Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

atarax içtim ben bir de emla sürdüm doktora gitmedim. eşim gitti sertleşme sorunu için o da sende sorun yok ikiniz de tecrübesiz olduğunuz için sorun çıkıyor azimle denemeye devam edin demiş.. ben ve eşimin parmak denemelerini yapıyorduk bir süre yaptık artık onda rahatlamaya başlayınca geçen hafta ben üstte denedik olunca mutluluğu görmelisiniz evde bayram vardı resmen.. yılların birikimi midir kasmak mıdır bilemedim üç gün kanamam oldu sonra geçti.. ama bu hafta sanki herşey düzelmiş gibi bu sefer altta denedim sap gibi kaldım. kendimi kasmaktan bacaklarıma ağrılar girdi resmen.. bakalım akşam bir aksilik olmazsa yine üstte deneyeceğim eğer yine olursa tamamen alışana kadar üstte denemeye devam edeceğim.

evet okudum diğer başlık altında yazılanları. eşim modern tıp denen kavram dışında kalan alternatiflere pek sıcak bakmıyor gibi. kaldı ki 1,5 günde kesin çözüm desin haydar dümen 1 saatte sorunu çözebiliyor ancak ilerleyen dönemde bilinçaltına olumsuzluklar yerleşirse ne yaparız bilmiyorum. demek istediğim şu ki, evet herşeyden önemli şu an yaşadığımız sorun; iş hayatımı bile etkiliyor kötü geçen bir gece.ama temeli düzgün tedavilerle çözmek istiyorum, hipnoz vs sırasında bilinçaltımıza ilerde sorun yaşayacağımız düşünceler enjekte etmediği ne malum doktor beyin? doktor bey fiyat olarak ne söyledi size diğer başlık altında rakam bilgisi göremedim pek.

@shara, atarax vs gibi hafif antidepresanlara gerek yok bence tam tersi o an bizi uyuşturmak yerine o stresten kurtaracak kadar cinsel dürtülerimizi harekete geçirecek şeyler olmalı. aramızda durex play kullanan var mı, işe yarama düzeyi hakkında bilgi sahibi olan??? benim de eşim üroloji doktoruna gitti. eşim her türlü tahlili yapın demiş doktora, penil doppler vs. doktor demiş ki, "ben sizi psikologa göndereyim, 6 ay ilaç için destek olarak" kısacası hiçbir tahlil istememiş. ben gerek yok dedim hata mı yaptım bilmiyorum.

peki bu başarısız denemeler devam ederken tedavi sürecinde cinsel ilişki düzeyimiz ne olmalı mesela tam cinsel birleşme sağlanana kadar farklı yollardan boşalmayı birbirimize yasaklamaya karar verdik eşim ile. ya tam ilişki ya da başka yolla rahatlama olmasın dedik. beyinlerimizi tamamen ona motive etmeye çalışıyoruz.bence bu da önemli.

kızlar olduuuuuuuuu :) ama kimsenin hevesini kırmak gibi olmasın çok acıdı ya ilk defa içeri girdi kananmamda oldu kendimi çok garip hissediyom ama sanırım acı olması ben çok egzersiz yapmadım ondan kaynaklı olabilir mi,,,,,,,,,, sürekli jel sürdüm altta olmadı üstte olmadı sırtımı döndüm olmadı en son üstte yüzümü döndüm girmiyodu zorlaya zorlaya girdirdim ilk defa eşim sabırsızlık yapmadı allahtan sertleşmiştide ve öle oturarark yüzüm ona dönükken alabildim sonrasında yanma ve acı oldu içeri girene kadar da çok zorlandım girmiyodu bi türlü ama o an egzerizlerde parmağımı rahatça aldığımı düşünüp ittirmeye çalştım sonra içinde beklettik çıkınca eşimde bişi anlamadını söledi çok sıcaklık hissetmiş ve baskı,,,,,,,çıkardıktan sonra pembemsi kahverengimsi bi kanamam oldu kızlk bozulunca bölemi olur kızlarrrrrrr bişi diyin ben şimdi gelin mi oldum yahu inanamıyorum ama sabahtan beri 12 ye kadar uğraştık ya :) ya diyorum acaba adetmi oldum onun kanamasımı ama adetime var daha inanamadığım için ne düşüncemi şaşırdım doğrusu :)

