) daha çabuk çözersiniz
vajinismus kadinlarin kulaklar arasinda kalan birsey
Her vajina da bir penis sigar
kucuk format,
kisa format,
genis format,
uzun format
herzaman sigar!
Bence değil aparat patlıcan soksanız birşey değişmez, vajinusmus sizin kafanızda bence beyin egzersizleri yapmalısınız.Ahlak, dayatma ve yasakların sonucudur. Kadın olduğunuz için cinselliğe düşman ve pis birşeymiş gibi yetiştirildiniz, tüm namusunuzun bacakarasında olduğunu düşündünüz ve hala çocuklarınızı da öyle yetiştiriyorsunus. Hoşgeldiniz vajinismus nesli
vajinismus kadinlarin kulaklar arasinda kalan birsey
Her vajina da bir penis sigar
kucuk format,
kisa format,
genis format,
uzun format
herzaman sigar!
canım benimmmm tebriklerrr çok sevindim belliki çokk eskilerdensin ama sessiz kalmışsın forumda darısı bize olur inş. bol dua et ve başarı hikayeni bekliyoruz canım... şimdi halayaa
inş. canım ya sizlerin bize bu şekil yaklaşımı bile yeter kendimize güven geliyor olacak hissi doğuyor Allah ım hayırlısını nasip etsin bunu yaşamayan ANLAMAZ...!!!!!
veee sana gelince sayın (kuş ....... ) ERKEK! erkek olduğun için kafanın basmadığı şeylerle ilgilenme sen ne olduğunda belli değil ya gelip burda sen ne yaptığını sanıyorsun sanırım buraya geldiğinde kafan güzel bir şekilde gelmişsinki sende ne dediğinin farkında değilsin okadar saçma sapan şeyler yazmışsınki kesinlikle kafanda bir problem olduğunu düşünüyorum hani biz bu hastalığımızı bi şekilde çözerizde sana acıyorum canım ya... senin için yapılacak bir egzersiz yokyolun açık olsun canım benimm
muhakkak dediğin gibidir ki öyle olduğunu biliyoruz ama bilmek yetmiyor canım uygulama ya gelince bilgiler çokk geride kalıyor yerini farklı şeyler dolduruyor hep söyledik yine söylüyoruz bu derdi yaşamayan asla ama asla anlayamaz...
sanki biz istedik vajinismus olmayı, keyif alıyoruz emin ol o aparatları veya parmağımız sokarken
yaaa bacımmm demek en verimli yaş ondan olsa gerek acaip yazıp acaip konuşyom tam 1 yıldır benimde süreme az kaldı şurda ekime ne kaldı ki adam istemez bende durdum yani istatistikler bana işlemez halde....
seninde doğum günün şimdiden kutlu olsunnnn demek balık hatunusun ay ne güzelllllll....
ben meselaaa bir akrep olmuyaydım balık olmayı isterdim.. şiir okumayı çok severim vede okurum bizim öküzcüğe amaaa baktım anlamıyorrrr içimdeki ruhu erteledim veledlerime
böyleeee
bu arada öyle bir gittinki yemek yapmayaaaa duyanda çok yaşın var sancak
hepi topu 1 yaş var aramızda
sende kaç çocuk var bacımmmm yahut varmıdır? durumlar nedir... ???
bak çenem düştüüüü
kusura bakma emi
kolay gele bacım... mönü her ne ise kolay gelee
bak jesmincimmmm senlede hamileliği ağzımı ikizden yana açtımmm demekki var bunda da bir hayır.... neden olmasınnnnnn...
bizim sülalede de var hemde tek yumurta ikizi amaaa ben istememm bakamamm birde tipime gitmezzzzzzz ikiz olsaaa veledler fındık kadar doğarrrrrr yok yok bana 1 kız versin allahımmmmmmm büyüsün evi barkı temizler duruma gelsin sonra 2.veledi versin erkek
desemdeeee
hayırlısını versin allahımmmmm....
bizi bu dertten kurtaran allahımmmm kimselerin yuvasını bu vaji ile sınamasın.... herkesi en yakın zamanda kurtarsın.........
bu hafta bir mucize olsaa ve burda yazan yazışan okuyan susan her kesi vajiden kurtarsın allahım.... sonra hamiş olunur inşallahhh...
:) bu arada meslektaşmıyız cidden.... yani örtmenmisin bacım...gökçecim ömürsün vallahi :)) bizim öküzcük ha, çok güldüm :) sen bu yardımseverliğinle ,değil 27 yaşında, her yaş verimli olursun bence. yok canım çocuk yok, ocak ayında yendim bu illeti. eşimi 10 sene bekledim evlenmek için, ben üniversiteyi bitirir bitirmez atandım eşim benden 6 yıl sonra atandı, çok sıkıntı çektik.. bir de vajinismus bizi derinden etkiledi. Çok şükür, atlattım, darısı herkesin başına.Henüz çocuk düşünmüyoruz, bu kadar seneden sonra biraz baş başa kalalım diyoruz :)
yemek yapmayı çok seviyorum, eşime yedirmeye bayılıyorum.. ondan öyle yazmışımdır bacım :)
ilk kutlayan sen oldun.. sağol canım ^^ bu arada ben de akrep kadınını çok severim, ayakları yere sağlam basar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?