Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahahahaha süperrrrr gökçeeeeee bi an hayal ettim hepimizi yanyana komediiiii halaya katılmayana KAYNANASI MUSALLAT OLSUNNNNNNN İNŞALLAH.....
vallaaa duyandaaa yenen oldu yeni sancakkkk :):):) bilseler historianlady e çekyoz halayıııı içinde ukte kalmasın...:)
ama senin bu yaptığınıdaaa değme cadı yapmazz anammmmmmm rüyamda bile görmemm kaynanamı:)
musallat olsaaa tü tü tü tövbeeeeeeee yarabbiii amannnnnnnn böyle olurum musallat olursaa

halayınıza içimden katılıyorum bendeeeee birilerinin daha yendiğini görmek çok güzel bişey burdan hepsini tebrik ediyorum hamileliğin cilvelerini yaşıyorum ama her halimize şükürler olsun
ayberk_ece anlaşılan miden bulanıyorrr uff ufff uffff
kızzz bu arada 9 hafta olmuş hamile olallı daha dün gibi aklımda egzersizlerin yenişin yaaaaa:):):) ayyyyyy yaşlanyorumm bu topicde

yaşa gökçe, açtım valla halayı dinliyorum, uyuşukluktan ölücem kalkayım ben de :)

ay öyle deyince halaya katılmak farz oldu bende katılıyorum haydeeeeeeeeeeeeeee
sen dur hamileler hariç diye düzeltsin cecemmmmmm
bu arada kaynaansının musallat olmasından korkan birinide tespit ettik ilahi ayber eceee:):):)

ay kaynanasını yanında isteyen kim varkii

evet valla hayatta aklıma gelmezdi bu illeti yenipte bebiş bekleyeceğim hep birlikte yaşlanıyoruz sadece sen miiii ayrıca sen bu enerjiyle kolay kolay yaşlanmazsın şekerimmm

ama sürekli yatıyorum zaten tembel tembel iki halay çekiyim nolcak bebişte alışsın ilerde onu da koyarız halayın sonunaa
kaynana sağolsun iyi de arada korkutuyo beni napcam bilmiyorum diyo ki doğurunca bebiş bizim siz kendinize bidaha yapın diyo

geç olsun da güç olmasın gökçecim, kurtlarımızı döktük yeni gelinler gelse de tekrar tekrar çeksek..

ay kaynanasını yanında isteyen kim varkii
iyi olaydı da değil yanımda başımda taç olaydı..... neyse cecemmm açma ağzımı

boşver ececim onlar yarenlik ediyorrrrrrrrrr:)
sen tadını çıkar hamileliğin...eşin ne yaptı iş durumunu meleğinizle birlikte evinize iyice bereket bolluk huzur sağlık girsin inşallah....

cinsiyeti belli olunca bizede haber ver:):):)

geç olsun da güç olmasın gökçecim, kurtlarımızı döktük yeni gelinler gelse de tekrar tekrar çeksek..
ceceme duyurulur:)

msjımı aldımmmmmmmmmmmmmm gökçeeeeeeeeeeeee

ay ben telefon çalsa kalp atışım değişiyo omudur diyeee elimi versem kolumu kapıcak o derece yani aman uzaklık en güzelii boşverin onlarııııı

eşim daha evde, en son yine iş görüşmesine gitmişti orasıda işe alırken baya didikliyomuş daha haber gelmedi onu bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah aslında şu an evde olması da belki Allahın bi lütfu çünkü temizlikti filandı çok yardımcı oluyo bana o olmasa zorlanırdım açıkçası cinsiyetini sanırım 4 hafta kadar sonra öğrenicem ilk işim sizle paylasmak olcak

hayırlısı ile iyi bir iş olur inşlh bacım...

evet 3 aylık olaydı birrr ozaman öğrenirsin cinsiyetini:)
rabbim sağlıklı versin... dediğin gibi ne güzel bir lütüfsaaa harikaaa olmuş yardımı desteği... ee bu hamilelik kolay değil destek şart

msjımı aldımmmmmmmmmmmmmm gökçeeeeeeeeeeeee

ay ben telefon çalsa kalp atışım değişiyo omudur diyeee elimi versem kolumu kapıcak o derece yani aman uzaklık en güzelii boşverin onlarııııı
seninkiler nireliki allahsennnnnnnn bendekiler fenaaa fenaaa... neysekiii verdim ağızlarının tadını

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

Belli ki senin de bi vaji derdin var. Eşin mi sevgilin mi vajili? Soruların varsa cevaplayabiliriz!!!
Yoksa kimsenin bedduasını almadan defol git. Gidiyorum dedin gece gece girmiş bi de okuyosun hala.
Evet biz hepimiz belki biraz korumacı aileler tarafından yetiştirildik ama çok şükür senin annen gibi yetiştirmedi bizi analarımız.. Biz saygıyı yardımlaşmayı bilen insanlarız. Eğlenceye ihtiyacın varsa kendi yaş grubuna ve cinsiyetine göre bi yerlerde takıl. Belki yazdıklarımdan bir kelime vicdanına dokunur diye harcıyorum sana kıymetli dakikalarımı.. Ne yazık sana!!

sahracım bizim sıkıntımızı ancak gibi gibiler anlıyor. bunlar gibileride kendilerine eğlence arıyorlar. biraz insani duygularla hareket etmek lazım, böyle birşeyle dalga geçilirmi yaa. rabbim kimseye vermesin, hepimize çözmeyi nasip etsin inş.

görmedim ben bi de girmiş okuyor mu yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…