- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.841
:) bu arada meslektaşmıyız cidden.... yani örtmenmisin bacım...
yaaa yemeği kim sevmezzz bende sağlam yiyenlerdenim.... ama hamur işi pek sevmemm aram yok ama eşimden dolayı bunada el attım ....
sende yeni yenmişin ocak baya tazesinnnkesin buraya yazdıysan halayını çekmişimdir öncesinde pek yazışmadğmız için anımsayamıyorum bacım...
bu arada sende baş başa kalmayı düşünüyorsan bukadar sene sonrasındaa harikaaabelki senle aynı zamanda olur hamileliğmiz... çünkü bizim adamda kendisinceee yapmıyor çocuk ben istiyorum aamaaa nafile:):):)
bu aradaaa şu cümlende kendimi gördüm yemek yapmayı çok seviyorum, eşime yedirmeye bayılıyorum..
bende yapayım yemesse beğenmeme gibi bir şansı yokyedirmeyi severimki ne severim....
:):):)
adamın biri kız arkdşna vapurda müzikle orkestra ile pankartlar ileee evlenme teklifi etmişşşşşşşş abovvvvvvvvv
ayyyyyyyyyy çok romantik...
eskiyi anımsadım....
o zaman madem sessizdin şimdi böyle aktiff oldunmeslektaş çıktık ne güzel :)) ben buranın gizli takipçilerindendim, okuyup okuyup egzersiz yapıyordum, dolayısıyla o zaman üye olup da söylemediğim için halayım çekilmedi,siz bilmeseniz de bende emeğiniz büyük..
evet gökçecim, Allah hayırlısını versin önce tabii, ama bu sene içerisinde düşünmüyoruz.. belki de arkadaşlarının çocuklarını gördükçe kısa vadede fikri değişir eşinin :) inşallah beraber hamiş kalırız :)
tabii beğenecekler yemeklerimizi, o kadar çaba sarf ediyoruz, keyifle yapıyoruz en önemlisi..
evet, ben de gördüm gökçe.. eskiyi anımsadığına göre evlenme teklifin buna yakın olsa gerek :))
o zaman madem sessizdin şimdi böyle aktiff oldunyapmadık olmasın bacımmmmmmmm şimdi tüm halaylar sana gelsinnnnnnnn bugun boş durmayak bu saatteee hadi gel halayaaa:)
halayını çekemediğmiz bacımız kalmasın yeni gelin damat varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):)
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
yaaa evet bizdeee alana dek feci romantizim kokuyordudedim bu adam ayağımı değil parmak arasındaki pisliklerimi bile yıkarrrrrrrr amaaa nerdeeee
çarşıdan aldım 1 taneee eve geldim bin tane hesabııı
gitti romantik adam
geldi öküzcük:):):)
bakalımmm şimdiiii çabalıyorummm amaa bu seferdeee amannnnnn gökçeeee çocuklar duymasındaki meltem gibisin der durur... şu sıralar okuyop üflüyorum dermişim:):):):)
ne eettiysem düzelmedi birde okuyayım dedim
o zaman madem sessizdin şimdi böyle aktiff oldunyapmadık olmasın bacımmmmmmmm şimdi tüm halaylar sana gelsinnnnnnnn bugun boş durmayak bu saatteee hadi gel halayaaa:)
halayını çekemediğmiz bacımız kalmasın yeni gelin damat varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):)
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
yaaa evet bizdeee alana dek feci romantizim kokuyordudedim bu adam ayağımı değil parmak arasındaki pisliklerimi bile yıkarrrrrrrr amaaa nerdeeee
çarşıdan aldım 1 taneee eve geldim bin tane hesabııı
gitti romantik adam
geldi öküzcük:):):)
bakalımmm şimdiiii çabalıyorummm amaa bu seferdeee amannnnnn gökçeeee çocuklar duymasındaki meltem gibisin der durur... şu sıralar okuyop üflüyorum dermişim:):):):)
ne eettiysem düzelmedi birde okuyayım dedim
TABİ YAAA BACIM BURDAA halay çekilmemiş gelin reelde gelinlik giymemiş gibi bir ukteyle kalır... aman kalmasın....gelmem mi gökçecim, haydi halayaaa
ben de ne eksik diyordum, halayım eksik kalmış.. hahh işte şimdi içime daha çok sindi, sağol duyarlı bacım :))
Bunu da söylemesem öleceğim :) aparatları büyütün kızlar :) daha çabuk çözersiniz
TABİ YAAA BACIM BURDAA halay çekilmemiş gelin reelde gelinlik giymemiş gibi bir ukteyle kalır... aman kalmasın....
senki birde sessiz sessiz yapmışın egzersizi birde çiftetelli döktürmek gerek :):):):87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::130:
sormaa yaaaa böyleleri arttı bu günlerdeeesen var ya çokk rezil bi insansın
canım benim, iyi ki varsınız.. sizinle başladım korkularımı yenmeye, parmakla dokunmaya.. ilk kez serçe parmağımı aldım sonra tek parmağımı.. iki parmakta sıkıntı yaşadım, çok uğraştım,yapamadım..daha sonra kliniğe gittik eşimle, bu sayede yendim.. tam olarak kendi kendime başardım diyemem ama o kadar faydanız dokundu ki cesaret verdiniz bana.. daha bakamazken dokunmayı sağladınız..
tabirin güzelliğine bak, gelinlik giymemiş gibi :)) evet, hakkaten ben de öyle hissettim birden :))
sormaa yaaaa böyleleri arttı bu günlerdeee
yadaa girip yardım istiyor bu ne o ne yazyor sonra gidip başka topicde dalga geçerce yazıyor... bilmiyorki kendiyle oynuyor garibim:):):)
laf soksanda anlayana be jesmin bacı bunu ne yapcannn koycan çuvala salla sallaa vur duvaraa...
:):):):)
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadırhz mevlana
​yazık egosunu tatmin ediyorrrrnaparsın jesminim
ay bende çekiyim bari canım çektiiiii
yandann yandannnnnn ortadannnnnnnn:86::122::122::122::122::118:
harikasın minelllllllllllkızlar ben 2 parmağ çok rahat yapıyom bugün sizi dinleyip yine egzersiz yaptım p... denemedim ama 3 parmak yapmayıp p.... denemk istiyom çünkü jlleyip ittiiğim an gidio 2 si takılma falan yok rahat hissediyom sizce deneyim mi ya :)
canımmm sen yeter ki halay isteeee:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?