- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.861
kızlar ben 2 parmağ çok rahat yapıyom bugün sizi dinleyip yine egzersiz yaptım p... denemedim ama 3 parmak yapmayıp p.... denemk istiyom çünkü jlleyip ittiiğim an gidio 2 si takılma falan yok rahat hissediyom sizce deneyim mi ya :)
canım benim, kalkıp halay çekicem şimdi ayyy nasıl geldi içimden :)) henüz yenmiş gibi hissettim kendimi :)
kızlar ben 2 parmağ çok rahat yapıyom bugün sizi dinleyip yine egzersiz yaptım p... denemedim ama 3 parmak yapmayıp p.... denemk istiyom çünkü jlleyip ittiiğim an gidio 2 si takılma falan yok rahat hissediyom sizce deneyim mi ya :)
bu arada öğremen arkadaşlarda mı var kimler onlar
gökçecim ben sırt üstü yada ayaktayken falan itebiiyom parmağımı hatta çömüpte denedim ittim ama sırt üstü yatarken bacaklar iice açık en rahat öle ittim şimdi üsteyken yen dedi arkadaşlar en rahat eşime sırtım dönükmüş öle mi deneyim şunada bi karar verebilsem
historianlady canım evet meslektaşız bende örtmenim :) kızlar dediğinizi yapıp denicem bu akşam inş yapabilirim olmazsada egzersize devam ederim napim
yasemincim sen sadece parmaklamı yendin aparatsız?
bu arada kendi derdime düştüm halay çekme resmini bilmiyom bende katılırım yenenlerin hepsini tebrik ediyorum kendim kadar seviniyorum ne mutlu kimse vajili kalmasın
historianlady canım evet meslektaşız bende örtmenim :) kızlar dediğinizi yapıp denicem bu akşam inş yapabilirim olmazsada egzersize devam ederim napim
lady cevap vermişşş evet bacım :) topicin yarısı öğretmen :):):)bu arada öğremen arkadaşlarda mı var kimler onlar
tey teyyyyyyyyy parça istemiş birileri hangi yöre sormadan favorilerimi ekliyommmmbiraz geciktik sayemde, pek ketum bir insanım sanırım :)) ocak gelini olsam da bu halay iyi geldi canım
boşverrrrya gökçiş o kadar sinirlendim kiiii, biz o psikolojiyle neler yaşadık, ağladık zırladık hayata küstükkkk ve densizin biri gelmiş alay ediyor
bak kocaman halay ekibi kurduk sanaaaacanım benim, kalkıp halay çekicem şimdi ayyy nasıl geldi içimden :)) henüz yenmiş gibi hissettim kendimi :)
heyyyyyyyyyyy hoşgeldin hamiş sen takma veryoz ağızlarının payını hamilelik nasıl... sen gelme halayaaa bebişe iyi bakbayan hesabıyla topiğe girip egosunu tatmin etmeye çalışan kuş beyinli erkeklere acıyorum yazık
gönderyommmmmmmmmmmm cecemmmmmmmmm aççççç
kalkın canlar oynayın valla ver ordan parçayı gökçecik gönderrrr haydi halayaaaaaAllah Allahhhh kızlar halayı oldu buu tey teyyyyyyyyyyyyyyy
:):):)canım gökçe ve ben öğretmeniz.. sende mi öğretmensin minelcim?
harikasın bacımmmmm çok eğlenceli güne geldinnnn egzersiz pozisyonu ile dene eşinle:)gökçecim ben sırt üstü yada ayaktayken falan itebiiyom parmağımı hatta çömüpte denedim ittim ama sırt üstü yatarken bacaklar iice açık en rahat öle ittim şimdi üsteyken yen dedi arkadaşlar en rahat eşime sırtım dönükmüş öle mi deneyim şunada bi karar verebilsem
işte bu olmassa küsmece yok... ben ne beterdimm abovvvvvvvvvhistorianlady canım evet meslektaşız bende örtmenim :) kızlar dediğinizi yapıp denicem bu akşam inş yapabilirim olmazsada egzersize devam ederim napim
ne güzel.. eşli denemeye geçtiğimde ilk pozisyonumuz benim üstte olduğum pozisyondu, yüzüm eşime dönüktü.. ama sırtın dönük olduğunda da rahat oluyormuş, arkadaşlardan bildiğim kadarıyla.. inşallah canım, güzel haberlerini alırız..
yasemincim anladım cnm aslında dedinz gibi her şey beyinde bitio, aparttta parmakta her ne olursa olsun ben bu sayfa sayesinde oraya rahatça acı duymadan bişi itilebeleceğini oranın çok geniş olduğunu anlamış bulunuyorum bu da inanıyorum ki yenmemi sağlıcak kafamda artık orada engel var kapalı oraası çok dar asla giremez girsede acıcak gibi düşnceler uçtu gittti sayenizde, bu sebeple hepinize çok teşekkür ederim inş oldu diye yazabilirim yarın alahın izniyle öncelikle
yaşa gökçe, açtım valla halayı dinliyorum, uyuşukluktan ölücem kalkayım ben de :)
ahahahahaha süperrrrr gökçeeeeee bi an hayal ettim hepimizi yanyana komediiiiihalaya katılmayana KAYNANASI MUSALLAT OLSUNNNNNNN İNŞALLAH.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?