Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım anlaşıldı sen çok taktın kafaya illa denemek istiyosun dene ozaman sanırım bu heveslede yaparsın sen zaten 2 parmakla yenmiş olursun valla süper olur yaaaa dene canım çok istiyorsan ve hazırsannn dene gitsin koca orda duruyo zaten İstediğin kadar deneyebilirsin sanki yasak var gibi kocacıklarımıza yaklaşamıyoruz töbe töbeee

bayan hesabıyla topiğe girip egosunu tatmin etmeye çalışan kuş beyinli erkeklere acıyorum yazık

canım eğer beyin olarak hazırsan hiç erteleme ben 2 parmaktaydım yendiğimde yaklaşık olarak, istersen dene ama olmazsa üzülme olur muuu

gökçecim ben sırt üstü yada ayaktayken falan itebiiyom parmağımı hatta çömüpte denedim ittim ama sırt üstü yatarken bacaklar iice açık en rahat öle ittim şimdi üsteyken yen dedi arkadaşlar en rahat eşime sırtım dönükmüş öle mi deneyim şunada bi karar verebilsem

ben de eşime sırtım dönük halde yenmiştim, sonra önümü döndüm eşime.. gerçekten yenmek için en ideal pozisyon diyebilirim

historianlady canım evet meslektaşız bende örtmenim :) kızlar dediğinizi yapıp denicem bu akşam inş yapabilirim olmazsada egzersize devam ederim napim

historianlady canım evet meslektaşız bende örtmenim :) kızlar dediğinizi yapıp denicem bu akşam inş yapabilirim olmazsada egzersize devam ederim napim

evet canım olmazsa sakın canını sıkma elbet bi gün olcak er ya da geççç sen elinden geleni yap, ama beyinde bittiyse inşallah eylemde de bitirmek kalmış senin için

yasemincim sen sadece parmaklamı yendin aparatsız?

bu arada kendi derdime düştüm halay çekme resmini bilmiyom bende katılırım yenenlerin hepsini tebrik ediyorum kendim kadar seviniyorum ne mutlu kimse vajili kalmasın

yasemincim sen sadece parmaklamı yendin aparatsız?

bu arada kendi derdime düştüm halay çekme resmini bilmiyom bende katılırım yenenlerin hepsini tebrik ediyorum kendim kadar seviniyorum ne mutlu kimse vajili kalmasın

ben kendi 2 parmağımda çok zorlanmıştım, ama eşimin parmaklarıyla çok rahattım tabi hep egzersiz yaparken de eşimle yapamıyodum, mecbur aparatla yaptım, ama aparat da o kadar kalın değil ki taş çatlasa 7-8 cm di

ne güzel.. eşli denemeye geçtiğimde ilk pozisyonumuz benim üstte olduğum pozisyondu, yüzüm eşime dönüktü.. ama sırtın dönük olduğunda da rahat oluyormuş, arkadaşlardan bildiğim kadarıyla.. inşallah canım, güzel haberlerini alırız..

yasemincim anladım cnm aslında dedinz gibi her şey beyinde bitio, aparttta parmakta her ne olursa olsun ben bu sayfa sayesinde oraya rahatça acı duymadan bişi itilebeleceğini oranın çok geniş olduğunu anlamış bulunuyorum bu da inanıyorum ki yenmemi sağlıcak kafamda artık orada engel var kapalı oraası çok dar asla giremez girsede acıcak gibi düşnceler uçtu gittti sayenizde, bu sebeple hepinize çok teşekkür ederim inş oldu diye yazabilirim yarın alahın izniyle öncelikle

bu arada öğremen arkadaşlarda mı var kimler onlar
lady cevap vermişşş evet bacım :) topicin yarısı öğretmen :):):)

biraz geciktik sayemde, pek ketum bir insanım sanırım :)) ocak gelini olsam da bu halay iyi geldi canım
tey teyyyyyyyyy parça istemiş birileri hangi yöre sormadan favorilerimi ekliyommmm
ya gökçiş o kadar sinirlendim kiiii, biz o psikolojiyle neler yaşadık, ağladık zırladık hayata küstükkkk ve densizin biri gelmiş alay ediyor
boşverrrr
İT ÜRÜÜR KERVAN YÜRÜR diyorum onaaa kanıp bizim kızlar egzersizimi bırakcak sanki akıllı bizim hatunlarr:)

canım benim, kalkıp halay çekicem şimdi ayyy nasıl geldi içimden :)) henüz yenmiş gibi hissettim kendimi :)
bak kocaman halay ekibi kurduk sanaaaa

bayan hesabıyla topiğe girip egosunu tatmin etmeye çalışan kuş beyinli erkeklere acıyorum yazık
heyyyyyyyyyyy hoşgeldin hamiş sen takma veryoz ağızlarının payını hamilelik nasıl... sen gelme halayaaa bebişe iyi bak

kalkın canlar oynayın valla ver ordan parçayı gökçecik gönderrrr haydi halayaaaaa Allah Allahhhh kızlar halayı oldu buu tey teyyyyyyyyyyyyyyy
gönderyommmmmmmmmmmm cecemmmmmmmmm aççççç

Mustafa Özarslan - Süper Halay - YouTube

tey tey

Mustafa Özarslan - Halay Potpori - YouTube

canım gökçe ve ben öğretmeniz.. sende mi öğretmensin minelcim?
:):):)

harikasın bacımmmmm çok eğlenceli güne geldinnnn egzersiz pozisyonu ile dene eşinle:)

işte bu olmassa küsmece yok... ben ne beterdimm abovvvvvvvvv

ve bu pozisyonlarıda ekleyip halaya kalkyommmm evde kimse yokken :):):) en kolayları ilk gece gerdek pozisyonları bacılarrr

hadi Allah yardımcın olsun canımmmm inşallahhhhh YENDİMMMMMMMMMMMMMMM diye yazarak gelirsin dualarımız seninle kuzucum...

ahahahahaha süperrrrr gökçeeeeee bi an hayal ettim hepimizi yanyana komediiiii halaya katılmayana KAYNANASI MUSALLAT OLSUNNNNNNN İNŞALLAH.....

halayınıza içimden katılıyorum bendeeeee birilerinin daha yendiğini görmek çok güzel bişey burdan hepsini tebrik ediyorum hamileliğin cilvelerini yaşıyorum ama her halimize şükürler olsun

ahahahahaha süperrrrr gökçeeeeee bi an hayal ettim hepimizi yanyana komediiiii halaya katılmayana KAYNANASI MUSALLAT OLSUNNNNNNN İNŞALLAH.....

ay öyle deyince halaya katılmak farz oldu bende katılıyorum haydeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…