- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.901
Onun da derdi var da yardım istemek yerine böyle dikkat çekmeyi tercih etti heralde..
sahracım bizim sıkıntımızı ancak gibi gibiler anlıyor. bunlar gibileride kendilerine eğlence arıyorlar. biraz insani duygularla hareket etmek lazım, böyle birşeyle dalga geçilirmi yaa. rabbim kimseye vermesin, hepimize çözmeyi nasip etsin inş.
derdi olsun olmasın o sarf ettiği cümlelerle çok ayıp ettiburda bu hastalık dalga geçilecek bişey mi, neyse bi daha gelip de sinir etmez inşallah bizi
yazıları kim yazdıysa yöneticiye şikayet etmemiz lazım nasıl yapıldığını bilen varsa yapsın uğraşmayın böyle dengesizlerle..
ben ettim, yazdığı mesajın altında üçgen içinde bi ünlem işareti var oraya tıklayın ve gerekçesiyle beraber şikayetinizi belirtinben ettim inşallah kapanır profili, hepiniz edin arkadaşlar, beni bunun kadar sinir eden kimse olmadı bugüne kadar
gereği yapılmış canım çok şükür boşverinn ya Allah görüyo ama cidden okurken gözlerim doldu benimde sonra sirkelendim dedim ne oluyo yani dalga geçilcek bir hastalı kdeğil bu ya bu çok kötü birşey bazı insanlar hep iğrenç tarafındna bakıyorlar olaya kavrayamıyorlar işin boyutunu cinsellik bir evlilikte çok önemli ve bizler bunu yaşayamıyoruz bu hem bizim hemde eşimiz için korkunç birşey bunu gerçekten yaşamayan anlayamaz...
aynen canım gereği yapılmış, ohh vallaa
sen sıkma canını boşver, işte geldi egzersizden soğutmak amacı işte kendince dalga geçti , sen kafanı karıştırma
inşallah seni de gelin edicez artıkk aaa sabrım kalmadı heeee
ay benimde kalmadı sorma pazartesi şehir dışına çıkıcam 1 hafta yokum dönüşte kısmet artık valla yakında bıkıp bırakmam inş. şu egzersiz işlerini bi düzenli yapamadım ondan şundan bundanbenim için tam erteleme hastalığı oldu durmadna bişiy oluyo ertele bama erteleee
aynen ertele ertele nereye kadar kuzumelbet bi gün olucak ama olsun artıkkk sakın bırakayım deme duymamış olayım
ya böyle bak yeterince üzülmüyorum sanırım yani olsun istiyorum yaşamak istiyorum ama üzülmüyorum sıkılmıyorum acaba ondanmı böyle oluyo bakıyorum çalışan arkadaşlarımız iş çıkışı eve gelip egzersiz yapıyorlar ben gün boyu evdeyim bi egzersiz başına ondan bundan oturamıyorum hani çok istiyorum tuaf eşime söyliyim bari biraz kızsın bana üzerime gelsin burda arkadaşlar biraz geldi aparatı sokuverdim oda gelirse bu iş olcak inş.
ben de hep evdeyim, boşver işi gücü, sen yenene kadar kalsın nolucakkendine bi saat belirle o saat diliminde egzersiz yap mutlaka zaman bulamamak diye bişey yok istedikten sonra her zaman yaparsın:13:
ben çıkıyorum , uykum geldi çok fena , iyi geceler
Ben sadece ucunu alabiliyorum, gerisi bir türlü gelmiyorkızlar bana yardım edin!
selam, kızlar bende çok üzülüyorum 2 yıl oldu yenemiyorum.
ay benimde kalmadı sorma pazartesi şehir dışına çıkıcam 1 hafta yokum dönüşte kısmet artık valla yakında bıkıp bırakmam inş. şu egzersiz işlerini bi düzenli yapamadım ondan şundan bundanbenim için tam erteleme hastalığı oldu durmadna bişiy oluyo ertele bama erteleee
ahahahahaha süperrrrr gökçeeeeee bi an hayal ettim hepimizi yanyana komediiiiihalaya katılmayana KAYNANASI MUSALLAT OLSUNNNNNNN İNŞALLAH.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?