- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.921
günaydın kızlarrrr
hopefor seni hamiş sayfana davet ediyorumbilmeden aynı yerde takılıyormuşuz ya kız biz seninle
günaydın canım
evet gördüm seni orda ama hangisinde şimdi hatırlamıyorum. hamile olduğumu öğrenmeden önce ne zaman olursa olsun... topicine takılıyordum sonra kasım annelerine geçtim. sen hangisine yazmıştın şimdi bilemedim... ama dikkatinizi çektiyse hep yanınızdaydım buraya ve senin topici ihmal etmedim
bestim ya baya yenen olmuş ama biraz geçmişe gittim bi tek periler perisini gördüm başka kim yendi biliyorsan yazar mısın halay çekmek istiyorum
ay kaynanasını yanında isteyen kim varkii
öncelikle herkese günaydın...
aylardır okuyordum yazdıklarınızı sonunda üye olup sizlerle birşeyler paylaşmak istedim arkadaşlar. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik eşim ile. açıkcası sorun vajinusmus mu yoksa eşimin sertleşme sorunu yaşaması mı onu da bilmiyorum. benim gerginliğim karşısında eşimin sertleşme sorunu yaşaması normal midir, soru işareti... herşey soru işareti zaten o ayrı konu:)
şu durumda doğru doktor seçimi ve tedavi yöntemi konusunda araştırma yapıyoruz? tavsiyeleriniz nedir, örneğin cem incesu ismini duyduk. gidip olumsuz kanaat ile ayrılan oldu mu? yahut alternatif çözüm önerileriniz var mı?
ne hissettim... öncelikle cinsel organımda uyarılma olduğunda bile kısa sürede kuruma olabiliyor. bu konuda yeterince rahat olmadığım sonucunu çıkarttık biz. tam cinsel birleşmeye denemeden önce ön sevişmeyi uzatalım dediğimizde bile benim olmaz dediğim bölgelere kayınca eşimin ilgisi, birden cinsel organımda kuruma oldu ve kafa olarak süreçten uzaklaştığımı hissettim.istek konusunda problem yok ama cinsel organım yeterli sıvıyı salgıladığında penisin kolayca girmemesi vajinusmus mudur ki? hiçbirşey bilmediğimizi farkettik biz cinsellikle ilgili. zannettik ki kendiliğinden yatağında akan dere gibi akıp gidecek ama ı ıh:)
evlenmeden önce evet. iki cinsel organın nasıl birbiriyle uyum sağlayacağını düşündükçe can yanmasından vs çok korktum. sonraları geçer gibi oldu ama eşim mi çok zorlamıyor ondan mı girmiyor emin değilim. teşhis bile koyamıyoruz.
evlenmeden önce evet. iki cinsel organın nasıl birbiriyle uyum sağlayacağını düşündükçe can yanmasından vs çok korktum. sonraları geçer gibi oldu ama eşim mi çok zorlamıyor ondan mı girmiyor emin değilim. teşhis bile koyamıyoruz.
aynı sorun bizde de var şimdi siz yazdıkça ben yazıyormuşum gibi hissettim. Eşim uzun süredir ilaçla deniyor ama tam ben kendimi hazırlarken bir iki deneme sonra onun sertleşmesi geçiyor..
İki yıllık evliyim geçen hafta ilk defa başarabildik.. Çok mutluydum herşey düzeldi sandım ama kanamam fazla olunca erteledik bir hafta ve bu hafta yine başarısız olduk..
gerçekten artık çok sıkıldım..
:) benim de eşim ilaç içiyor kendi açısından psikolojik olumsuzları bertaraf etmek için ama tam giriş yapmayı 2-3 kez deneyince peniste sönme denen olay oluyor ki bu ilaçlar zaten uyarılma gerçekleşirse işe yarıyormuş. başarısızlıkta ilaç işe yaramıyor. bir kez olması marifet olmasa gerek sağlıklı cinsel hayatlarımız olmalı bu da kaza ile bir kere olsa tam cinsl ilişki düzelmeyecek gibi. bilişsel terapi seçeneğini düşünüyoruz bakalım...
tek pozisyon 10 ayda...diğer pozisyonları denemeyi istemiyor muyum, korkuyor muyum bilmiyorum ama herşeyi eşime bırakmayı tercih ettim hep. evlenmeden önce tam cinsel ilişkiye girmeden bile daha fazla pozisyon denemesini kabul ediyordum ama evlendikten sonra olmadı farklı pozisyon. sitede hipnoz ve modern tıp opsiyonları sunulmuş, siz hangi doktora gittiniz? 2 ay sonra evlilik yıldönümümüz ve birşeyler olsun istiyoruz.
Bence de kesinlikle marifet değil. ama oldukça büyük bir gelişme idi benim için. olumlu bir hava estirmişti ama bu hafta yine kendimi kötü hissettim..
Umarım siz de bir an evvel çözüm bulabilirsiniz..
elbette öyle ben ufacık bir kısmının giriş yaptığını hissettiğimde kendime gelen güveni anlatamam. herhangi bir profesyonl yardım alıyor musunuz? bir de şu büyüklerimizin "rüyamda bebek gördüm" imaları olmasa :)
alkol alımı rahatlama konusunda işe yarıyor mu bilmiyorum sadece cesaretlendiriyor gibi...
öncelikle herkese günaydın...
aylardır okuyordum yazdıklarınızı sonunda üye olup sizlerle birşeyler paylaşmak istedim arkadaşlar. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik eşim ile. açıkcası sorun vajinusmus mu yoksa eşimin sertleşme sorunu yaşaması mı onu da bilmiyorum. benim gerginliğim karşısında eşimin sertleşme sorunu yaşaması normal midir, soru işareti... herşey soru işareti zaten o ayrı konu:)
şu durumda doğru doktor seçimi ve tedavi yöntemi konusunda araştırma yapıyoruz? tavsiyeleriniz nedir, örneğin cem incesu ismini duyduk. gidip olumsuz kanaat ile ayrılan oldu mu? yahut alternatif çözüm önerileriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?