afferin minel sözünü tuttun ve bitirdin bu işi
geçmiş olsun canım olmuş bu iş sen hissettiysen girdiğini tamamdır eşler alttayken pek anlamıyorlar benim docam da bişey hissetmedim ama içerdeydi dedi. docanın hissettiği o sıcaklık da girmiş olduğunu gösteriyor :))) ayrıca gözünüz korkmasın deesende gözleri korkar kısların sen yinede deme :)) ama senin hissettiğin o can acısı kendini kasmandan kaynaklanmıştır çünkü çocuğumuz hissetmedik hem de hiçbişey ... adet kanaman değildir artık kadın oldun sen heeyyyyyyyyyy gelin var geliiiiiiiiiiiin hadi ilk halayın benden olsun kızlar tutun mendilin ucundaannnnnn

ne var ne yok bi bakayım dedim, saniyesinde harika haberler gördüm :)) tebrikler canım, Allah başka dert vermesin.. haydi halayaaa

minelcimmmm çokk tebrik ederimmm canımmmm harikasınn yanma batma olması normal, ama emin ol o dayanılmayacak kadar değildir di miii:13::13::13: benim de kanamam olmuştu az biraz yaşasın minel gelin oldu minel gelinnn olduuuuuuuuuuuu

ağladım canım ya ağmamam mı :) sevinç gözyaşları :) eşim dioki bunun için mi bekledik 1 bçk yıl dedi ama ben yinede zorlandım sanırım çok kastım kendimi şimdi bi sonraki denemeyi bikaç gün bekleyip mi yapmak gerek napmak gerek ya cdden çok tuhaf hissediyom bir sürü karışık düşünce ama kadın olmak ne güzel bi duyguymuş :)
hadi çekin halayım :):):) hepinize çok teşekkür ediyorum bana bu cesareti verdiğiniz içn eşim olmıcak diye kalkmak üzereyken bi kız dım buna olacak dedim bugün olacak kızlara söz verdim :) ama hakimiyet bzde olunca cidden acıdıkça duruyosun çok daha rahatmış o pozisyon onu anladım haydin halaya :)

sana tavsiyem öncelikle cem keçe vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabı alıp oku , gerçekten harika şeyler yazıyor orada , bence yasaklama yapmanıza gerek yok eşinizle kendinize rahatlama yöntemi sonuçta bence devam edin biz eşimle etmiştik bir şekilde ilişkiye devam ettik normal yola girene kadar.egzersizler çok önemli kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ondan sonrası çok kolay

minel canım geçmiş olsunnnn çok sevindimmmm

halaylar sana gelsin sende kurtuldun artık bu illetten yaşasınnnnn

anlık bişi o yanma da batmada acıda sonradan geçiyor ama ben girmiyo diye aşırı zorla oturmaya çalştım hatta o sırada parmağımla yönü bulup itiyorum ama p.... bi türlü tutturup itemiyodum ya kayıyodu ya da girmiyo çok zorladım ondan odu yoksa dediniz gibi asla ve asla zor bişi deil ama şimdi sorasını düşünüyom siz ne kadar süre sonra denediniz ay bennim evlilik yıldönönümüm 10 mart oldu :) artık ya gelin oldum bu günleride gördüm ya şükürler olsun :)

ağla ağla boşalt içini hatta ne geliyorsa içinden onu yap :))) yaa evet işte hepimiz bunun için kaybettik onca senemizi :))) bekle canım olmaz ama belki kanaman olabilir yine. en azından bir gün ara verin ona göre tekrar düşünürsünüz...
evet süpersin minel söz verdin ve sözünü tuttun darısı sözünü tutamayanların başına
işte böyle sizler kararlı olun ki eşleriniz de odaklansın .... tabiki çünkü dışardan bi etken yok kendin yönlendiriyorsun ondan ne yapacağını biliyorsun. .zamanla daha da iyi olacak ve eşine de güvenin gelecek inşaallah. aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaa

