- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.961
üstümmden yük kalktı remen ya :) hopefer canım çok tşkrlr bana zaman ayrırıp sorularımı yntadığın için gidip biraz evi toplayım yatağımı bile toplamadım bugün :) ay allahım ne güzel bir gün :))
2 sene oldu artık 1 ay unutuyorum sonra bir anda tekrar patlama yaşıyorum hayatım kararıyor parmak egzersizine hep başlıycam diyorum başaramıyorum bunalıma giriyorum etrafımdaki herkesin huzurunu bozuyorum bıktım artık...
sana tavsiyem öncelikle cem keçe vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabı alıp oku , gerçekten harika şeyler yazıyor orada , bence yasaklama yapmanıza gerek yok eşinizle kendinize rahatlama yöntemi sonuçta bence devam edin biz eşimle etmiştik bir şekilde ilişkiye devam ettik normal yola girene kadar.egzersizler çok önemli kegel egzersizleri ve parmak egzersizleri ondan sonrası çok kolay
üstümmden yük kalktı remen ya :) hopefer canım çok tşkrlr bana zaman ayrırıp sorularımı yntadığın için gidip biraz evi toplayım yatağımı bile toplamadım bugün :) ay allahım ne güzel bir gün :))
2 sene oldu artık 1 ay unutuyorum sonra bir anda tekrar patlama yaşıyorum hayatım kararıyor parmak egzersizine hep başlıycam diyorum başaramıyorum bunalıma giriyorum etrafımdaki herkesin huzurunu bozuyorum bıktım artık...
ece canım ben 1 haftadır egzersiz yapıp başardım bugün bi yerden başlamazsan olmuo sende hemen bgün başla bak çok kolay parmak egzersizi hiç bişi anlamıyosun zamanla alışıyosun göreceksin hemen başla hç bekleme zaman kaybından başka bişi getirmiyo bende 15 ay sonra yapabldim
okudum:) sanırım benim sorunum at gözlüğü takmış olmam. pozisyon aynı, ön sevişmede yapılan aynı, sonuç aynı. psikolog zorunlu değil sanki bu yolda. sonuçta ne eşim ne ben bu konuda çöküntü yaşamıyoruz ki. biraz taşın altına elimi sokmalıyım.
peki bu kasılma hastalığında kayganlaştırıcılar işe yarıyor mu?
O kadar uğraştım ki, jeller aldım aparatlar hazırladım hiç başarılı olamadım oturuyorum fakat sokamıyorum parmağımı asla gitmiyor yani artık tükendim.
ben de derdim gitmiyor öyle bi gidiyorki kayıp çok kolay gidiyor ultrason jeliyle yaptık bizde kayganlatırıcıda sür bolca kkolay girrer bende diordum girmiyo diye ama resmen atıyrmuşum :) evet kızlar akşama yemeğe çıkarıcak bizimki :) bende hazırlanayım öptüm hepinizi
hafizakarticımçoğumuz psikologa gitmedik ama sen gitmek istersen bir zararı olmaz ... zorunlu değil yani... evet iş sende bitiyor canım... kararlı olman ve egzersizleri ısrarla düzenli bi şekilde yapman, kendine güvenmen ve inanman bu sıkıntının üstesinden gelmek için sana yetecektir .... sen bi karar ver başla sonra hepimiz burda sizlere yardımcı olmak için hazırız :))
kasılmalarda kayganlaştırıcıların bi etkisi yok canım onlar aparatın ya da parmaığın ya da penisin vajina içerisine daha kolay ilerlemesini sağlar... yüzük parmağına sıkışıp çıkmadığını elini sabunlarsın da daha kolay çıkar ya onun gibi bi işe yarar... kasılmaya son vermek biraz sende bitiyor. işte sürekli egzersiz dememizin sebebi de o... egzersiz sırasında kasılmalarda yavaş yavaş yok oluyor...
psikoloğa açıkcası cinsel eğitim almak için gitmek istiyoruz hopefor. doğru açıyla mı cinsel birleşmeyi deniyoruz ondan bile şüpheliyiz. eşim geçenlerde cinsel pozisyonlarla alakalı bir kitap getirmiş. aklım almıyor o açılardan nasıl birleşme oluyor. psikolog terapilerde bu konularda eğitim veriyormuş. suçu bazen eşime atıyorum daha çok bastır ısrarcı ol diye ama insanlar evlenmeden kaza ile birlikte olabiliyorken sorunun vajinal kaslarda olduğunun göstergesi olduğunu düşünüyorum bu sorunun.
kendime güveniyorum çok istiyorum eşim hep yanımda. ara sıra başarısız denemeler sonrasında arkasını dönüyor ama olumsuz konuşmalar olmuyor evliliği bozucak. peki bu kasılmalar bilinçaltından mı kaynaklanır? o an kafa tamamen yataktadır, endişen gerginliğin vs yoktur. istek vardır. ama yine de kasılma olur mu ve sen buna sebep bulamaz mısın kendi kendine?
Biri bana yardım etsin yoksa hiç yapamıycam ömür boyu
olabilir neden olmasın... birçoğumuz zaten bilmeyerek başladık o yüzden bilinçli olmak da fayda her zaman vardır... evet doğru düşünüyorsun, çünkü kendini kastığını için eşinin ilerlemesine izin vermiyorsun. sıkmasan ya da kasmasan zaten, yaradılışı itibariyle o kendini yolunu bulacak ve herşey olağan seyrinde devam edecek. fakat kaygı duyman kendine kasmana sebep oluyor... bilmiyorum aynı şeyi yaşıyormusun ama ben eşimin yanlış birşey yapmasından da korkardım hep çünkü biz birbirimizin ilk cinsel tecrübesiydik... bu kaygı da beni etkiliyordu. halbuki böyle bir sorun yok biz kendimizi kasmasak, olayın akışına bıraksak zaten herşey kendiliğinden oluverecek...
ne güzel bak eşlerimiz bizlerin arkasında olmasaydı zaten ne durumlarda olurduk düşünmek istemiyorum... kocanın ara sıra üzülmesi ve az da olsa tepki göstermesi normal...
bilinçaltındaki kaygılar, belki korkular seni olumsuz etkiler ve kendini kasmana sebep olur. istemsizdir bu. sen ilişkiye başladığında olacak, olmamasını gerektirecek bişey yok rdiye başlarsın her ne kadar eşini istesende, bilinçaltı kaygıları kendini o anda gösterir ve kendini kasmana sebep olur... bilmiyorum sadece kendine telkinler vererek ya da dr telkinleriyle atlatan var mı ama benim sana şu aşamada söyleyebileeğim şey; bu kasılmaları egzersizle atlatabilirsin. çünkü sen o anda vajinaya bişeyler girebildiğini görüyorsun ve bu yavaş yavaş seni ve bilinçaltını buna hazırlıyor...böylelilklle kasılmaların azalmış ve zamanla yok olmuş oluyor
aynen ben de senin gibi istanbulda araştırıodum bu siteyle tanışınca onu buldum ve ilk görüşmede bu kadın benim sorunumu çözecek die düşündüm. o sıcaklığı verdi bana, çubuktan sonra 4 tane aparat var evde egzersiz ödevi verio her gittiğimde bir sonraki aparata geçiorum dün ordaydım 3. aparattayım ama evde çalışamadan regl oldum bugün o yüzden biraz ara vericem mecbur hiç korkma sadece inan ben sorunsuz geçtim hepsini zaten bundan sonra ilişkiyi vericem dedi. sadece önerim evde her fırsat bulduğunda çalış ne kadar çok egzersiz o kadar kolay diğerine geçiosun.
Ben de tanışmak isterim paylaşmak isterim aynı yollardan geçioruz benim reglim bitene kadar sen yol alırsın zaten sonra yakamıza karanfil takıp muayenede buluşuruz:))) yakın mı oturuosun muayenehaneye??
bakalım yarın baslıcam inşallah burdan sanada haber veririm.Biraz heyecanlıyım, tedirgin biraz ama pes etmiyorum devam edicem bu hafta tamamen bu işe odaklanıp çözmeye kararlıyı dua et bana seansları başarı ilr geceyim.bende regl olacaktım ama regl olmamayım diye ilaca başladım valla :) senin regl dönemin bitim başlayacağın zaman muaynehande randevulaşalım o zaman :)
birde ısrarcı olun birakmayın saatlerce uğraştık olacak dedim ve inandım dua ettim oldu çok şükür buna inanın sizde ve şu gün olacak diyin ben kızlar biliyor haftasonu olacak dedim 1 haftadır egzersizle birlkte koşullanmıştım bugüne resmen
tamam cnm randevuları arka arkaya ayarlayalım ben 1 saat önce gelirim mesela tanışırız orada ben çiğdem hanıma da bahsettim hatta kadnlar kulübünden biriyle tanıştım size başlamış dedim ama tabi isim bilmeyince çıkaramadı.. çözicez inş inan bana 1 aydır tedavi sürecindeyim ve moralim inanılmaz düzeldi eşim de ben de sanki halletmiş gibi hissedioruz.. hadi bi hafta içinde sen de hızlı hızlı geç belki aynı zamanda gelin oluruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?