canım benim çok teşekküürler ya :) hala şaşkınım girince dedimki sakın çıkarma bidaha itemem ben onu :) biraz beklettik yani ya çok tuhaf bişi ama ilk oldu ya gerisi gelir inşallah allahım şükürler olsun eşim dünden beri inanmıyorum başarcana sen yapamazsın diip moral bozuyordu onada kapak oldu çok şaşkın nasıl yani şimdi oldu bittimi diip durup durup soruyo :)

:) çok güldüm ya demek çıkarma bi daha itemem dedin ha :))) artık bundan sonra böyle kaygıların olmayacak inşaallah... eşin de ne kadar kuvvetli ve güçlü bir kadın olduğunu görsün işte... bundan sonra herşey çok daha güzel olcak senin için inşaallah

saol tatım inş ya :) artık vaji bittti gitti inşallah darısı kalan tüm vajililere peki 2. de ben altaykende rahat yapabilirmiyim acaba :) yani senin ikinci de sıkıntı olmuşmuydu canım

ay bu soruları soracağım hiç aklıma gelmezdi ben başardım ya :))))) durup durup glüyorum :)

normal daha bu bi kaç gün sürer :)) kendini kasmassan ve ben bu işi yaptım diye düşünüp kendini strese sokmazsan hatta dahaa kolay olur...
herkeste farklılık gösterir minelim, bak ben mesela 1 ay falan egzersiz yaptım ama sen o kadar bile yapmadan yendin... o yüzden kim ne derse desin kulak asma... bundan sonra önüne bak, inşaallah hiç bir sorun yaşamadan daha iyi bi şekilde alacaksın penisi :)) sen artık gelin oldun... hep dediğimiz gibi senin de bildiğin gibi artık kendini kasmayacaksın ve aklından bu işi başarmış olduğunu çıkarmayacaksın... şuunu düşünmeden gir bidahaki ilişkine; ya olmazsa... olacak Allah ın izniyle :))))

sorunu kaçırmışım :)
istersen iyice alışana kadar üst pozisyonda yap yani bugünkü yaptığın gibi alıştıktan sona altta denersin.. tabi kendini rahat hissediyorsan altta da deneyebilirsin.. ben galiba yendikten sonra üçüncü ilişkimizde altta almıştım... aslında alt pozisyon daha rahat biliyor musun :)) daha az yoruluyorsun

evet canım aynen öyle biri biitince başka sorular kurcalıyo beynni hiç bişey takmıyacaksın dediğin gibi artık gelin oldum ve hiç içeri girmesine izin vermediğim bişeyi kendim üstüne oturup aldım ama kızlara şunu sölicem kesinlikle altta denemeyin çünkü öyle olmadı diye bırakıyoduk biz ve üstteyken ben dura dura yaptık yavaş yavaş öyle oldu yoksa ben altta yine engel olup itiyordum eşimi bu çok öenmlymiş birde ısrarcı olun birakmayın saatlerce uğraştık olacak dedim ve inandım dua ettim oldu çok şükür buna inanın sizde ve şu gün olacak diyin ben kızlar biliyor haftasonu olacak dedim 1 haftadır egzersizle birlkte koşullanmıştım bugüne resmen

2 sene oldu artık 1 ay unutuyorum sonra bir anda tekrar patlama yaşıyorum hayatım kararıyor parmak egzersizine hep başlıycam diyorum başaramıyorum bunalıma giriyorum etrafımdaki herkesin huzurunu bozuyorum bıktım artık...

üstümmden yük kalktı remen ya :) hopefer canım çok tşkrlr bana zaman ayrırıp sorularımı yntadığın için gidip biraz evi toplayım yatağımı bile toplamadım bugün :) ay allahım ne güzel bir gün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…